Politievakbond wil dat “jongeren” eindelijk benoemd worden

Screenshot_154

(Door: Tom Lallemand)

De Vlaamse politievakbond VSOA vraagt na de rellen in Blankenberge van zaterdag om de term ‘jongeren’ eindelijk correct te benoemen. In de mainstream media en politiek werd opnieuw gesproken over ‘jongeren’, terwijl het volgens de politievakbond vaak over dezelfde soort ‘jongeren’ gaat, maar dat probleem wordt niet benoemd. 

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, België, Censuur, Desinformatie, gezond realisme, Hypocrisie, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Politievakbond wil dat “jongeren” eindelijk benoemd worden

 1. karton zegt:

  Op het filmpje op deze site was toch zeer duidelijk te zien dat het plm. 100% negers betrof die zich helemaal “thuis” voelden op het hete zand ? Deed hen natuurlijk denken aan hun land van herkomst. Ook in Nederland bestaan de groepen amok-makers uit negers en ander soort schorem.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  https://sceptr.net/2020/08/gent-wordt-geplaagd-door-groepen-brusselse-jongeren/

  Gent wordt geplaagd door groepen Brusselse ‘jongeren’

  Afgelopen zaterdagnamiddag moesten beveiligings- en politieagenten in Gent een groep jongeren naar de trein begeleiden om terug te keren naar Brussel. In het Sint-Pietersstation was het zeer druk door de vele treinreizigers op weg naar de kust. Een groep jongeren uit Brussel besloot in Gent uit te stappen en maakte het te bond. Zo hielden ze zich bijvoorbeeld niet aan de coronamaatregelen. Dat meldt onder andere Het Nieuwsblad. Dirk De Sutter, de woordvoerder van de Gentse politie, reageert dat ze de “coronamaatregelen negeerden” en zich niet wilden aanpassen.” Daarom besloot de politie om ze onmiddellijk opnieuw op de trein te zetten richting Brussel.

  Like

 3. verwardeman zegt:

  ” Jongeren , verwarde persoon , explosie ” , allemaal rookgordijn-woordjes om het ware
  tuig buiten schot te houden !
  Het ware tuig is bijna altijd ISLAMITISCH !
  Deze walgelijke smerige achterlijke kut-religie moet koste wat kost beschermd worden ,
  WAAROM EIGENLIJK ?

  Geliked door 9 people

 4. Hovawart zegt:

  Wanneer een bepaalde groep jongeren enorm hun best doen om uit te blinken in gedrag en mentaliteit die botsen met de geldende regels, wetten, zeden, gebruiken en normen en waarden en zelfs een antipathie opwekken bij het merendeel van de brave bevolking, er zelfs een vorm van aanzien in die kringen geld voor de keren dat men opgepakt is geweest, en zelfs de wijze waarop men de autoriteiten onheus bejegend geeft een hoog straatkrediet…….De politiek heeft al talloze malen gepoogd om oplossingen aan te dragen maar blijft falen in de aanpak, de politie verliest daardoor dagelijks meer gezag, en is de methode pappen en nathouden faliekant mislukt,………
  Bovenstaande feiten zijn er de oorzaak van de politie oproept om te mogen stigmatiseren, hokjesdenken,….zelfs racistisch wil worden,……uit puur onvermogen en hulpeloosheid.
  Het falende beleid is de reden dat er hele generaties opgroeien die streven naar een dik strafblad.
  (omdat je dan later door een moeilijke jeugd niet hoeft te werken en solliciteren voor een uitkering)

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Onlangs in het Parool; ‘100en “jongeren” staan klaar om aan de cokebizniz (en andere activiteiten!) deel te nemen!! Fem, je bent dus op de hoogte!! 100en “jongeren”!!

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Hovawart. “De politiek heeft al talloze malen gepoogd om oplossingen aan te dragen, maar blijft falen in de aanpak”. FOUT! De politiek heeft niet gepoogd om oplossingen aan te dragen. De politiek probeert twee dingen te doen: a) de architecten van de Kalergi-Plan te gehoorzamen: wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Sinterklaas Soros en zijn (blanke en stinkend rijke) Pieten houden binnen de EU een oogje in de zijl. b) politici en media proberen, zo lang mogelijk, het volk met leugens en bedrog voor de gek te houden. Beide hebben heel jargon van misleidende begrippen geïntroduceerd: criminele allochtone jongeren, worden “jongeren” genoemd. Een terrorist, is een “verwarde man”. “Licht getint” wordt de laatste tijd beschreven als een man met lichte huidskleur, of zelfs een “blanke man met zwarte krullen en een sikje”. Een moslim die mensen opzettelijk met zijn wagen overrijdt, is “een man met te lage bloedsuiker”. De politiek dwingt de politie te werken met hun handen gebonden achter hun rug. Politieagenten willen graag hun werk kunnen doen. Helaas, bepaalt de multiculturele dogma dat moslims hebben meer rechten dan autochtonen. Politici en media volgen de Soera van de Koran m.b.t. de rechten van moslims boven die van ongelovigen. Iedere maatregel om de autochtone bevolking te beschermen tegen dagelijkse aanvallen van geïmporteerd islamitisch gespuis – vooral uit Noord Afrikaanse landen – valt direct onder de noemer RACISME.

   Like

 5. Peter zegt:

  Als je maar om de probleemveroorzakers heen blijft draaien,kan je het ook niet oplossen,maar maak dat eens een ambtenaar wijs .

  Geliked door 1 persoon

 6. Gienekehado zegt:

  Het hele weekend “onrustig” in Chigago, Plunderingen!

  Like

 7. de sluwe vos zegt:

  Ik erger mij al jaren groen en blauw bij dat vage nietszeggende en leugenachtige woord “jongeren”. Dit woord is beledigend voor alle autochtone inwoners alsook voor vreemdelingen van niet islamitische origine. Het is dan ook bijzonder laf van de media om deze specifieke bevolkingsgroep nooit bij naam te noemen. Natuurlijk zijn de MSM, de meeste politieke partijen, justitie en andere hogere functies in handen van degenen die streven naar de Nieuwe Wereldorde en doen dan ook alles slaafs wat hun broodheren hen voorschrijven. Alleen blijf ik mij er over verbazen hoe ongeïnteresseerd en goedgelovig de meeste mensen zijn en dit allemaal blijven slikken voor zoete koek en zich in duizend bochten wringen om vooral zelf 100 procent politiek correct te zijn, verdraagzaam en niet racistisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s