KORANONDERWIJS… [satire!]

Screenshot_190

(Door: “Driek”)

Een heugelijk bericht voor alle ouders van Nederland

Nog even geduld, beste ouders van Nederland, want straks mogen jullie kinderen dan eindelijk – ja, ik zeg met opzet eindelijk, want het heeft lang geduurd –  ook naar Koranles. Dan worden jullie spruiten ingewijd in de aloude teksten zoals die door de Profeet zijn verordonneerd. Nu moeten jullie niet meteen in juichen uitbarsten, want er moet nog gans veel werk worden verzet. Keulen was niet in één dag gebouwd – doch het Rijk van Mohammed was ook niet in één dag kant en klaar. Daar heeft onze Profeet lang en hard aan moeten werken. Doch het resultaat mag er zijn.

Zoals jullie wel weten, moest de Profeet eerst tal van landen veroveren om zijn vredelievende leer onder de bevolking te verspreiden. En niet iedereen was direct gecharmeerd van zijn fantastische religie. Daarom moesten er zo hier en daar mensen worden terecht gewezen. Ja, het was voor hun eigen bestwil. Menigeen wil straks wel in dat Paradijs van Allah worden opgenomen, doch dat is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Je moet er wel iets voor over hebben.

Gelukkig ondervinden wij, Nederlandse vrouwen, die de studieclub Vrolijk Vrijwillig Koran, afgekort (VVK), hebben opgericht, veel medewerking van de plaatselijke imams en hun enthousiaste volgelingen die al hun vrije tijd beschikbaar hebben gesteld voor dit vruchtbare werk. Het is nu jullie taak om al jullie vrienden en kennissen te bekeren voor deze wonderschone religie. Alleen op die wijze – en door jullie blijmoedige inzet – wordt Nederland straks een Nederlands Kalifaat waar je U tegen zegt. En wel met alle voordelen en zegeningen die dat Kalifaat ongetwijfeld met zich mee brengt.

Ik wens jullie allen nog een Paradijselijke dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Dhimmitude, Islam, Islamisering, koran, Mohammed, Nederland, nieuw fascisme, sarcasme, Satire. Bookmark de permalink .

12 reacties op KORANONDERWIJS… [satire!]

 1. Cathja zegt:

  Is dit een grap, beste Driek?

  Like

 2. A. de Koning zegt:

  Driek, je zult wel weer gelijk hebben maar het is toch idioot, ouders moeten meteen verbieden dat hun kinderen ongevraagd koranles krijgen. Koranles is geen godsdienstles, hoewel die ook niet thuis hoort op school, de koran staat vol met afschuwelijke gewelddadige voorschriften, zoiets zou verboden moeten worden, het is een oorlogszuchtige ideologie die erop uit is de hele wereld te overheersen en iedereen tegen wil of dank willen verplichten zich te bekeren tot de islam en daar maken ze ook geen geheim van, je moet die imams hier in Nederland maar eens horen en daar doen ze bar weinig tegen. Dat kan alleen maar op oorlog uitdraaien en dan moet de westerse wereld zich koste wat kost verdedigen en die wrede islam de westerse wereld uitgooien.

  Geliked door 4 people

 3. Bas zegt:

  Straf…?
  https://ahvalnews.com/coronavirus/thousands-may-have-been-infected-coranavirus-during-hagia-sophia-reopening-health

  Duizenden zijn mogelijk besmet met coranavirus tijdens de heropening van de Hagia Sophia – gezondheidsexpert

  Aangenomen wordt dat ongeveer 3.000 mensen besmet zijn met het coronavirus tijdens de heropeningceremonie in Istanbul’s iconische Hagia Sophia op 24 juli, zei een Turkse volksgezondheidsexpert aan een vooraanstaande universiteit zaterdag.

  De aanwezigheid van honderden asymptomatische patiënten bij de reconversieceremonie vorige maand zal waarschijnlijk leiden tot een grootschalige infectie, citeerde persbureau ANKA de universitair hoofddocent aan de Hacettepe Universiteit in Ankara, Dr. Sarp Üner.

  “Een simpele berekening toont aan dat er daar 1000 patiënten zouden zijn … Als we de transmissiesnelheid in ogenschouw nemen, zouden die patiënten tussen de 2000 en 3000 anderen besmet zijn”, zei Üner. “Ik geloof dat de bijeenkomst het aantal gevallen in Istanbul zal vergroten.”

