Aan Sjoerd Sjoerdsma

Screenshot_173

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Sjoerdsma,

Screenshot_174Ik zag dat u zich gisteren weer heel druk maakte om de situatie in Wit-Rusland. Logisch. Van een D66-Kamerlid kun je moeilijk verwachten dat-ie zich ‘verlaagt’ tot dingen die in eigen land gebeuren. Laat staan dat-ie daar iets aan dóet. Liever larmoyant twitteren over de democratie in een voormalige Sovjet-staat die grenst aan de heilige Europese Unie dan werken voor uw centen en de leefbaarheid in Nederland verbeteren.

Toch ga ik een poging wagen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bananenmonarchie Nederland, D66, Hypocrisie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Aan Sjoerd Sjoerdsma

 1. verwardeman zegt:

  Zo zie je maar weer , ook een nuchtere Fries kan wel eens teveel Sonnema Berenburg
  genieten en dan gaan ze OOK verkeerde prioriteiten stellen en SLAP LULLEN !
  Hiervoor hoef je gelukkig geen Katholieke Brabo te zijn !!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. karton zegt:

  Typisch Nederlands : vooral wijzen naar andere landen, landen waar wij helemaal niks mee te maken hebben. Zou dat ventje, Sjoerdsma dus, nu écht denken, dat Lukasjenko daar in Wit-Rusland, vanmorgen z’n Telegraafski opensloeg en plots Sjoerdsma zag, dat hij, Lukas. dus, witjes om z’n neus zou zijn geworden ? Of zou Sjoerdsma verbolgen zijn vanwege de naam van ’t land van Lukas. ? Zou hij Wit-Rusland willen veranderen in Zwart-Rusland ?
  Wát een kleutertje deze Sjoerdje S. Ik zou hem willen toeroepen : Ga eens werken, brave man, aan de NL-problemen, problemen mede door jouw partijtje, DDR66, veroorzaakt.
  En houd vooral die Pechtold ver uit de buurt van de Russische datsja van Poetin

  Like

 3. Bas zegt:

  https://www.at5.nl/artikelen/203724/meer-dan-600-ongedocumenteerde-gezinnen-in-de-stad-afhankelijk-van-voedselpakketten

  Meer dan 600 ongedocumenteerde gezinnen in de stad afhankelijk van voedselpakketten

  Sinds het uitbreken van de coronacrisis zitten ongedocumenteerden in de knel. Velen zijn hun baan kwijt en zonder verblijfsdocumenten kunnen zij niet terecht bij de reguliere voedselbank. Ze zijn afhankelijk van alternatieve voedselbanken, zoals die bij de Pauluskerk in Osdorp. Alleen daar al komen meer dan 600 gezinnen. De Balie Live Journalism en AT5 doen de komende maanden onderzoek naar Amsterdammers zonder papieren.

  Like

 4. R Thomasson zegt:

  Kijk maar naar zijn kop! Lafheid druipt er van af. Hij draag een naam en een familie naam die absoluut niet bij zijn misselijkmakende persoonlijkheid passen. Hij is zeker geen telg van Grutte Pier en zeker ook niet van een Friese verzetsstrijder uit de Tweede Wereldoorlog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s