Aan Hugo de Jonge

Screenshot_249

Meneer De Jonge,

Wat moet u gisteren een gelukkig mens zijn geweest. De hele dag ging het over niets anders dan die lafhartige wegrenactie van de Kamerleden van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie.

Die dikke middelvinger van types als Bente Becker (VVD), Madeleine van Toorenburg (CDA), Jan Paternotte (D66) en Joël Voordewind (ChristenUnie) richting de medewerkers in de zorg verdiende die aandacht ook. Zo’n overduidelijk bewijs dat politici geen volksvertegenwoordigers meer zijn, maar manipulatieve machtswellustelingen, kan de stemgerechtigden niet nadrukkelijk en lang genoeg onder de neus gewreven worden. Opdat wij hun namen en die van de partijen die hen aan een touwtje hebben niet vergeten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Aan Hugo de Jonge

 1. steeds duidelijker blijkt dat het parlement een nep-parlement te zijn

  Geliked door 1 persoon

 2. verwardeman zegt:

  Kijk die uitgebluste zak stront nou eens zitten , de desinteresse straalt er van af !
  HEEEEE ZAK STRONT , JE BENT EEN VOLKSVERTEGENWOORDIGER !
  GEEN KANTOORKLERK !
  LAMZAKKEN DOE JE MAAR THUIS !

  Like

 3. Japio zegt:

  Walgelijk persoon, Otto Flick zou jaloers zijn geweest.

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Corona heeft zoveel duidelijk gemaakt.. die voor de meesten van ons op dit forum al duidelijk was….. maar nu voor iedereen duidelijk moet zijn toch……Helaas, er zijn heel veel mensen met een nationale kwaal… ze hebben een scheve nek en kijken zijwaarts ….tja dat heb je en krijg je van het wegkijken.
  Weet u vroeger dacht ik, mensen weten of zien het gewoon niet, mijn ogen zijn nu geopend en misschien open ik ook de uwe of misschien wist u het al, de meesten willen het niet zien het gaat zo je stuurt ze wat toe ,,,je krijgt ben niet geinteresseerd hierin , teveel om te lezen etc…. paar dagen later krijg je over hetzelfde onderwerp, de MSM-diarree-journaal-versie van hen… ik bedoel maar is dat een staaltje, bewust-nekverrekkend-wegkijken..of niet!!!
  Of je krijgt de volgende nationale dooddoener “we kunnen er toch niets aan doen” , ik weet soms niet wie ik meer laakbaar acht… onze psychopaten aan het roer…. of de laffe wegkijkers , de likkers , de klikkers en tot slot zij die daarna zeiden…. we hebben het niet geweten.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het gevoel overvalt ons steeds vaker dat de politiek enkel bezig schijnt te zijn met het afbreken van onze beschaving,……en dat wij te beschaafd zijn om daar iets van te mogen vinden.
  De onbeschaafdheid moet en zal zegevieren, en worden botgevierd op ons fatsoen.
  Dat de Pays-Bah hard op weg is om een ongecultiveerd leefgebied te worden is een dagelijks feit, het cultiveren van geweld is slechts een reden om een bandeloosheid te creëren waardoor het onderdrukte volk als vanzelf gaat roepen voor strengere wetten en hogere straffen, niet beseffende dat zij hun rechten opgeven tot achter hun voordeur aan toe,…..onze vrijheid was ons al ontnomen toen men de EU-dictatuur uitrolde, en het rolt steeds verder naar beneden.
  Het linkse fascisme tiert welig……………

  Like

  • LUCIA zegt:

   Juist Hovawart creëer een probleem en zorg dat er maximale chaos ontstaat zodat men om een oplossing vraagt, die voornamelijk snijdt in eigen vlees .Hoe komt het dat de meeste mensen dit nog niet door hebben.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Oprotten met dat zooitje !!
  Als ze nog enig fatsoen in hun donder hebben zouden ze dat zelf moeten doen !!

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Er zijn al sinds het begin van de coronacrisis aanhoudende geruchten dat de statistieken niet betrouwbaar zijn en dat artsen, al dan niet direct, worden aangestuurd om het gevaar van het virus groter te laten lijken dan het in werkelijkheid is. Sven sprak met Elke Françoise de Klerk, tot voor kort huisarts in België en werkzaam in de ouderenzorg in afwachting van certificering in Nederland, over wat zij tijdens haar werkzaamheden ondervindt van sturing vanuit de overheid door beleidsmaatregelen en opgelegde protocollen.

  Zij betoogt dat patiënten niet gediend zijn met het beleid en er in veel gevallen zelfs onder te lijden hebben. Zelf wordt zij echter beperkt in de uitoefening van haar vak door alle regels en voorschriften waarvan de wetenschappelijke onderbouwing ook niet altijd even solide blijkt, wat haar ertoe heeft bewogen haar verhaal te komen doen in de hoop daarmee meer vakgenoten over de streep te trekken om hetzelfde te doen.

