Rellen in ‘afvoerputje van Den Haag’ Schilderswijk: ‘Het waren allemaal Turken en Marokkanen’

Screenshot_248

(Door: Bert Brussen)

‘Jeugdhonken worden even makkelijk in brand gestoken als leeggeroofd’

“Ze trokken mensen uit de auto, gooiden water naar binnen. Niet bij meisjes met hoofddoekjes, want het waren allemaal Turken en Marokkanen. Nee, bij Hollanders, Surinamers”, vertelt een buurtbewoner, die de schade opneemt aan zijn auto. Er zit een fiks gat in de motorkap, en krassen op de hele zijkant. „En aan de achterzijde van mijn huis hebben ze de ruiten ingegooid.”

“Ze trokken de stoeptegels eruit, braken die in stukken. Daar gooiden ze mee. Ook naar fietsers.”

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, anarchisme, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Den Haag, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op Rellen in ‘afvoerputje van Den Haag’ Schilderswijk: ‘Het waren allemaal Turken en Marokkanen’

 1. roheline1 zegt:

  met scherp schieten, dat zullen ze waarschijnlijk begrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 2. klaas zegt:

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Dat “zijn” schouwburgje snel op slot mag gaan en meneer / mevrouw ook mag aansluiten bij zijn Soortgenoten, lelijke Laffe Wegkijker, Soebsidiespons!!!

   Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja je moet die “kindertjes” pamperen, buurthuis erbij, nóg een paar ‘sosjaal werkers’ en we hebben het lek boven.
   Weet u wat u moet doen, u moet ’s morgens eens met de bus meegaan, het leeuwendeel van de schatjes gaat met de bus naar de vmbo aan de van Vredenburgweg, ’s morgens zijn ze nog slaperig en redelijk rustig, ga dan ’s middags eens mee terug tegen de tijd dat ze klaar zijn op school, meerdere beveiligers reizen dan mee en nóg zijn ze in staat de hele bus te verrampeneren. Dát mijn beste meneer zijn de schatjes waar u het over heeft.
   U heeft nog geen begin van een idee van het gajes waar u het zo liefdevol over heeft.

   Like

 3. Bas zegt:

  https://t.co/mmas9UenHc?amp=1

  Mijn ouders komen uit een Arabisch land. Daar wordt de harde hand gerespecteerd.

  Daarom durven deze jongens dit in bijv. Marokko niet te doen.

  De oplossing is daarom simpel:
  Hard aanpakken.
  Laten zien wie de baas is.
  Wij zijn de baas in Nederland.

  Geliked door 2 people

 4. Harry van den Berg zegt:

  Die smerige ratten allemaal afvoeren in het afvoerputje.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Als een dubbel paspoort trap ze er uit retour land van herkomst en hun ouders er achteraan die hebben gefaald met de opvoeding en dat tuig “over het paard getild” omdat jongens in cultuur alles mogen.

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  Misschien een testosteronremmer in het drinkwater???Je ziet de gasten ook altijd met 3 van die energy drankjes en 1 zak chips bij de kassa staan . Die gasten stuiteren al van de testosteronenergie… leeftijd vaak tussen 11 en 19 pakweg… dat zijn ook de z.g. probleemjongeren. Die energydrankjes maken ze nog opgefokter, die dingen moeten ze gewoon verbieden op een ietwat andere manier, zijn ze net zo schadelijk als alcohol en vaak worden ze ook nog samen gebruikt . Als je drie van die gasten hebt in die leeftijdscategorie met messen en energydrinks en alcohol ..pfoeh dan heb je een probleem en de schade die ze aan kunnen richten is enorm, zeker als je daarbij een zeer gering normbesef, want niet opgevoed…. bij doet.
  Maar we blijven toch nog importeren, nu Out of Africa anders dan Marokko. Ik zie dat weleens lopen altijd in groepjes, nooit alleen, de criminaliteit druipt van die koppen af, die wil je niet tegenkomen in een straatje.. terwijl je er alleen loopt en maakt niet meer uit, al is het overdag.. want geen hond die je helpt als ze je aanvallen.
  Onbegrijpelijk dat men gewoon hiermee doorgaat…. gewoon al die politici die hiervoor verantwoordelijk zijn… in een kooi doen met 3 van deze vluchteling jongeren, geef ze eerst flink wat energydrinks, hun gereedschap en sluit ze 24 uur samen op.
  Film het en zet het op het internet als waarschuwing… uiteraard heb ik het hier slechts over een scenario voor een boeiende film.

