FOTO

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTO

 1. andre zegt:

  De pot…….is gescheurd en er steekt ook nog ns een raar stokkie int midden naar buiten

  Like

 2. karton zegt:

  Kamala Kamasutra ?

  Like

 3. Htsk day zegt:

  De vraag is: wat zoekt zij daar in die emmer?

  Like

 4. pepo Copyright zegt:

  Terug waar naar ze vandaan komt. 😜

  Like

 5. Jan zegt:

  Kamala Harris heeft zich via Willie Brown omhoog geneukt.
  https://eu.usatoday.com/story/news/politics/onpolitics/2019/01/27/willie-brown-kamala-harris-san-francisco-chronicle-letter/2695143002/

  en ik vrees dat zij op een achterbakse wijze president meent te kunnen worden. Biden is zo dementerend dat hij niet meer aan kan blijven (mocht hij president worden, wat toch niet zal gebeuren), dan wordt Harris automatisch de eerste nep-zwarte presidente (die als een tweede Evita zal gaan ‘regeren’)
  Vreemd dat je iemand als Sanders daarover niet hoort , over deze achterbakse praktijk.

  Like

 6. Jan zegt:

  Terroristenliefje Harris juicht terroristen antifa en BLM toe, noemt hen ‘coalitie van het geweten’

  BREAKING: Kamala Harris today referred to the protesters “in the streets” — who have included countless rioters, looters, arsonists and cop killers — as a “coalition of conscience.”

  — Paul Sperry (@paulsperry_) August 12, 2020

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  https://davidharrisjr.com/steven/flashback-kamala-harris-launched-her-political-career-as-mistress-of-married-mayor-willie-brown/

  Flashback: Kamala Harris lanceerde haar politieke carrière als minnares van de getrouwde burgemeester Willie Brown

  Kamala Harris begon haar politieke carrière toen ze 29 was en ze begon te daten met de 60-jarige voorzitter van de State Assembly.

  Hoewel Brown in 1958 trouwde en tot op de dag van vandaag getrouwd is, werden ze overal in San Francisco samen gezien en dachten mensen dat Brown van zijn vrouw zou scheiden en met Harris zou trouwen, maar dat mocht niet zo zijn.

  Willie Brown begon Harris ‘financiële status zeer snel te verbeteren door haar te benoemen tot het State Un Employment Insurance Appeals Board voor een jaarsalaris van $ 114.000 per jaar. Hij benoemde haar ook naar de California Medical Assistance Board, die $ 99.000 betaalde.

  Beiden waren parttime banen.

  Ze werkte ook voor de provincie met een salaris van $ 100.000 per jaar. Als bonus kocht Brown voor haar een gloednieuwe BMW.

  Maar zo was de affaire. Het is nooit officieel aangekondigd, maar de meeste bronnen zeggen dat Brown Harris heeft gedumpt, die toen met Montel Williams begon te daten.

  Like

 8. Jan zegt:

  Kamala Harris (haar familie stamt van slavenbezitters*) en Jamal Trulove (die naam alleen al) lieten gevangen opsluiten om hen slavenarbeid te laten verrichten. Gevangenen die geen enkel gevaar vormden voor een ander werden gevangen gehouden om hen goedkoop arbeid te laten verrichten ($2 per dag)

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/kamala-harris-ag-office-attempted-keep-prisoners-locked-cheap-labor-used-inmates-fight-forest-fires-2-per-day/

  * Here are the names of the 200+ slaves owned by Kamala Harris’ ancestor Hamilton Brown in Jamaica in 1817. One of the largest planters in Jamaica, Brown now has a town named after him, Brown’s Town pic.twitter.com/6QnBpEQyez

  — Dinesh D’Souza (@DineshDSouza) August 12, 2020

  Like

  • karton zegt:

   @ Jan. Als zij afstamt van slavenbezitters en gevangenen slavenarbeid liet verrichten dan verwacht ik binnenkort een documentaire op tv over jaar en haar geschiedenis ! Ook de dwazen van BLM met A.Kwassie en Airfryer voorop, zullen wel weer op nazi-manier door ónze straten marcheren om uiting te geven aan fascistische gevoelens.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s