CITAAT Theo van Gogh . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op CITAAT Theo van Gogh . . .

 1. Jean zegt:

  Wij weten gelukkig beter en weten wel wat als eerste moet weggeveegd worden. 😊

  Like

 2. Peter zegt:

  Rutte met trawanten ,doen hier vrolijk aan mee,bij belangrijke zaken kijken ze de andere kant op ,en de nieuwe trend is weglopen .

  Like

  • Harry zegt:

   Ze kunnen nu tenminste nooit meer zeggen dat Wilders weggelopen is uit overleg !
   Dat was al een leugenachtige beschuldiging ,
   de smerige , geniepige uittocht der stemmers nét voor een stemming hebben we nu allemaal kunnen gadeslaan .

   Zootje geteisem !

   Mogen ze allemaal Corona krijgen en geen behandeling !

   Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado zegt:

  Utrecht, Rotterdam, Islamsterdam, Scheveningen, nu in Nijmegen; Man zwaar mishandeld door ‘GROEPJE JONGEREN / MANNEN”!! ZLH kan ik alleen nog maar denken; De Domme Nederlanders hebben al deze ellende aan zichzelf te danken! Meer Meer Meer….
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/zware-mishandeling-nijmegen-man-bewusteloos-getrapt/ar-BB17ZxBD?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 4. Yvonne zegt:

  Als Theo en Pim F zien hoe Nederland nu in 2020 er voor staat zouden ze zeggen ik heb het toch gezegd
  Maar door 2 idioten is hun het zwijgen opgelegd, wie gaat er in een land wonen waarvan ze de bevolking haten? Ze hadden niet met uitkeringen moeten strooien dan had het hier naar toe komen snel gestopt

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Nog vóór Theo en Pim het zeiden, heeft Mohamed Rasoel het gezegd in zijn boek: De Ondergang Van Nederland, Land Der Naïeve Dwazen, uit 1990. Die man (wie het ook was in werkelijkheid) werd belachelijk gemaakt en door iedere “belangrijke Nederlander” in een racistische hoek gezet. Maar zelden heeft iemand meer gelijk gehad.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. Gienekehado zegt:

  Alweer een Dooie in Almere-City!! In de jaren 90 werden er nog meer moorden gepleegd (raden waarom?), maar de aantallen lopen nu ook weer flink op. Op Het Binnenhof zullen ze zeggen; Corona hè!
  ‘Man doodgestoken na vechtpartij op parkeerplaats Breskensweg Almere bij feest!’

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Dries van Langenhove; ‘Je kan geen Europese beschaving hebben met een Afrikaanse bevolking’.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lady zegt:

  Mis hem nog steeds opTV 💚

  Like

  • LUCIA zegt:

   Zouden Pim en hij ergens in een andere dimensie op een bank, een hemels gebrouwen pilsje drinken en de zaak hier beneden als 2 voetbalcommentators becommentariëren. Ik zie het zo voor me beide met een dikke sigaar erbij want waren allebei stevige rokers.

   Geliked door 1 persoon

 8. Lady zegt:

  Ongelooflijk, het voelt als gisteren dat ik het hoorde op de radio op mijn werk 💚🙏!
  En idd de reactie van Justitie & Overheid sprak toen al voor zich….Levenslang moeten mensen krijgen voor het moedwillig doden van iemand.

  Geliked door 1 persoon

 9. Gienekehado zegt:

  Die ZOOI op Het Binnenhof is nóg MISDADIGER dan alle REL-JONGEREN op een hoop!! En de lieden die nog vertrouwen in dit volk heeft, zijn niet goed snik! Vind ik het erg als zo’n DOMBO een mes in zijn / haar pokkel krijgt, NEE!!!!

  Like

 10. Bas zegt:

  Géén marokkanenprobleem…volgens rutte

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Rutte heeft groot gelijk. Er ís geen Marokkanenprobleem in Nederland. Er is een islamprobleem in Nederland. Er is trouwens ook een politiek probleem. En een democratieprobleem. En een regeringsprobleem. En een parlementsprobleem. En een hoofdstroom media probleem. En een staatsomroep probleem. En een EU probleem. En een RIVM probleem. En een Minister De Jonge probleem.
   (Hoe lang mag ik nog doorgaan, Webmaster?)
   Maar verder zijn we een voortreffelijk land, ontzettend rijk (nog wel) en hebben we het allemaal hartstikke goed (nog wel).

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 11. LUCIA zegt:

  Rutte gelooft nog altijd dat als je de waarheid lang genoeg wegliegt* of ontkend dat het feit zelf verdwijnt net als een bruistabletje.
  De man denkt dat problemen een zelfoplossend vermogen hebben en dat terwijl iedere Nederlandse huisvrouw, hem kan vertellen dat je een zelfreinigende oven , echt zelf moet reinigen!!
  * Ik pleit ervoor dat na jaren voor hem vruchtbaar liegen en wegliegen, het woord wegliegen een plaats in de van Dale verdient… ook al was het maar voor/ter waarschuwing van toekomstige generaties.

  Like

 12. Bas zegt:

  Pim Fortuyn

  Geliked door 1 persoon

 13. Gienekehado zegt:

  In het Nieuws werden zo 4 steden genoemd met ernstige onrust, rellen. Er zijn genoeg meerdere steden waar “JONGEREN” ook wel de boel in de hens willen zetten. Het ontbreekt ze alleen nog aan genoeg soortgenoten. Er kwam nog een “deskundige” in beeld; veel MENSEN zijn de coronamaatregelen zat!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahahha… je zou die vent toch een cent geven!! (maar wel lekker CASHEN natuurlijk voor zijn “deskundigheid”)

  Like

 14. Rechhtse Eenheid zegt:

  Zolang de zittende macht alleen om zichzelf denkt en niet om het welzijn van de mensen, blijft deze quote van Theo groeien. Voorbeelden genoeg in Nederland en Belgie. Tijd voor een regering die het probleem WEL durft te benoemen en aan te pakken !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s