Opgepast, DICTATUUR!

Vorsicht-Diktatur

“Vorsicht Diktatur!”

(Door: “Jefferson Nimmitz”)

Hoe de democratie in Europa wordt ontmanteld en een totalitaire staat wordt opgebouwd. Geheime documenten van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken bewijzen dat de Duitse federale regering de bevolking (80.594.017 Duitse burgers in 2017) in de Corona-crisis heeft aangevallen om enorme beperkingen op de grondrechten af te dwingen.

Sinds begin 2020 worden burgers door politiek en media geconfronteerd met apocalyptische horrorscenario’s. De dagelijkse publicatie van de corona-sterfgevallen las als een oorlogsrapport. Ondertussen spreken echter steeds meer wetenschappers, artsen en beveiligingsexperts over een “vals alarm”. Een cruciale vraag is daarom: is het een opzettelijk vals alarm? Zo ja, wat zijn dan de politieke en /of financiële belangen erachter?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Opgepast, DICTATUUR!

 1. Monalisa zegt:

  Het staat er dictatuur

  Like

 2. Pingback: Opgepast DICTATUUR! | eunmask

 3. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/gewoon-aan-de-grote-klok-hangen-joh-veiligheidsdiensten-we-hebben-complotgekkies-in-het-vizier/

  Gewoon aan de grote klok hangen joh! Veiligheidsdiensten: ‘we hebben complotgekkies in het vizier’

  Dit is toch een recipe for disaster. Veiligheidsdiensten laten publiekelijk weten dat ze de opkomst van ‘complotdenken en bedreigingen richting politici’, ook wel de zogenaamde ‘complotgekkies’, in de gaten houden. Maar dat een veiligheidsdienst dat zo roept, voedt dat niet uiteindelijk het complotdenken alleen maar meer?

  Like

  • LUCIA zegt:

   Die tom angelbert …wat een domme kloothommel van een boskabouter, geldt niet voor alle mannen maar heb toch wel gemerkt dat de meeste mannen met een baard, zo dom zijn als een deur en alleen maar goed zijn om in een verregende tuin te staan.

   Like

 4. Bas zegt:

  https://sceptr.net/2020/08/duitse-antifa-bereidt-gewelddadige-aanslagen-op-politie-voor/#.XzDkvO-Or94.twitter

  Duitse Antifa bereidt gewelddadige aanslagen op politie voor

  De Duitse veiligheidsdiensten maken zich zorgen om Antifa. De extreemlinkse groepering zou aanslagen voorbereiden op politieagenten, politieke tegenstanders en diegenen die zij als ‘extreemrechts’ beschouwen. Dat schrijft FOCUS.

  De Duitse federale recherche en binnenlandse inlichtingendienst – het ‘Bundesamt für Verfassungsschutz’ (BfV) – waarschuwen voor ‘Antifaschistische Aktion’, ook bekend als Antifa. Volgens de Duitse veiligheidsdiensten is er sinds enige tijd sprake van een “professionalisering van de uitoefening van het geweld” bij de extreemlinkse groepering en zijn 50-tal regionale aftakkingen.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Hetgeen men toen verwachte door de terreurdreiging en de aanslagen die er in Europa gepleegd werden door verwarde islamietjes, had niet de uitwerking die men beoogde, dus moest er naarstig gezocht worden naar een reële dreiging die het gehele volk van de EU zou gijzelen, de gewenste hervormingen die de EU ons langs onze huigjes willen frommelen moet echter via een rampzalig scenario verlopen, zó verschrikkelijk dat men er zelfs onze grondwet voor wil opofferen……….
  Het is een bizarre wending dat men over lijken moet gaan om een politieke ideologie uit te kunnen dragen, het vormen van een unie door het volk te laten creperen, maar daar hebben dictators en megalomaniakken geen enkele moeite mee,……de huidige politiek is onze grootste vijand.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Met je eens Hovawart maar het is wel een wereldgebeuren de EU was gewoon een testcase, kijken hoe makkelijk je een ongekozen groep mensen, de bevolking een dictatuur in kunt duwen en het lukte heel makkelijk ….zeker met die hoeren van nationale politici en eigenlijk mijn excuses dames van het oudste beroep, ik sla jullie een flink stuk hoger aan dan dit vullis in pakken. Overigens een zeer goed artikel… hoog niveau.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s