VIDEO: Chloroquine effectief tegen Covid-19 en kanker!

 

Laat je niet misleiden door fake COVID19 experts die hun eigen agenda er doorheen willen drukken en het tegenovergestelde zijn van de échte experts.

Dit is Richard Urso van America´s Frontline Doctors, die de desinformatie aankaart over hydroxychloroquine en over Covid-19. Chloroquine is één van de beste medicijnen ooit in de geschiedenis. Het valt geen gezonde cellen aan, maar alleen kankercellen en werkt zeer effectief tegen COVID19.

Deze “Frontline doctors” zijn daadwerkelijk de beste doktoren en experts uit Amerika en niet de vaste uitgenodigde “virologen” en “artsen” door de mainstream media die hun agenda pushen. Alles wordt gecensureerd. Zelfs de persconferentie op Breitbart, die iedereen de ogen zou openen wat betreft Covid-19, en de desinformatie en overschatting van dit softe virus werden volledig gecensureerd en zijn zelfs met Google niet meer terug te vinden.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Chloroquine effectief tegen Covid-19 en kanker!

 1. Hovawart zegt:

  Oooh!! zeg dat dan gewoon, vandaar dat het geneesmiddel niet gebruikt mag worden, het geneest namelijk wel.

  Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  Een geneesmiddel dat relatief goedkoop geproduceerd kan worden en zo mogelijk effectief is, daar verdient de staat natuurlijk niet genoeg aan, dan gaan we liever voor een duur en experimenteel middeltje………want wie gelooft dat onze regering onze belangen niet verkwanselt heeft is met geen middel of behandeling meer te redden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Als er een medicijn bestaat wat werkt tegen Corona,kunnen ze geen spoedaanvraag indienen voor inenten ,dit gaat om veel,heel veel geld en daarom is het plots een verboden middel,
  Nooit een gesprek over asielzoekers,miljarden naar Brussel ,alles is samen met de media een theater ,van de werkelijkheid .

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Siciliaanse vrouw woedend op globalistische Italiaanse regering. & PM Conte. Ze zegt “je hebt honderden met COVID geïnfecteerde migranten van boord laten gaan op Sicilië en nu dwalen ze vrij door onze straten”. Sicilië bleef de 1e golf gespaard, maar coronacases nemen nu toe. Vid door
  @RadioSavana

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Arthur van Amerongen “Don Arthuro”

  “Wat mij fascineert, is het feit dat iedere wappie in Nederland een wetenschappelijk onderbouwde mening heeft over de zeer complexe pandemie, of het nou over chloroquine en kurkuma als medicijn gaat of over virusverspreiding via 5G, graancirkels en de afhaalchinees.
  Nederland telt zeventien miljoen bondcoaches en evenveel coronaprofessoren.
  Aktiekomitee Viruswaanzin brult heel stoer dat de enige angst die je moet vrezen, de angst zelf is. Cortomo: nix aan de handa.”

  Like

  • Htsk day zegt:

   Ja, maar Dokter Urso is geen wappie.

   Dokter Urso : 200.000 dollar beloning als je bewijst dat het niet werkt” on YouTube:

   Arthur van Amerongen is een schrijver, journalist en publicist.

   Like

 6. Kanaloa01 zegt:

  Tijl Uylenspiegel, volgens mij begrijpt u het niet helemaal en slaat u wartaal uit. Als er een bewezen werkend geneesmiddel is waarvan deze regering zegt dat het niet gebruikt mag worden dan kan zelfs de grootste schlemiel 1 en 1 optellen. Als onderzoeken door wetenschappers stil gelegd moeten worden op bevel van, daar gaan we weer, deze regering dan klopt er iets niet. Iedereen mag een mening hebben(nu nog wel) u ook, maar blijf aub wel reëel.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   In tegendeel, ik ben bang dat u het niet begrijpt, ik citeerde Arthur van Amerongen die een column heeft in het Parool onder zijn pseudoniem Don Arturo.
   Dit gedeelte stond in zijn laatste column.
   Het staat ook luid en duidelijk boven mijn reactie dus ik begrijp uw verwarring niet helemaal.

   Like

 7. Mary zegt:

  Buiten het feit dat het nu bewezen 100% werkt bij Covid is het dus ook nog eens een middel wat kankercellen vernietigd en gezonde cellen ongemoeid laat, nou dan zal het zeker totaal verboden worden want je wil niet weten wat er verdiend wordt aan kankerpatiënten……..

  Geliked door 1 persoon

 8. John zegt:

  Oh nee zeg, stel dat een spotgoedkoop geneesmiddel als hydroxychloroquine ook nog eens succesvol kan zijn in kankerbehandeling? Dan moeten we toch niet willën!
  Dan gaan we niet alleen Big Pharma zijn monsterwinsten voor een vaccin ontnemen, maar ook nog eens de winst afpakken op chemo en andere rotzooi waar ze miljarden dollars aan verdienen.
  Het moet niet gekker worden. Verbieden die handel, en snel!

  Geliked door 1 persoon

 9. Alex Delarge zegt:

  Word in Nederland gemaakt. https://www.ace-pharm.nl

  Like

 10. Bob zegt:

  Als er een goedkoop middel wat wordt dan verdient
  aan smeergeld, het medeijn voor de gevulde rekening.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s