VIDEO Café Weltschmerz: “Is het één grote misleiding van het RIVM?”

 

Op basis van bewust (?) achtergehouden informatie wordt het kabinet al maanden onvolledig geïnformeerd. Alle grondslag ontbreekt om het voorgestelde destructieve beleid met onomkeerbare gevolgen uit te blijven rollen.

Pierre Capel maakt in zijn column duidelijk hoe je op eenvoudige wijze de beschikking krijgt over internationaal gepubliceerde wetenschappelijke artikelen. Zo leer je dat er al circa 3100 artikelen gepubliceerd zijn over de transmissie via aerosols. En zo vind je ook zonder enige moeite het artikel dat door het RIVM zelf gepubliceerd is in 2010. Hieruit volgt dat toen al bekend was bij het RIVM dat verspreiding via aerosols 20 maal groter is dan via druppels. Ondanks het feit dat deze internationale publicatie alle informatie geeft om niet alleen gedegen beleid te bepalen, maar vooral verspreiding van het virus tegen te gaan, wordt stug volgehouden dat social distancing, gebaseerd op onderzoek uit 1930, de sleutel naar de oplossing is.

Kijk en huiver…en ontdek zelf dat:

– het Corona virus geen nieuw virus is. Sinds 1954 wordt hier onderzoek naar gedaan;
– de verspreiding van besmettelijke virusdeeltjes via aerosols 20 maal groter is dan via druppels (en daarmee social distancing van de baan kan);
– de PCR test die op grote schaal de besmettingen vast moet stellen volstrekt onbetrouwbaar en daarmee volledig onbruikbaar is…maar daarmee wél het beleid van de overheid onderbouwt, de Spoedwet er doorhaan kan jagen en niet in de laatste plaats…een land in lockdown kan brengen en de burger op persoonlijke titel in huisarrest kan plaatsen, tot een strafbaar feit kan veroordelen en een boete van tienduizenden euro’s kan opleggen.

De leugen regeert. Al maanden. Het wordt tijd dat de beerput opengaat en de waarheid op tafel komt.

Bron:
www.cafeweltschmerz.nl
(h/t “Konkie” en “Henk V.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO Café Weltschmerz: “Is het één grote misleiding van het RIVM?”

 1. Kees zegt:

  Hoe duidelijk wil je het hebben dat we bewust en opzettelijk worden voorgelogen door de regering! Wat een stel gruwelijke oplichters!
  En het RIVM is de bron van deze misleiding, ze doen niet wat ze moeten doen, nl. serieus onderzoek doen.

  Like

 2. Kees Water zegt:

  Mijn boerenverstand waarmee ik opgegroeid ben zegt mij dat er toch enige kans op besmetting plaats kan vinden via aerosolen. Dat is pas nog aangetoond door de Chinese Prof. H.J Soenmenjet. Hij heeft een heel analyzerapport geschreven die binnenkort uit komt. Ik ben benieuwd.

  Like

 3. Kees Water zegt:

  Mijn boerenverstand waarmee ik opgegroeid ben zegt mij dat er toch enige kans op besmetting plaats kan vinden via aerosolen. Dat is pas nog aangetoond door de Chinese Prof. H.J Soenmenjet. Hij heeft een heel analyzerapport geschreven die binnenkort uit komt. Ik ben benieuwd..

  Like

 4. Johan zegt:

  Hoe zit het met corona bij nertsenfokkerijen ?
  Wanneer het virus daar geconstateerd wordt, moeten alle nertsen geruimd worden.
  Dus als iemand 20 duizend dieren heeft, reken dan maar eens uit, wat dat kost.
  De vraag is nu : Wordt corona daar met behulp van dezelfde onbetrouwbare testen ‘aangetoond’ of gaat dat anders ?
  Want als dat dezelfde onbetrouwbare test is, betekent dit pure kapitaalvernietiging.
  Ondertussen zijn er al meer dan 20 nertsenfokkerijen geruimd en het einde is nog niet in zicht.

