Kick Out Jerry Afriyie!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Kick Out Jerry Afriyie!

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Het blijft bijzonder, voor de mensen die daar niet bekend zijn; Scheveningen valt op te delen in meerdere stukken, Scheveningen badplaats met de pier, het casino en vele uitgaansgelegenheden, daar vlakbij ligt het Belgisch Park, een villawijk die voor buitenstaanders moeilijk bereikbaar is.
   Dan heb je Oud-Scheveningen waar de oorspronkelijke Scheveningers zijn weg gesaneerd en uiteindelijk voorbij de vroegere visserijhaven (nu jachthaven met zeewaardige zeiljachten) Duindorp.
   Duindorp kun je zien als het laatste bastion van de vroeger Scheveningers, de van Oh Oh Cherso bekende Barbie woont daar en de rest is van hetzelfde ‘niveau’.
   De strandtenthouders waren vroeger van het type “Vrije Jongens” van Koot & Bie, daar viel niet mee te spotten, maar de strandtenten van weleer zijn uitgegroeid tot paviljoens waar het grote geld mee gemoeid is, dat zijn mensen van een ander kaliber en die zitten al jaren met de handen in het haar want die hebben niet de connecties om een knokploeg orde op zaken te laten stellen, iets dat vroeger zeker zou zijn gebeurd.
   De narigheid speelt zich af op de boulevard (Scheveningen badplaats en een klein deel van Oud-Scheveningen) in en rond Duindorp daar zijn niet of nauwelijks problemen, die ‘lossen het zelf wel op’, daar hoef je dus echt niet met een motor te gaan stunten want voor je het weet gooien ze een steigerpijp tussen je spaken…!
   Drugsdealers zijn daar de ‘gewone’ buurtbewoners, daar durven de agressieve Marokkaanse dealertjes zich écht niet te vertonen, die worden ter plekke verbouwd.
   De Gemeente Den Haag is volledig de regie kwijt, een BOA of de Handhavingsteams die kijken wel uit met optreden, die hebben thuis ook vrouw en kinderen en die laten zich voor hun minimumloon niet op hun bek slaan.

   Like

 1. Bas zegt:

  Dit is pas erg

  Like

 2. Bas zegt:

  Dit is pas vreselijk

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   Ook deze kannibalen zijn bij Anki Broekers-Drol van harte welkom in Nederland. Rutte en de rest van zijn regering hebben geen bezwaar. Zij weten dat 85% van de Afrikaanse negers hebben eens mensenvlees gegeten. Zij vinden het gewoon lekker. Zij weten ook dat als het Uur U zal uitbreken, deze taferelen zouden plaats vinden in iedere hoek van een Nederlandse straat. Alle signalen zijn er al. Denk aan de moord op Bas van Wijk in Amsterdam en de moord op de Boulevard van Scheveningen, en dagelijkse aanvallen op Nederlanders door moslims en negroïde types. Of zij trekken zich er iets van aan? Het valt er aan te twijfelen. Zij volgen bevelen van de EU: “Der EU Führer hat befohlen, wir werden ihm folgen”. Zodra de grond onder hun voeten te heet wordt, zijn ze zo weg…Foetsi.

   Like

   • Corrie Bruin zegt:

    IK DENK DAT ALS HET EEN HETZE WORD IN NEDERLAND OM ONS OP TE VRETEN ZAL IK VOOR DIE TIJD DE PIJP AAN MAARTEN GEVEN EN LAAT MIJ LEKKER CREMEREN.

    Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Doordat deze jankert een Nederlands paspoort heeft gekregen onder regie van het linkse gespuis in Den haag komen we dus nooit meer van dit janksmoel af.
  Leg je erbij
  neer of bestrijd hem met zijn eigen wapens andere mogelijkheden zijn er niet.
  Je moet wel even met je beide klompen in de klei blijven staan, dus slogans als Kick out deze janket heeft totaal geen nut want hij wordt beschermd door de “wet”

  Geliked door 4 people

 4. Bas zegt:

  Monsterlijk

  https://mobile.twitter.com/MattWalshBlog/status/1293208169339133953/photo/1

  Zeg zijn naam. De 5-jarige Cannon Hinnant werd in koelen bloede geëxecuteerd terwijl hij op zijn fiets reed. De beschuldigde moordenaar is Darius Sessoms. Hij liep naar verluidt naar de jongen toe en schoot hem dood in het bijzijn van zijn zussen. Keer het ras om en dit is het enige waar men een maand over praat

  Geliked door 2 people

 5. verwardeman zegt:

  Mogelijk komt er een tijd dat we dat soort er uit gaan stampen , mogelijk…………..

  Like

 6. karton zegt:

  Dacht ik een “rustige” dag te hebben zónder een berichtje over jankbek Japie Airfryer, zie ik dat laaghartige negroïde type wéér !! Gatver. de gatver. !!!.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Trap die lul ons land uit !!!!!!!
  Wie zich niet aanpast moet oprotten !

  Like

 8. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  https://t.co/hCsxWVCLFD?amp=1

  Dit soort rappers:
  – verheerlijken geweld
  – noemen vrouwen hoer
  – haten alles wat Nederlands is

  En het allerergste?
  U en ik betalen ervoor.

  Deze rappers worden groot gemaakt door Youtube-kanaal 101Barz van de publieke omroep.

  Like

 10. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Hoor ik deze ondernemer nou serieus zeggen dat er 11(!) politie auto’s klaar staan en zelfs ME om ervoor te zorgen dat hij zijn winkel sluit?!!

  Die moeten ze gvd naar de boulevard in Scheveningen sturen waar Achmed en z’n vriendjes de boel terroriseren!

  Like

 12. de nadelen van immigratie worden steeds duidelijker, behalve voor Macron , Timmermans, Merkel en Macron

  Like

 13. Bas zegt:

  White life matters

  Like

 14. Bas zegt:

  Vreselijk

  Like

 15. Bas zegt:

  Waanzinnige zwarte betrekkingswaan…

  https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/marks–spencer-apologises-after-22502521.amp?__twitter_impression=true

  Marks & Spencer verontschuldigt zich na een klacht over ‘heimelijk racisme’ over beha-kleuren

  EXCLUSIEF Kusi Kimani, 29, uit East Sussex, was geschokt toen ze zag dat een bruine Marks & Spencer-bh werd geadverteerd als een ‘tabakskleur’, terwijl lichtere tinten van het product ‘kaneel’ en ‘fudge’ werden genoemd

  Marks & Spencer heeft zijn excuses aangeboden nadat het werd beschuldigd van “heimelijk racisme” over zijn beha-kleuren.

  Kusi Kimani, 29, uit East Sussex, was geschokt toen ze ontdekte dat een bruine beha op de website van de winkel “tabak” heette.

  De lichtere kleuren van de gevoerde bh’s uit de Marks & Spencer Collection van £ 12 worden omschreven als “kaneel” en “fudge”.

  Mevrouw Kimani klaagde dat de beha vanwege haar huidskleur een negatieve connotatie had, terwijl positievere woorden werden gebruikt voor lichtere kleuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s