VOOR OMA DIENI IS GEEN GELD VOOR EEN AIRCO…

Screenshot_267

Oma Dieni van Halteren in een Hospice zonder airco.

(Door: “Driek”)

Het schrijnend onrecht waar ik mij verschrikkelijk over opwind, is dat onze ouderen en zieke medemensen als oud vuil worden behandeld. Ze liggen stilletjes dood te gaan in verzorgingshuizen of hospice zonder ook maar enige voorziening. In de kamers ontbreekt airco. Daar is geen geld voor. Wel kunnen de Nederlanders in een paar dagen tijd acht miljoen euro opbrengen voor Beiroet. Ik vind die Nederlanders zo langzamerhand ziekelijk. 

Oma Dieni had het tot voor kort best naar haar zin in Hospice de Sporen. Dat veranderde echter toen de hittegolf aanbrak. In het Tilburgse hospice ontbreekt airco, dus ligt oma met drie ventilators op haar gezicht enkel in haar luier te puffen in bed. Haar kleinkinderen zamelen geld in voor een airco. En met succes.

Dinsdagmiddag ging Tiffany Brekelmans op bezoek bij haar oma in het hospice aan de Bredaseweg. “En zelf vond ik het daar toen al niet om uit te houden”, geeft de kleindochter aan. Haar oma, Diena van Halteren, heeft een kamer op de bovenste verdieping van het pand, waar de temperatuur momenteel boven de dertig graden uitkomt.

“Oma is daarbij ook niet in staat om even uit bed te gaan om te douchen of een voetenbadje te nemen”, vertelt Brekelmans. “eigenlijk eet ze momenteel alleen maar ijsklontjes om toch wat af te koelen. Verder staan er drie ventilatoren in de kamer, waar oma in enkel haar luier ligt. Het is er verder gewoon bloedheet”.

Het hospice neemt ze overigens niets kwalijk, wil de kleindochter ook even benadrukken. “Er wordt al zoveel bezuinigd op de zorg. Oma vond het tot nu toe fijn daar te liggen. De vrijwilligers doen alles om het laatste stukje leven zo fijn mogelijk te maken en ze verzorgen haar hartstikke goed. Afgelopen nacht zijn ze ook tien keer in tien minuten langs geweest om oma met een washandje koelen. Dus ze doen alles. Alleen voelt oma zich dan ook weer bezwaard als ze te vaak belt”.

Lezer, ik ontsteek in een tomeloze woede. Wijl allerlei tuig uit Afrika voorzien wordt van uitkering, ingericht huis, medische voorziening en nog vele andere dingen die hun leven veraangenamen, liggen onze zieken en bejaarden gewoon te creperen. Zevenhonderd vijftig miljard heeft Rutte geschonken aan de zuidelijke landen om ze op de been te houden. Maar oma Dini ligt in een bloedhitte haar laatste levensdagen te verkommeren. Dat schorem in Den Haag heeft geen enkel geweten.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op VOOR OMA DIENI IS GEEN GELD VOOR EEN AIRCO…

 1. neilsven zegt:

  Helemaal mee eens, daarom rest ons 1 ding om als we weer mogen stemmen dat we al dat schorem in Den Haag wat onze regering schijnt te heten afstraffen, allemaal moeten ze vertrekken op één of twee partijen na. Het is genoeg geweest en nog te vermelden dat onze wijken en straten geterroriseerd worden door tuig wat die imbecielen hebben binnen gehaald.

  Geliked door 5 people

  • BigLJohn zegt:

   neilsven, u heeft groot gelijk. Alleen op de PVV en het FVD stemmen bedoelt u. Maar de PVV en het FVD doen ook al volop mee met de coronagekte. Ze verkondigen niet; Stop de Coronagekte, wat hun plicht zou zijn, maar ze zeveren over aerosolen en mondkapjes.
   Ze heulen gewoon met de rest mee wat die Coronagekte aangaat. Ik weet wel wie er niet meer gaat stemmen….

   Like

 2. karton zegt:

  Het geld van oma Dieni wordt besteed in Italië, dan kunnen de ouderen aldaar lekker in de airco zitten. Oma Dieni is haar hele leven lang al bestolen door de “elite” , dus dit kan er ook nog wel bij. Oma Dieni moet niet zo zeuren, ze moet heel nlij zijn dat ze in een gaaf en cool landje als Nederland mag “leven” !! (Één en ander uiterst cynisch bedoeld). Dit behoort tot de “voorvallen” om aan te denken bij het uitbrengen van uw stem in 2021 !!!!! Schandalig landje geworden, dit Nederland.

