Gerechtigheid voor Bas!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Gerechtigheid voor Bas!

 1. Lise zegt:

  De pis werd haar te lauw, daarom komt ze nu met gelegenheids tranen.

  Geliked door 2 people

 2. ronjaspers zegt:

  Smerige extreem linkse rat van het smerigste rioolwater.Landverraadster antiblanke raciste.

  Geliked door 1 persoon

 3. A. de Koning zegt:

  Wat een figuur, nou van mij mogen ze etnisch profileren en ik denk dat dat een groot succes zou worden en heel wat slachtoffers zou schelen. Je hoeft maar naar de bewoners van de gevangenissen te kijken waar de meeste daders vandaan komen of kijk eens naar de TV als er weer relletjes zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. triumph zegt:

  Wanneer wordt deze heks een keer aan het mes geregen.
  Das pas gerechtigheid.

  Geliked door 1 persoon

 5. wereldvreemde burgemeester wil het burkaverbod niet naleven , wil niks weten van allochtone criminaliteit en bewaart thuis wapens; hoeveel van dit soort burgemeesters zouden er zijn?

  Geliked door 1 persoon

  • Corrie Bruin zegt:

   Hier in Nederland balen Burgemeesters en zij zijn allemaal zo corrupt als maar zijn kan, het enige wat deze gabbers doen is zakkenvullen en met Den Haag mee lullen.

   Like

 6. Monalisa zegt:

  Nou sorry de burgers worden of doodgestoken of dood geschoten. Je kan in het westen temet niet je mond open doen, anders moet je dit met de dood bekopen, ben toch blij dat ik in een dorp woon.

  Like

 7. ttroubadour zegt:

  Wat is het toch een groen linkse wegkijker met heel veel bloed aan haar handen.Indirect is zij mede verantwoordelijk voor de jongen zijn dood.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  In heel West Europa hetzelfde probleem met die allochtonen. En uit politiek correcte overwegingen durft niemands er iets tegen te ondernemen. Een militaire machtsovername zou ik toejuichen. Frankrijk lijkt me daarvoor de aangewezen kandidaat omdat ruim een jaar geleden de militaire top en een voormalig Minister van Defensie, Macron al eens flink op zijn vingers getikt hebben vanwege wanbeleid.
  Als een schaap over de dam is volgt de rest.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Johannes den Hollander

   Het is niet vanwege politieke correctheid alleen, maar ‘wij’ hebben een verdrag ondertekend dat ‘we’ de islam én moslims niets in de weg zullen leggen. Sterker nog, ‘we’ hebben ondertekend dat ‘we’ de islam binnen Europa zullen helpen bevorderen. En ook nog dat ‘we’ hen als ‘beschermde soort’ zullen behandelen.

   Ik zeg het in mijn eigen woorden, maar in het verdrag wat ook Nederland heeft ondertekend komen woorden van gelijke strekking voor.

   Daarom durven ze niet op te treden, want dan krijgen ‘we’ de hele moslimwereld over ons heen. Lange tenen, weet je wel?

   Like

  • fleckie zegt:

   Heeft men wel een voorstelling
   …..HOE. GROOT, en HOEVEEL. GEKLEURD VOLK,!! er ‘WOONT’ ( gehuisvest) is in de. BANLIEUS in FRANSE. . steden.? ( vermoedelijk?! kan men. DEZE. BEVOLKINGSGROEPEN!( afstammend uit de door vroeger!! gekoloniseerde landen, door Frankrijk , …..( .MET. de legionnaires, die. ( HEUS wel. ‘VAN. WANTEN. WETEN!!!’) ( het krioelt er.van jongeren) ……… niet meer ‘in toom houden’!!?………<~<~<~<~<~<~<

   Like

 9. verwardeman zegt:

  Wacht maar , MATA HARI 2.0 , jouw executie komt nog wel , wegens landveraad en
  collaboratie met de bezetter .

  Like

 10. Jack Terrible zegt:

  Ik heb een paar weken geleden een harde stomp op mijn neus gekregen van een blanke aanvaller. Mijn neus bloedde flink. Ook twee blauwe plekken op mijn lichaam. Om een paar schilderijen, collages, van naakte Koningin Máxima die ik liet zien… ik heb wel netjes aangifte van die vent gedaan op het politiebureau. Zijn adres en het adres van de enigste getuige aan de politie doorgegeven toen ik telefonisch aangifte deed. Nog niks van gehoord maar dat komt nog we!!!l

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s