  Geliked door 2 people

 5. Pingback: VIDEO Café Weltschmerz: “Is het één grote misleiding van het RIVM?” | eunmask

 6. Htsk day zegt:

  “”De leugen regeert. Al maanden. Het wordt tijd dat de beerput opengaat en de waarheid op tafel komt.””

  Well,.. here it is:

  Die hele covid 19 nonsense, met alles wat daarbij hoort, is gewoon een rookgordijn, en een beetje warmlopen voor wat komen gaat.

  Uiteindelijk gaat alleen maar hierom:

  “THE GREAT RESET: Davos & the Plot to Cancel Trump” on YouTube

  Geliked door 1 persoon

 7. LUCIA zegt:

  Nu nog het moeilijkste deel, de mensen eensgezind in actie krijgen misschien kunnen we de mokromaffia inhuren, die zijn een en al actie, met een groot voordeel de politie schijt voor hen in hun broek en ze kunnen alles maken, zo heb je ook nog een voordeel van je jarenlange nadeel.

  Like

 8. Jan zegt:

  want iedereen liegt er op los, artsen en politici, die overigens doen alsof zij artsen zijn.

  Dit is de RIVM en de leiding heeft Hans Brug. Belangrijk is wat hij heeft gestudeerd en dat blijkt humane voeding en epidemiologie in Wageningen en promoveerde in de gezondheidswetenschappen. Sindsdien zit hij alleen maar in allerlei commissies te kwekken.
  https://www.uva.nl/content/nieuws/hoogleraarsbenoemingen/2019/02/hans-brug-hoogleraar-health-behaviour.html?cb
  Wat Brug wilde was een vergaderbaantje want als je gezondheidswetenschappen studeert ‘sta je uitvoerig stil bij het BELEID en de MANAGEMENT in de gezondheidszorg. Hij onderzoekt dus zelf niets op het gebied van gezondheidszorg.
  Opvallend is zijn boek: Gezondheidsvoorlichting en Gedragsverandering.
  ‘Het boek behandelt de meest recente inzichten uit de epidemiologie, theorieën over ontstaan van gedrag en theorieën en methodieken voor gedragsverandering.’
  https://www.bol.com/nl/f/gezondheidsvoorlichting-en-gedragsverandering/9200000002271402/
  Brug is duidelijk geen onderzoeker maar schrijft wat hem bevalt van anderen en meent dat dit wetenschap is.

  Dan is er Jaap van Dissel, wetenschapper maar werkend voor de RIVM blijkt hij gewoon een tweede Fauci te zijn, een charlatan die er maar op los kwekt en kwaakt en regelrechte kolder debiteert. Ook buiten is het levensgevaarlijk en wie binnen een straal van 1,5m van een ander komt is bijkans een kind des doods, aldus Van Dissel. “We hebben in Dokkum een voorbeeld waar het besmetten EVIDENT buiten gebeurd is”. Dit is niet waar maar keihard gelogen, zoals Zweden heeft laten zien met hun maatregelen. https://www.maurice.nl/2020/08/12/dolende-van-dissel/

  Iedereen liegt er op los en iedereen laat zich bedonderen door charlatans met een dubbele agenda, dat is de enige juiste conclusie.
  En de RIVM bestaat duidelijk niet uit onderzoekers maar uit vergaderaars en fantasten
  https://www.rivm.nl/over-het-rivm/organisatie

