Vanwege deze 12 uitspraken werd Thilo Sarrazin daadwerkelijk uit de SPD gegooid!

Screenshot_170

(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Na 10 jaar ruzie om het partijlidmaatschap van Thilo Sarrazin hebben de SPD-bazen hun zin gekregen. De voormalige Senator van Financiën van Berlijn en bestuurslid van de Deutsche Bank ligt eruit. Bij veel SPD-politici zorgde dat voor een regelrechte jubelstemming.

Maar waarom werd de vooraanstaande staatsdienaar eigenlijk Persona non grata? De onderstaande 12 citaten uit zijn boeken zouden daar misschien wel eens iets mee te maken kunnen hebben. Pas op: politiek incorrect!

FlinkFeed

1. “Ik zou niet willen dat we vreemdelingen in het eigen land worden.”

(Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 309)

2. “Ik zou echter graag willen dat mijn nakomelingen over 50 en ook over 100 jaar nog in een Duitsland leven, waarin de omgangstaal Duits is en de mensen zich Duitsers voelen, in een land dat zijn culturele en geestelijke prestatievermogen behouden en verder ontwikkeld heeft, in een land dat ingebed is in een Europa van de vaderlanders.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag 392)

3. “Het centrale element van de bedreiging door de islam (…) is de blijvende religieus gekleurde culturele andersoortigheid van de meerderheid van de moslims in verbinding met hun demografische dominantie. Deze zal van hen over enkele decennia de meerderheidsbevolking in Duitsland en Europa maken, wanneer de omschreven trends zich zo voortzetten en niet zo snel mogelijk en radicaal onderbroken worden.”

(“Feindliche Übernahme”, 2018, pag. 382)

4. Wereldwijd zijn de liberale moslims, hoe hun concrete positie ook is, in een piepkleine hopeloze minderheid. En desbetreffend radeloos zijn ze hoe ze de geleefde islam en de meerderheid van de moslims in hun zin kunnen veranderen.”

(“Feindliche Übernahme”, 2018, pag. 377)

5. “De veelplegers verbreiden in de straten van Berlin-Neukölln angst en verschrikking en zijn slechte voorbeelden. Ze vormen maar een promille van de bevolking, begaan echter 20% van alle delicten in Berlijn. (…)

Omdat ze geen burgerlijke levensdoelen hebben, van Hartz-IV en zwart werk leven, maakt een strafblad bij de politie hen niets uit. In achtergebleven migrantenfamilies wordt gevangenisstraf niet als eerrovend beschouwd.

Bij de ondersteuning van de familie van de gevangene is te zien hoezeer de clan elkaar bijstaat.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 303)

6. “Wie hier is en een legale verblijfsvergunning heeft, is welkom. Maar wij verwachten van jullie dat jullie de taal leren, dat jullie in je levensonderhoud voorzien door te werken, dat jullie onderwijsambitie voor jullie kinderen hebben, dat jullie je aan de zeden en gebruiken van Duitsland aanpassen en dat jullie uiteindelijk Duitsers worden – en zo niet jullie, dan uiterlijk jullie kinderen. (…)

Wie Turk of Arabier wil blijven en dit ook graag voor zijn kinderen wil, is in zijn land van herkomst beter af. En wie vooral geïnteresseerd is in de zegeningen van de Duitse welvaartsstaat, die is bij ons al helemaal niet welkom.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 326)

7. “Wie de tekst van de koran interpreteert in de zin van intolerantie, gewelddadigheid, haat op de ongelovigen, achtergeblevenheid en onderdrukking van vrouwen, kan zijn opvattingen rechtstreeks en rijkelijk uit de letterlijke koran-tekst bewijzen. (…)

Wie daarentegen in de koran mensenliefde, barmhartigheid, tolerantie, afkeer van geweld en gelijkberechtiging van de geslachten wil lezen, die moet de uitspraken van de tekst zoals ze zijn behoorlijk verbuigen. (…)

Als je de koran ook maar enigszins op zijn woord gelooft, dan is de islam, hoe graag je dat ook wilt, geen religie van de vrede.”

