VIDEO Jensen: “In de val”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Jensen: “In de val”

 1. Tistochwat zegt:

  Je hebt het goed gezien, Robert.

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Ik heb hem ook gezien. Zolang de misdaden van het kabinet getolereerd blijven worden, zolang zal er niets gaan veranderen, alleen maar verergeren. Politiek den Haag is net zo corrupt als de machthebber in Wit Rusland. De bevolking van Wit Rusland gaat massaal de straat op omdat ze besodemieterd zijn. Ziet u Nederlanders dit doen ? Die kennen alleen maar termen als; we mogen weer, en Rutte moet ik niet maar wat hij nu doet is groots en wijs (de 1e lockdown). In Maart a.s. hebben we (misschien !) verkiezingen. Drie keer raden wie die gaat winnen en wie bij voorbaat de verliezers zijn ! Stembusfraude is geen unicum voor Wit Rusland maar kenmerkend voor alle landen die te maken hebben met een dictatuur. En ik meen te moeten zeggen dat Nederland daar ook onder valt.

  Geliked door 1 persoon

 3. pepo Copyright zegt:

  Robert heeft weer gelijk.
  Lock down minimaal 3 jaar.
  Maar er zijn ook documenten dat het “virus” waanzin 21- 3-2025 over is.

  3 of 5 jaar, give me a break.

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  In Melbourne wordt ons momenteel getoond wat het betekent als de val zich sluit. Tot nu toe heb ik nog niet gehoord dat de Australiërs een aanmerkelijke weerstand bieden.
  https://niburu.co/buitenland/15403-dit-staat-ons-te-wachten-als-we-meewerken-aan-coronamaatregelen

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Robert wordt zeer ten onrechte neergezet als controlled opposition, ik volg al vanaf mijn 16e de politiek van landen z.a. Amerika en sociaal economische verschijnselen, ik heb dit vanaf dag 1 op de voet gevolgd, en ik ben ook op exact dezelfde grote lijn gestuit als Robert, mijn engels is net zo goed als mijn Nederlands en op bepaalde gebieden zelfs beter.
  Verder volg ik ook zaken als extraterrestrials en interdimensionals m.a.w. er zijn andere wezens, die ons regelmatig bezoeken, positiev en negatieve…. alle wappieroepers (vaak extreem bange mensen), ten spijt, ze bestaan en dat weet ik al sinds mijn tienerjaren.
  Ik bestudeer ook paranormale zaken die op mijn pad komen, ( ik heb wel eens mensen geholpen hiermee in het verleden overigens nooit iets mee verdiend of willen verdienen) omdat ik daar ook via anderen mee geconfronteerd ben geweest en even tegen die mensen die bang zijn voor de dood, besef dat het voor een babietje in de moeders buik, net zo eng is om eruit te komen als voor jou om dood te gaan. Het is n.l hetzelfde beginsel je verlaat de enige wereld die je gekend hebt en waar je je veilig voelt voor een totaal onbekende, dat is exact wat gebeurt bij dood gaan.
  Ik ben gezegend geweest dat ik 5x een bezoek gehad heb van iemand die pas gestorven was, in een geval kwam ik er pas later achter dat die persoon overleden was, kortom er is een soort bestaan na de dood.. punt uit . Hoe lang dat duurt en onder wat voor condities dat weet ik niet.
  Alles wat er nu gebeurt heeft ook een paranormale, zwarte kant, vandaar ook dat een heleboel onlogisch overkomt, want deze 1% kliek heeft een aparte logica en werkelijkheid, die van de onze afwijkt hun spelregels zijn ook daarop gebaseerd.
  Ik raad trouwens mensen heel erg af om zich met dingen te gaan bemoeien z.a. quija borden/glaasje draaien is geloof ik de nederlandse naam, meedoen aan seances en wat tegenwoordig zo in is n.l. channelen, er zijn zoveel mensen aan dit soort zaken ten onder gegaan en doorgedraaid. ..dus wees gewaarschuwd, ga ook geen heksje spelen denkend oh wat interessant want het kwade weet precies je zwakke punten en geeft eerst en neemt dan het dubbele terug a la wat de politici doen met belastingen.
  Het enige WAT IK MENSEN PROBEER TE DOEN INZIEN, IS DAT ER NOG EEN HEEL ANDERE WERKELIJKHEID ONDER HET TAPIJT LIGT, MET ONBEKENDE SPELREGELS EN DAARUIT VOORTVLOEIEND…..TOTAAL ANDERE KENNIS EN WETENSCHAP!!!
  Dus als u iets ziet gebeuren, waarvan u denkt, dat strookt niet met onze kennis/wetenschap zie hier de reden en ze zijn technologisch al veel en veel verder o.a beheersing van vele natuurkrachten en klimaat . . Houdt een open mind hierover sec om zaken in een beter en breder perspectief te kunnen gaan zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s