Politiek en pers kijken weg van wangedrag Marokkaanse reljongeren

Screenshot_243

(Door: Roderick Veelo)

Toen oud PvdA-leider Diederik Samsom het in 2011 had over een etnisch monopolie van Marokkaanse reljongeren op overlast, had hij als straatcoach de onaantastbaarheid en de terreur van deze jongens een jaar lang van dichtbij meegemaakt.

Samsom zag de afwezigheid van respect voor politie en medemens en sprak van een ‘onthutsende ervaring’.

Zijn partijgenoot Hans Spekman was hem in die verbijstering voorgegaan. Drie jaar eerder sprak Spekman tegenover Vrij Nederland over zijn tijd als wethouder in Utrecht. Over zijn ervaring met het wangedrag van Marokkaanse jongeren in die stad.

Lees verder>>>
(h/t “Balkanske priče”)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Politiek en pers kijken weg van wangedrag Marokkaanse reljongeren

 1. verwardeman zegt:

  Het Kalergi-plan loopt op rolletjes…………………………
  Of niet soms , Trix , Wimke , Wisse klit ?

  Geliked door 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  @ Politiek en pers kijken weg van wangedrag Marokkaanse reljongeren. @

  Klinkt onheilspellend, maar dat blijft natuurlijk niet zo. Als de kentering eenmaal inzet is het hek van de dam. Dan voelt het volk, wat zich jarenlang in de kou voelde staan, eindelijk gesteund. Finaal doorslaan naar de andere kant acht ik daarbij niet uitgesloten. Al hoop ik van wel natuurlijk. Kunnen ze de vluchtelingenstatus aanvragen in Arabië.

  Like

 3. Bas zegt:

  Pure evil…

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @The Edgy Vegie. Als ik Frans Timmermans met iets kan vergelijken, het eerste wat bij mij opkomt, is een chef inlichtingen- en reclameafdeling van de Kalergi-Plan. Onder de paraplu van de EU, doet hij zijn best globalistische aandeelhouders te overtuigen dat het plan werkt- en loopt op schema. Hij maakt reclame voor het ontvolken van Europa. Hij schildert ons, in mooie kleuren, hoe verrijkend is de multiculturele diversiteit in de moderne samenleving. Al wetend dat deze vorm van “diversiteit” brengt enorme materiële en financiële schade aan onze samenleving, en eist dodelijke slachtoffers op dagelijkse basis. Was hij generatie eerder geboren, dan kon hij topfunctie scoren bij Jozef Göbbels’ Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda. Ook de medewerkers van Göbbels wisten precies hoe ze hun slachtoffers konden manipuleren, en in schijn onbezorgdheid te brengen. Op de uitnodigingen voor transport naar Westerbork stond op goede zichtbare plaats de woorden: transport is gratis! Timmermans biedt ons i.p.v. gratis transport naar Westerbork, gratis toenemende islamitisch- en Afrikaanse negersgeweld die gepaard gaat met dodelijke messteken, schietpartijen, brute roofovervallen, terreur enz. Voor vrouwen en kinderen heeft hij leuk vermaak in zijn pakket: boeiende verkrachting vol diversiteit uitgeoefend door mannen met gekleurde kloten.

   Like

 4. Bas zegt:

  Geliked door 4 people

 5. Bas zegt:

  https://www.dumpert.nl/item/7966129_4b5d8a7a

  Jeugd verjaagt politie in Den Haag
  Avondklok incominggggg

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  150 relschoppers terroriseerden de wijk….en maar 4 arrestaties
  Maar bij de boeren….

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/politie-arresteert-vijftig-boeren-die-protesteerden-ondanks-verbod~bc742a0b/

  Politie arresteert vijftig boeren die protesteerden ondanks verbod
  De politie heeft woensdagochtend vijftig protesterende boeren gearresteerd in het Drentse dorp Wijster. De boeren wilden ondanks een demonstratieverbod hun onvrede uiten over het stikstofbeleid van het kabinet.

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  De geldende politieke correctheid is een ernstige en overdraagbare vorm van maatschappelijke blindheid, De kans is erg groot dat deze visuele beperking veel invloed heeft op een geloofwaardige rol en functioneren in de politiek en in de maatschappij.
  (misschien moet men dáár maar een vaccin voor vinden en verplicht toedienen op het Binnenhof.)

  Geliked door 1 persoon

 8. Cleo zegt:

  We kunnen artikel van R. Veelo niet zien (link werkt niet/is uitgeschakeld). Is dit msm-censuur?

  Like

 9. Bas zegt:

  Mozlims allemaal ongelukkig in hun éigen mozzel landen….maar wél gelukkig in de landen van de ongelovers en wie is dat natuurlijk schuld?