(“Feindliche Übernahme”, 2018, pag. 63)

8. “Als je over demografie discussieert, dan heb je vooral te maken met twee groepen discussiepartners. De ene groep vraagt: ´Waar ligt überhaupt het probleem?´ Dat zijn de vertegenwoordigers van het multiculti-feuilleton, die dromen van een transnationale mensheidstoekomst en stiekem verdrietig zijn dat ze überhaupt als Duitser werden geboren. De andere groep zegt: ´Je kunt toch niets doen, dus hoef je er ook niet over te jammeren´.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 346)

9. “Een in Duitsland verbreide zogenaamde liberaliteit met vaak onbewuste socialisatie in de traditie van de 68´ers vindt welke vorm van bevolkingspolitiek dan ook bedenkelijk en iedere toevloed in principe goed.

Aansturen of beperken van deze toevloed beschouwt men in deze kringen eigenlijk als illegitiem respectievelijk immoreel, en bovendien geldt dit als uitdrukking van bekrompen nationale gevoelens om het Duitse karakter van Duitsland te willen behouden.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 391)

10. “Onderwerping is niet alleen een centraal element van de islamitische religie, maar ook een politiek principe van de moslims in alle landen die zichzelf als islamitisch beschouwen. Nergens gelden mensen die niet het islamitische geloof hebben als werkelijk gelijkberechtigd. Overal worden religieuze minderheden benadeeld, als ze al niet volledig onderdrukt worden.”

(“Feindliche Übernahme”, 2018, pag. 126)

11. Duitsland zal niet met een knal sterven. Het vergaat stilletjes met de Duitsers en met de demografisch veroorzaakte uittering van haar intellectuele potentieel. Het Duits in Duitsland verwatert steeds meer en het intellectuele potentieel verwatert nog sneller.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 393)

12. “Wie echter geen afstand wil doen van de optische afbakening van de vrouwen door hoofddoek en sluier, wie wil vasthouden aan familiehuwelijk en aan het islamitisch familierecht, wie niet toestaat dat de dochters deelnemen aan zwemonderwijs of ongetrouwd liefdesaffaires hebben, die is veel beter af in zijn land van herkomst of in het land van herkomst van zijn voorouders, en dat zou men ook ondubbelzinnig moeten communiceren.”

(“Feindliche Übernahme”, 2018, pag. 4040)

Bron:
https://flinkfeed.com
Door: “FlinkFeed”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vanwege deze 12 uitspraken werd Thilo Sarrazin daadwerkelijk uit de SPD gegooid!

 1. Henk Azie zegt:

  Hulde aan deze man.

  Geliked door 4 people

 2. Groene Leeuw zegt:

  Deze man verdient de nobelprijs voor de Vrede.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Vanaf het moment dat de salon socialisten de macht grepen in Duitsland was het einde van Duitsland al in zicht. Nu zien we dat het einde ons aan het omsluiten is. Na het omsluiten komt het verdrukken en als laatste het vermorzelen. In de toekomst is er niemand meer die nog een herinnering heeft aan dat wat ooit was. Dat geldt niet alleen voor Duitsland.

  Like

 4. Heniusz zegt:

  Kan iedereen zijn boeken van harte aanbevelen. Ook dus “€uropa braucht den €uro nicht”, het is immers des mans vakgebied, dus hij weet waar hij het over heeft, geheel in tegenstelling tot al die andere nutteloze dwazen. Kan je ook meteen lezen hoezeer we “Verarscht”zijn.

