Aan de “jongeren”

Screenshot_269

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste “jongeren”,

Het goede nieuws: jullie hebben gisteravond niemand vermoord. Het minder goede nieuws: jullie hebben de boel vernield, brandkranen open gedraaid, auto’s beschadigd, zwaar vuurwerk afgestoken, benzinebommen gegooid, agenten beledigd, bekogeld en bedreigd, een wijkcentrum in de fik gestoken en weet ik wat allemaal niet meer.

Ik weet dat we ons in een tijd van ‘nieuwe doelgroepen’ en ‘ruziënde rappers’ tegenwoordig moeten focussen op het goede nieuws, maar mij stoort het minder goede nieuws eerlijk gezegd in hoge mate. Als de ‘jongeren’ uit Eesterga zoiets zouden flikken, zouden ze door hun ouders bij kop en kont worden gepakt en onder de koude douche worden gezet om af te koelen (louter en alleen omdat de rotzooi uit de moddersloot de wasmachine te zwaar zou belasten).

En als het ‘jongeren’ van elders waren, dan zouden we de riek pakken en ze van de Straatweg jagen. Maar dat komt omdat we in Eesterga geen jongerenwerkers hebben.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Aan de “jongeren”

 1. Bas zegt:

  Like

 2. Bas zegt:

  President Trump was NEVER wrong about hellhole #Brussels!

  Like

 3. Gienekehado zegt:

  Jan had beter een briefje in het arabisch, turks etc. kunnen schrijven. Mss dat dan nog 1 van dat RUTTETUIG het toevallig leest. Een al rappend briefje is ook nog een optie! Getverdemme, dat high5, boksen, hebben we ook van dat KUTVOLK “verworven”. Van mij mag het flink escaleren!! Zal ze leren die ‘Jan van ZanenZOOI’!!!!!!!!!!

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ik moet zeggen Gieneke van de turken heb je op straat weinig last en ze zijn gewoon ondernemender en hebben wat meer manieren de meeste marokkanen, waarvan de mannen en de jongens met name zeer onbeschoft.Over het algemeen heb je ook weinig last van de vrouwen, de jonge meiden zijn soms zeer brutaal maar dan geef je gewoon een grote bek terug.

   Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Een wijkcentrum in de fik gestoken ? Als ’t dan maar hun eigen wijkcentrum is, nét op ’t moment van de brand afgeladen vol met verlate offerfeestvierders. Staat dat zootje over enige tijd voor ’t gemeentehuis te blèren en eisen een nieuw wijkcentrum !!
  Een berichtje voor de “jongeren” zal hen niet bereiken heer Dijkgraaf, zij kunnen geen fatsoenlijk Nederlands lezen en/of begrijpen; hunnie ietsie pietsie dom, niks begrijpen, zij alléén kennen woorden Bijstand en Ali’sHakbar.

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  WTF…
  https://t.co/xFcYqbk4w3?amp=1

  Lino (19) stompte in Maastricht uit het niets een homo op z’n gezicht. Deskundigen: Lino is een Sinti en is daardoor op een dusdanige manier opgevoed dat hij niet volledig verantwoordelijk kan worden gehouden voor zijn gedrag.

  Like

 7. Bas zegt:

  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/stille-tocht-bas-van-wijk-begonnen/

  Honderden belangstellenden voor stille tocht Bas van Wijk in Badhoevedorp

  voor de stille tocht voor Bas van Wijk. Hij werd afgelopen zaterdag doodgeschoten in park De Oeverlanden in Amsterdam. De tocht is om 19.00 uur van start gegaan.

  Naast familieleden en vrienden van Bas lopen ook de burgemeesters van Haarlem, Haarlemmermeer en Amsterdam mee. De organisatie heeft mensen gevraagd om langs de route te gaan staan in plaats van mee te lopen, in verband met de coronamaatregelen

  Like

 8. Bas zegt:

  https://t.co/4PVzbKbXEa?amp=1

  Niet alleen de #Schilderswijk maar heel Nederland is deze “jongeren” zat. Verantwoordelijk ligt vooral bij de ouders. Het begint met opvoeding.

  Inmiddels wanen ze zich onaantastbaar mede door het slappe ‘pappen en nathouden’ beleid van onze overheid

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  Like

 11. LUCIA zegt:

  Ik zou maar niet teveel reclame maken voor Eesterga als ik Jan was, want anders wordt het the next place to be, voor liefhebbers van het oude normaal en is het gedaan met de rust.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  https://www.tubantia.nl/twenterand/hangjongeren-vroomshoop-gaan-verder-dan-alleen-vernielingen-man-mishandeld~a47781f8/?referrer=https://t.co/fwWlGc8KT3?amp=1

  Hangjongeren Vroomshoop gaan verder dan alleen vernielingen: man mishandeld

  VROOMSHOOP – De overlast van hangjongeren in Vroomshoop blijkt veel verder te gaan dan de vernieling van fietsen rond het station. Het leidde zelfs tot een mishandeling van een inwoner, die eerder meldde dat de jongens over het spoor liepen. „Ik heb drie weken niet geslapen.” De politie heeft het onderzoek inmiddels afgerond.

