Ons gender-vriendelijke leger

Screenshot_247

(Door: “eg regs”)

Op grond van eerdere ervaringen verwacht ik dat eventuele reacties op dit stukje zullen bestaan uit GI Jane-memes en de gekopypaste biografieën van Sovjet-pilotes. Misschien dat reaguurders mij verwijtend zullen toebijten: ik zou jou wel eens willen zien! Laat me daar trouwens gelijk op antwoorden. Ik heb nooit beweerd een held te zijn en voor alle duidelijkheid: ik ben ook geen militair. Maar ik ben wel één van de miljoenen belastingsbetalers die dit alles financiert. En mijn bezwaar is dat ik me niet kan ontrekken aan het gevoel dat ik niet bepaald waar voor m’n geld krijg.

Bij de Antillen stortte een helikopter in de zee, maar toevalligerwijs deed zich kort geleden, en heel nabij, een ander marine-incident voor: een homoaanranding (ik heb het trouwens niet over die recente onderzeebootontgroening; dat is weer een ander verhaal) Tekenend voor de hele situatie werd de beschuldigde niet in handboeien afgevoerd,maar hij mocht er uiteindelijk zelf voor kiezen om het zinkende schip te verlaten. Het is trouwens zeer wel mogelijk dat u van dit voorval weinig gehoord hebt. Onze media zijn namelijk vooral geïnteresseerd in ‘kerkelijke schandalen’ en deze worden dan ook tot in het oneindige ‘onderzocht’. Dit zijn ‘christelijke misbruikers’, geen ‘homomisbruikers’; weet u wel? Gaat het echter om een AVRO-dj,een Ajax-beroemdheid, een Gaykrant-redacteur of bijvoorbeeld een militaire instructeur die zijn rekruten bedwelmt en vervolgens misbruikt, dan kunt u zich de oorverdovende stilte waarschijnlijk wel indenken.

Er stortte dus een helikopter neer. Het desbetreffende type vliegt weer, want mankementen of ontwerpfouten werden niet geconstateerd. Zou de piloot – herstel: pilote – misschien debet aan de tragedie geweest zijn? Ik voorspel dat dit nooit met zoveel woorden toegegeven zal worden. In Libië was er immers ook sprake van een pilote en wat hebben we daar ooit nog van gehoord?.

Ik weet dat er mensen zijn die vliegeniers ‘veredelde buschauffeurs’ noemen, maar deze vrouw (boven Libië dus) nam het allemaal wel wat al te letterlijk. Op haar dooie gemak vloog zij rondjes boven oorlogsgebied, in de zalige veronderstelling dat zij wel eventjes een paar lifters kon oppikken. Als niet-militair mag ik waarschijnlijk niet opmerken dat haar tv-voorkomen indertijd op mij een ietwat minder dan martiale indruk maakte, maar ik ga me deze kritiek wel permitteren. Nogmaals: ik ben immers één van die belastingslaven die voor deze gender-vriendelijke nonsens mag opdraaien. Als jij zo nodig de postergirl-held wilt uithangen; speel dan ook de held! Misschien dat ik nu te veel vraag, maar dat is dan maar jammer.

Eigenlijk ben ik op defensiegebied een libertariër. Een keuringsplicht is denk ik redelijk, maar een dienstplicht niet. Als er mensen zijn die dit land willen verdedigen, dan moeten alle mogelijke middelen ter beschikking gesteld worden. Pas daarna kunnen we denken aan volksgezondheid en uitkeringen. Zonder volksvrijheid is er immers geen zelfbeschikkingsrecht (ook niet op deze sociale terreinen). Wil niemand zich opofferen? – ook goed, maar dan moeten we achteraf niet zeuren. Hoe dan ook zou het altijd moeten gaan om volkswil en vrijheid; niet om lgbt-vriendelijkheid of vrouwenquota.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "gender", Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ons gender-vriendelijke leger

 1. Lost Johnny zegt:

  Waarom we een leger hebben is mij een raadsel, de vijand word gewoon ingevlogen, gehuisvest en gevoed en tot ze massaal onze kelen doorsnijden zijn ze verheven en word de wet met twee maten uitgevoerd. Mijns inziens is een leger ter bescherming van land en volk, maar het word gebruikt ter onderdrukking van het volk, omdat heren en dames politici ons en onze kinderen uitverkopen.
  Het enige logische leger dat Nederland zou passen is een militie waarin iedere Nederlander met een enkel paspoort aan deelneemt. Pas dan kunnen wetten nuttig zijn en democratie worden toegepast.

