Halsema zoekt verbroedering na moord op Bas, deelt belachelijk slecht gedicht op Instagram en zet comments uit

Screenshot_205

(Door: Wout Willemsen)

Amsterdamse burgemeester Femke Halsema toont haar medeleven weer eens vanuit haar ivoren toren. Ze heeft blijkbaar totáál niet door wat er speelt of hoe het bericht over de moord op de 24-jarige Bas in delen van de samenleving wordt ervaren. Ze slingert een flutgedicht op Instagram, doet er een nietszeggend berichtje bij en zet snel de comments uit, want die #GerechtigheidvoorBas-spam is maar vervelend.

Het is diep triest dat zo’n moord wordt gepolitiseerd, maar daar valt ook niet altijd wat aan te doen. Op het moment dát het gebeurt, kan het soms nog wel in goede banen worden geleid. Als je de mensen redelijk aan kunt voelen, tenminste. Nou, dat gaat hier dus echt grandioos mis!

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie. Bookmark de permalink .

18 reacties op Halsema zoekt verbroedering na moord op Bas, deelt belachelijk slecht gedicht op Instagram en zet comments uit

 1. vangie1206j zegt:

  Vreselijk mens.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Dat stomme wijf daar in Amsterdam denkt dus ECHT dat je, als je jezelf verkoopt en uitlevert aan je aartsvijanden, verbroedering krijgt met verderfelijke mensen die je haten? Dat is haast hetzelfde als dat veel joden voor WO II probeerden een deal te sluiten met Adolf Hitler wat inhield dat, als hij met de joden ging samenwerken, zij dan Palestina van hem cadeau kregen in ruil voor vrede!
   Hitler had echter het plan opgevat om vrijwel alle joden, in die tijd, naar Madagaskar te verbannen zodat dit een joodse kolonie zou worden en toen dat door de oorlog niet lukte en er steeds meer joden in zijn handen vielen besloot hij om hen allemaal uit te gaan roeien!
   En tijdens de inval van Rusland, op 22 juni 1941, waren er talloze joden in de Baltische Staten, Wit-Rusland, Oekraïne, de Krim en Rusland (die niet of nauwelijks iets afwisten over het gruwelijke antisemitisme van de nazi’s), die daar in die landen zo werden gediscrimineerd of het antisemitisme van de communisten op hun dak kregen, dat ze meenden dat de “beschaafde” Duitsers hen zouden verlossen van Jozef Stalin en haalden de joden hen zelfs binnen als bevrijders!
   Helaas bleek het antisemitisme van de Esten, Letten, Litouwers, Wit-Russen, Oekraïners, de Tartaren en de Russen ZO sterk te wezen dat zij de Duitsers namelijk maar al te graag meehielpen om de joden uit te roeien en vaak zelfs nog zonder dat er ook maar een enkele Duitser daarbij betrokken was!
   Laat Halsema dus gewoon opflikkeren met die verbroedering en zij anders gewoon gaan proberen om zich met vrouwen-verachtende moslimextremisten te “verbroederen”! Reken er maar op dat die laatsten schijt hebben aan haar onderwerping en Halsema liever als seksslavin willen hebben of als huissloof!

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Een gevalletje damage control, geveinsd medeleven terwijl men wel degelijk beseft dat het slappe linkse beleid de waanzin heeft gecreëerd, men wandelt achter de feiten aan, de softe aanpak faalt op alle vlakken, al tientallen jaren, en men blijft de kogelharde waarheid negeren.

  Geliked door 3 people

 3. verwardeman zegt:

  Mogelijk kan de Frank Boeijen Groep een mooie nieuwe song maken voor Bas , welke
  dan jaar in jaar uit – minstens 3 decennia lang – op de radio / NPO wordt gedraaid ?
  Met KERWIN DUINMEYER kon hij het ook………………………………………………………….
  Weet U nog : ” wie wil er bloed op de achterbank van de degelijkheid ? denk goed
  na aan welke kant je staat .”
  Welnu : ik sta aan de BLANKE kant , misselijke linkse kut-kerk met je mindcontrol !
  Dat bloed op die achterbank boeit mij geen zak meer , en daar hebben ze het zelf
  naar gemaakt , doe je best BOEIJEN !

