NOS (bekend van Divi-bokaal): rellen en terreur in Schilderswijk zijn schuld van ‘verveling en gebrek aan structuur’

Screenshot_282

“Maar voor jongerenwerkers uit de wijk is het duidelijk: jongeren vervelen zich en missen structuur.

Het probleem is duidelijk, zegt de Haagse jongerenambassadeur Aad van Loenen. “Als je maandenlang de scholen sluit, nauwelijks zwembaden opent en jongeren wegjaagt uit Scheveningen, dan krijg je dit.” Jongeren zijn volgens hem al heel lang zonder sturing. “De coronatijd is een rare tijd. We hebben het als volwassenen druk met onszelf, maar heel weinig met de jeugd.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Post Online OK

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marokkanen, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, NOS, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op NOS (bekend van Divi-bokaal): rellen en terreur in Schilderswijk zijn schuld van ‘verveling en gebrek aan structuur’

 1. flo zegt:

  Klinkt lullig, maar zou moeten. Point blank voor deze “jongerenwerker” zou goed zijn, niemand zit te wachten op deze oetlul en ongetwijfeld soyboy. Ook het door hem zo geliefde islam tuig niet, die slopen de lul als de moslim meerderheid een feit is.
  En de NOS…. tsja….

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Pim Fortuyn

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/exclusief-interview-thierry-baudet-straattuig-regeert-in-nederland-we-moeten-nu-iets-veranderen-in-ons-land

  [EXCLUSIEF INTERVIEW] Thierry Baudet: ‘Straattuig regeert in Nederland, we moeten nu iets veranderen in ons land!’

  Al dagen bericht De Dagelijkse Standaard over de ernstige ongeregeldheden in Nederland die worden veroorzaakt door zogenaamd ‘oververhitte’ en ‘verveelde’ jongeren, veelal met een migratie-achtergrond. DDS sprak EXCLUSIEF met Thierry Baudet over de afkeer van bepaalde groepen tegenover de Nederlandse maatschappij en cultuur en wat we daar aan zouden kunnen doen.

  “Uiteindelijk moet er een mentaliteitsverandering komen. Allochtonen die op een positieve manier aan onze samenleving willen en kunnen bijdragen, zijn natuurlijk van harte welkom. Maar als nieuwkomers niet willen integreren, als ze zich na drie of vier generaties nog steeds geen Nederlander kunnen of willen voelen, als ze geweldsmisdrijven begaan en de dubbele nationaliteit hebben: dan moet de overheid stimuleren dat deze mensen terugkeren naar hun land van herkomst. Dat is beter voor iedereen.”

  Geliked door 1 persoon

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Ja hoor best begrijpelijk.. , wat zou het fijn zijn wanneer de… verveel …. jongeren… de nos studio en de auto’s enzo.. van de nos medewerkers en ook die van de begrijpende… jongerenwerkers ..en al die anderen die het wel begrijpen en vergoeilijken …eens naar hartelust zouden vernielen… , daar zou ik dan wel weer maximaal begrip voor op kunnen brengen…, Zet ‘m op .. lieve structuur en stuurloze verveeeel jongeren…!!..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 3 people

 5. Lost Johnny zegt:

  De gutmensch van de NOS zijn reeds genoteerd. Hun tijd om verantwoording aan het eigen volk af te leggen komt nog, en ze kunnen vluchten wat ze willen, maar ze zullen terecht staan.
  Dit soort vuil bedrog en indoctrinatie moet worden afgestraft, dit is zo smerig het eigen volk bedriegen, woorden zijn niet toereikend.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Softe imbecielen verzieken dit land steeds verder en zij leren niet van hun fouten die ze in een vlaag van waanzin maken !

  Like

  • Bas zegt:

   Ik ken trouwens een paar van jullie die wél geslaagd zijn en goed presteren, die mensen gedragen zich normaal en schamen zich kapot voor dat krapuul en de slechte naam die ze door dat uitschot krijgen.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Het vervelende is Koddebeier, bijna iedereen zoekt de oplossing in meer handhaving terwijl de oplossing heel simpel is, de ouders van die jongeren gewoon 4 jaar kinderbijslag terugvorderen want.. verveling en structuur valt onder ouderlijk gezag.
   Als je vroeger ook maar enigszins verveling durfde uit te stralen, hadden ze wel klusjes voor je maar ik weet hoe het gaat met pa en moe.
   Pa komt thuis eerst vreten, dan worden de kinderen vaak tot 11 uur de straat op gegooid want pa en moe gaan dan een wippie doen en een dut , je ziet vaak hele slierten jonge kinderen op straat rondlopen.
   Mijn zus woonde in zo’n buurt, dan belden ze aan in de zomer en vroegen om water en aandacht, want ze kregen geen van beiden, werden gewoon de straat opgeschopt iedere dag. Da’s toch geen opvoeden. En voor de toekomst alleen voor de 1e 2 kinderen kinderbijslag verder niks, dat roep ik al jaren trouwens, belachelijk die fokpremies, laat de Saoedi’s dat maar dokken.