  Like

 5. Jan zegt:

  De nieuw gekozen partijleider Olaf Scholz zegt dat hij geen enkele visie heeft


  https://www.spd.de/

  ‘Gezamenlijk maken wij er wat van’. Nou, dat is veelbelovend

  Like

 6. Jan J zegt:

  Ik heb Sarrazin in verschillende talkshows gezien waarbij zijn opponenten hem op alle soorten manieren wilden onderuit halen. Deze mensen konden niet winnen omdat dhr Sarrazin hun argumenten kon weerleggen en bovendien ontzettend zakelijk.
  Hij is als het ware de Duitse Pim Fortuyn

  Like

 7. Julia zegt:

  De man schrijft de waarheid gebaseerd op feiten. Echter dat is bij de falende linkse bolwerken die uitsluitend de Islam verheerlijken niet toegestaan. Alle gezonde tegenargumenten worden door die linkse idioten teniet gedaan en blijven zij eigen volk verraden en van veel Europese lidstaten bewust Islamitische lidstaten maken. Nu nog EU binnenkort omgevormd door IU Islamitische Unie

  Like

 8. Kanaloa01 zegt:

  Hetzelfde staat ons in Nederland te wachten met die extreem linkse kliek(incl. VVD en CDA)
  Het Kalergi plan moet doorgang vinden dus Dhr. Sarazin heeft gelijk alleen is deze ellende niet meer te stoppen, we zijn op weg naar een Wereldregering waar geen democratie meer zal zijn.

  Like

 9. Lost Johnny zegt:

  Probeer maar een drie mensen te vinden die ook in woord EN daad gaan vechten tegen deze genocide op onze wereld.

  Mijn is nooit ergens helder gebleken en met feiten ondersteund waarom Europa migranten moet binnen halen. Uit menslievendheid kan het niet zijn, want dan zouden we multinationals verbieden landen te vervuilen of chemisch afval te exporteren, dan zouden we geen vliegtuigen sturen om doelen te bombarderen in landen waar we geen oorlog mee hebben, of soldaten laten schieten op mensen een halve wereld verwijderd van de onze.

  Dus waarom is er immigratie, niet tegen de vergrijzing want dan zou het krijgen van kinderen niet worden afgestraft maar worden beloond, niet omdat er arbeiders nodig zijn omdat de jeugd van half zuid Europa werkloos is en graag hier zou komen werken, dus arbeidskrachten zijn er genoeg, het enige probleem is misschien dat bedrijven mensen niet volwaardig willen betalen, zo zijn we aan “gastarbeiders” gekomen uit de Maghreb.

  Dus waarom immigratie in grootverpakking? Waarom zet een deel van onze eigen mensen de deuren van onze wereld open zodat deze kan worden leeggeroofd?

  Mijn is het nooit uitgelegd met feiten en goede redenen, ik schijn op het toverwoord “vluchteling” met een respectabele nederigheid te moeten reageren, alsof de Goden het zich verwaardigen ons te bezoeken. Maar ik zie geen goden, ik zie hele vijandige lieden die openlijk ouderen met keelsnij bewegingen angst aanjagen, ik zie gedrochten die in groepen verkrachten en roven, die iemand gezamenlijk doodtrappen omdat de persoon toevallig blank is, of de rug volpompen met kogels omdat ze de Goden verhinderen te nemen wat hun beliefd.

  Mij is nooit uitgelegd waarom politici massaal deze wangedrochten beschermen, waarom politie nog immer het woord van de politiek als leidraad heeft en niet het welzijn van eigen volk. Dat kan ik niet bevatten, het maakt mij zorgelijk, boos en steeds twijfel ik aan mijn eigen vermogens tot denken.

  Zie ik de logica dan niet, ben ik zo stom of van het pad af dat ik geen goden zie maar lafhartig volk dat rooft en moord en verkracht?

  In alle redelijkheid zoek je eerst bij jezelf of jij het wel goed ziet, zo is onze volksaard, zelfonderzoek, reflectie, en zo is Europa tot welstand gekomen terwijl de halve wereld nog leeft zoals twee duizend jaar geleden. Ze willen wel one producten en uitvindingen, pronken trots met het fruit van de blanke wereld maar respecteren doen ze ons niet. Zonder ons zouden ze geen mobieltjes hebben maar met de tamtam de nieuwste muziekjes downloaden, zouden ze rondlopen met kettingen met tandjes in stro rokjes op blote voeten, rondrijden op een ezel als die niet was opgegeten. Ze willen Mercedes , Audi , Louis Vuitton en Rolex, Iphone X en gouden kettingen, showen met wat ze op hun lijf hangen alsof ze figuranten zijn in een modeshow….. alles wat glimt en blinkt, het zijn net kraaien.