  Geliked door 4 people

 4. alweer geen aandacht voor immigratiegevolgen (de dader was waarschijnlijk een allochtoon)

  Geliked door 2 people

 5. R Thomasson zegt:

  Amsterdam heeft nog nooit zo’n waardeloze burgemeester gehad, zoals Femke Halsema. Zij is letterlijk uit de afvalbak van Links uitgevist en naar een ivoren toren gestuurd. Een politica die gevangen is door haar linkse waardeloze dogma’s. Zij weet totáál niet wat er in haar stad speelt- en het kan haar ook niet echt interesseren. Voor haar was de 24-jarige Bas van Wijk nog een blanke jongen die door haar troetelallochtoon is vermoord. Er wordt alles uit de kast gehaald om troetelbeestjes van kleur in bescherming te nemen. Kijk maar naar de berichtgeving van die dag: “Een blanke man met zwarte krullen en een sikje”. Echter de propaganda-bandieten namen niet in rekening dat tientallen mensen hadden de dader op het strand gezien. Via social media kwam de waarheid naar buiten. Normaliter, worden na zo’n moord signalement plus compositie tekening op TV vertoont; ALS IEMAND WERKELIJK DE DADER WIL PAKKEN EN ARRESTEREN. Niets werd vertoond. Hoe dan ook, de moord op klaar lichte dag op Bas van Dijk heeft bij heel veel mensen de ogen geopend. Er werden op die dag honderdduizenden nieuwe patriotten geboren.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   …………Er werden op die dag honderdduizenden nieuwe patriotten geboren…………………
   Het is te hopen !

   Geliked door 3 people

   • R Thomasson zegt:

    @delamontagne. Iedere dag maakt de multiculturele samenleving nieuwe slachtoffers. Niets is zo sterk als persoonlijke slechte ervaring met bepaalde mensen of groepen in de samenleving. Linkse multiculturele berichten in de kranten, propaganda praatjes op Talk Shows, en Halleluja reclame-videootjes met gezellige multiculturele gezelschap die gezamenlijk aan tafel zit, of een happy family waar de man is licht- of donkergetint en de vrouw blank, helpen steeds minder het publiek te overtuigen. Je kan het vergelijken met etterige wond. Op gegeven moment breekt het open.

    Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Geeft alleen maar aan hoe hersendood links is !

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Die ‘dichter’ moeten ze een flink pak slaag geven!
  Misschien dat de prutser dan leert om iets moois te schrijven.

  Halsema verdient ook een schop onder haar hol, de linkse zweefteef.

  Geliked door 2 people

 8. vangie1206j zegt:

  En dat walgelijke mens weigert preventief wapen controlle heet etnisch profileren.
  Waardeloze trol.jij bent mede schuldig aan de dood van Bas smerige linkse dweil.

  Geliked door 3 people

 9. R Thomasson zegt:

  Sorry! Het moet Bas van Wijk RIP zijn.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Femke heeft zeer belastend materiaal over hoog geplaatste ambtenaren in haar bezit (chantage) daarom kan ze ongestraft doen en laten wat ze wil.

  Geliked door 1 persoon

 11. LUCIA zegt:

  Hoezo Ron, vertel op.. hebben ze met hun handjes in Femke’s… eh… Hm… weke onderdelen gezeten of had ze op de wallen hier en daar zo’n ieniemiene cameraatje geïnstalleerd, in een peeshokkie.Ruling by blackmail dat is een echte illuminatie streek

  Geliked door 1 persoon

 12. Ben zegt:

  Vals extreem links sekreet met haar nep bewogenheid.

  Geliked door 1 persoon

 13. fleckie zegt:

  Halsema, geflankeerd door diverse partij-bazen( PvdA, D66, SP., ) , Heeft toch. DE. MOTIE- HALSEMA…‘wereldkundig ‘. gemaakt, aan het Nederlandse. VOLK,,,, ( en daar ‘gedraagt zij zich. ook naar!’. .)……<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s