  Duidelijk wordt hier uitgelegd op welke manier de hele zaak van overheidswege gemanipuleerd wordt.

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Dromen van een eenvoudige kinky leraar die op een dag voor een klas van 17 miljoen ondeugende leerlingen staat.

  Like

 9. Harrie Vaes zegt:

  Op landverraad zou de doodstraf moeten staan.

  Like

 10. Frank zegt:

  Zelden zo’n incompetente ijdeltuit gezien. Het gouden kalf van het cda? Succes met deze droplul die jullie wil volproppen met nutteloze en schadelijke injecties. Een type Mengele.

  Geliked door 1 persoon

 11. Gienekehado zegt:

  Even kort door de bocht; als ik de naam Madeleine van Toorenburg lees, wordt ik op slag beroerd! Stuk CDA-VRETEN met je hypocriete laffe smoelwerk!! Zo, dat moest ik even kwijt, lucht op.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  De waarheid is (…) dat die tweede golf er eerder komt dan iedereen had voorspeld.

  “Tweede golf”

  Schei toch uit, man!
  Straks gelooft iedereen dat nog ook en spuiten ze ons een paar keer per jaar vol vergif, terwijl we nog steeds opgesloten zitten.
  Accepteer nu eens dat virussen bij het leven horen (behalve de – in opdracht van bijv. Bill Prick? – gekweekte virussen. Ik geef mijn bek ook maar een douw) en dat leven heel gevaarlijk is. Je gaat eraan dood.
  Normaal raast er om de zoveel tijd een virus om zich heen om de populatie op natuurlijke wijze in toom te houden.
  Uiteraard is dat verschrikkelijk voor de slachtoffers, en vooral voor de nabestaanden, maar zo zit de natuur nu eenmaal in elkaar.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bob zegt:

  Er wordt gezegd dat er een nood situatie is. In tijden van nood is het kabinet altijd aanwezig
  Aangezien ze op reces zijn moet het corona een nep gevaar zijn.
  Dus professer in de geneeskunde Hugo de Jonge klets uit zijn
  nekharen.

  Like

 14. Julia zegt:

  Het lijkt mij overbodig om deze arrogante CDA onbenul nog een briefje te sturen. Hij doet net of hij gek is en zet zijn ondemocratische dictatuur onverdroten door. De enige aandacht heeft hij blijkbaar voor de schoenenreus en het volk kan de kolere krijgen en deze onbekwame onbenul is de nieuwe generatie NSB-er die eigen volk onderdrukt en verraad door totale controle en af te straffen met torenhoge boetes of zelfs nog gevangenisstraf. Daarbij heeft zijn liefelijke broer grote belangen in de farmaceutische industrie dus belangenverstrengeling is hem ook niet vreemd. Wat heeft dit stuk onbenul nu verstand van gezondheidszorg een ere baantje dat hem gewoon in de gekleurde schoenen is geschoven. De Jonge haalde in 1995 zijn havo-diploma (Oud-Beijerland) waarna hij de opleiding tot leraar in het basisonderwijs volgde aan de Ichthus Hogeschool in Rotterdam. Hij behaalde daarna aan de Octaaf P.C. Academie voor Schoolmanagement in Zwolle het diploma Schoolleider Primair Onderwijs. Na een vijftal jaren in het onderwijs actief te zijn geweest, werd hij in 2004 op voorspraak van oud-Kamerlid Jan de Vries beleidsmedewerker Onderwijs van de Tweede Kamer-fractie van het CDA. Van 2006 tot 2010 was hij werkzaam bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, onder meer als politiek assistent van de ministers Van der Hoeven en Van Bijsterveldt en als Programmamanager Kwaliteitsagenda Voortgezet Onderwijs. Daarbij heeft o.a. de CDA de Tweede Kamer verlaten toen er gestemd moest worden over een eventuele loonsverhoging van zorgmedewerkers hoe hypocriet en hoe onbeschoft. Zijn nalatigheid met betrekking tot het tijdig en voldoende vertrekken van preventiemiddelen zoals genoeg mondkapjes etc. voor zorgmedewerkers tegen de corona virus heeft zwaar te wensen over gelaten. Dan vraag ik mij toch af waarom zo een stuk onbenul de nu zo een zware taak en zware verantwoording heeft met name de kwestie rondom corona en de maatregelen hierop uit de kruiwagen van vriendjes in politiek Den Haag is gevist. Was het de verwantschap tussen Rutte en De Jonge vanwege hun verleden als leraar. Hoezo nog deze Haagse Maffia serieus nemen. dat het in het hoofd heeft gehaald zo een nietszeggend licht gewicht op een zeer zware post te zetten. Advies voor De Jonge verlaat de Kamer en hou op met al die ondemocratische maatregelen en dreigementen. Ik lig er niet wakker van omdat deze maatregelen totaal tegen alle rechten van de mens en de grondwet in gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s