  Geliked door 2 people

  • triumph zegt:

   Nee hoor geen boeiende film gewoon doen.Zet maar 10 van die getinte druiloren in een kooi met Rutte en zijn trawanten.En vooral op internet zetten als het zootje opgeruimd is .

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ronald Goedemondt;
   “Want dat moet je ze nageven hè, ze zijn altijd in groepen, daar heb je potverdorie geen bordercollie voor nodig hoor. Dat doen ze helemaal zelf”

   En de hele zaal lacht, maar het schuurt wel want iedereen weet dat dit de wrange waarheid is waar we machteloos tegenover staan.

   Like

 7. Rob zegt:

  Bijna de hele wijk direct een enkele reis naar fema kampen.
  Daar zijn deze kampen toch voor?

  Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen in Frankrijk
  Het accepteren van miljoenen moslims in Europa brengt een risico met zich mee:

  “Laat de (Turkse) regering mij € 2.000 en een wapen geven en ik zal doen wat gedaan moet worden waar dan ook in Frankrijk”, legt een Turk uit na een anti-Armeense betoging.

  Geliked door 2 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het afvoerputje van Den Haag ?
  Hoezeer het mij ook verdriet doet, Den Haag kent inmiddels vele afvoerputjes of dacht u wellicht dat er nog autochtonen in Transvaal wonen?
  Het is net als met olie dat je op het water gooit, het verspreid zich in een duizelingwekkend tempo.
  Dacht u misschien nog dat het in Rotterdam beter was of in Amsterdam ?
  Welnee, die kampen met hetzelfde probleem dat maar geen probleem mag heten.
  Hoe kan het ook anders, meer dan 50% van de bevolking in de Randstad bestaat uit allochtonen.
  We kennen ze in vele maten en soorten, de ene groep veroorzaakt meer problemen dan andere en op een wonderbaarlijke manier zie je overal clusters met een bepaalde afkomst.
  Mooi voorbeeld is Houtwijk, een vrij nieuwe woonwijk aan de zuid-west kant van Den Haag, gebouwd begin 1980, in eerste instantie een mooie wijk met nagenoeg alleen allochtonen in de bovenmodale nieuwbouwwoningen.
  Ruwweg vanaf 2000 begon de aftakeling en die is nog in volle gang maar gaat in een razend tempo.
  Mensen van buiten de Randstad kunnen zich er nauwelijks iets bij voorstellen waarschijnlijk maar pas maar op, het gespuis komt op den duur ook uw kant op…

  Geliked door 2 people

  • toetssteen zegt:

   Mijn vrouw herkent dit. Geboren in een van de chique wijken van zuid Rotterdam, zaag ze de verloedering toen ik opgenomen was in het Daniël den Hoed. Samen met onze 3 zonen trok ze door de wijken. Ja, waar zij geboren was, bleek nog een oase van beschaving, maar het net werd duidelijk nauwer en nauwer getrokken.
   Nu was ze er destijds al achter gekomen toen ze op de terugweg van haar ouders door een vrachtwagen van de weg werd gedrukt en , de weg goed kennende, gewoon meeging en voor de maasbruggen koos. Mjah, dan moest ze door de Oranjeboomstraat. Nou was dat al een achterstandsbuurt, maar wat ze zag leek wel een Turkse wijk oid.
   Ach, haar lol was dat ze na de afslag bij het pompstation hoppa de rijksweg op kon en er geen verkeer te zien was. Stond de Brienenoordbrug open. Nou dat was lekker planken tot Breda!

   Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  T zelfde in Frankrijk

  Terwijl verschillende departementen boeren verbieden de vrucht van hun arbeid water te geven, waardoor hun gewassen worden beschadigd, verspild de racailles in 1 oorverdovende stilte van de #overheid.

