VIDEO: “Safaripark” Blankenberge (09-08-2020)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, België, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Midden-Oosten, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: “Safaripark” Blankenberge (09-08-2020)

 1. wauso zegt:

  Bedankt, hier hou ik wel van Neger T.V. voor de Diversiteitsbokaal. Tip voor volgende keer: Neem je AK47 mee dan geniet ik nog meer !

  Like

 2. neilsven zegt:

  Deze lui moet je terug sturen naar hun rimboe, wat moet je met dit volk, kost alleen maar geld, zo snel mogelijk op het vliegtuig, alles afnemen, DNA en vingerafdrukken nemen maar dat zal niet meer hoeven want ze hebben al een strafblad van hier tot Tokyo, nooit meer in Europa, een ban voor het leven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Merkel, Macron en Rutte zegen dat dit niks met immigratie te maken heeft; zou dat waar zijn?

  Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Rini Stegeman zegt:

  Ik ga liever naar de Beekse Bergen..Safaripark…………Wel leuk dat U dat durft te schrijven…….Safari Park Blankenberge.Trouwens een foto van ZWARTE PIET te plaatsen is VERBOTEN!

  Like

 6. Nachtkaarsje zegt:

  Ik mag het niet zeggen, maar op het politiebureau even apart nemen en met een rubberen slang van 80 centimeter, gevuld met stalen kogellagers, even twee minuten onder handen nemen. Knietjes stuk, Elleboogies stuk. Daarna gewoon ergens langs de weg uit de auto smijten dat tuig. Weet je zeker dat ze het nooit meer doen. Dood hoeven ze niet, maar dan hebben ze 40 tot 50 jaar om na te denken waar of het fout ging.

  Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Wat hebben wij daar nu aan invalide maken en de Nederlanders mogen de kosten weer betalen van alles wat deze personen gaan kosten in de gezondheid zorg. Nee op een mooi rubberbootje zetten en dan dumpen op de middellandse zee en dan wordt het roeien of verzuipen en gewoon weer terug waar zij horen te zijn, en dat is niet Nederland.

   Like

 7. Monalisa zegt:

  Het word tijd voor scherp.

  Like

 8. Harry zegt:

  Zo te zien is de politie allen bezig zichzelf te beschermen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s