Tweet van Alice Weidel

Screenshot_148

(Vertaling: E.J. Bron)

Met ingang van vandaag kunnen partners zonder huwelijksakte uit staten buiten de EU Duitsland binnenkomen. Tot nu toe golden op grond van de coronapandemie beperkingen. Asielzoekers en migranten, die geen verblijfsrecht hebben, kunnen nu hen toegenegen personen deel laten worden in alle geneugten van de hier al langer betalende belastingplichtige mensen. Of getrouwd of niet, of persoonlijk bekend of slechts op papier – er hoeft alleen maar aangegeven te worden dat het partnerschap voor langere tijd gepland is en de deuren naar het Duitse sociale paradijs gaan al open!

De autoriteiten hebben opdracht gekregen om zich een uitnodiging van de hier levende “partner” te laten voorleggen, evenals een gezamenlijk ondertekende verklaring over het bestaan van de relatie in een ordner op te bergen. Met zulke belachelijke hindernissen is het alleen maar logisch dat opnieuw de deuren geopend worden voor sociaal misbruik. Asiel is slechts tijdelijke bescherming en geen vrijkaartje voor ongebreidelde immigratie!

(Tweet Alice Weidel)

Bron:
www.facebook.com
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Overheid, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tweet van Alice Weidel

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Het lijkt erop dat de CDU/CSU en de SPD vast besloten hebben om voor de Duitse verkiezingen zo ver de afgrond in te storten dat elke volgende regering het op geen enkele manier nog voor elkaar kan brengen om het land opnieuw te stabiliseren.
  Het ziet er dus naar uit dat het land definitief totaal naar de kloten geholpen moet worden en de groenen achteraf gezien toch nog hun zin krijgen om de Duitse natie ten gronde te richten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lost Johnny zegt:

  Vrouwenhandel is de nieuwe norm, massale import zonder rem of reden, dit is letterlijk het einde van Europa.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  In Oberrad zijn nieuwe apartmenten en die wachten op zulke nieuwkomers……….
  In de Wienerstrasze in Oberrad kunnen 23 families terecht
  De apartmenten kunnen tot 9 mensen herbergen.


  Fr.de
  https://www.fr.de/frankfurt/neue-fluechtlingsunterkunft-23-familien-finden-hier-eine-bleibe-90019948.html

  (( n.b. ! Een vertwijfelde Fransman vroeg zich af:”wie kan heden ten dage nog 7 à 8 kinderen voortbrengen en onderhouden…..?”
  Die duitsers zijn in competitie met de nieuwelingen wat onderdak betreft.
  Hadden die z.g.n. vluchtelingen ook dergelijke behuizing in hun ontvluchtte land ? of eisen ze nu meer ? ))

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Waar is de walgelijke EU mee bezig nog meer geld verbrassen en nog meer toe te laten. Lekker kinderbijslag, veel zwangeren gratis bevallingen, uitkering, woning, gratis inburgering kortom de lijst van faciliteiten kan niet op en het geld klotst voor deze onverantwoorde waanzin blijkbaar tegen de plinten maar wel eigen volk tot op het bot uitkleden en dictatuur opleggen. Wie nog voor die zogenoemde mislukte EU is kan zich toch werkelijk afvragen of hij of zij nog steeds onder een grote steen ligt. Weg met die EU verbrassers en discriminatie t.o.v. eigen bevolking. Ze zijn werkelijk totaal het spoor bijster en dienen met spoed uit hun overbetaalde zetels voor goed verbannen te worden en gestraft voor discriminatie en misdadig wanbeleid dat de Westerse samenleving totaal heeft ontwricht en in gevaar heeft gebracht omdat die mislukte EU die meer bij machte is haar bevolking te beschermen en voor de veiligheid van haar bevolking in te staan. Ik vraag mij af door hun doorlopende provocatie of zij inderdaad op een keiharde oorlog uit zijn omdat het volk die uiteraard niet meer langer dit waanzinnig wanbeleid en het struikroversgedrag kan tolereren en zich massaal tegen deze miljarden verspillende idioten in Brussel keert. Stop de waanzin EU wij zijn het volk en uiteindelijk hebben wij de macht.

  Like

  • “gratis’ betekent altijd dat de belastingbetaler dit financiert

   Like

   • Julia zegt:

    Alphons Mantel gratis is uiteraard over de ruggen van belastingbetalers. Rutte laat niet alleen al die economische import profiteurs profiteren maar zelfs zijn miljarden die hij aan de EU heeft toegezegd (uiteraard zal de belastingbetaler dit moeten ophoesten) waar de zuidelijke landen het best van profiteren heeft Italië al aangekondigd de belastingen te verlagen. Maar de lamgeslagen angstige onderdanige schaapjes hier vinden alles wel goed en verzetten zich nergens tegen.

    Like

 5. dus nog hogere belastingen , meer natuurschade en terreurkansvergroting

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Dit hoort bij de progressieve afbraak strategie van het huwelijk en het gezin als hoeksteen van de samenleving. Losse relaties of zoete inval relaties ook die met een doel buiten de relatie hebben evenveel waarde als een huwelijk. Dat kleinburgerlijk gedoe moet maar eens afgelopen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. Willem zegt:

  De volgende stap naar complete chaos.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Juist Willem daar draait het alleen om, hoe groter de Chaos.. hoe groter de roep om een leider die ons uit ons lijden moet verlossen maar denk aan het beroemde verhaal van het kleine gevallen vogeltje;
   Klein vogeltje valt uit een boom, het is een koude nacht en hij ligt te bibberen en te piepen Er komt een man langs met paard en wagen en stopt hem in een warme dampende hoop paardepoep.
   Het is ochtend en het vogeltje heeft honger en begint te piepen, er komt weer een man langs haalt hem uit de paardepoep en draait hem de nek om.
   Wat is de moraal van het verhaal; ga er nooit van uit dat degene die je in de shit zet, het slecht bedoeld en ga er ook niet van uit, dat degene die je uit de shit haalt, het goed met je bedoelt …en terwijl je in de shit zit… kun je beter je je bek houden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s