  Ik was er al langer klaar mee, maar ik sta klaar om bij de eerste vonk van verzet mijn wereld te beschermen. Drie mensen zou mij overtuigen, drie die daadwerkelijk gezamenlijk de strijd om ons voortbestaan met woord en daad aangaan.

  Ik zou de vierde zijn.

  lost Johnny

  Like

 10. Marc zegt:

  Inderdaad een enorme held.

  Interessant vind ik nummer 9: “Een in Duitsland verbreide zogenaamde liberaliteit met vaak onbewuste socialisatie in de traditie van de 68´ers vindt welke vorm van bevolkingspolitiek dan ook bedenkelijk en iedere toevloed in principe goed.”

  Sarazzin geeft hier een weergave van de werkelijkheid. Links verwerpt inderdaad bevolkingspolitiek (op grond van het nazi-verleden) maar evengoed juicht ze massa-immigratie toe. Feit is dat massa-immigratie bevolkingspolitiek IS.
  Links is dus, alweer, totaal inconsequent.

  Overigens ben ik van mening dat gewapend verzet inmiddels meer dan gerechtvaardigd is.

  Like

 11. Bob zegt:

  Als je de feitelijke eaarheid verwoord ben een racist.
  De feitelijke racist mag racist roepen.
  De feitelijke racist mag zijn mening opdringen.

  Like

 12. oprechtegeus zegt:

  Zo zie je maar weer, het verstand komt met de jaren. Ondertussen hebben ze wel het linkse gedachtegoed helpen opbouwen en in stand houden. Pas bij extremiteiten gaan hun ogen eindelijk open, maar is het kwaad reeds geschied. De revolutie verslindt zijn eigen kinderen.

  Like

 13. Qvic zegt:

  Met deze realistische uitspraken is niets mis mee, als jij je eigen identiteit als Duitser en als land wilt behouden voor jou zelf en je nageslacht. Wat heel normaal zou moeten zijn, trots zijn op je eigen vaderland. Iedereen op de wereld mag dat zijn, behalve de blanken in de EU. Maar de nu in gang gezette verandering door de globalisten, om van alle lidstaten van de EU te laten islamiseren. Omdat de moslims elk land niet alleen onderwerpen aan de islam, maar daarmee ook de intelligentie en wijsheden van het land demoraliseren. Dit vernietigd uiteindelijk de gehele economie en alle welvaart, alle vrijheden, en alle ongelovige zullen uiteindelijk worden gedood of zwaar onderdrukt worden. Want in geboorte aantallen, zijn de moslims net konijnen. Daar kunnen de westerse blanken niet tegen op. Maar dat heeft ook te maken, dat de blanken alles zelf moeten bekostigen en dat zij ook nog alle kosten van de immigratie van de moslims erbij krijgen. Daar de blanken een hard werkend volk is dat toekomst gericht is, i.p.v. met de dag te leven zoals de moslims en Afrikanen. Daar het door de landverraders het ooit welvarende landen, zoals Duitsland en Nederland met hun sterke munteenheid. Wat het resultaat was van het blanken volk, om hen te beroven van hun opgebouwde welvaart. Want wat nu in de politiek zit vernagelt alles en de politici romen alles af ten koste van het volk. Enig logica kun je er niet aan ontdekken. Die politieke arrogante narcisten denken werkelijk dat zij het alleen recht hebben over alles in onze samenleving inclusief de blanken lichamen van het autochtonen volk in de EU. Nu in de Carona tijd zijn de blanken een speelbal geworden van de globalisten. De leugen regeert en de waarheden en de geschiedenis zijn taboe geworden, waar je ook niet meer over mag spreken. Doe jij dat wel, dan wordt je uitgesloten en/of veroordeeld alsof je een moord hebt gepleegd. Zoals nu Thilo Sarrazin is overkomen. Al jou verdiensten uit het verleden doen dan niet meer ter zake, want niemand van de huidige politiek wil meer de waarheid horen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s