Korte gijzeling in Dom van Milaan: bewaker met mes op de knieën gedwongen

Screenshot_211

In de Dom van Milaan (foto) is er korte tijd sprake geweest van een gijzeling. Een man ging de kathedraal binnen met een mes en bedreigde een bewaker. Een paar minuten later werd de aanvaller al overmeesterd door agenten, meldt het persbureau Ansa. De man werd gearresteerd, het slachtoffer raakte niet gewond.

HLN Be.

Volgens de politie was de dader een Egyptenaar die in Londen geboren is. In de kerk was hij op een bewaker toe gestapt bij het altaar. Hij hield het mes tegen de nek van de bewaker en dwong hem om te knielen. De bijgeroepen agenten konden hem overmeesteren op een moment dat hij niet oplette. Het incident vond plaats rond 13 uur en duurde maar een paar minuten.

Bron:
www.hln.be
(h/t “Balkanske priče”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, christenhaat, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Korte gijzeling in Dom van Milaan: bewaker met mes op de knieën gedwongen

 1. Tistochwat zegt:

  Trap die mohammedaanse messentrekkers toch terug naar hun natuurlijke habitat!

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  @ De bijgeroepen agenten konden hem overmeesteren op een moment dat hij niet oplette.@

  Dit had fout kunnen aflopen. Per direct een gericht kopschot was, gelet op de situatie, niet alleen wettelijk geoorloofd, maar ook efficiënter voor de belastingbetaler geweest.

  Geliked door 1 persoon

 3. WC zegt:

  weten we nu al hoe het zit met de verwoestende brand in de notre dame, en vele andere kerken??

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Uuuuuhhhh Verwarde man???
  Dat zal het wel worden lijkt me.

  Like

 5. janszn zegt:

  Wilde een offerfeest.

  Like

 6. Cleo zegt:

  Goh, wat een verrijking al die wredelievende moslims!🤮🤮🤮

  Like

 7. Julia zegt:

  De ziekelijke linkse waanzin wordt met de dag van kwaad tot erger kijk naar die linkse activist Halsema het is niet meer te bevatten https://ejbron.wordpress.com/2020/08/12/tweet-van-femke-halsema-satire/ We moeten niet vergeten dat alles wat Halsema in Amsterdam vernietigt een landelijke besmetting wordt. Hoe veilig moet een bevolking zich nog voelen als de linkse waanzin de meest besmettelijke en gevaarlijkste virus is die onze samenleving, cultuur en tradities met droge ogen vernietigen en volk aan banden legt. Hieruit blijkt dat ook ons land in een zeer kritieke chaos zit die erger is dan welke virus ook.

  Like

 8. Julia zegt:

  De corrupte politiek luistert niet meer die handelen alleen volgens opdracht al gaat het hele land c.q. Europa naar de kloten. Zie het corona debat Den Haag dictator De Jonge heeft zijn opdracht weer uitgevoerd om snel de nieuwe maatregel door te duwen om quarantaine verplicht te stellen indien bij niet nakomen zwaar strafbaar. Ondertussen zit deze politieke onbenul die vet wordt betaald van ons belastinggeld net als Rutte tijdens zo een belangrijke debat met zijn telefoon te spelen omdat het hem geen barst interesseert en de uitstraling heeft laat iedereen maar lullen zodat mij straks een topfunctie wacht als de boel in brand staat. Het is werkelijk om te kotsen en aan te zien wat debatten een groot toneelspel is dat alleen met leugens en bedrog de bevolking een rad voor ogen draait. Alles gaat zijn gang de chaos kan onverstoord door gaan, badplaatsen en vertier niet meer toegankelijk voor het belasting betalende klootjesvolk omdat oproerkraaiers niet worden aangepakt en ongekende omvang van staatsterreur. Dan is het niet zo vreemd dat alles zoals in Milaan, Duitsland, Frankrijk totaal uit de hand loopt en het volk helaas angstig wijkt voor terreur in plaats dan maar massaal eigen recht in handen te nemen. Een corrupte overheid, geldzucht door het kapitalisme en een links terreur bolwerk is de ondergang van welk land dan ook. Niet goedgekeurde mondkapjes en verplichte quarantaine en vaccins helpen helaas niet tegen deze gevaarlijke virus.

  Like

  • willie zegt:

   Topfunctie als de boel in brand staat ??? Als ik hem was zou ik dan maar zo ver mogelijk weg zijn,want men heeft dan allerhande scenarios in petto voor zulk gespuis, gaande van opsluiting(sleutel weggegooid ) tot het vuurpeloton

   Like

 9. Harry zegt:

  En zo knopen we de “ incidentjes “ aan elkaar .
  Wie kan de zogenaamde “ elite “ , in mijn bewoordingen het meest onnozele en door en door doortrapte tuig , nou eens duidelijk maken dat dit een patroon is en geen aaneenschakeling van
  toevallige incidentjes ?

  Het is gewoon oorlog met het islamitische tuig , hoe stom moet je wezen om dat niet te snappen ?
  Hoe lang kan de Rutte-bende dit nog negeren of ontkennen ?
  En nu hebben we er ook nog een zwarte brigade bij , die ook op hun eigen manier stapelgek zijn !
  Hoog tijd voor actie !

  Like

  • 12gauge zegt:

   Nou eh Harry, volgens mij snap jij er niks van.
   Het wordt juist gepropageerd door de overheid. Zij merken er niets van in het dagelijks leven. Jij wel. En over 10 jaar merken zij er nog niets van, en jij des te meer.
   Omvolking vindt plaats met alle gevolgen van dien. Als je het niet ziet heb je dikke stront in je ogen.

   Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  ttps://twitter.com/i/status/1293599914178551808

  Kathedraal van Milaan, Noord-Afrikaan wilde Agent voor het altaar afslachten.
  Het beest deed de agent knielen onder dreiging van een mes dat op de keel gericht was. Gearresteerd door de #PoliziaDiStato.
  Onwaardige regering: genoeg illegale immigranten!

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Nice

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s