Volks- en landverrader . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Jacob“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Volks- en landverrader . . .

 1. karton zegt:

  Heer Bron : Zou u in overweging willen nemen om voortaan bij een artikel over Rutte, NIET meer diens foto te plaatsen ? Die on-appetijtelijke, geniepige en smerige blik van die vent ontneemt mij elk genoegen om te reageren; ik ben daar dan n.l. te misselijk voor.

  Geliked door 5 people

  • Yvonne zegt:

   Vriendje Karton u heeft gelijk,die eeuwige nagemaakte greins van die kerel ga ik ook van over mijn nek, ik lig al sinds de hitte ziek op bed en na deze foto s wordt het er niet beter op vreselijk en wat doet het merendeel van het volk? Die smeken nog om 4 jaar naar dit gezicht te willen kijken het moest verboden worden dat ze steeds herkozen kunnen worden
   Kijk wat hij Nederland aan doet, alleen alweer 2 jonge jongens die vermoord zijn

   Geliked door 3 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Ik heb ook zoveel moeite om dat mismaaksel te moeten zien, kijk ook nooit naar die persconferentie die dat mormel op TV weggeeft. Mijn haat is zo diep dat ik mijn eigen TV een mep wil geven ik weet het kost mij een nieuwe en op die nieuwe komt dat mormel ook te voorschijn.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Corrie Bruin. Mijn hond begint te grommen als hij die puistenkop van Rutte op tv ziet verschijnen. Trouwens , niet belangrijk hoor, mijn hond heet Achmed.

    Geliked door 1 persoon

 2. Cleo zegt:

  Idd! Zum Kotzen die gluiperige rotkop!

  Geliked door 4 people

 3. Tistochwat zegt:

  Alwéér die rotkop, ik kan dat grijnzende, zelfingenomen smoelwerk niet meer verdragen.
  De valse machtswellusteling.

  Geliked door 4 people

 4. Jose zegt:

  Idd heel Nederland is kapot aan gaan 🤬

  Geliked door 3 people

 5. ronjaspers zegt:

  Kutte,vuile smerige bilderberg rat van het smerigste rioolwater en een landverrader.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ ronjaspers.
   U vergeet te melden dat hij een aangeklede nageboorte is ! Onzin natuurlijk, maar na wat ik, en u misschien óók wel, gisteravond op tv zag gebeuren tijdens het z.g. Corona-debat, geeft wel héél duidelijk aan dat we met een grote criminele bende in “Den Haag” te maken hebben. Toen er gestemd zou worden over een, zéér verdiende, salarisverhoging voor verpleegkundigen, rende de helft van de “regerings-partij-leden” de zaal uit ! Hier heb ik géén woorden meer voor, en das voor mij niet gebruikelijk ! Wát een smerig, laag, landverraders zootje daar in de “regering”. Staan ze een paar weken geleden als een stelletje idioot geworden tuinkabouters te applaudisseren voor de écht hardwerkende verpleegkundigen, terwijl dat Haagse zootje zelf bijna géén klap uitvreet, maar bij de stemming over aanpassing van het salaris, rennen ze weg……dat dát noemt zich “regeerders” ??? Smerige laffe zwijnen zijn het o.l.v. een omhooggevallen nietsnut die zich , op roze gympies, met z’n vriendjes vermaakt op een eiland.
   Maar als er een stemming in de Kamer is over hun eigen salaris/onkosten- of reisvergoeding, dat staat het hele zootje een dag van te voren voor de toegangsdeur van de Kamer te dringen om toch vooral de stemming niet te hoeven missen met hun volmondig : “Ja !!!! Vóór salaris-verhoging !!!!!!” Ongelooflijk, wérkelijk ONGELOOFLIJK dat er nog één persoon in ons landje bestaat die op dergelijk ongedierte stemt !!

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    karton.Ik heb nooit gestemd,had vroeger ook al geen zin,voor de verkiezingen beloven ze van alles,na de verkiezingen als ze op het pluche zitten verdwijnen alle gemaakte afspraken en beloftes als sneeuw voor de zon.De laatste decennia doen ze precies wat de nazi bilderberg groep hun opdraagt.

    Geliked door 1 persoon

   • Gienekehado zegt:

    Tuurlijk renden ze weg!! Een salarisverhoging voor de Zorg heeft vergaande gevolgen voor de (bijna lege) schatkist en ook voor de zorgpremie, schijnt het. Ga er maar van uit dat de zorgpremie opgeplust wordt! Over de 100en M I L J A R D E N die nodig zijn al het geïmporteerde TUIG te onderhouden, hoor je die LAFBEKKEN niet!! Ik ben het lang niet altijd met Wilders eens, maar mijn stem is wel voor hem!!

