MEDEDELING!

Screenshot_254

Marokkanen schieten Bas dood – Marokkanen rellen in Den Haag – Marokkanen rellen in Zandvoort – Marokkanen rellen in Scheveningen – Marokkanen rellen in Renesse.Dit is 1 weekje mensen. Conclusie van Jesse Klaver: “We hebben GEEN Marokkanen probleem.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Echt Niemand“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Barbarisme, Criminaliteit, Marokkanen, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op MEDEDELING!

 1. guusvelraeds zegt:

  Schiet een paar Marokkanen in hun kloten. Moet je zien hoe snel de Dam volstaat.

  Geliked door 2 people

 2. Lise zegt:

  Minder minder minder

  Geliked door 1 persoon

 3. Jade zegt:

  We hebben geen marokkanenprobleem.
  We hebben een marokkanendrama.

  Like

 4. Lost Johnny zegt:

  Dodelijk beu en nog meer zat !

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Ik hou het netjes het is al 25 jaar aan de gang.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Laten wel al die Marokkanen vogelvrij verklaren , dan is het probleem tegen de kerst opgelost !
  Ik zou er met plezier een groot aantal verzuipen !

  Like

 7. John van antwerpen zegt:

  In Marokko zelf gaan rellen durven ze niet. Want dan worden ze door de politie in
  elkaar geslagen.

  Geliked door 3 people

 8. Monalisa zegt:

  Klopt daarom kent hij zijn echte vader maar net.

  Like

 9. Johan zegt:

  Maar als je roept of het wat minder kan, dan word je voor de rechter gedaagd.

  Geliked door 2 people

 10. Sobieski zegt:

  Klaver is zelf een Mocro. Hij is dus zelf deel van het probleem dat hij niet wil zien. Op zo iemand stemmen is dus dubbel hoogverraad.

  Geliked door 3 people

 11. Yvonne zegt:

  Ik zal niet schrijven wat ik werkelijk denk want dan komt de politie me ophalen maar dan zeg ik dat ik een verwarde Nederlandse vrouw ben ,nog met dank aan den uijl die dit mogelijk heeftgemaakt
  We worden tzt een provincie van Marokko, kijk naar de burgemeester van Rotterdam die ook al bepaald dat je in bepaalde plekken in de stad je mondkapje op moet doen belachelijk en met deze temperaturen?

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Verward geldt allee als je Marokkaan of Turk bent. Als ze bij je op de stoep staan komt in de krant “”extreem rechtse”” vrouw opgepakt.

   Like

 12. Jackholland zegt:

  Ik weet niet wat er de laatste weken aan de hand is met onze nl en Belgische mocro s ,heeft de Corona besmetting die procentueel vaker voorkomt bij de door inteelt gedegenereerde mocro ze nog gekker gemaakt dan Ze al waren ? Is het de hoge temperatuur? Of is het gewoon kutmocro die steeds meer zijn ware aard durft te tonen omdat er steeds meer kutmarokkanen zijn. Overal ellende Knokke Blankenberge Scheveningen Den Haag Antwerpen . Je zal toch maar als rifaap geboren zijn en door je genen kom je automatisch terecht in de lifestyle van de kutmarokkaan want je bent lomp ,agressief ,altijd boos geen humor geen zelfspot ,latent homo geen doorzettingsvermogen ,lui leugenachtig homofoob jaloers, last van minderwaardigheidscomplex ( wel terecht overigens) en niet te vergeten laf . Dus van alle menselijke kuteigenschappen daarvan hangt de Marokkaan aan elkaar. Wat een godvergeten kutvolk . Let wel de goeden uitgezonderd want het is voor die 2 % inderdaad lullig dat die 98 % het altijd voor ze verpest

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Denk je dat er ook goeden zijn? Dan hoop ik voor je dat we straks niet met 5 miljoen zitten opgescheept. Als je dan op straat neer gebeukt wordt zullen de goeden snel doorlopen en in de moskee hun reet omhoog werpen en Allah danken dat ze moslim zijn.

   Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  Waar is Anders Breivik als je hem nodig hebt?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 14. LUCIA zegt:

  Er moet echt iets gedaan worden want v.n.l de jonge mokro’s, lappen alle regels aan hun laars en hebben nergens respect voor.
  De jongens worden als kind ook niet gecorrigeerd, pa is of op het werk of in het theehuis met zijn vrienden, komt alleen maar thuis om te vreten en te neuken.
  Moe zit in de positie dat haar zoon meer over haar te vertellen heeft dan omgekeerd, die jochies verbouwen hun moeder vaak… er vallen echt klappen, heb ik echt gezien en dan komt er hooguit weer een gezin bij die sociaal begeleid moet worden maar als je de grandioze ongelijkheid tussen man en vrouw, in dat geloof laat blijven bestaan, dan blijven deze problemen ook bestaan.
  De mannen leren zich namelijk nooit aan regels te houden, de wereld is van hun en de vrouwen zijn slavinnen, de kinderen, ja interesseren hun niet echt, behalve als ze groot geworden zijn en iets bereikt hebben. Jongens binnen de Islam worden alleen maar gevoed en zelden of nooit opgevoed.
  Die vrouwen kunnen weinig tot niets aan hun positie doen, ze hebben een ellendig leven, kunnen er niet uit ontsnappen want dan eerwraak, worden uitgehuwelijkt …tijdens een vacantie en zijn de rest van hun leven de lul ..heb echt met die vrouwen te doen. Je ziet ze ook vaak huilen op straat getroost door andere vrouwen en dat is echt niet omdat de couscous aangebrand is.
  Als je dit probleem wil oplossen moet je bij de vrouwen beginnen en regels stellen m.b.t. de huwelijken b.v. minimum leeftijd en ook regels stellen die de sharia buiten werking stellen t.a.v. bepaalde zaken.Verder leuk hoor die vrijheid van godsdienst maar bij ieder verwarde man incident… een moskee sluiten… werkt gegarandeerd..kwam een moslim zelf mee als oplossing.

  Like

 15. Ton Ruygrok zegt:

  Bij de volgende verkiezingen stemt NL weer heel graag met voorkeur op hen die er maar geen genoeg van krijgen om eindeloze aantallen kanspareltjes een plaats in dit ooit best wel fijne land te geven.., de zelf vernietigings drang in NL en de gehele Westersewereld is niet te stoppen…, het zij middels Immigratie.., het zij middels Covid .., het zij middels Klimaat waanzin.., het zij middels zo iets als BLM… , en verzin nog wat meer van die hysterische hypes… , er is zelfs een hysterisch Zwartepiet virus…, op gelegd door een Ghanees …, 80 jaar terug had je onze Oosterburen die even kwamen vertellen hoe wij moesten denken en doen … heden komen ze uit alle windstreken … het is zelfs een Marrokaan die ons de mond wil snoeren met mondlap…. en ze worden gewoon gestemd…, gaat fijn zo allemaal…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 16. Stef zegt:

  De lijst is veel langer. Plofkraken , drugshandel, oude vrouwen verkrachten en beroven, winkeldiefstal, vrouwenhandel, aanrandingen, inbraken , auto’s in brand stelen na overval , uitkeringsfraude enz.enz.

  Like

 17. Bas zegt:

  16 augustus 12 uur museumplein
  https://www.at5.nl/artikelen/203809/demonstratie-voor-bas-van-wijk-zondag-op-museumplein

  Demonstratie voor Bas van Wijk zondag op Museumplein

  De demonstratie voor de afgelopen zaterdag doodgeschoten Bas van Wijk vindt zondag plaats op het Museumplein. De organisatoren dachten oorspronkelijk aan de Dam als locatie, maar in overleg met de gemeente is besloten dat het Museumplein een geschiktere locatie is.

  Programma demonstratie:
  https://pbs.twimg.com/media/EfZ7qVDWoAAPdS4?format=jpg&name=large

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s