RIP . . .

Screenshot_208

Dankzij de “multiculturele verrijking”: Rik fietste naar zijn werk. Rik werd maar 18 jaar. Bas genoot van het warme weer aan het water. Bas werd maar 24 jaar.

#gerechtigheidvoorBasenRik
#gerechtigheidvoorRik
#gerechtigheidVoorBas
#AllLivesMatter

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Dutchess“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op RIP . . .

 1. karton zegt:

  Ik vraag mij dagelijks af : “Wanneer worden de échte veroorzakers van onze “verrijking” nou eens een keer het verdiende slachtoffer ?”

  Geliked door 3 people

 2. Frits ter Weele zegt:

  Er word Extreem weinig aandacht aan besteed door de Nederlandse Nep Nieuws Pers , ach ja het waren maar Echte Nederlanders , als de slachtoffers een Getint of Zwarte Gelukszoeker was geweest hadden de kranten bol gestaan , hoe komt dat ? de doorsnee journalist teert op de zak van de belastingbetaler middels staats subsidie , en krijgt daardoor opdracht wat wel en niet geplaatst mag worden van uit Den Haag en die denken , dan maar constant Leugens en onwaarheden plaatsen , je moet het maar willen , ik zou er niet geschikt voor zijn want eerlijkheid gaat mij boven alles, je kunt ze vergelijken met die ordinaire zakkenvullers in Den Haag die ook Totaal niets voor de bevolking doen en alleen maar denken aan het geld dat ze gratis elke maand op hun rekening krijgen , waardoor alleen al ca 2.5 miljoen minst draagkrachtige Echte Nederlanders onder de bestaansnorm moeten leven en wekelijks naar de voedselbanken moeten

  Geliked door 5 people

  • Corrie Bruin zegt:

   De politie heeft het nu te druk daar er een heleboel dingen die niet goed met die CORONA, dus letten zij liever op die ander halve meter, zetten liever de eerlijke ondernemer zonder inkomsten dan echt iets aan de misdaad te doen. Ik bedoel maar misdaad loont.

   Geliked door 1 persoon

 3. Dick Orwell zegt:

  De beste remedy tegen racisme is, dat minderheden zich minder hufterig gaan gedragen.
  Zo simpel is het.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cleo zegt:

  Wat voor bestuurders heeft Nederland 🇳🇱 op dit moment? Een gladde uitverkoper & een bende opportunistische ‘getrouwen’.
  Van niks, komt niks.
  Visieloos worden alle nationale verworvenheden (goed onderwijs, studiebeurs; goede zorg, volwaardige zorgpakketten, bejaardenzorg, jeugdzorg; woningvoorraad voor Nederlanders; behoud van nationale cultuur (monumenten, feestdagen); politie; defensie; algehele veiligheid; degelijk sociaal zorgstelsel; pensioenstelsel; soevereiniteit; etc) door dit TUIG uitgeleverd aan Brussel, de VN, duivel Soros, de bankenlobby, het Bilderberg-schorem.
  Onvergeeflijk🤬!
  Ons en onze kinderen worden opgezadeld met een GIGANTISCHE KLEREZOOI!

  Like

 5. Yvonne zegt:

  Ik heb het net opgezocht over Rik zomaar vermoord door een vent van 25 uit Soedan en die mag zeker gewoon hier blijven? Stond in het artikel een verwarde man, leuk land is het hier inmiddels met al die verwarde mannen , maar ja Den Haag en opperhoofd de greizende Griezel zijn zo blij met deze nieuwkomers er is geen plaats meer en ook geen huizen

  Like

  • karton zegt:

   @ Yvonne.
   Iedere moordende islamitische buitenlander is voor “Den Haag” een verwarde man.
   De meeste verwarde mannen zetelen in “Den Haag”.
   Een verwarde man zal áltijd zeggen als je ‘m op z’n verwarde toestand wijst : “Je bent zélf verward, man !”. Als je een niet-normale man wijst op z’n “niet-normaal-zijn” zal hij áltijd antwoorden : `Doe zélf eens normaal, man !`. Dit zei Rutte n.l. tegen de heer Wilders toen deze hem een keer op zijn , Rutte´s, niet/normaal/zijnde gedrag wees.
   Beetje onduidelijk verwoord mijnerzijds, maar dat komt omdat ik een gruwelijke hekel heb aan die charlatan, Rutte, met z´n roze gympies én vriendje Kelder op één van de eilanden, volgens mij was vriendje Robje Jetten ook aldaar aanwezig maar werd angstvallig buiten beeld gehouden. De drie genoemden zijn dól op een triootje !

   Like

 6. Steven zegt:

  Mag hopen dat er nog een tijd komt dat dit soort daders zelf het slachtoffer gaan worden. Maar dat zal wel een illusie blijven.

  Like

 7. Lucie zegt:

  En dan nog al die honderden slachtoffers die hetzelfde overkwam.
  Vermoord door een verrijker van merkel en prutte.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Als ik naar de foto van deze twee jonge mannen kijk, bekruipt me een gevoel van verdriet. Nog zo jong, en in de bloei van hun leven, toekomstplannen….., en opeens uit het leven weggerukt door een stel misdadigers….

  Rust zacht, Bas en Rik…

  Sterkte voor jullie dierbaren.

  Geliked door 3 people

 9. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/08/13/vijf-aanhoudingen-in-onderzoek-naar-doodschieten-bas-van-wijk/

  Vijf aanhoudingen in onderzoek naar doodschieten Bas van Wijk
  Oudste is 26, jongste 18 jaar oud

  Zaterdagmiddag 8 augustus 2020 werd in park De Oeverlanden de 24-jarige Bas van Wijk doodgeschoten. Direct na het schietincident is de politie een groot onderzoek gestart en in dit onderzoek heeft de recherche op 12 augustus vijf verdachten aan kunnen houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s