De boze bruine man: De kleuterklas van Rutte

Screenshot_284

(Door: Jonathan Krispijn)

Het nieuwe normaal

We weten allemaal nog het moment dat de klas te luidruchtig was en de leraar onverhoopt een poging deed alle kinderen tot stilte te manen. Tevergeefs, een aantal kinderen gaf geen gehoor en de leraar moest een plan bedenken om het alsnog voor elkaar te krijgen. Eén van de braafste kinderen zei tegen de leraar: “Meneer, het is tien uur. We hebben pauze.” De leraar zag zijn kans schoon en zei: “Wat mij betreft ook, maar dan moet je met die drie luidruchtige praten, want als zij niet stil zijn, hebben wij geen pauze.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De boze bruine man: De kleuterklas van Rutte

 1. bozeoudeman zegt:

  Ha een collega boze man! Welkom!

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Een geheel andere discussie is het zorgwekkende feit dat onze politiek steevast bestaat uit politici die een pedagogische achtergrond meetorsen, dit zijn bepaald geen aanwinsten voor het voeren van gezonde debatten en discussies over hedendaagse politieke aangelegenheden, leraren zijn geen politici, enkel dwangneurotische wereldverbeteraars met een hardnekkige linkse overtuiging.
  Wanneer men tegenwoordig op scholen de eclectische samenstelling van jongeren aanschouwt, de leraren in hun onmacht als educatief medewerker dagelijks ziet worstelen als bemiddelaar in ethische en etnische problemen en de burgeroorlog van nabij beleven, met de laarzen in de loopgraven van onze toekomst, en ondanks het falende onderwijs toch volhouden dat ze niet enkel leraren zijn maar ook opvoeders,……dan gruwel ik en begrijp de hedendaagse politiek, en de goddeloosheid van de jeugd steeds beter te verklaren………(Bron, een enkele uitzondering daargelaten;)

  Like

 3. boorzalf zegt:

  Slaap maar lekker verder Rutte,

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Mooi verhaal, mooi vergelijk met wat er nu gebeurd.
  Chapeau, origineel gevonden.
  Dit is ook precies wat er gebeurt, mensen worden tegen mekaar uitgespeeld. Verdeel en heers…oudste manipulatievorm ter wereld, werkt bijna altijd, want de mensheid is helaas grotendeels erg naief en….dom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s