Beiroet: Moslims kopen huizen van christenen om hen te verdrijven

Screenshot_287

Beiroet na de enorme explosie.

(Vertaling: E.J. Bron)

De explosie die Beiroet verwoestte, raakte ook de daar levende christelijke gemeenschap enorm. Bisschop Mrad van de Syrische katholieken slaat alarm. Beiroet´s christenen behoren tot de door de havenexplosie het meest geschade mensen. De omringende gebieden werden vooral door christenen bewoond respectievelijk waren wijken met een grotere aanwezigheid van christelijke burgers. Nu zijn de kerken verwoest, de huizen werden in veel gevallen door de schokgolf met de grond gelijk gemaakt.

Mitteleuropa

Een enorme schade, waar een zeer gevaarlijk effect bij komt: de rijkste moslims kopen nu de verwoeste huizen, omdat zij de enigen zijn die nog geld hebben om ze weer op te bouwen. En diegenen die alles zijn kwijtgeraakt, zijn gedwongen hun verwoeste huizen te verkopen en te vertrekken. In de loop van de tijd zullen er zodoende nauwelijks meer christenen in deze wijken zijn. Om deze reden vraagt de kerk de staat om interventie om dit proces te voorkomen, dat een diaspora kan veroorzaken: het verdwijnen van de christenen uit Libanon.

In het hele Midden-Oosten waren christenen de oorspronkelijke bevolking. Dat was voor de “grote vervanging”, die begon met de Arabische verovering en zich met de immigratie van moslims van het Arabisch schiereiland en uit Afrika constant voortzette. In samenhang met gedwongen bekeringen.

Hierin is zeker de analogie te herkennen: zo kan het nu ook in Europa gaan als we de tekenen van de tijd niet herkennen…

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", belangenverstrengeling, Christendom, christenhaat, Demografie, Islam, Islamisering, kwaadaardige opzet, Libanon, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

9 reacties op Beiroet: Moslims kopen huizen van christenen om hen te verdrijven

 1. karton zegt:

  Betalen die moslims vast van het o,a. in Nederland bijeen gebedelde geld. Van mij geen € 0,01 !!!

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Moslim het synoniem voor ellende !!

  Geliked door 3 people

 3. A. de Koning zegt:

  Nou ik denk dat mensen die op Bron reageren de tekenen van de tijd wel herkend hebben maar nu de rest nog en ik ben niet zo jong meer dus reageren in kranten-rubrieken en schrijven aan politici is een van de weinig dingen, behalve stemmen op de PVV, die ik kan doen, hoewel als er gedemonstreerd moet worden ga ik er ook nog wel heen. Ik was ook indertijd bij het proces tegen Wilders om te laten zien hoe ik er over denk en ik was gelukkig niet de enige..

  Geliked door 2 people

 4. Bob zegt:

  De Wereld Raad van Kerken zijn ijzig stil.
  Als ze Israel kunnen veroordelen lopen ze voorop.
  De EU en NL hebben hiervoor miljoenen euro voor
  opgehaald. Ons belasting geld wordt opnieuw
  GEISLAMISEERD.

  Geliked door 4 people

  • koddebeier zegt:

   Op een keer betalen ze de rekening !

   Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Bob Vlak het Vaticaan in Rome ook maar niet uit. Luister wat hoe de huidige Paus hierover denkt en de zielige toestroom zegent en geestelijke binnen de Roomse gemeenschap al jaren kinderen misbruikt. Kortom wat heet geloof het komt er op aan dat een ieder voor eigen vrijheid zal moeten strijden en zich absoluut niet afhankelijk wordt van welk geloof of kerk .

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    De paus heeft toch net een accoord getekend om christendom en islam tot dichtere samenwerking te brengen Chrislam* ..de bijbel voor een groot deel het draaiboek van the fallen angels, had het hier ook over , ze zijn aardig op weg hun agenda te verwezenlijken, nou moeten we gewoon een dikke streep er door heen trekken… maar gaat dat nog lukken met al die ziende, blind en horende. dove mensen.
    * ik zag het ergens uit mijn ooghoek dus moet dit nog natrekken..ergo misschien indianenverhaal

    Like

 5. Julia zegt:

  Dit wordt huis en haard verdedigen tegen dit grote gevaar dat met de dag meer in geheel Europa op ons afkomt, geen overheid meer die de macht heeft om in te grijpen (eerder de benen nemen) en eigen burgers flink in de kou laten staan met dank voor al de miljarden die de belastingbetalers hebben moeten ophoesten om dit tuig van uitkeringen en alle sociale voorzieningen uiteraard met voorrang te voorzien. Wie nog niet wakker is moet zijn huis en haard dan maar overleveren aan die liefelijke Moslim terroristen en maar vrijwillig onder een brug gaan slapen. Uiteindelijk hebben al deze voornamelijk linkse mensen die hun knip nog opentrekken voor dit tuig om dit mede te faciliteren en de massale toestroom koestert dit verdiend.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s