  Geliked door 4 people

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Jammer voor Oma…, maar we moeten toch echt onze eu en immigratie en andere tomeloze plannen financieren.. , nou ja nog ff volhouden dan is er een… Vaccin… en wordt alles weer leuk..!
  Ton Ruygrok.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Op de TeleBelg werd direct na het vuurwerk in Beiroet een omstander geïnterviewd, op de vraag of er een noodfonds moest worden opgericht voor de slachtoffers en de wederopbouw, antwoordde de brave borst dat ‘het geld toch niet op de juiste plek terecht zou komen’……herinnert u nog die volle containers en pallets met hulpmiddelen en voedsel die stonden te verrotten in de volle zon? Net als bij ál die rampen en catastrofes in het verleden, waar de VN en andere NGO’s zouden gaan helpen, maar waar de helpers zich enkel vergrepen aan jonge meisjes en aan drank……….wakker worden.

  Geliked door 6 people

  • Julia zegt:

   Hovawart Groot deel van de Nederlanders liggen blijkbaar al jaren in een soort coma en geloven nog in de gewetenloze satans in Den Haag. Ze hebben gewoon bloed aan hun handen en zouden zwaar veroordeeld moeten worden. Laten we het maar niet hebben over die Bilderberg clan waar ons Koningshuis een sterke bijdrage in heeft en hier met hun riante uitkering van miljoenen per jaar mooi weer speelt.

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Hovawart.Precies,goed geheugen en wakker persoon.

   Geliked door 2 people

 5. fleckie zegt:

  Rutte handelt op . BEFEHL. van de. BILDERBERGKLIEK, ( NWO);, EU, en we kunnen ondanks protesten ons NIET. uit. deze. STROP. bevrijden, , …dank zij CDA- .LID. BALKENENDE, die ONS. DEZE. . STROP. om de HALS heeft. gelegd……..<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 2 people

 6. Hans zegt:

  En verwachte jij wat anders dan. Een door het volk gekozen zakkenvullende linkse bende die elkaar en hun vriendjes de hand boven het hoofd houden en nooit gewerkt hebben. Maar het moet zo gaan tot het einde van velen, want er zullen maar zeer weinig nederlanders overblijven. Zeer weinig, dus leven de anderen of er niets bestaat en hebben alleen oog voor zichzelf en wat ze doen. Let op hun einde is daarom de boodschap (wel tandenknarsend)

  Geliked door 3 people

 7. TL zegt:

  Gen Flynn has a list of high level pedophiles the release of which will decimate the Deep State dons #Netherlands

  — Roger Stone (@RogerJStoneJr) August 5, 2017

  Steeds meer mensen beseffen dat de Ruttes, Klavers en Jette dit pure evil zijn die expres onze bevolking onder zware negatieve druk zetten en dood en verderf op ons los laten en ouderen als deze mevrouw het liefst zo snel mogelijk weg willen hebben om nog meer geld uit de pensioenpot te kunnen stelen en alle welvaart weg te geven in het zicht van de Nederlanders terwijl de landen die ons geld krijgen zichtbaar daarmee vooruit gaan, hier kicken ze op en lachen ons uit,

  maar als je in de satanische ziel beleving zit en je kiest er bewust voor om het blanke ras te vernietigen met al onze cultuur en daarna de rest van de wereld dan zul je meemaken dat alles anders gaat lopen, de frequentie van de aarde gaat omhoog de zon gedraagt zich anders en ons collectief wordt sterker met steeds meer bewustzijn dit licht kan al deze wezens voorgoed weg branden uit deze realiteit,

  ze hebben vrije wil gekregen en heel lang hiermee mogen spelen op de verkeerde manier de tijden die er voor hun aankomen daar zijn ze doodsbang voor, alles wat er nu nog gebeurd zijn de acties van een roofdier wat in de hoek gedreven is en dat kan nog heel intens worden…..

  Geliked door 3 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   TL…, wat je hier schrijft waag ik te betwijfelen… de meeste nl ers vallen nog steeds voor deze en soortgelijke loosers… ze weten zich te etaleren met hun zgn beschaafd zijn en correctheid dat is de kunst… zie bv … “” Staatsman “” … rutte…. ja daar kwijlt men bij..,
   Ton Ruygrok.

   Like

 8. Hans van Straaten zegt:

  Ik deel je woede en wens onze ouderen een veel waardiger leven en afscheid. Ik ben alleen bang dat na de verkiezingen met het uitsluiten van bepaalde partijen dezelfde idioten weer aan de macht blijven waardoor er niets veranderd.

