Amsterdam UMC: Ziekenhuizen liggen helemaal niet vol coronapatiënten

Screenshot_292

(Door: “9ForNews”)

Het Amsterdam UMC voelt zich genoodzaakt te reageren op berichten dat de ziekenhuizen in de regio Amsterdam vollopen of vol liggen met coronapatiënten en dat er bij Amsterdam UMC met spoed een corona-afdeling zou zijn geopend. “Dat is niet het geval,” luidt de verklaring.

Bij Amsterdam UMC liggen op dit moment 8 coronapatiënten op de verpleegafdeling en 2 coronapatiënten op de IC. Op het hoogtepunt waren dat er respectievelijk 120 en 70. “Ook de omringende ziekenhuizen in Amsterdam liggen niet vol. De situatie is vooralsnog overzichtelijk, er is geen sprake van speciale cohortafdelingen, of een speciale corona-IC.”

Lees verder>>>
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Desinformatie, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, NOS, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Amsterdam UMC: Ziekenhuizen liggen helemaal niet vol coronapatiënten

 1. fleckie zegt:

  Op 7.6.20, op ejbron, onder ‘Aan P. R. de. Vries,‘ no. 4, info’s ( corona)

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Het volk moet in gevangenschap blijven en tegelijk blijven we ons op een waanzinnige manier voorbereiden op die beruchte zogenaamde “Tweede Golf”!
  De angst moet er vooral in gehamerd blijven!
  De economie moet helemaal kapot en iedereen gemuilkorfd.

  En dat alles terwijl er helemaal NIETS aan de hand is…
  Tijd voor revolutie!

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  De coronahoax is een grote leugen,het is een staats/machtsgreep om onze mensenrechten,vrijheden af te pakken en ons financieel kapot te belasten.Eind dit jaar krijgen we weer een criminele lock up en worden de griepdoden en andere doden als coronadoden geteld voor maximale psychische angstterreur bij de bevolking.Ook gaat dan de economie naar de kloten en breekt de pleuris uit.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Weet je wat het ergst is Ron. ik ken enkele mensen die echt niet dom zijn maar doodsbang en wat je ook zegt het blijft niet hangen, het is echt ernstig, hoe bang mensen zijn…. ongelooflijk. Ik bekijk het uitermate filosofisch als het je tijd is ga je en we gaan allemaal eens, nou… zeg dat tegen mensen en laat het volgen door… ik ben helemaal niet bang voor Corona en ze kijken je aan, alsof je van een andere planeet komt.

   Geliked door 1 persoon

   • willie zegt:

    Lucia, tijdje terug in LIDL : Corona bier in reklame , ik 2 kratjes op de band zetten,andere klanten : mensen, had je de angst in hun ogen moeten zien, ronduit een stel idioten,enne , je kan er niets tegen zeggen, ze willen gewoon niet luisteren, laat staan s nadenken over hun stommiteit, : nieuwe benaming voor die soort : BRANCH COVIDIANS ! hahahah

    Like

 4. Hovawart zegt:

  De corona-patiënten kunnen mogelijk ook patiënten zijn met hartklachten, dezelfde symptomen en onbetrouwbare coronatesten die de diagnose vertroebelen.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Het gaat niet om de infecties. Het gaat om de letaliteit. Ebola heeft een letaliteit van 80% en de pokken hebben een letaliteit van 50%. Een Covid 19 infectie heeft volgens de laatste cijfers een letaliteit van 0,38%. We worden bedrogen waar we bijstaan. Nog steeds zie ik mensen met angstogen. Schandalig. Het tuig in Den Haag moet opgehangen worden.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  We hebben dit jaar slechts 400 griepdoden (normaal gemiddeld 7000 per jaar) volgens cijfers RIVM. Wie nu nog niets in de gaten heeft is geen knip voor de neus waard.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thielens zegt:

  Toen de blm demonstratie was op de Dam toegetsaan for de feeks halsema met duizende Mensen zei ik al meteen het is wachten nu OP.de eerste berichten can de corona uitbraak en hop wat zie je overal nu nieuwe corona uitbraak dus die hele halsema oppakken zei heeft dit veroorzaakt allemaal

  Like

 8. Jan zegt:

  De pandemie die geen pandemie was

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  Ook Australië is zat van de kolder en leugens over de zogenaamde pandemie

  (De verslaggever is duidelijk ziedend)

  Geliked door 2 people

 10. LUCIA zegt:

  Dankzij decennia lang globalistisch links onderwijs, hebben we nu wetenschappers die alleen maar met modellen en algoritmes kunnen werken, echte onderzoeken doen hebben ze nooit geleerd, te moeilijk, ze weten niet hoe ze een onderzoek moeten opzetten van begin tot eind dat leerde je vroeger wel op de UNI inclusief je eigen statistiekjes maken.
  Die tijd is geweest, het is nu wegkijken bij echte problemen, want daar hebben ze de kennis niet voor om dat op te lossen, en het creëren van niet bestaande problemen, want die hoef je niet op te lossen, je hoeft alleen maar te doen alsof.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Het is de illusionaire wereld van links. Hiervoor zijn alleen illusionaire oplossingen. Dat is met alles waar links haar tengels achter krijgt. Kijk naar de mocro subcultuur die de dienst uitmaakt op straat. In Tanger zullen dezelfde mocro’s zich voorbeeldig gedragen. Je mag drie maal raden hoe dat komt. Verkeer je een poos in een linkse omgeving komt het moment waarop je de vraag gaat stellen: Ben ik gek of zijn zij gek?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s