  Zijn gezichtsvermogen is verminderd en als hij zijn benen niet ver genoeg uit elkaar zet, valt hij zo om. De man die in mei werd mishandeld door een groepje hangjongeren in Vroomshoop, kwam vier weken nadien in het ziekenhuis te liggen met een herseninfarct. „Of het door de mishandeling komt, kun je nooit bewijzen. Maar de neuroloog achtte die kans wel aanwezig. Ik heb er zoveel stress van gehad.”

  Like

 13. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/08/15/groep-jongeren-kopschopt-man-55-bewusteloos-in-nijmegen/

  Groep ”’jongeren”’ kopschopt man (55) bewusteloos in Nijmegen
  Schuld van ‘verveling’ en ‘gebrek aan structuur’ natuurlijk

  Een ‘groep jongeren’ (zonder signalement) ‘tussen de 16 en 25 jaar oud’ heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 55-jarige man bewusteloos gekopschopt op het toch al zo pittoreske Plein 1944 te Nijmegen

  Like

 14. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/psycholoog-nicolai-sennels-vier-factoren-die-moslims-crimineler-maken/

  Psycholoog Nicolai Sennels: Vier factoren die moslims crimineler maken

  Als psycholoog in een jeugdgevangenis heb ik ruime mogelijkheden gehad om de mentaliteit van niet-westerse migranten te bestuderen. Daar kon ik praten met de mensen waar de meeste anderen over praten, schrijft auteur Nicolai Sennels op Ingrid och Maria.

  Tijdens de honderden gesprekken die ik met hen voerde, vond ik vier psychologische factoren die hen onderscheiden van de rest van ons – en die hen nog crimineler maken. Deze vier factoren zijn woede, eigenwaarde, verantwoordelijkheid en tolerantie.

  In moslimculturen is het juist het tegenovergestelde. Daar wordt woede gezien als een kracht. Men spreekt over “heilige toorn”, en men viert zelfs “woedende” feestdagen (soms met gewonden en doden als gevolg).

  Hun begrip van eer schept fragiele en glazige persoonlijkheden die niet de geringste kritiek of nederlaag tolereren. Dit uit zich in een slechte opleiding en een opgeblazen houding van jonge mannen die hen omgeving willen afschrikken om hen niet te zien als de onzekere mensen die ze in werkelijkheid zijn.
  Volgens de algemene psychologie gaat het bij wat zij “eer” noemen, vooral om een laag zelfbeeld.

  Het gebrek aan vrijheid en de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leven leidt tot persoonlijke onrijpheid en culturele stilte – en tot de wereldberoemde en diep beschamende slachtoffermentaliteit van de moslims. Het is altijd de schuld van iemand anders.

  In de islam zijn openheid en tolerantie een zonde. Hier moet je echt afstand houden van ongelovigen – en alles waar de ongelovigen staan moet worden bestreden. Als je de moed hebt om dit te doen, probeer dan een beetje in de koran te duiken(de openbaringen van Allah) en de hadiths (praktijken van Mohammed), en je zult zien hoe haatdragend en vreselijk deze religie haar intolerantie voor de ongelovigen predikt

  Tegelijkertijd demoniseert en ontmenselijkt de islam de ongelovigen, waardoor de psychologische stap naar geweld tegen ons veel korter wordt. Als je in redelijke harmonie met moslims wilt leven, moet je veel harder slaan dan zij.

  Geliked door 1 persoon

 15. Bob zegt:

  Dat soort gedrag is sinds de regering den Uil de nieuwe
  bezigheids therapie. De nieuwe therapeuten zijn de BOA-s.
  Zo wordt de rust gehandhaaft.
  Er kan veel politie en orde troepen worden ingezet om
  een supermarkt te sluiten do onze alternatieve
  bezigheids therapeuten.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Die “jongeren” mogen eigenlijk hun ouders en dat linkse bestuur reuze “dankbaar” zijn omdat die veel te soft en te lief voor hen zijn geweest of hen verkeerd hebben opgevoed! Hopelijk keren zij zich eens tegen hun “opvoeders” en dan mogen ze hen ook in elkaar slaan of anders hun spullen vernielen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s