IN 10 MINUTEN NAAR NORMAAL DOEN

Screenshot_186

(Door: Martin Mourik)

Een open brief aan alle journalisten, handhavers, bestuurders, parlementsleden, burgers van Nederland en Willem-Alexander, Koning der Nederlanden

Op 3 juli 2020 is op de website van persbureau Reuters een factcheck gepubliceerd, waarvan ik u vriendelijk doch dringend vraag de inhoud tot u te nemen middels het volgen van de onderstaande hyperlink:

www.reuters.com

Toen het belang van dit artikel tot mij doordrong, wist ik dat mij vanaf dat moment niets anders meer te doen stond dan alles in het werk te stellen om uw aandacht op dit artikel te vestigen. Ik beschouw dat als mijn plicht. Ik heb deze plicht vervuld door deze brief op te stellen en dit schrijven te (laten) verspreiden. Mijn dank hiervoor aan iedereen.

Ook wil ik mijn dank uitspreken aan Tjerk de Haan (66), afgestudeerd medisch socioloog, woonachtig te Leeuwarden, die mij met zijn nooit aflatende drang om altijd de waarheid boven tafel te krijgen en bekend te maken motiveerde om, vier weken nadat we elkaar voor het eerst spraken, de informatie in dit schrijven zelf te verzamelen, te verifiëren, daarna te structureren en in de vorm van deze open brief aan u bekend te kunnen maken. Mr. Jeroen Pols bedank ik voor zijn onmisbare bijstand bij het begrijpen van en correct kunnen omgaan met de juridische implicaties van deze informatiecrisis die mij, net als bijna iedereen, heeft getroffen.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op IN 10 MINUTEN NAAR NORMAAL DOEN

 1. Monalisa zegt:

  Moet je goed lezen wat er staat? Wij hebben de 2e wereld oorlog overleefd door onze zelfstandigheid? Mensen ze wisten niet hoe snel ze moesten vluchten en hebben ons land verraden en in de steek gelaten. Al hun geld en hun privé vermogen veilig gesteld en geen gebouw is door de moffen beschadigd in die oorlog gek he die vrienden van Bernhard de mafkees in Oranje gehuwd,! Ja zelfs in de titel song van Oranje uit volle borst “Ben ik van Duitse bloed” Dus laten we wel even bij de les blijven van die weglopers en onderduikers van Oranje, En de bloedlijn van crimineel gedrag zet zich voort in onze Maxima uit Argentinië waar haar familie ook duistere streken had. Dus Soort zoekt echt soort. Ja Trots op Nederland hoe zien we dat dan? Oranje is een dure hobby voor de Bun en dan praten we over een gezamenlijke EU ? Wat gaan we dan met die opvreters doen en hun dure familie Want als je een groot Europa hebt, hebben we die Oranje kleuren niet meer nodig en kunnen eindelijk die centen naar de Burgers.! Willem en zijn soort hoeven niet meer te werken de eerste 500 jaar die zijn gevuld tot over de oren door mama Bea gedrag. Daar hebben we geen last meer van ze zullen wel stukjes grond in Argentina hebben waar ze kunnen vissen en op vakantie gaan. Die dikke prinsesjes krijgen ook genoeg zakgeld om 100 jaar mee te worden dus Oranje hoeft zich geen zorgen te maken om de EU.! Ja mooie vooruitzichten zijn dit niet voor onze Burgers die natuurlijk deze rekening voor de kiezen krijgen zoals het nu ook gebeurt. En Opa is dan al hemelen of grondeigenaar van die 3 m’2 gatenkaas in de natte bodem van Oranje. En mijn kleinkinderen zullen dan deze commenteren onder ogen krijgen van de goede oude tijden waar Opa het steeds over had, en zullen dan hun ongeloof uiten door Opa als leugenaar neer ze zadelen want zoals ik dan het leven beschreef van Opa in zijn jaren van geluk en vrede in een saamhorige wereld met er voor elkaar te zijn en elkaar door periodes te trekken omdat de Politiek te druk was met hun eigen zakken te vullen.Ja het zal wel even schrikken zijn voor die kleintjes van nu. We hadden een Hitter 5 jaar? en nu een Rutte 10 jaar, en die ruimt ook mensen op, de ouderen vooral. uitgewerkte onnodige opvreters die de staatsruif gebruiken om hun oude dag te leven.! op kosten van deze roverheid denkt hij.! Dus verschil? het gaat wat meer ongemerkt als in 40/45. Maar verschil? opa ziet het niet erg. Toneel en belofte’s, leugens en diefstal dat is de Politiek van 2020. Jammer maar een serieuze waarschuwing aan de jeugd van morgen. Laat je niet naaien….! Dat hebben onze generatie Rutte al gedaan, en mee gemaakt of zelfs ondervonden. Geloof niet in de Politiek van nu organiseer je eigen moderne gedachten aan en met je leeftijd genoten voor je toekomst, Rutte pakt deze al 10 jaar van jullie en ons af. “let op …! Zorg dat Nederland van Nederland blijft dat kan alleen de jeugd..!

  Geliked door 1 persoon

 2. bobzelf zegt:

  DUIDELIJK , DUS U BENT ER INGETUIND …
  BELAZERD …
  BESODEMIETERD …
  DAN WEL IN DE ZEIK GENOMEN …………

  BESMETTINGEN !!! … BESMETTINGEN !!!!!! BESMETTINGEN !!!

  ZIEK ?? NIEMAND , ….
  ZIEKENHUIS OPNAMES … NADA ……..
  IC OPNAMES …………………… HAAST NOPPES

  WAKKER WORDEN

  THE KILL BILL GATES a.s.a.p. TRUC IS MISLUKT ..

  DUS OVERAL NIEUWE BESMETTINGEN , ?? OOK MIJN MEISSIE
  EN OME BOB, WIJ HEBBEN 16 MAANDEN GELEDEN GRIEP GEHAD ,

  DUS JA DOODZIEK NU, DUURLOPIE BIJ 36 GR, IN DE KOKENDE ZON
  GING NOG NET

  WHAHAHAAHAHAHAHA

  HUGGIE, DOE LEKKER JE MONDKAPJE VOOR EN BLIJF THUIS WHAHAHAHAHA

  OOM TESTCASE

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Australië

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s