  Geliked door 3 people

 9. LUCIA zegt:

  Driek, helemaal met je eens en omdat ik de liefste oma had van de hele wereld dit gedicht;

  Opgedragen aan mijn dijk van een Oma voor mij de topvrouwnr 1 ;

  Oma ligt aan het langzaam
  zichzelf ontzorgend infuus
  van medische zorg merk..
  luxe niet voor jou,
  lievelingszuster en
  Bed-buuf Truus,
  kunnen niet eens
  een liedje voor
  haar zingen
  mag niet
  want Oma is jarig
  en moet afzien van veel dingen
  zoveel mag niet
  meer dan.. mag wel

  Opa had vroeger een eigen zaak
  dus stemde oma
  net als hij, altijd VVD
  politiek poeh,
  wist zij veel
  altijd veel te hard
  moeten werken
  geen tijd om van politiek
  veel te merken

  Oma denkt heel vaak
  waar was het allemaal voor
  ze is nu meer gevangene
  dan Willem Holleeder,
  ze heeft nooit iets misdaan
  maar wordt amper gewassen
  amper gekleed, amper gevoed
  alleen maar in haar bedje
  en verdriet als een schroef
  achter in haar keel
  is dit het, denkt ze…
  vaak en veel

  Laat mij dan maar gaan
  en als een vogel*,
  uit dit bestaan…
  naar Opa toevliegen
  hem vertellen over die
  VVD-Nieuw, dat zijn
  vlotte babbelaars.Opa,
  veel beloven & veel nemen
  zowel de mannen als de wieven
  Maar vooral en bovenal
  Vrijheid en vreugde dieven

  In het laatste couplet hield ik het niet droog, ik was namelijk in een ander land toen mijn oma stierf en een paar maanden voor ze stierf, was ze al ziek en in en uit het ziekenhuis maar ze was oersterk dus we dachten die haalt de 100 wel en toen vertelde ze mijn moeder dat ze zo graag een vogel wilde zijn en wegvliegen van deze wereld, deed ze ook paar weken later, de rest van het gedicht gaat over een Fictieve Oma in het NU ; Daarom en ook omdat het vrijheid symboliseert, de vrijheid waar Nederland altijd voor stond eeuwenlang, dit lied opgedragen aan vrijheid en mijn oma; Fly like an Eagle van the Steve Miller Band, ik hoop dat de link het doet, is altijd maar net de vraag met die lange links;

  https://www.bing.com/videos/search?q=fly+like+an+eagle+%2flyrics&&view=detail&mid=8B6C06671302E72A87758B6C06671302E72A8775&rvsmid=76F212E4DB2639F428A176F212E4DB2639F428A1&FORM=VDQVAP

  Geliked door 3 people

 10. Gienekehado zegt:

  100en M I L J A R D E N zijn in De Verrijking gepompt!! 10.000en “JONGEREN” hebben 1000en euro’s, soms wel 10.000!!!, aan schulden. Worden uiteindelijk kwijtgescholden, ‘om een nieuwe start te maken’!!!!!!!! BETALEN U EN IK OOK!!!! Ouderen die soms al 55 jaar belasting op belasting betaald hebben, kunnen VERREKKEN!! Dit kan alleen maar omdat er een LAFFE Misdadige Zooi op Het Binnenhof zit, die weet dat ze er mee wegkomen!! (De VRIJWILLIGERS in een hospice zijn TOPPERS!!!)

  Geliked door 4 people

 11. A. de Koning zegt:

  Driek, je hebt natuurlijk weer helemaal gelijk en ik denk dat er niet veel zal veranderen als die leugenaar van een Rutte aan het bewind blijft, we hebben gezien wat er gebeurt als een loonsverhoging voor de zorgmedewerkers dreigt te gaan lukken maar door die hoofdelijke stemming liepen er zoveel de kamer uit dat het niet haalbaar zou zijn, wat een misdadig tuig, als de mensen hier nu eens aan denken als er verkiezingen zijn in Maart.

  Geliked door 3 people

 12. Gienekehado zegt:

  Het is wel duidelijk dat we langere periodes van heet weer krijgen. Alle redenen om de Verzorgingstehuizen aan te pakken voor een leefbaar binnenklimaat!! Jongeren kunnen de hitte beter verdragen, Oudjes veel minder. AANPAKKEN, NU!!

  Like

 13. gerrit zegt:

  Dat is de reden dat van mij geen cent gaat naar giro 555.het komt gewoon bij de zakken vullers terecht Hoeveel geld was er opgehaald voor Haïti het meeste is er niet terecht gekomen.

  Geliked door 3 people

 14. Willem zegt:

  Het is idd te triest voor woorden.

