Sterke anti-Nederlandse gevoelens zijn de oorzaak van haat en geweld door islamitische allochtonen

Screenshot_253

(Door: “Balkanske priče”)

Islam en Nederland, die twee gaan niet samen. ‘De islam is mogelijk een van de oorzaken van delinquent gedrag van Marokkaanse en Turkse jongeren’. Dat oppert Corine de Ruiter, hoogleraar forensische psychologie in Maastricht, die – samen met anderen – in opdracht van het ministerie van Justitie de aanpak van criminele Marokkaanse jongeren in kaart heeft gebracht. Nederland heeft al jaren een Marokkanenprobleem. Dat probleem raakt uiteraard aan de islam,waar men wordt opgevoed in de gedachte dat moslims beter zijn dan niet-moslims. En de moskee een zeer negatieve rol speelt in de opvoeding en Marokkanen leren daar ook niet om anderen te respecteren. Denk aan homofobie, het geweld tegen homo’s, antisemitisme, de minachting van vrouwen en het geweld dat daaruit voortkomt. Marokkanen zijn 22 keer vaker verdachte van vermogensdelicten met geweld en geen enkele groep gaat zo vaak opnieuw in de fout. Van de Marokkaanse jongens komt 65% in aanraking met de politie…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Sterke anti-Nederlandse gevoelens zijn de oorzaak van haat en geweld door islamitische allochtonen

 1. Jean zegt:

  Conclusie: die troep a.sap terugsturen naar Marocaine.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Die 90% van de Marokkanen verpesten het voor die 10% die wel willen in uw land.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  De islam is mogelijk een van de oorzaken van delinquent gedrag van Marokkaanse en Turkse jongeren’.

  Sicilië is een aantal eeuwen islamitisch geweest. Het is in die periode geweest dat zich de latere maffia ontwikkeld heeft. Het zijn de beschermingsgelden die de islamiet oplegde die ook de kern criminaliteit van de maffia van brandstof heeft voorzien inclusief het moorden van die mensen die de beschermgelden weigerden te betalen. De structuur van leiding geven in de maffia is dezelfde als binnen de islam. Je hebt de capo di capi en de capo di tutti capi. De islamitische clan cultuur heeft dezelfde opbouw als bij de maffia.

  https://ejbron.wordpress.com/2014/11/09/islam-en-de-maffia-making-an-offer-you-cant-refuse/

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De uitspraak van een EU-voorganger van Juncker die ooit heeft gezegd dat; The best way to take control over people and control them utterly is to take a little of their freedom at a time, to erode rights by a thousand tiny and almost imperceptible reductions’…….luid de noodklok!!
  Nu de publieke opinie begint te kenteren en de geloofwaardigheid van de politiek ten onder gaat, begint het bootje waar we in ronddobberen behoorlijk water te maken, en eenmaal op drift geraakt zal de Europese Raad alle zeilen bijzetten om hun ramkoers te versnellen, alsmaar sneller richting de ondergang, met steeds meer mensen aan boord, terwijl er een harde tegenwind opsteekt die storm meebrengt en met deze roergangers zullen we zeker en vast vergaan …..S.O.S, iedereen in de reddingsboten richting een Nexit.
  Maar hoe kom je uit de EU als het gros van het volk nog slaapt? … Want van politici moeten we het echt niet hebben, wel van het volk als het eens massaal zou ontwaken. Maar daar geloof ik niet meer in.

  Like

 5. Bas zegt:

  Ondertussen in Napels

  Like

 6. Bas zegt:

  Spanje

  Like

 7. Bas zegt:

  Parijs

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Denk dat de islam een minder prominente rol speelt dan hier wordt verondersteld.
  De kern van het probleem is de opvoeding, in de Marokkaanse gezinsstructuur heeft moeder het binnenshuis voor het zeggen, zij komt weinig buiten en al haar aandacht gaat uit naar haar kinderen, ze worden vertroeteld op een ongekende manier en met name de zonen worden behandeld als waren het prinsen.
  Vader is het gezag dat hij met zeer harde hand overeind houd, een keer iets verkeerds zeggen of zelfs maar een verkeerde blik is al reden voor een meer dan stevig pak slaag en dat gaat echt wel wat verder dan ‘een corrigerende tik’.
  De ‘opvoeding’ buitenshuis is compleet afwezig, in Marokko wordt dat gedaan door de gemeenschap, als iemand zich binnen de eigen gemeenschap zich misdraagt dan wordt dat ook meteen doorgeseind naar de vader die zoals altijd maar één oplossing kent; erop slaan.
  Resultaat, jongens zijn zo min mogelijk thuis en als ze zich misdragen is dat meestal een flink eind verwijderd van hun woonhuis.
  Na de lagere school volgt het hoger onderwijs met daarbij het onoverkomelijke huiswerk, ja dat gaat moeilijk als je het thuis zijn tot een absoluut minimum beperkt en dat raakt dus in het slop.
  Ze kunnen dus op school niet meekomen.
  Marokkanen zitten in de lagere inkomens opgesloten wegens de beperkte opleiding, in het thuisland geen probleem want daar leeft iedereen van een zeer laag inkomen, bij ons is dat anders.
  Die knulletjes zien hun autochtone schoolvriendjes met luxe kleding, met de nieuwste telefoontjes enz.
  Dat willen ze ook maar dat gaat niet lukken met een dictatoriale vader met een minimuminkomen, daar is simpelweg geen geld voor.
  Oplossing; winkeldiefstal of een clandestiene manier zoals bijv drugsverkoop
  Het rondhangen met leeftijdsgenoten met dezelfde problematiek verergert de boel, ze zien van elkaar hoe het moet.
  Intussen gieren de hormonen er lustig op los, Marokkaanse meisjes worden binnengehouden en strikt bewaakt, van enig experimenteren met hen kan geen sprake zijn.
  Wel met autochtone meisjes die veel vrijer worden opgevoed, paradoxaal genoeg wordt er dus met die reden ontzettend op neergekeken, dat zijn allemaal “kechs”.
  En op den duur zetten ze zich af tegen de samenleving waarin ze op geen enkele manier kunnen meekomen, het vooruitzicht voor de toekomst is een minimuminkomen of criminaliteit of een combinatie daarvan.

  In 2007 kwam het boek “Het Marokkanendrama” van Fleur Jurgens op de markt, oorspronkelijk was het geschreven als lesmateriaal op de politie academie, pas later kwam het ook particulier op de markt waarin dit nauwkeurig wordt omschreven.
  Wellicht dat het nog tweedehands te verkrijgen is het ISBN nummer is;
  ISBN 978 90 290 79921 / NUR 747
  http://www.meulenhoff.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s