  Like

 4. delamontagne zegt:

  en t.z.t als NL nog verder in de verderfenis is gedompeld, komen de echte Korhaan leraren overgevlogen uit ’t “heilige-land” zelve……………..

  Geliked door 1 persoon

 5. Dr. Heinz zegt:

  Alleen openbaar onderwijs in héél Europa!!

  Geloof is een hobby en dat beoefen je thuis, of waar dan ook!

  En waarom alleen openbaar onderwijs?
  Welnu, samen naar school, samen opgroeien, samen later aan het werk.
  Alleen zo krijg je een beter maatschappij, alleen zo gaat het woon en leefklimaat omhoog!!

  Dus…..

  Alleen openbaar onderwijs!!
  Voor een beter Nederland!!

  Geloof hoort ook niet in de politiek!!

  Geloof is een hobby!!

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Inderdaad Driek, zo zal het gaan. Nederlanders zijn geen vechters, eerder watjes. Ze laten gelaten alles over zich heen komen en geven volop steun aan politiek de Haag. Zulke grote sukkels heeft de politiek nog nooit meegemaakt, ze geloven elk verhaal uit de MSM media en den Haag en gedragen zich als willoze en volgzame zombies. En word Rutte volgend jaar geen 1e minister, dan altijd wel zijn vriendje Hugo de Jonge, of anders die kale Grapperhaus wel. Zijn kale kop blinkt als een biljartbal, en je zou denken dat hij met zijn verjaardag als cadeau een blik boenwas gekregen heeft om zijn rotkop op te boenen. Ook mijd hij cafe’s, omdat biljarters naar buiten rennen om hun gele bal terug te halen (de blinkende rotkop van Grapperhaus). Maar alle gekheid op een stokje; we leven voortaan in een dictatuur alwaar stembusfraude de norm is om ons te confronteren met het volgende radicaal linkse kabinet.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Aanslag in Niger, Afrika:
  6 Fransen worden door moslims vermoord, auto in brand gestoken.
  De marabout van de stad Niamey, Niger zegt:”Dit zijn helemaal geen goede moslims.
  De islam is een religie van|Liefde en vrede”
  wordt tegen journalisten van het blad “Le Monde” gezegd.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Benoît Hamon, leider van de door hem opgerichte partij “Génération Socialiste”[ enige jaren geleden nadat hij de Parti Socialiste verliet ] is een soortPECHTOLD van NL in het kwadraat.
   Wil geen kwaad woord horen over de islam.
   Als hij al eens een Moskeet of andere islammige cultuur uiting bezoekt, is ’t vaak in islamitische uitdossing………
   Nu is een van zijn medewerksters, “Charline Fouchet” bij een humanitaire aktie in Niger, Afrika door moslims vermoord.
   En wat zegt hij er over ? ? ?

   Caroline Fouchet was aan m’n zijde tijdens de Presidents-Verkiezingen.
   Haar overtuigingen brachten haar ertoe om haar betrokkenheid met de humanitaire aktie in Niger, mee te doen.
   ZIJ IS VERMOORD DOOR TERRORISTEN, ZONDER GELOOF NOCH WET…
   Mijn sincere gedachten zijn bij haar………………

   ISLAM = GOED………………..!

   Like

 8. Julia zegt:

  Men mag van geluk spreken vandaag de dag geen jonge kinderen meer te hebben die deze terreur in het onderwijs moeten ondergaan. Hoe slecht ziet de toekomst van onze Westerse kinderen er uit dat gun je geen enkel kind. Een beetje verantwoordelijk en verstandige ouder zou bij moeten dragen aan onderwijs in prive sferen waar zij zelf bepalen wat een goede bijdrage is voor gezond en goed onderwijs in plaats van akkoord te gaan met deze vorm van dictatuur in het onderwijs.

  Like

 9. Ben zegt:

  Waarom kinderen blootstellen aan het geklets van een ouwe Pedo?.
  Is dit het nieuwe normaal van Rutte en consorten.

  Geliked door 1 persoon

 10. verwardeman zegt:

  Soera 5 vers 51:
  De Europeaan zal geen vriendschap , dan wel omgang zoeken , met de moSSlim , daar
  hij anders zal worden als de moSSlim , hetgeen in de ogen van de profeet GEERT
  ontoelaatbaar is , de zondaren zullen verbannen worden naar het rijk der moSSlims .

  Like

 11. Bas zegt:

  Christenen in Nigeria
  Vreselijke aanvallen door boko haram

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s