Media zwijgen: Zwarte executeert 5-jarig blank jongetje

Screenshot_290

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw schokt een ongelooflijke haatmisdaad tegen blanken de kort voor grotere rassenonlusten staande VS en opnieuw zwijgen veel mainstream media hier over. Zoals alleen alternatieve nieuwssites en internetactivisten bekendmaakten, werd in de Amerikaanse staat North Carolina de 5-jarige Cannon Hinnant door een al meerdere malen eerder veroordeelde zwarte met een vuurwapen op klaarlichte dag op de oprit van zijn huis terechtgesteld.

Mitteleuropa

Zwarte executeert klein kind zonder voorafgaande waarschuwing

Zoals ooggetuigen berichtten, liep de 25-jarige Afro-Amerikaan Darius N. Sessoms, al bekend bij de autoriteiten wegens “psychische problemen” en diverse eerdere veroordelingen, door de straat van de jongen en kwam bij de oprit van diens huis. Daar reed de 5-jarige net op zijn fietsje. Sessoms zou een vuurwapen tevoorschijn hebben gehaald, deze tegen het hoofd van het kind hebben gehouden en toen de trekker overgehaald hebben. De ongelooflijke moord werd gezien door zijn beide zusjes (7 en 8) en een buurvrouw. Sessoms zou in de buurt bekend, maar tot nu toe onopvallend geweest zijn.

Ondanks alle onmiddellijk geboden hulp stierf het kleine kind weinig later in het Wilson Medical Center. De vader van het jongetje, die tijdens de gebeurtenis thuis was, kreeg een zenuwinstorting. De dader Sessoms vluchtte in zijn auto naar zijn woning en werd daar even later door de politie overmeesterd.

Media zwijgen hardnekkig over haatmisdaden tegen blanken

Net zoals bij een voorval enkele weken geleden, waarbij een Afro-Amerikaan op de nek van een klein blank kind knielde en “Black Lives Matter” schreeuwde, verzwegen ook nu veel grote media de haatmisdaad. Gewoon, omdat het slachtoffer de verkeerde huidskleur had. Noch NBC News, MSNBC, NPR, New York Times, TIME of Newsweek berichtten over het voorval, tot nu toe ook geen Duitstalig medium. Alleen ABC13 News en Fox News, CNN, Washington Post wijdden een bericht aan de misdaad.

Daarom ging de hashtag #SayHisName binnen de kortste keren viraal op internet. De naam van en de misdaad op Cannon Hinnant mogen niet vergeten worden. Een GoFundMe campagne onder de naam “Justice for Cannon” kon in korte tijd $ 120.000,- verzamelen voor de zwaar getraumatiseerde familie (inmiddels al meer dan $ 700.000,-).

Screenshot_289

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Black Lives Matter", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Media zwijgen: Zwarte executeert 5-jarig blank jongetje

 1. willie zegt:

  pfff, wat een politie : mensen die protesteren worden in elkaar geslagen of erger, en dit kleine ventje zn moordenaar wordt ”overmeesterd” Geef die ongelooflijke smeerlap hetzelfde : KOPSCHOT !!!! Of durven die ”flikjes” dat niet ? Laffe bende PSYCHOPATEN !!!!

  Geliked door 4 people

 2. Pingback: Media zwijgen: Zwarte executeert 5-jarig blank jongetje! | eunmask

 3. Bas zegt:

  Blm satansgedrochten…

  https://summit.news/2020/08/13/leftist-5-year-old-boy-deserved-to-be-shot-in-the-head-for-his-white-privilege/

  Links: 5-jarige jongen verdiende het om in het hoofd te worden geschoten vanwege zijn ‘blanke privilege’
  Verachtelijke opmerkingen komen naar boven terwijl de reguliere media het verhaal blijven negeren

  Sommige linksen reageerden op de moord op een 5-jarige jongen in North Carolina door een Afro-Amerikaanse man door de brute moord te vieren, waarbij een van hen beweerde dat het gerechtvaardigd was om het ‘blanke voorrecht’ van de jongen terug te betalen.

  Ja echt.

