De EU als dekmantel om in Europa een nieuw fascisme te vestigen

Screenshot_193

(Door: “Peter Selie”)

Wie zondag jl. de “The Balkans Chronicles” heeft gelezen, zal begrijpen waarom ik het in mijn bijdragen op dit blog zo vaak over de EU heb als satanische organisatie. In Nederland hebben we geen vluchtelingen, want de echte vluchtelingen zijn de christenen en die worden hier rechtstreeks teruggestuurd, omdat de islamitische bezettingsmacht, want daar spreken we in dit geval weer over, de feitelijke macht al heeft. Bij aanslagen, verkrachtingen, moorden en vult u zelf maar aan is altijd sprake van “een verwarde man”. Al mag dat niet gezegd worden; immers zij bewijzen waar ze ongestraft mee wegkomen. Namelijk dat het afslachten van niet islamieten hier ondersteund wordt, niet alleen door de politiek, maar ook door de rechterlijke macht, die menig steekje laat vallen bij zo’n zeldzaam proces.

Want de meeste misdrijven komen niet verder dan de deur van het politiebureau en indien wel, dan zorgen ze er bij Justitie wel voor, want bijvoorbeeld de toenmalige minister van Justitie van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen droeg de politieagenten op niet te veel islamieten gevangen te zetten, want dat was slecht voor de statistieken. Dus werd ze verteld dat alleen maar Duitsers in het cachot gezet mochten worden. Dat het met de klokkenluiders slecht afliep, had u natuurlijk al begrepen!

Iedere instantie plus de pers verzwijgen de ware identiteit. Het feit wordt vermeld als was het een verdwaasd persoon. En de pers heeft in samenwerking met de EU afgesproken bij dergelijke feiten nooit de identiteit te vermelden. Zo moeten wij onkundig blijven wat zich werkelijk voordoet.

CORONA

Ik schreef het eerder dat Corona niet een spontane ziekte is die ons is overkomen, maar een handje geholpen werd door de EU. Bij de uitbraak in Europa wist in Nederland de aartsvijand van de gewone Nederlander, Mark Rutte, al aan te kondigen dat er een tweede reeks besmettingen zou komen.

Dit theater werd opgevoerd om de Europeaan voor de gek te houden; om het nog wat aan te dikken, moeten we straks met een niet deugdelijk mondmasker rond  gaan lopen op straffe van een fikse boete!

Zoals ik altijd doe, waarschuw ik de mensen voor de nabije toekomst. Vooral blanke mannen zullen slachtoffer worden van de staatsdiscriminatie door een ontslaggolf die er ongetwijfeld aan zit te komen. Uw werkgever hebben ze al overtuigd van al het goeds dat hem wacht in de NWO. Maar u, en wij allemaal, zijn de gedoodverfde slachtoffers.

Eens kijken wat ze dán in Libanon doen; of de daar niet eens bestaande hulporganisaties een grootschalige geldinzamelingsactie beginnen voor bijv. Nederlandse slachtoffers van de blankenhaat van onze overheid. Het Rode Kruis in NL mag het geld aan de grens overdragen aan de Halve Maan en speelt dan de weldoener. Onnozelaars, houd je hand op de knip!!! Geef niets aan onze gezamenlijke vijand.  Sigrid Kaag (ook D66!!) zorgt al reuzengoed voor onze vijanden, wel van ons geld uiteraard.

EU ofwel NWO

Niets, maar dan ook niets gebeurt er in EUropa wat Brussel niet gepland heeft en uw Koningshuis is akkoord, want dat mist geen enkele vergadering van de Bilderbergconferentie: Beatrix van Amsberg, Willem van  Amsberg en  eega. En ze zijn blijkbaar akkoord  met de vernietiging van onze beschaving.

Uw kinderen zullen de lasten die RUTTE  gemaakt heeft nooit of te nimmer kunnen betalen en onze pensioenpot hebben ze dan al lang leeggeroofd! U heeft gezien hoe gemakkelijk onze “volksvertegenwoordigers” daarmee akkoord gingen.

Lang leve Europa, maar dan wel zonder de duivelse EU.

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, dictatuur, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op De EU als dekmantel om in Europa een nieuw fascisme te vestigen

 1. Monalisa zegt:

  Dus die 75 jaar vrijheid is voor niks geweest?? Wat zullen al verzetstrijders en al die jonge soldaten die dood zijn, zich nu kloten voelen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Ik had beter kunnen schrijven die draaien nu massaal om in hun graf.

   Geliked door 1 persoon

  • Sinyo zegt:

   Die draaien zich (weer) om in hun graf.
   Moon, die sukkels hebben het gewoon niet door wat hen boven het hoofd hangt.
   Eigenlijk zwaait, want dat is het kop-draf-hak gekromde zwaard gehanteerd door een licht-getinte-persoon.
   Gezegde: wie niet luisteren wil moet voelen.
   Wij hier voelen het al lang (aankomen).
   Maar in 2021 weten de media dusdanig te manipuleren, dat die sukkels weer op die sukkel gaan stemmen. L’histoire se répète.

   Like

 2. David zegt:

  In ruil voor benzine hebben ze toen getekend bij het kruisje
  Dus niet zeiken nu, je hebt vast een auto, ik niet trouwens, ik heb een benenwagen

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Goed artikel,ik waarschuw hier al heel lang voor.Met de aanslagen van 9/11 in de V.S. is de satanische globalistische elite vol op het orgel gegaan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Dit is wat een onderdanig angstig volk mede heeft bewerkstelligd. Te stom geweest om verder te kijken dan hun neus lang is. Alle censuur, dictatuur, mondkapjes waar ze zich massaal achter verschuilen terwijl ze al jaren met een blinddoek lopen en nu de keiharde afrekening krijgen gepresenteerd. Geloofwaardigheid in een elitaire macht, vlaggetjes zwaaien naar een Koningshuis en druk met Maxima haar outfit hoe leuk en aardig maar niet beseffende en zich nimmer verdiept in wat de Oranjes tijdens de Bilderbergconferenties hebben bijgedragen aan de omvangrijke ellende die ons door de machtswellust van o.a. Bilderberg te wachten staat. Inmiddels goedlachs kapitalen vergaard over de ruggen van de belastingbetalers waar door er al jaren mooi weer wordt gespeeld maar ondertussen zelfs nog misbruik maken van subsidies (die uiteraard niet terugbetaald hoeven te worden, huismelker in de familie, belastingontduiking door familie op slinkse wijze, en zo zijn er nog meer zaken te benoemen). Kortom het hele elitaire systeem is een keihard dictatoriaal regime dat hiervoor haar burgers al jaren heeft misbruikt. Wat is dit in en in triest dat wij 75 jaar in vrijheid hebben kunnen leven met dank aan de vele helden van destijds die voor onze bevrijding hebben gevochten en daarvoor het leven hebben gegeven. Wij dom volk moeten zich werkelijk kapot schamen om volgzaam onze vrijheid zonder enig verzet over te leveren aan een stel elitaire machtswellustelingen die hier goud geld aan verdienen. Men krijgt wat men verdient.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Al de banken zijn failliet….

  Geliked door 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De auteur loopt naar alle waarschijnlijkheid ook graancirkels te onderzoeken met zijn anti %G hanger om de hals.
  https://biozence.nl/assortment/protect-hanger-standaard/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s