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 12. D.DAY zegt:

  Het benoemen van de etniciteit van relschoppers wordt in de msm angstvallig achtergehouden. Logisch, want over deze “cultuurverrijkers” mag geen kritisch geluid gehoord worden. Hierin zal de komende jaren geen enkele verandering komen, want moslims zijn heilig verklaard door de policor, die het niet schuwt om de autochtone bevolking openlijk achter te stellen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://mobile.twitter.com/DTpersfoto/status/1294188482294947841/photo/1

  Schoonmaak werkzaamheden bekladding Indisch monument in Den Haag in volle gang. Morgen is daar de jaarlijkse herdenking met de Koning. Vannacht werd t monument beklad.

  Like

 14. Eppo zegt:

  En nog die Murkenmeuk hier rmaar heen en binnen blijven halen in Nederstan.
  Het halve Land verkankerd met die Teringzooi van die Club,s uit t Haagje o.l.v. PvdA/VVD/CDA/D,66 en nog een paar ja knikkers.

  Like

 15. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/08/14/beeldenstormwatch-indisch-monument-den-haag-vannacht-beklad-amsterdam-zwicht-weer-en-verwijdert-beeld/

  Beeldenstormwatch – Indisch Monument Den Haag beklad – Amsterdam zwicht weer en verwijdert beeld
  Het is nooit genoeg, echt nooit

  Een nieuwe dag, een nieuwe ophef. Terwijl de Hofstad werd verrijkt door lieve ”’jongeren”’ die onvoldoende kansen krijgen, werd het Indisch Monument in diezelfde stad slachtoffer van vandalen. We hebben te maken met een actiegroep, de Aliansi Merah Putih, die tegen de Nationale Indiëherdenking is.

  De actiegroep is van mening dat de herdenking problematisch is, omdat volgens hen de ‘koloniale agressors’ worden herdacht, terwijl ‘de indigenous volken stelselmatig worden uitgewist en hun stemmen genegeerd’.

  Geliked door 1 persoon

 16. Jack Terrible zegt:

  En dan op tv en radio laten vertellen dat er (slechts) 4 mensen zijn gearresteerd…

  Like

  • karton zegt:

   @ Jack Terrible.
   Jack , ik vind het méér dan terrible ! Ik vind het afschuwelijk dat wij, de bevolking , worden opgezadeld met het smerigste vuil onder de islamieten, hier binnen gehaald door het smerigste vuil onder de niet-islamieten t.w. Rutte, Segers, de Jonge , Asscher, Yasser Feras, Robje Jetten en méér van die “fine fleur”!!!

   Like

 17. Jack Terrible zegt:

  Maar hopelijk volgen er via camerabeelden en verraad van elkaar nog meer arrestaties!!!

  Like

 18. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/08/14/roderick-veelo-het-probleem-dat-wordt-verzwegen-heet-marokkaanse-reljongeren/

  Roderick Veelo – Het probleem dat wordt verzwegen heet ‘Marokkaanse reljongeren’
  ‘In plaats van schaamte en verantwoording werden de daders en hun daden steeds vaker geanonimiseerd’

  Een aantal recente voorbeelden:

  Zoals iedere zomer krijgen Nederlandse zwembaden te maken met grote overlast door deze groepen jongeren. Daarbij staan badmeesters en zwembaddirecties machteloos en kunnen zij alleen nog de politie oproepen om de rellende jongeren uit de zwembaden te verwijderen.

  Uit onderzoeken naar (seksuele) intimidatie en uit ervaringen van vrouwen blijken seksuele intimidatie en scheldpartijen een snel groeiend probleem. De meeste daders worden beschreven als jongemannen met een migratieachtergrond.

  Ook geweld tegen homo’s komt voor het grootse deel voor rekening van Marokkaanse jongeren, die thuis of in de moskee te horen krijgen dat homoseksualiteit een zonde is.

  In Monnickendam hangen Marokkaanse jongeren rond in de buurt van een bejaardencentrum. Ouderen worden van en naar hun aanleunwoningen de stuipen op het lijf gejaagd. Ze worden uitgescholden en bespuugd: “Zo, nou heb je corona. Jullie zijn kankerlijers en moeten dood.”

  Straatterreur in Den Haag door een groepje Marokkanen. Een 71-jarige man spreekt ze aan op hun gedrag en moet dat met de dood bekopen.

  Hetzelfde gebeurde zaterdag met de 24-jarige Bas van Wijk uit Badhoevedorp, die een jongen uit een groepje mannen met een licht getint uiterlijk aansprak op het bestelen van een vriend.