  Cannon Hinnant werd op point blank range in het hoofd geschoten wegens de ‘misdaad’ van het fietsen op het terrein van de 25-jarige misdadiger Darius Nathaniel Sessoms. Zijn schokkende moord werd gezien door een buurman en de twee jonge zussen van Hinnant.

  De reguliere medianetwerken hebben het verhaal volledig genegeerd, maar het trok wel de aandacht van enkele Black Lives Matter-supporters die openlijk de dood van Hinnant vierden.

  “Het kan me niet schelen dat hij blank is, het is tijd voor wraak, we zijn moe en nu schieten we yall [sic] ga huilen naar je moma [sic],” zei een respondent die later werd geïdentificeerd als Terrell Kent, een werknemer van Taco Bell uit North Carolina.

  Ondertussen reageerde een andere persoon uit San Francisco, Dante Salvador genaamd, op een post van Wayne Dupree over de schietpartij door te zeggen: “Blies zijn blanke bevoorrechte hersens uit zijn hoofd! #BlackLivesMatter. “

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Statistisch gezien gebeurt dit soort moorden zelden dus spreekt men liever over een incident, slaapt u maar gerust verder.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Dat onschuldige, kleine manneke op zijn fietsje… Het zal je zoontje maar zijn.
  Arme ouders en zusjes… Die hebben levenslang gekregen.

  Voor het kleine manneke is het misschien een zegen; hoeft hij de afgrijselijke verschrikkingen die zullen komen, niet meer mee te maken.

  Ik wou dat ik die smerige moordenaar in handen kreeg, ik zou hem met plezier doodmartelen.
  Of hem ergens vastbinden en gewoon laten wegrotten.

  Geliked door 2 people

 6. Kees Water zegt:

  Ongelooflijk dat dit bezig blijft. We leven al in een lastige tijd met corona waarbij we al rekening met elkaar moeten houden, en nu dit er nog bij….

  Hopelijk hebben we volgende jaar een beter jaar dan nu, mét vaccin.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Linkse riool journalisten en linkse rioolkranten !

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  Ik vrees nog maar één oplossing en dat is dat elke burger om zichzelf te verdedigen zich zou moeten voorzien van wapens tegen dit walgelijk misselijkmakend geweld. Al die idioten krijgen nu echt te veel macht en de overheden falen en wie draagt er nog verantwoording voor onze veiligheid. De macht is handen van terreurgroepen en een losgeslagen bende zo ook in onze wijken. Dat komt volgens de linkse media omdat men zich verveelt dan is daar maar één oplossing voor al die oproerkraaiers in bussen vol laden en plaatsen in werkkampen. Daarbij is het misselijkmakend en verraad dat de linkse propaganda zenders en linkse media deze afgrijselijke misdaden niet publiceren of via journaalbeelden verstrekken en het volk massaal een rad voor ogen draait. DE maat is nu bij velen vol en de overheden zullen nu echt tot drastische maatregelen en straffen jong of oud moeten overgaan willen zij dat al deze toestanden niet gaan escaleren en in ons land en de overige Europese landen de vlam flink uit de pan schiet. Men kan niet langer meer zwijgen wat voor een tuig onder die geïmporteerde woestijnratten en onopgevoede blanke asociale klootzakken leeft die zich nergens wat van aantrekken en ook nog de dictatuur van de opgelegde coronaregels (dus onderduiker Grapperhaus waar bent u met dat welbekende wijzende vingertje en dreigementen maar dan wel gericht tot de normale burgers). Lafheid siert u niet of bent u bang dat het tuig ook in uw wijk rellen gaan schoppen en brandjes gaan stichten? Vandaar blijkbaar het onderdanige en laffe gedrag van vele politici. Grapperhaus en de gehele politiek moeten zich kapot schamen dat zij het zo ver uit de hand hebben laten lopen omdat zij inmiddels de macht zijn verloren over dit tuig.

  Geliked door 1 persoon

 9. kruisridder zegt:

  Hopelijk krijgt deze vieze neger de doodstraf.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Foto van de familie

  https://pbs.twimg.com/media/EfSsI1UXgAsnhkx?format=jpg&name=900×900

  Hinnant family. The little boy was executed by a black neighbour in front of his sisters.

  US media not covering the story because they hate white people.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s