Stockholm: Parkbezoekers hingen lam aan boom en slachtten het – Politie komt kijken en doet niks

Screenshot_152

(Door: “Urban News Systems”)

Moslims hielden een feest in een park in Järfälla ten noorden van Stockholm en brachten een lam mee voor de picknick. Het dier werd in een boom gehangen en ter plekke geslacht, waarop andere parkbezoekers reageerden door de politie te waarschuwen.

De politie kreeg zaterdag om 14.48 uur alarmmeldingen van meerdere mensen over een aan de gang zijnde slachting in natuurgebied Görväln. Het gebied is vooral populair bij de inwoners van Järfälla, omdat er een groot zwemgebied is langs de oevers van het Mälarmeer.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

8 reacties op Stockholm: Parkbezoekers hingen lam aan boom en slachtten het – Politie komt kijken en doet niks

 1. Frits ter Weele zegt:

  Schandalig en de politie doet niets ?? wat een NSB Tuig

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  De politietaak heeft zich verengd tot toekijken bij strafbare feiten. De agenten zullen na terugkomst op hun bureau hebben gerapporteerd : “Zagen een beest in de boom hangen, het had geen veertjes, dus vermoedelijk géén vogel en het zal dus zéér vermoedelijk NIET vliegend in die boom zijn beland. Onder en rond de boom stonden 10-tallen mensen in hun handen te klappen, zij probeerden kennelijk om het beest tóch te doen weglopen na naar beneden te zijn gesprongen.
  Dit lukte niet en het beest bleef heel rustig in de boom zitten/hangen. Hierna hebben wij onze surveillance zeer snel moeten vervolgen want we kregen een melding betr. een blank persoon op een brommert die geen richting had aangegeven, persoon na lang zoeken gevonden en een bon uitgeschreven á € 85, brommert in beslag genomen.”

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  En dezelfde Politie vind het dus niet kunnen dat als ze met de Metro van het werk naar huis reizen dat te gevaarlijk is.
  Dit soort dingen werk je dus in de hand als je op deze manier denkt op te moeten treden.
  Je kunt dus bij deze vaststellen dat Stockholm moedwillig word over gedragen door Politie en Justitie aan het moslim crapuul.
  En vergis je niet hier ten lande is het niet veel anders.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   De politie aldaar lijdt al teveel aan het ‘Stockholmsyndroom’ en ik had al vernomen dat in Duitsland het rechtsextremisme steeds maar blijft toenemen, dankzij hetzelfde linkse uitschot dat een complete puinzooi heeft veroorzaakt, met als resultaat dat die extremisten dadelijk steeds meer moslims en linkse klootzakken gaan aanvallen! En van mij mogen ze dat zo langzamerhand nog gaan doen ook!

   Geliked door 2 people

 4. Marijke zegt:

  Ongelofelijk weer. Mensen krijgen er hier nu genoeg van en gaan demonstreren tegen de zinlose moord op Bas in Amsterdam. Hopelijk is daarmee het hek van de dam en wordt er eindelijk eens opgetreden.

  Like

  • karton zegt:

   @ Marijke.
   Ik ben zéér benieuwd of Halalsema óók van de partij zal zijn, áls de demonstratie tenminste doorgang mag vinden. Zou me niks verbazen als het wordt verboden.
   Demonstratie-recht geldt vaak alléén voor buitenlanders én negers.

   Like

 5. ronjaspers zegt:

  Politiemensen moeten het politiek correcte beleid uitvoeren van de commisarissen,doen ze dat niet dan worden ze geintimideerd en bedreigd dat ze hun baan kunnen verliezen.Veel politieagenten hebben een hypotheek en een gezin om te onderhouden.Ze worden gechanteerd en staan eigenlijk met de rug tegen de muur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s