  Geliked door 3 people

 10. Hovawart zegt:

  Spekman en Samsom zegt u,….ik zie ze beide nog wel eens voorbij komen wanneer ik daags ervoor zwaar getafeld heb,…..en het closet doorspoel.

  Geliked door 1 persoon

 11. Harry zegt:

  Zag die laffe lamlul , Van Zanen , die regelmatig ingezet wordt als er geen burgemeester voorhanden is , met zijn dikke pens schommelend door Den Haag waggelen !
  Die vent kan niet eens meer normaal lopen .
  Té volgevreten !
  Maar de problemen in de Schilderswijk hebben niks met de problemen in Scheveningen te maken , hoor !
  Wat een wereldvreemde mongool !
  Iedereen weet toch dat AL DAT GEDONDER DOOR DIE ISLAMITISCHE ZWIJNENBENDE AANGERICHT WORDT !
  Het maakt geen donder uit wáár precies , over enige tijd is het GODVERDOMME OVERAL !
  Hoe lang denken deze idioten dit soort debiele onzin nog vol te kunnen houden ?

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Racistische vuile hond…..kots!!!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/viezerikken-sylvana-simons-scheldt-politici-die-wilden-spreken-bij-herdenking-gerechtigheidvoorbas-uit/

  “Viezerikken!” Sylvana Simons scheldt politici die wilden spreken bij herdenking #GerechtigheidvoorBas uit

  Politici die een toespraak wilden houden bij de morgen te houden stille tocht voor Bas van Wijk, zijn allemaal ongelofelijke “viezerikken”. Dat stelt het Amsterdamse raadslid Sylvana Simons (BIJ1) in een post op social media. Ze is blij dat de familie van de vermoorde jongeman “dit afwijst,” schrijft ze.

  Wie de politici zijn die door de BIJ1-politica worden uitgescholden is niet bekend, maar het RTL Nieuws-bericht dat ze aanhaalt laat ons weten: “Onder anderen Thierry Baudet en Geert Wilders hebben getwitterd over de zaak.”

  Ook heeft ze, opvallig genoeg, zelf wél deelgenomen aan demonstraties waarbij de gewelddadige dood vanslachtoffers centraal stond, zoals George Floyd en Mitch Henriquez. Toen juichte Sylvana het juist aan om de straat op te gaan. “Ook in Amsterdam zoekt de onmacht haar weg naar buiten.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  En de “wangedrag-advokaten” pleiten de jongeren met de slechte jeugd, altijd weer vrij…………….

  Like

 14. Bas zegt:

  Overal dezelfde ellende…
  https://www.breitbart.com/europe/2020/08/13/farage-lawless-britain-media-too-scared-london-thugs-rioting-small-seaside-town/

  Farage onderzoekt ‘Wetteloos Britain’: media ‘Te Bang’ om verslag uit te brengen over de rellen van Londense misdadigers in een kleine kustplaats

  Nigel Farage heeft de reguliere media bekritiseerd omdat ze geen verslag hebben uitgebracht over zo’n 5.000 Zuid-Londenaren die in een kleine kustplaats zijn neergedaald en in opstand zijn gekomen, drugs hebben gebruikt en politieagenten hebben gewond, uit angst voor het aanwakkeren van culturele gevoeligheden.

  Zondag meldden lokale media dat de politie reageerde op oproepen van een “strandcookout” in Greatstone nabij New Romney, Kent. De aantallen namen toe naarmate de dag vorderde, zonder dat er enige sociale afstand werd waargenomen en er waren maar weinig maskers in zicht.

  Massale bijeenkomsten van meer dan 30 mensen zijn nog steeds illegaal volgens de coronavirusregels – hoewel deze zeer selectief worden gehandhaafd sinds de onrust in Black Lives Matter zich over de Atlantische Oceaan verspreidde.

  Lokale families klaagden dat ze van het strand werden verdreven door de bezoekers, van wie later werd gemeld dat ze dronken, drugs gebruikten en luide muziek speelden in strijd met de regionale regels voor tijdelijke entertainmentevenementen.

  Toen de avond viel, kwamen er meer mensen van buiten de stad, met berichten over straatgevechten en de lokale bevolking die “opgesloten zat in hun huizen, doodsbang”. De spanningen liepen rond 21.00 uur op. toen de politie probeerde de situatie onder controle te krijgen, waarbij vier agenten gewond raakten. Video die op sociale media circuleerde, toonde zelfs aan dat een agent door een auto werd aangereden.