  Nederland is een verkapte dictatuur in eigendom van multinationals die hun stro poppetjes laten dansen op een heel vals liedje.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   *****

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   @ Het enige logische leger dat Nederland zou passen is een militie waarin iedere Nederlander met een enkel paspoort aan deelneemt.@

   Dienstplicht naar Zwitsers voorbeeld. Na een militaire training houd je je wapen(s) thuis voor de rest van je leven. In elke regio is iedereen, indien nodig snel inzetbaar. Het heeft zo zijn voordelen. De jongeren van buitenlandse afkomst die ons dagelijks het leven zuur maken hebben dan geen schijn van kans meer. Met enkele duizenden “dienstplichtigen” dat genetisch afval omsingelen en de zee in drijven is voldoende.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Mooi en juist weergegeven artikel Maar ook Lost Johny geeft een extra dimensie aan het probleem import van de vijand, gewoon waar.

   Like

 2. bobzelf zegt:

  ik moet bekennen
  dat ik een neus heb en had, voor homo’s , lesboos, relnichten , transsexuelen
  en wat er nog meer , uit een vagina is gekropen

  nou kwam ik j.l. zaterdag, met mijn mooie meissie

  HIER IN HET CENTRUM VAN MIJN SCHITTERENDE OPEN LUCHT MUSEUM

  ATHENS == GREECE

  2 , ietsen ?? tegen , , werkelijk ongelofelijk

  dus het bewoog, was dus niet dood,…… boring face !!
  geen tieten of sorry als het een boy was ??

  een verklede vent, een geopereerde dame, verkeerd haar
  lang dun en lekker ,, vaudte kleding
  verkeerde schoenen …

  kijk een goeie lesbo , rookt zware shag, en heeft werkschoenen aan, en werkt ook dikwijls
  gewoon b.v. in de rotterdamse haven , en vloekt als en bootwerker
  mannen kapper, duidelijk , voor iedereen
  haren op je benen voor de zekerheid ,whahahaha
  dus als het een meisje /dame was geweest
  was zelfs aan de stand van de schoenen niet te zien wat de voorkant was.
  werkelijk ongelofelijk
  wat daar de lol van is weet ik niet ????

  ik groeide op , met een lul is een jongetje
  en met een gleuf een meissie

  en NEUKEN SCHRIJF JE MET HOOFDLETTERS !!

  DUS ?? KOMT DIT VAN AL DIE INJECTIES ??

  IK WIL EEN IETS WORDEN , GENDER ?? LOOS,

  SEX ?? HOEZO ,

  DUS IS ER IEMAND DIE MIJ ENIGE DUIDELIJKHEID KAN VERSCHAFFEN ??

  IK HAD ECHT ALLES ONDER CONTROLE, EN DIT WAS ZO RAAR

  EEN IETS , WAT WILT U WORDEN ?? NIKS ?

  OOOOH MOOI

  JA EN NIEMAND WIL ME EEN BAAN GEVEN ??

  JOOOOH, JE VERWACHT HET NIET TOCH ??

  OOM DE WIPPER

  Geliked door 3 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  .Nederland is het niet waard om te verdedigen of om voor te sneuvelen. de vijand is al binnen (islam) en daaraan hebben onze voormannen (politici) ons al aan uitgeleverd. dus, autochtone man of vrouw, het domste wat u kan doen is militair worden of politieagent want uw bazen keren zich tegen u en hebben minachting voor u. u mag sneuvelen voor hun politieke carriers.

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Het nieuwe politiebureau in Rinkeby, een voorstad van Stockholm is afgebouwd nadat er vertragingen waren door vandalism/ brandstichting etc.

  De politie-agenten die op dit bureau gaan werken zullen na hun werkdag s’avonds door een speciale “LEGER-EENHEID”naar hun huis worden begeleid voor hun veiligheid !.
  Rinkeby wonen voornamelijk allochtonen.

  Het nieuwe bureau zal bemand worden door 200 agenten en 80 andere medewerkers.
  Nadat veel politiemensen hun ongerustheid hadden laten blijken over hun veiligheid s’avonds als ze weer naar huis gaan, werd deze beslissing genomen.
  BRON:
  SVT.se

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/poliser-ska-fa-skyddspatrull-nattetid

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Ja, ze hadden het kunnen weten, het typische is in de landen van afkomst zelf gebeurt dat niet we moeten betere straffen verzinnen ongeacht de leeftijd, bij ouders gewoon alle toe en bijslagen stopzetten bij crimineel gedrag kinderen zal je zien hoe snel het afgelopen is .

   Like

 5. 12gauge zegt:

  Een mooi stukje tekst. Alleen die foto van willem alexander snap ik niet.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Wie is dat op die foto, Ed het sprekende paard??

