’Hef een zomertoeslag op drinkwater’

Screenshot_202

Niels Aussems stelt voor middels een zomertoeslag op drinkwater meer bewustwording te creëren.

Niet alleen de coronacrisis schrijft dit jaar geschiedenis, maar ook de verbroken warmterecords van de afgelopen dagen. Het is een bizarre tijd! Bij dat warme weer neemt ook de vraag naar drinkwater toe. Nu al helemaal, nu veel mensen door de corona voor hun eigen gezondheid op hun thuisfront aangewezen zijn.

De winkels weten de zwembaden en zwemartikelen niet aan de slepen, waardoor de meeste winkels niks meer hebben. Aan de omzet zal het niet liggen, alleen wel aan het waterverbruik dat nu een maatschappelijk probleem begint te worden.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, betutteling, Graaien, Overheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op ’Hef een zomertoeslag op drinkwater’

 1. Scheitleister zegt:

  Zijn ze daar van de pot gerukt?

  Ik betaal gewoon netjes mijn vastrecht, mijn verbruik en waterschapsbelasting. Nederland verzuipt in het water. Met al dat geld dat binnen komt moeten ze eens de infrastructuur goed gaan inrichten in plaats van nieuwe kantoren bouwen. Geen topsalarissen voor de managers.

  Geliked door 5 people

 2. andre zegt:

  Niels Aussems is een randdebiel en de Telegraaf een nazi propaganda vot. Nederland is een rivieren delta en als voorbeeld komt de Rijn bij Lobith binnen en hier komt in het droogste geval 12000 m3 water per seconde langs. Voor sukkel Niels zal ik eventjes uitrekenen hoeveel zwembaden dit per uur zijn.

  Een zwembadje van 4 x 3 met 80cm water is dit circa 10 m3 per zwembadje. 1200 zwembadjes per seconde is 72000 per minuut is 4320000 zwembadjes per uur. Dus gewoon voor iedereen een zwembad gewoon omdat het kan en dan nog even tip voor Niels. Rot is op man ga weg vies stinkend links gedrocht dat je er bent.

  Geliked door 4 people

 3. delamontagne zegt:

  Niet om “’t één of ander”, maar mensen die in NL in een huis kunnen wonen met een dergelijk GROTE tuin [ en bijpassende woning ! ] zullen mijn inziens niet eens merken dat er een opslag op ’t water komt.
  Ik denk dan aan West Nederland, ( rest van land ken ik
  niet zo goed ), maar de tuinen die ik omgeving R’dam bij heel grote huizen heb gezien, erbarmelijk………….

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  Nederlanders kunnen dankzij het gefaalde Corona beleid niet op vakantie.
  Nederlanders kunnen dankzij het gefaalde immigratiebeleid ook niet naar een zwemgelegenheid.
  Het gevolg daarvan is dat ze dan bij een hittegolf regelmatig een koele douche nemen, of zelf maar een zwembadje in de tuin zetten, om oververhitting, en de daaruit voortkomende medische problemen, te voorkomen.
  De oplossing is dus geen “zomertoeslag op drinkwater”, de oplossing is een ander beleid wat epidemieën en immigratie betreft.
  En verder is dit uiteraard ook een teken dat Nederland de grenzen van de maximale hoeveelheid mensen die de natuurlijke bronnen van het land onder alle voorkomende omstandigheden op een prettige wijze kan onderhouden inmiddels wel zo’n beetje gepasseerd is.
  Geen kranen dicht maar grenzen dicht dus, en terug naar het land van oorsprong met al die import die zich hier niet weet te gedragen.

  Geliked door 4 people

 5. Hovawart zegt:

  Maak het leven een luxe, maak alles duurder, maar daar los je niets mee op, meer geld genereert enkel meer regelgeving en meer ambtelijke molens, en verkwisting,….we zitten met teveel mensen hutjemutje op een postzegel……meer niet.

  Geliked door 4 people

 6. Onschuldige Bijstander zegt:

  Kraanwater moet je niet drinken, zit teveel troep in, gewoon Bar Le Duc pakken, ook voor de koffie, proef zelf het verschil

  Geliked door 3 people

 7. koddebeier zegt:

  Wat een debiel voorstel, water behoort tot de eerste levensbehoefte van de mens.
  De schuld ligt bij de overheid, ons land is extreem vol, overvol door alle import en gelukzoekers,waardoor ook het watergebruik stijgt !!
  In 1960 waren we ca.11,5 miljoen, toen werd al gezegd dat Nederland vol en dat we maar moesten emigreren.
  Nu zijn we mede dankzij de zeer vele moslim import die veelal grote gezinnen hebben en de vele gelukzoekers met 17,4 miljoen !!
  Wat zijn nu dan ??????? Over Over VOL ????
  En dit dankzij jarenlang falende regeringen van niksnutten, graaiers en een achterlijk EU beleid !