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Als je nou een kapitein bent op een schip, je bent in onbekende wateren en je merkt op een x-moment dat je al op je plaats van bestemming had moeten zijn.. maar dat dat niet het geval is…. bovendien kloppen de sterren niet met jouw kompas, dan kun je blind, op een wellicht kapot kompas blijven varen of de zaak bijstellen, door op de sterren te gaan varen.
  Een slimme kapitein doet het laatste, je kunt je natuurlijk afvragen, wie handelt in opdracht van wie, en dan is het antwoord het RIVM in opdracht van de regering… er zijn genoeg tegen geluiden geweest, als Rutte die negeert en op ramkoers blijft, dan is dat wellicht zijn bedoeling en is de taak van het RIVM, de fallguy te zijn als het mis loopt…
  Het zou niet de eerst keer in de geschiedenis zijn ( en verrek de man is ook nog geschiedenisleraar) dat politici hun handen in onschuld wassen, bij zaken die door hen of met hun medeweten geïnstigeerd zijn.
  We zitten met 2 leraren in het kabinet, op kardinale plaatsen… die blijkbaar niets geleerd hebben.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Het Corona virus wordt gebruikt om het falen van Rutte 3 en de EU te verbergen.
  Het financieel beleid.
  Het migratie beleid.
  enz,enz.

  Like

 11. Bas zegt:

  Obama had het al over een pandemie…..

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  De beerput is verzegeld door het gewicht van alle ‘deugende’, gehersenspoelde sukkeltjes die erop zitten. Die put zal nooit opengaan, en als hij wél opengaat, verandert er niets.
  Kijk maar naar de beerput van de ‘oranjes’. De kudde vlaggetjeszwaaiers bestaat nog steeds en is nog even fanatiek.

  Like

 13. fleckie zegt:

  Men kan zich ook AFVRAGEN WAAROM. OUDEREN. . boven een een bepaalde leeftjd , een ‘vragenlijst.’ ontvingen , …van het centr. bureau. statistiek, ( CBS) . ( terwijl men eerder ouderen als. “VERGRIJZING. “ ‘aanduidde’ …….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 14. Bas zegt:

  Overdrijven is ook een kunst…

  Geliked door 1 persoon

 15. Julia zegt:

  De huidige politiek bestaat alleen uit leugens. Helaas vele angstige en onderdanige sukkels tuinen hier met open ogen in. Hoe moet men deze slapende en blinde categorie nog uit het dromenland halen. Alles rammelt van alle kanten en bij velen schiet het daadwerkelijke doel namelijk de agenda 21/30 volkomen voorbij en blijven blind terwijl zij zelf keihard meewerken aan de economische- en maatschappelijke ondergang. Helaas sleuren zij de algehele samenleving hierin mee zonder blikken of blozen.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   “De huidige politiek bestaat alleen uit leugens.”
   Dat gaat rijkelijk ver, ze mogen dan discutabele beslissingen nemen maar dat is nog altijd heel wat anders dan bewust liegen.
   “Helaas vele angstige en onderdanige sukkels tuinen hier met open ogen in.”
   Inderdaad, de grootste categorie mensen gelooft nog altijd dat politici, ook in Nederland, handelen in het belang van Nederland.
   Dat u en ik daar anders over denken geeft ons nog niet het recht anderen te kwalificeren als ‘angstige en onderdanige sukkels’
   “Hoe moet men deze slapende en blinde categorie nog uit het dromenland halen.”
   Opnieuw een diskwalificatie van mensen wiens enige misdaad is dat ze anders naar de materie kijken dan wij, normaliter probeer je andersdenkenden te overtuigen met argumenten en niet door ze om te beginnen maar gelijk weg te zetten als slapend of blind.
   We lopen als maatschappij ernstige schade op maar het is nog altijd de meerderheid die het beleid, hoe destructief wellicht ook, steunen. Dat is de basis van de democratie of om het simpel te stellen; meeste stemmen gelden.
   En als laatste wordt de veronderstelde Agenda 21 even snel bijgesteld naar ’30.
   Tja 2021 nadert met rasse schreden en die agenda komt maar niet van de grond, tijd dus voor een naamsverandering, een beetje een ruime in dit geval want als je de datum elk jaar verlegt dan verlies je geloofwaardigheid.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s