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ach ons leger is decennialang gekrompen omdat men er geen geld aan uit wilde geven, vroeger kon je in het leger nog carrière maken en werd er tegen officieren nog opgekeken.
  Gevolg; men staat niet bepaald meer te dringen om in het leger te gaan en waar het aanbod schaars wordt gaan de selectiecriteria naar omlaag.
  Uitzondering daarop zijn piloten, de opleiding neemt vele jaren in beslag en is extreem duur, dan ga je geen extra risico nemen met iemand die al gezondheidsproblemen heeft.
  Die zijn dus terecht streng geselecteerd.
  Anders ligt dat met het materiaal, als ik goed geïnformeerd ben dan komen onze helikopters van dezelfde Italiaanse firma die de Fyra leverde en stonden ze in de fabriek al te roesten.
  En ja, al kun je nog zo goed vliegen, als dat ding uit elkaar valt van ellende dan is er geen redden meer aan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Gienekehado zegt:

  Bovenstaande VLIEGER heeft zichzelf ook niet gemaakt! Niks in het leven is zwart/wit, er zijn heel veel tussentinten!! Ook schijnt ieder mens zgn. vrouwelijke en mannelijke eigenschappen te bezitten. Kan mij er van alles bij voorstellen. De grootste hetero’s kunnen zomaar toch homo zijn!! Bij de SOA-poli weten ze er alles van!!

  Like

 9. Harry zegt:

  Over die ‘ kerkelijke schandalen ‘ wil ik nog wel wat opmerken .
  Die kerken zijn de bunkers waar die schijnheilige kindermisbruikers huizen ,
  je weet wel dat volk dat op zondag haast op je nek springt als je in de tuin aan het werk bent , of je auto wast of iets staat te schilderen .
  Dan hebben ze al commentaar !
  Het cafetaria , dicht bij mijn huis krijgt dreigbrieven met valse argumenten en dito beschuldigingen anoniem door de bus ! Open op zondagmiddag ! Godsschennis !

  EN WEET JE WAT ?
  DIE GEREFORMEERDE TRUT DIE DAT GEDAAN HEEFT, HEEFT TEGEN DE EIGENAAR VAN HET CAFETARIA GEZEGD DAT IK DIE BRIEF GESCHREVEN HAD !
  Of ik even langs wilde komen …………..
  Gelukkig was ze zo stom om zich te verraden , iemand die daar werkte – zo’n ingeteeld halfie –
  had naar haar dertien jarige dochter gefloten , dus die moest weg !
  Nou is mijn dochter al vijftig , geen hond die daar nog naar fluit , dus die beschuldiging klopte niet !
  Zij is de enige met een dertienjarige dochter in de buurt .
  Zo stom zijn ze dan ook nog !

  En dat terwijl er in die kerk ook het nodige mis is , ik ken een vent die zijn eigen dochter heeft misbruikt en zijn zoon deed hetzelfde met datzelfde meisje , zijn zusje dus .

  Kan er onderhand een boek over schrijven .

  EN DAN COMMENTAAR HEBBEN ALS IK OP ZONDAG ERGENS EEN PAAR TAKJES AF KNIP IN MIJN EIGEN TUIN ???

  Ik kan me goed voorstellen dat sommigen nogal heftig stelling nemen tegen die kliek .
  Want eigenlijk zijn het een soort moslims-light !

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Ik ken er ook een paar. Zijn inmiddels naar ‘Hun Vadertje’ afgereisd. Zo grefo als de neten, maar ondertussen de kat in het donker knijpen en erger. Het Vaticaan was / is gewoon een ordinair HOMOBORDEEL met een aparte kliniek voor soa’s (weet ik bijna wel zeker!!). In het nonnenklooster zullen wel veel lesbo’s een veilig heenkomen hebben gezocht.

   Like

 10. oprechtegeus zegt:

  Het op de vrouw spelen in het helicopter-ongeval bij Aruba vind ik beneden alle peil. De piloten van defensie krijgen een gedegen en zeer uitgebreide vliegeropleiding. Qua vliegvaardigheid behoren ze tot de besten van de wereld. Door een samenloop van omstandigheden kunnen zich echter ongelukken voordoen. Dat passeert in de praktijk nu en dan. Alleen heb je nog de tijd om te corrigeren? In elke beroepsgroep, ook in die met een grote verantwoordelijkheid, komt dit voor. Gestorvenen op de operatietafel zijn soms ook het gevolg van het falen van de arts c.q. het gevolg van een samenloop van omstandigheden. In het betreffende helicopter-ongeval heeft de zeer ervaren pilote, mede door de ongunstige weersomstandigheden, erg veel pech gehad. Ik vind het stuitend dat zij hier postuum als niet-competent wordt neergezet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s