  Samsom en Spekman zagen hun ervaringen terug in het laatste grote onderzoek naar de oververtegenwoordiging van Marokkaanse daders.

  De culturele dissonantie tussen thuis en de normen van de Nederlandse samenleving buiten wordt genoemd als een van de verklaringen voor de Marokkaanse oververtegenwoordiging in criminaliteit en wangedrag op straat.

  Geliked door 3 people

 19. Gienekehado zegt:

  Van mij slaan ze dat KUTTUIG op het Binnenhof, 2513 AA Den Haag, met die stoeptegels de HASSES in!! Heel ONS LANDJE naar de FILISTIJNEN geholpen met wegkijken, LAFFE POLITIEK!! ONS zijn 100en MILJARDEN afgejat om hun misdadige politiek overeind te houden. 100en MILJARDEN worden in die ZOOI gepompt om de meute koest te houden!! De hete zomer en Corona wordt door die LAFBEKKEN als oorzaken misbruikt!! 1 Grote Misdadige Bende is het, en de VERANTWOORDELIJKEN voor alle ellende en moorden deze zomer!! VERDOMME!!

  Like

 20. Bas zegt:

  Frankrijk

  Geliked door 1 persoon

 21. Bas zegt:

  Zweden

  Velen van jullie weten dat ik vaak bericht over de bendeoorlog (12 doden) tussen de twee Somalische bendes “Shottaz” en “the Death Patrol” in Stockholm #Zweden

  De 20-jarige Shottaz-leider “Kapten” werd gisteren doodgeschoten

  Hij plaatste deze video’s van zichzelf in een kogelvrij vest een uur eerder

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Wedden dat ‘Gekke Henkie’ op Het Binnenhof menig rapper heeft gefaciliteerd, gesponsord, een STARTPREMIE verleend heeft!!! Hahahahahahaha… ‘Gekke Henkie’, nog te stom om op z’n mohammedaans te poepen!! RAMPZALIG!!!

   Like

 22. guusvelraeds zegt:

  Het was overduidelijk voor iedereen die de ogen niet in zijn zakken heeft of met nekkramp links wegkijkt.

  Alles dat herkenbaar islamiet was zoals hoofddoekmeisjes, hoofddoekvrouwen, islamitische baarden, islamitische djelleba’s en alles andersoortig islamitische herkenbaatheid werd MET RUSTGELATEN.

  Aangevallen werd en het vernietigen van spullen werd alleen toegedaan aan de NEDERLANDERS.

  Wil nog iemand zijn bek opendoen dat er geen invasie macht binnen onze landgrenzen is aangekomen. Dit doen ze niet uit zichzelf. Instructies en aanval strategieën worden elke vrijdag in de moskee aan de soldaten van de straat meegeven.

  Niet elke moslim hoeft de instructies op te volgen dat is onderdeel van de strategie. Als 10% de instructies opvolgt kan altijd nog gezegd worden dat de overige 90% van de moslims van goede wil is. Althans voor de bühne.

  Deze 10% krijgen rugdekking van de overige 90% terwijl Nederland nu een actie op touw zet voor de ontploffing in Beiroet.

  Denk maar niet dat er een actie komt voor de normale Nederlandse bewoners die jaar in jaar uit schade ondervinden en openlijk gemolesteerd worden in de schilderswijk.

  Wat wij nu waarnemen is een speldenprik oorlog jaar in jaar uit gericht tegen de Nederlandse cultuur en het Nederlandse volk.

  Geliked door 1 persoon

 23. Ronald B zegt:

  Het paradijs voor scherpschutters…..

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja dat was de grootste pauperfamilie van Den Haag, nog nooit een dag in zijn leven gewerkt en toch hebben ze op hun manier alles dat ze wensen.
   Hoe dat kan ?
   Door de aanpak met fluwelen handschoenen.
   Dat werkt niet bij échte asocialen.

   Like

 24. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 25. raiders zegt:

  Nou Rutte zeg jij het of moeten de slacht overs het zeggen dan weet ik het antwoord al en dat is echt niet leuk om aan te horren voor deze mensen als ik het mag zeggen in laden en opvoeden
  in werkkampen kei en kei hard 3 jaar. Na slecht gedrag naar land van herkomst en de schade! word voldaan door werken werken en nog eens werken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s