Tweet van Geert

 

Het Marokkaanse straattuig regeert in onze straten. Criminaliteit en wetteloosheid is de nieuwe norm. Dit is geen Nederland meer. We moeten onze wijken en straten schoonvegen en deze criminele ratten denaturaliseren en naar Marokko uitzetten. Allemaal.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Tweet van Geert

 1. karton zegt:

  Deze man, de heer Wilders, die al járen lang z’n nek voor Nederland én de échte Nederlanders uitsteekt , en om die reden ook al járen lang met de dood wordt bedreigd door buitenlands tuig, deze HELD verdient in maart 2021 ons áller steun. Kijk om u heen, in uw portemonnee én naar ‘t verleden om te constateren wat de huidige “regerende” nietsnutten voor het land én voor u én mij hebben gedaan. Dat zootje heeft de hele maatschappij vernield. Te stom om voor de duvel te dansen ; de dwazen denken zélfs dat verpleegkundigen tevreden zijn met hun applausje !

  Geliked door 1 persoon

 2. neilsven zegt:

  Ongelofelijk als je dat filmpje ziet, misselijkmakend en de regering blijft slapen, ja Pim ja Geert jullie waarschuwden ons en nu komt het tot het hoogtepunt met deze ratten, eruit allemaal, klootzakken!!

  Geliked door 3 people

 3. Hovawart zegt:

  Het probleem ligt bij justitie, die worden vierkant uitgelachen door hun clientèle, de ‘straffen’ die men oplegt vinden zij hilarisch en de boetes die men oplegt gaan rechtstreeks naar de sociale zaken van de gemeente………dit softe beleid is een grotere bedreiging voor de rechtsorde dan een paar mocro en turko-koters die zich vervelen…….en de agenten die wel willen optreden moeten de tere zieltjes met fluwelen handschoentjes aanpakken om ze geen jeugdtrauma’s te bezorgen….grrr.
  Helaas moet men constateren dat waar de politiek en burgemeesters zich mee bemoeien de situatie meteen uit context word getrokken en handhaven onmogelijk word, de politiek wil op teveel stoelen plaatsnemen ook al is dat hun plaats niet,……zie maar waar het toe zal leiden nu de armoede en werkeloosheid gaat toeslaan, de steden zijn de speelplaatsen van de jihad.
  De Linksche Looney Brigade stelt al decennia de belangen van buitenlanders boven Nederland.
  Nexit NU!………………. en de volksmenners uit Brussel voor het volkstribunaal in Den Haag.

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  Hitte?
  We hebben allemáál last van dezelfde hitte…

  Like

 6. Eppo zegt:

  Ja hier in Gouda heeft die VVD /PvdA er ook zo kolerezooi binnen gehaald en van gemaakt.
  Natuurlijk niks opgelost en werkelijk alles wordt hier onder het tapijt geveegd en ontkend.
  Honderden inbraken , Auto branden , Terrorisme , Criminaliteit , Berovingen , Overvallen etc etc .
  1 groot Murken Ghetto heeft die PvdA/VVD er van deze stad gemaakt.

  Geliked door 3 people

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Waarom niet de ME eropaf met in plaats van een wapenstok een doodgewone honkbalknuppel om links en rechts wat botten te breken waarna het tuig zich naar het ziekenhuis kan gaan alwaar ze opgepakt worden en voor lange tijd vastgezet worden.

  Like

 8. Cornelis zegt:

  Je zal er gvd maar wonen ! Werkelijk te schandalig voor woorden, overal wordt de politie en het leger voor ingezet maar tegen het verotte uitschot van de maatschappij wordt niets gedaan.
  Wat een land is het geworden. Te triest !

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Als er dadelijk een keer doden vallen onder dat straattuig dan laat ik er geen enkele traan om! Zo had een paar jaar geleden een vrouw in Amsterdam ooit een Marokkaans “boefje” die haar handtas uit haar auto stal, achterna gereden en hem met haar auto verpletterd tegen een lantaarnpaal waardoor hij zijn nek brak!
   En reken maar dat ik GEEN enkel medelijden had met dat stuk tuig want wie anderen gaat beroven en dan ooit zelf hierdoor gewond zal raken of gedood weet dan tenminste dat misdaad niet altijd loont! Dat is namelijk het risico van hun “vak”!

   Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Waanvoorstelling sofie…

  Diverse moslimmigranten zijn nu 2 dagen achter elkaar in opstand in Nederland, maar volgens de Nederlandse Liberale Europarlementariër @sophieintveld is dat geen probleem, want door diversiteit is Europa het veiligste continent ter wereld geworden!

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas.
   Dat stomme wijf van in ’t Veld is nog gekker als Fransje Timmermans himself ! Dat mens weet absoluut niet waarover zij spreekt, ze zal nog wel druk zijn met het tellen van het geld dat zij verduisterd of gestolen heeft van de EUSSR, in feite dus van u én mij ! Crimineel wijf, waar zelfs haar naaste familie de handen vanaf heeft getrokken !. Hopelijk treft zij op een keer een groep en krijgt zij een “goede veeg” ! (maar NIET uit de pan)
   Ik hoor dat z.g. “elitaire” zootje nog blèren : “We willen een halt toeroepen aan de witte boorden criminaliteit” , ze zijn het potverdorie ZÉLF !!!!!

   Geliked door 1 persoon

 10. Corrie Bruin zegt:

  Paspoorten in nemen of de Marokkaanse niet dan het Nederlandse paspoort en gelijk oprotten waar zij horen te zijn en dat is niet in Nederland

  Like

 11. Bas zegt:

  Ondertussen in Spanje

  Like

 12. Gienekehado zegt:

  Het STRAATTUIG lacht al die NEP-REGENTEN in hun LAFFE smoelen uit!! Ze kennen ze niet eens bij naam!! Heel west-Europa heeft er mee te maken. Van mij mag het nog veel erger worden. Zal ze leren de Sufkutten!!

  Geliked door 1 persoon

 13. guusvelraeds zegt:

  De ouders mee terugsturen graag en de uitkeringen stopzetten.

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Duitsland:

  10 aug Duitsland Klein-Reken:

  Turkse “militie” met tien voertuigen blokkeerde het dorp “.” Mannen stormden toen het restaurant binnen met honkbalknuppels, bijlen en vuurwapens om het restaurant te vernietigen ”

  Alleen extreemrechtse extremisten denken dat dit een probleem is

  Like

 15. Jean zegt:

  Beste Geert, wanneer starten we? Ik wil heel graag helpen met ze op het vliegtuig te trappen.

  Geliked door 2 people

 16. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/geertwilderspvv/status/1294290017603465217/photo/1
  Geert Wilders

  Vrijdagmiddag-vijfentwintig-aangiftes-doodsbedreigingen-getekend. Fijn weekend!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Bas 15 augustus 2020 om 14:31

   Wát een smerig, verachtelijk volk, die aanbidders van ‘allah’!

   Die mohammedaanse ratten gaan net zo lang door tot Geert Wilders is vermoord.
   En wie zal die moord dan op zijn/haar geweten hebben?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s