  Geliked door 3 people

 8. Tistochwat zegt:

  En hoe zit het met de enorme paleistuinen van de ‘oranjes’?
  Ik wed dat díé tuinen wel volop begoten zullen worden.

  Geliked door 2 people

 9. Tistochwat zegt:

  Drinkwater is een basisvoorziening, daar behoort lang douchen en een zwembad in de tuin niet bij!

  Lezen jullie mee, ‘oranjes’ en andere schaamteloos rijken met zwembaden van bijna olympische afmetingen?

  Mensen het liefst verbieden om een klein opblaasbadje te vullen! Kindjes mogen niet eens meer spetteren in een beetje water?

  Ik heb mijn tuin al opgegeven, ik sproei allang niet meer.
  Maar ik zou tóch een ‘zomertoeslag op drinkwater’ moeten betalen?

  WAT EEN K*T-‘CORONA’-WERELD! Er is geen zak meer aan.

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  20 lokaties brandkranen opengedraaid

  https://www.omroepwest.nl/nieuws/4091542/Twee-Hagenaars-17-aangehouden-voor-opendraaien-brandkranen

  Twee Hagenaars (17) aangehouden voor opendraaien brandkranen

  DEN HAAG – Twee Haagse jongens van 17 jaar zijn aangehouden voor het opendraaien van brandkranen. In totaal kreeg de politie van twintig locaties in de stad meldingen van wateroverlast door opengedraaide brandkranen. De politie sluit niet uit dat er meer mensen aangehouden voor deze vernielingen.
  De politie kreeg net als de voorafgaande dagen meldingen van wateroverlast door de opengedraaide brandkranen. In een woning aan de Beijersstraat moest de brandweer de stroom afsluiten om kortsluiting te voorkomen. Monteurs van Dunea waren dinsdagavond uren bezig om de brandkranen te repareren.

  Geliked door 3 people

  • Bas zegt:

   Regio15.nl
   @regio15
   De politie heeft de toegang naar de #Parallelweg in #DenHaag afgesloten voor het verkeer. Circa 100-150 jongeren hebben zich op de weg verzameld. Er worden inmiddels op meerdere plekken rondom de #Parallelweg brandkranen opengedraaid

   Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   En zoals te verwachten werden de wijken waar dit gebeurde niet genoemd, dat zou natuurlijk stigmatiseren, elke redelijk weldenkende Hagenaar kan de wijken echter zo opnoemen.
   Den Haag is bestuurlijk geheel en al naar de kloten.
   Richard de Mos wordt overal behandeld alsof hij lepra heeft omdat hij verdacht wordt, met dat ‘argument’ heeft men ook de coalitie laten klappen, Zijn partij, de grootste van Den Haag, wordt nu op alle fronten tegengewerkt en ook nog met schaamteloos open vizier. Dat er zelfs nu na maanden nog steeds geen aanklacht tegen hem is ingediend dat schijnt niemand te deren. Volgens de wet ben je onschuldig tot het tegendeel is bewezen, maar dat geld niet als een partij te populair is geworden.
   Dezelfde huichelaars houden echter de kaken stijf op elkaar als wethouder Revis (VVD) aantoonbaar heeft zitten sjoemelen met de bouw van Legoland hetgeen de Gemeente heeft opgezadeld met een schuld van € 40.000.000,00 terwijl de vastgoedjongens miljoenen per jaar verdienen met onderverhuur, je verzint het niet.
   En nadat hij zijn desastreuze werk had voltooid legde hij vrijwillig zijn functie neer en vertrok vrolijk fluitend.

   Like

 11. Hovawart zegt:

  De studie ‘Watermanagment’ komt toch mooi van pas, een prachtig glashelder medium waarvan de vloeibare mogelijkheden onbeperkt zijn, pure chemie………………hoe duister ook.
  Wanneer men tegenwoordig de veranderingen van met name de uiterlijke geslachtskenmerken bij de Hollandse jeugd eens aanschouwt, is het een interessante casus om te zien hoezeer de jongens steeds meer gefixeerd zijn op hun uiterlijk, en de meisjes steeds agressiever worden, de verandering in toonhoogte van het stemgeluid is al opmerkelijk, (tegenwoordig krijgen de meisjes snorren en soms de baard in de keel) De omslag in stereotype gedragingen en adolescente eigenaardigheden zijn een reden tot overpeinzing, waar gaat de toekomst heen, immers de jeugd heeft de toekomst……..en wat de mogelijke oorzaak/reden is van deze kentering.
  Het drinkwatermanagement is een ongrijpbare materie, zeker in de eeuwenoude strijd tegen de zee, voor een land dat deels ver onder de zeespiegel ligt is het altijd weer vermakelijk om te horen dat men in de jaarlijkse droge perioden steevast oproept om het gebruik van drinkwater te beperken, wegens een tekort aan vers water of verhoogde concentraties van (genees)middelen die men niet kan uitfilteren en chemische toevoegingen waarvan de doseringen uit verband geraken..
  Het vinden van causale verbanden is soms zo helder als glas, als een glas water.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s