   Geliked door 1 persoon

 8. Bob zegt:

  De jongerenwerkers voor de allochtonen hebben kennelijk
  een andere opleiding dan voor de autochtonen.
  Ze doen en leren ze niets.
  Wel leren ze ze om rotzooi te trappen.
  Verveling behoren zij te doorbreken.
  Verveling is een onterechte motief.
  Waarom vernielen,verwonden en steken ander mans
  bezit niet bestraft wordt is de justitie en overheid het laat
  gebeuren.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   De meeste schuld aan het feit dat die “jongeren” zo zijn ontspoord ligt toch duidelijk bij de ouders, de school, het gezag en de linkse regering! Die dachten natuurlijk dat als je jongens zo lief en aardig gaat opvoeden, zij hierdoor hartstikke lief, aardig, braaf en dankbaar zouden worden!
   Jongens hebben echter zoveel testosteron in hun lichamen dat zich ontlaad zodra zij niet worden uitgedaagd of men structuur geeft aan de jongeren, iets wat ook bij jonge olifanten voorkomt als zij niet door oudere olifanten worden gecorrigeerd.
   Stel echter dat deze “jongeren”, ten tijde van WO II , eens een hele hoop geallieerde vliegtuigen zouden zien overvliegen die hen bestookten met bommen en granaten en na de oorlog met brood en levensmiddelen, zoals dat in Nazi-Duitsland ging, zouden zij de geallieerden daar dan ook dankbaar voor zijn omdat de eerstgenoemden de dood over hen uitwierpen en daarna pas het leven?
   In een bepaald geschiedenisboek, dat nog vrij recent uitkwam, bleek zelfs dat veel geallieerde soldaten, nadat zij op 6 juni 1944 in Frankrijk belandden, de plaatselijke bevolkingen daar ook niet altijd even aardig tegemoet traden en de Franse en Belgen vaak nog slechter behandelden dan de Duitse krijgsgevangenen!
   Toen de oorlog in Duitsland trouwens al bijna was afgelopen verbroederen veel Amerikanen, Britten, Canadezen enz. zich ook met Duitse burgers terwijl generaal David Dwight Eisenhower al waarschuwde dat men zich niet zomaar met de Duitsers mochten verzoenen omdat zij Adolf Hitler meehielpen met de oorlog, zij toestonden dat de joden werden gediscrimineerd, gedeporteerd en vermoord, dat miljoenen Europeanen waren omgekomen door genocides en zij vaak ook nog de spullen van de vermoorde mensen verhandelden!
   Wij mensen vergeven en vergeten namelijk ook zo gemakkelijk dat dit soort toestanden zich constant herhalen al gaat het er trouwens in Wit-Rusland er al net zo hevig aan toe als in de Schilderswijk met als enigste uitzondering dat de Wit-Russen hun dictatoriale bestuur daar krijtwillen, iets wat hopelijk net zo snel in Europa zal gebeuren!

   Like

 9. Bas zegt:

  Ondertussen, Engeland mag illegalen niet tegenhouden….

  https://www.breitbart.com/europe/2020/08/16/un-tells-uk-not-use-navy-stop-illegals-claims-migrant-numbers-low-manageable/

  VN vertelt VK: gebruik geen marine om illegale praktijken te stoppen, migrantennummers zijn ‘laag en beheersbaar’

  Het VN-vluchtelingenagentschap en de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) hebben het VK gezegd de marine niet te gebruiken om illegale bootmigranten die uit Frankrijk komen af ​​te weren, en beweren dat Groot-Brittannië de constante stroom van nieuwkomers aankan omdat het aantal “laag” is.

  Meer dan 4.500 illegalen zijn het Engelse Kanaal overgestoken en zijn in de eerste acht maanden van 2020 aan de Britse kust geland – meer dan het dubbele van de 1.890 die in heel 2019 arriveerden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s