    Like

 6. Gienekehado zegt:

  Op de radio waren een winkelier en meerdere strandtenthouders aan het woord over de agressie en geweld tegen hen deze zomer langs de kust. Bijna iedereen heeft er mee te maken. Corona wordt ook genoemd als mogelijke oorzaak. Zou mij niks verbazen als er meer speelt. Durf wel te wedden dat een ‘bepaald type mens’ er uitspringt en dat er een duidelijk daderprofiel is! In Oostende schijnt de pleuris ook weer uitgebroken te zijn, vanavond op het strand. Veel politie op de been. Daderprofiel???????????????

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Gienekehado.
   Hoorde dat het gisteravond/vannacht (12/13 aug.) ook in Den Haag ernstige rellen zouden zijn geweest. Hopelijk slaan die rellen z.s.m. over naar ’t Binnenhof.

   Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Hoe kan hij zijn leugenachtige gedrag tegenover het Nederlandse volk rechtvaardigen? Dat kan hij niet. Hij heeft ons al zoveel beloofd en nog nooit heeft hij zijn beloften waargemaakt.

  Dat is dan je Minister President.

  Geliked door 3 people

 8. Blaffertje zegt:

  Tijdelijke bepaling in verband met maatregelen ter bestrijding van de epidemie van Covid – 19 voor de langere termijn….
  https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/wetsvoorstellen/detail?id=2020Z13912&dossier=35526

  Het is gewoon een politieke tactiek. Eerst met een extreem vergaande wet komen die direct naar de eerste kamer gaat. Waarvan ze weten dat die wet per direct terug gestuurd zou worden door de Eerste Kamer naar de Tweede Kamer.
  Om vervolgens een afgezwakt de vorm van een nog steeds vergaande wetgeving in te dienen met het idee dat ze “het hebben aangepast”.
  Dat maakt het makkelijker te verkopen naar de burger.

  En zo worden we verneukt.

  Geliked door 1 persoon

 9. Louise zegt:

  Veel reacties hier die Rutte niet zien zitten.
  Nou. Ik kan jullie zeggen dat ik hem ook niet zie zitten.
  Maar ik vind niet hem… schuldig aan alles, maar de kiezers. Want alleen die zorgen ervoor dat ie kan zijn wat ie is, en daardoor kan doen wat ie doet.
  En erger: als je de peilingen ziet ? Dan geven de kiezers hem n.a.w. nog 4 jaar.
  De kiezers. Die zijn het echte probleem !!!

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Louise 13 augustus 2020 om 00:14

   Rutte zou op zijn minst kunnen stoppen met zijn smeerlapperij!
   Maar dat kan hij niet omdat hij kwaadaardig is.

   Like

   • karton zegt:

    @ Tistochwat.
    Rutte kán niet stoppen met z’n smeerlapperij…………..RUTTE staat synoniem voor SMEERLAPPERIJ !!!!!

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Louise.Net als bakellende is rutte niet gekozen door de kiezer,maar geselecteerd door de nazi bilderberg groep.De bilderbergers hebben de werkelijke macht in europa,politici zijn trekpoppen en voeren braaf de N.W.O. agenda uit.Stemfraude,kiezersbedrog,manipulatie,cordon sanitair,politieke moord (pim fortuyn)

   Geliked door 1 persoon

 10. verwardeman zegt:

  Niet Rutte , niet de kiezers zijn het probleem …………
  Het probleem is sinds 1954 de – mede door Bernhardt opgerichte – Bilderberggroep.
  Deze globalistenclub trekt sindsdien aan de touwtjes .
  Zet die club achter de tralies , en het gelazer is afgelopen .
  Dit betekend wel dat het sprookje van Oranje afgelopen is , he Trix , Wimke , Wisse klit .

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  De wereld bestaat uit bazen en knechten, maar de wreedheid van deze knechten die zich gedragen als bazen zijn de geschiedenisboekjes ingegaan als de kapitels waarin de grootste wreedheden gepleegd werden, ………..zogenaamd ‘uit naam van’ en ‘in dienst van een groter goed.’
  De politieke wreedheid om mensen tegen hun zin te isoleren, te kidnappen van hun families gaat elk fatsoen te boven, ze heeft zichzelve daarmee verlaagd tot maffiapraktijken, ambtenaren van de misdaad, de capo’s van de Brusselse Bella Società Riformata.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Jaarlijkse griepvirus en longontsteking zorgen voor 5x meer doden in GB, maar de hysterici maken liever de maatschappij kapot dan dat zij toegeven totaal fout te zijn


  Flu and pneumonia are currently killing five times as many people in the UK as the coronavirus — while ongoing lockdowns have caused the worst recession there since records began, according to reports.
  ….
  https://nypost.com/2020/08/12/flu-pneumonia-kill-five-times-more-in-uk-than-coronavirus-reports/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s