  Like

 15. Harrie Vaes zegt:

  Inderdaad het schorem in den Haag heeft geen enkel geweten. Maar niet alleen het schorem uit den Haag maar het overgrote deel der Nederlanders die nog steeds op partijen stemmen die dit beleid mogelijk maken behoort tot dat schorem.

  Geliked door 3 people

 16. klippie zegt:

  Voor zuid Europa wel

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Na Neurenberg 2 heeft de guillotine het heel druk !

  Like

 18. Julia zegt:

  Rutte zal één dezer dagen wel een fikse bijdrage leveren om de ouderen van een normale en verkoelende zorg te voorzien. Uiteindelijk moet wij het van deze Sinterklaas hebben die inmiddels al miljarden heeft weggeschonken voor zijn vrienden in Italië en Frankrijk. Dus deze man is goedgeefs en heeft een gulle hand om flinke geldelijke bijdragen te leveren. Zo ook vindt hij het meer prioriteit dat de Franse zorgverleners een fikse loonsverhoging krijgen maar vindt die lapzwans het niet nodig voor onze eigen zorgmedewerkers. Wie wil er überhaupt nog op deze corrupte, stelende Haagse Maffia stemmen dan heb je toch werkelijk geen hart meer voor eigen land en volk. Blijkbaar blijken er nog heel veel Nederlanders achter deze Haagse Maffia te staan en vinden het wel goed dat als zij of hun ouders straks hulp nodig hebben of ouder worden aan hun lot worden overgelaten en letterlijk en figuurlijk kunnen stikken.

  Geliked door 1 persoon

 19. Tistochwat zegt:

  De vrijwilligers doen alles om het laatste stukje leven zo fijn mogelijk te maken en ze verzorgen haar hartstikke goed.

  Er zouden helemaal geen vrijwilligers nodig moeten zijn!
  Rutte lacht zich kapot! Zo kan hij nog meer ‘bezuinigen’ op de ‘zorg’.

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Dat dacht ik al met de invoering van de participatiewet in 2015.
   Iedereen was van de een op de andere dag mantelzorger.
   En de vrijwilligers rukte ook aan alle kanten op !
   En Jette Klijnsma introduceerde tegelijkertijd het bekende “moestuintje”

   Geliked door 2 people

 20. Julia zegt:

  Nu de agenda van Maxima en Willem niet zo vol is omdat zij niet al die mooie buitenlandse uitstapjes kunnen maken is het misschien een idee dat Maxima en Willem eens een bezoekje aan de zieke ouderen gaan brengen zodat zij met de feiten op hun neus worden gedrukt wat voor een daadwerkelijk onmenselijk wanbeleid zich in eigen land afspeelt misschien kunnen zij ook eens een financiële bijdrage uit eigen zak doen zodat er een airco kan worden aangeschaft. .

  Geliked door 1 persoon

 21. ronjaspers zegt:

  Die 750 miljard voor het corona hoax pakket gaat naar de banken want die zijn failliet.De banken zijn al failliet sinds de crisis van 2008.

  Geliked door 2 people

 22. BigLJohn zegt:

  Ten tijde van Drees hadden de politici nog respect voor de bejaarden. Vandaag de dag worden ze behandeld als een wegwerpartikel. Zo van; die kosten ons teveel geld aan de zorg, zijn een blok aan ons been, en dienen eigenlijk allemaal opgeruimd te worden, gelijk als ware het slachtvee. Maar laat die schooiers daar in den Haag EEN ding goed in hun oren prenten; Hoe hoger dat zij staan, hoe harder dat zij kunnen vallen. Ooit komt boontje om zijn loontje. Ook al zal het nog vele jaren duren, eens komen ze aan de beurt.

  Geliked door 2 people

 23. M. zegt:

  Dat het Haagse schorem alleen sinterklaas speelt voor mensen die ons land willen ondermijnen en vernielen mag onderhand wel algemeen bekend zijn.
  Dat men de kwetsbaren van de samenleving die nek om draait omdat men te druk is met criminelen faciliteren en financieren vind dit volk normaal?
  Je zou verwachten dat men nog wel wat liefde in de donder zou hebben en zich daar op zijn minst boos over zou maken als volk.
  Maar het volk vind het blijkbaar normaal dat gevangenen worden vrij gelaten vanwege zogenaamd besmettingsgevaar en dat de eigen bejaarden worden opgesloten als gevangenen, want maar weinig maken zich daar boos over.
  Het getuigt toch wel van de achterlijkheid van een deel van het volk dat men zich (ook nog vrijwillig) laat opsluiten terwijl de migratie van mensen uit risico gebieden gewoon doorgaat.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s