STEM ZE WEG!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op STEM ZE WEG!

 1. Republikein zegt:

  Zitten we toch met een groot probleem, stembusfraude, m.a.w, als verkiezingen het verschil zouden maken zou het al afgeschaft zijn, wat jij Nel!

  Geliked door 2 people

  • Heniusz zegt:

   Het is je volste recht om als betrokken burger bij het stemmen tellen aanwezig te zijn. Helaas doen veel stembureaubaasjes daar nogal moeilijk over en schakelen dan soms zelfs de politie in. Staat volgens mij ergens in de kieswet, maar ben helaas niet helemaal zeker. Ben immers geen jurist…

   Like

 2. Gienekehado zegt:

  Regenten die alleen maar in achterkamertjes of na pensionering kritiek durven te spuien of OPEENS 180 graden in hun standpunten draaien, OPROTTEN!! Noem ze maar op Wouter Bos, Felix Rottenberg, Rob Oudkerk en de vele anderen die TE LAF waren / zijn om nog OP HET PLUCHE hun fouten, blunders toe te geven!! Opdat ze mogen branden in Het Hiernamaals!! (van mij pakken ze al die lieden hun grachtenpandjes af….. zijn van ONZE CENTEN aangeschaft!!!)

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Loop ook gewoon weg bij die parasieten die u werk niet waarderen .Den Haag begrijpt niet dat u het bent die ze betaald,en niet dat ze u geld naar landen sturen waar ze wel loonsverhogingen krijgen ,en vroeger met pensioen kunnen van u geld ,weg met die mooipraters,en als het erop aan komt weglopen ,dat kunnen wij toch veel beter .

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Ik vrees met grote vreze , dat u daar een punt heeft>

  Like

 5. Tony zegt:

  @Republikein,
  Klopt, als verkiezingen iets uit zouden maken, zouden die al verboden zijn.
  De hele regering deugt niet en moet weg. Het enige dat zou helpen is massaal NIET te gaan stemmen volgend jaar. Dat is de enige manier om te laten zien dat we geen vertrouwen meer hebben in de overheid en de politiek.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Gewoon elke keer herhalen van elke ‘misstand’, en door wie veroorzaakt/ toegestaan,…….zoals bijv. “ MOTIE. HALSEMA! EN DAARBIJ AANWEZIGEN! …….en VOORAL : HET. ‘GEROMMEL’ hoe CDA- lid. BALKENENDE. ons de Europese Unie,: ONDANKS . AFWIJZING. , heeft ‘ INGESLUISD’, en … HOE het CDA nu ook nog reageerde op het VOORSTEL van WILDERS! ( i.v.m. stemming. Medio augustus. 2020, …….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 7. R Thomasson zegt:

  Coalitie die verschrikt uit de Kamer wegrent zodra de salaris van zorgpersoneel ter discussie wordt gesteld, IS ONZE STEM NIET WAARD! Kortgeleden nog, waren de coalitieleden een en al lof over onze zorgpersoneel, die dapper dag en nacht Corona patiënten verzorgden met risico voor eigen leven. Zij noemden hen: de Helden van de Zorg! Kennelijk zijn Onze Lafaards van de Kamer minder bereid wat extra’s te geven aan zorgpersoneel, zodra de EU-maffia geld eist voor Zuid Europa, Macron geeft cadeautjes aan zijn zorgpersoneel; betaald uit ons geld. En niet te vergeten de non-stop aanvoer van gigantische zwermen van terroristen, moordenaars en verkrachters, behorend tot het Jihad-leger, die MET ONS GELD moeten worden opgevangen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Was het maar waar dat we van het kwaad in Den Haag (en in de rest van de wereld) werden verlost.

  Ik blijf het zeggen: zolang de ‘oranjes’ nog worden aanbeden en afgelikt, VERANDERT ER NIETS!
  Vergeet niet dat ‘Bea’ een van degenen is die alles op aarde bepaalt. En ze heeft vele trawanten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s