  Like

 15. Gerrit zegt:

  We moeten constateren dat de Politie bang is. En stadswijken overlaat aan tuig. Dat ze bang zijn zagen wij zelf toen wij bij toeval onze gestolen dure brommer (oldtimer) uit een garagebox zagen rijden. We reden hem klem maar hij ontsnapte. Voor de garagebox stonden zeker 15 mensen . Toen passeerde een Politieauto. Wij vroegen om hulp.De agenten werden uitgescholden met “Wat stinkt het hier!!! We zagen het zweet op hun voorhoofd en ze moesten PLOTSELING naar een melding. Wij er achteraan en we zagen ze in het politiebureau verdwijnen……En toen we daarover wat opmerkingen maakten werden we het bureau uitgezet wegens brutaliteit.
  Die 15 mensen en de dief hebben die dag ervaren wie de baas op straat is.

  Geliked door 3 people

 16. delamontagne zegt:

  Ethnisch profileren in België.
  ( gisteren waren er weer gevechten op ’t strand van Ostende.

  Like

 17. BigLJohn zegt:

  De berichtgeving in de MSM media is er altijd op gefocust om Marrokkanen buiten beeld te houden. Er word bewust gesproken over – jongeren – om zo de indruk te wekken dat het om NEDERLANDSE jongeren gaat die aan het relschoppen zijn. En anders heeft men het wel over de verwarde mannen, zij die moorden en roven en door de justitie heel mild behandeld worden. En de lezer van de MSM krant mag zelf gaan uitzoeken wie die verwarde man is. Geen Mohammed A, maar ze schrijven dan over de persoon M.A. Volgens zijn moeder is hij haar lieve zoon waar helemaal geen kwaad in zit. DE MSM media en de justitie; de zachte heelmeesters die stinkende wonden aan het maken zijn. De politie die onschuldige en hulpeloze Nederlanders hard aanpakt maar in hun broek schijt voor die Marrokkaanse schoften.

  Like

 18. Bas zegt:

  Ondertussen in de VS, ziek links over de moord op 5 jarige….

  https://mobile.twitter.com/ThatOldSheepDog/status/1293068454132678656/photo/1

  Darius Sessoms liep naar de kinderen van zijn buren die buiten hun huis fietsten, plaatste een pistool tegen het hoofd van deze 5-jarige jongen en executeerde hem voor zijn twee zussen omdat hij per ongeluk met zijn fiets op zijn gazon fietste. Niks te horen van de landelijke media

  https://summit.news/2020/08/13/leftist-5-year-old-boy-deserved-to-be-shot-in-the-head-for-his-white-privilege/

  BLACK LIVES MATTER
  Links: 5-jarige jongen verdiende het om in het hoofd te worden geschoten vanwege zijn ‘blanke privilege’
  Verachtelijke opmerkingen komen naar boven terwijl de reguliere media het verhaal blijven negeren

  Sommige linksen reageerden op de moord op een 5-jarige jongen in North Carolina door een Afro-Amerikaanse man door de brutale moord te vieren, waarbij een beweerde dat het gerechtvaardigd was om het ‘blanke voorrecht’ van de jongen terug te betalen.
  Ja echt.

  Cannon Hinnant werd op point blank range in het hoofd geschoten wegens de ‘misdaad’ van het fietsen op het terrein van de 25-jarige misdadiger Darius Nathaniel Sessoms. Zijn schokkende moord werd gezien door een buurman en de twee jonge zussen van Hinnant.

  De reguliere medianetwerken hebben het verhaal volledig genegeerd, maar het trok wel de aandacht van enkele Black Lives Matter-supporters die openlijk de dood van Hinnant vierden.

  “Het kan me niet schelen dat hij blank is, het is tijd voor wraak, we zijn moe en nu schieten we yall [sic] ga huilen naar je moma [sic],” zei een respondent die later werd geïdentificeerd als Terrell Kent, een werknemer van Taco Bell uit North Carolina.

  Facebook-gebruikers probeerden toen contact op te nemen met de werkgever van Kent, maar waren daar blijkbaar niet toe in staat, met één opmerking: “Waarschijnlijk weer een verliezer zonder baan.”

  Ondertussen reageerde een andere persoon uit San Francisco, Dante Salvador genaamd, op een post van Wayne Dupree over de schietpartij door te zeggen: “Blies zijn blanke bevoorrechte hersens uit zijn hoofd! #BlackLivesMatter. ”

  Geliked door 1 persoon

 19. Bas zegt:

  Politiek en pers kijken veel weg
  https://t.co/l5uQ2dsYR8?amp=1

  Mijn familie is uit deze vreselijke landen gevlucht. Voor het terreur.

  Christenen worden wereldwijd vervolgd. Maar de wereld is stil.

  Geen demonstraties.
  Geen social media acties.
  Geen solidaire sportorganisaties.

  Waarom?

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/647296090/christenen-verjaagd-door-regimes-midden-oosten-toekomst-ziet-er-dramatisch-uit

  Like

 20. Thoth zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s