Socioloog adviseert integratiecursussen voor Zwitsers

Screenshot_299

(Door: “Info-Direkt” – Vertaling: E.J. Bron)

Ganga Jey Aratnam (foto) is 25 jaar geleden uit Sri Lanka naar Zwitserland geëmigreerd. Daar adviseert de socioloog nu de autochtone bevolking integratiecursussen te bezoeken om zich aan te passen aan de massamigratie. In een interview in de Zwitserse “Tagesanzeiger” deed de als wetenschappelijk onderzoeker aan de universiteit Basel werkzame Zuid-Aziaat een interessante aanbeveling: voor autochtonen zouden integratiecursussen nodig zijn, want ze zouden langzaam een minderheid worden.

Direkt

Een belediging voor de autochtonen?

Verbaasd herhaalt redacteur Rico Bandle: “De Zwitsers moeten zich aan de buitenlanders aanpassen? Dat zouden velen wel eens als een belediging kunnen  opvatten!” Daarop zette Aratnam uiteen:

“Het gaat me er niet om de oorspronkelijke bewoners te provoceren, maar hen hulp te bieden. Wanneer bijvoorbeeld een ouder persoon moeite met buitenlandse vrouwen heeft en dan in een bejaardenhuis komt, zal haar zijn levensavond gefrustreerd zijn. Want in bejaardentehuizen werken voor 90% mensen met een migratieachtergrond. Het is dus in hun belang een toegang tot deze mensen te vinden. Wanneer de autochtonen zich niet aanpassen. Zullen ze de verliezers in het eigen land worden.”

Massamigratie een speciaal Europees fenomeen

Daarna zette de onderzoeker uiteen dat migratie geen wereldwijd fenomeen zou zijn. Slechts 3,5% van de mensen zouden in een ander land leven dan in het land waarin ze geboren zijn. “In veel gebieden in de wereld is de migratie praktisch irrelevant”. Volgens Aratnam gaat het om een specifiek Europees kenmerk. Zo zouden in Zwitserland al 30% buitenlanders leven.

Bron:
www.info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

36 reacties op Socioloog adviseert integratiecursussen voor Zwitsers

 1. Hovawart zegt:

  Wie of welke organisatie heeft er zoveel macht in de wereld om alle landen ter wereld, alle volkeren op aarde tegen hun wil een uitsluitend islamitische massamigratie op te leggen………..zelfs Zwitserland……wie heeft er zovéél geld.

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   De EU u betaald.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Zal het nog 1 keer schrijven: alle EU landen hebben 10 jaar geleden hier voor getekend, voor het jaar 2050 moet Europa 25 miljoen vreemde mensen van buiten Europa in Europa geplaatst worden, helaas vele mensen lezen die EU statuten niet. Het staat er zwart op wit. De EU maakt meer stuk dan zij ons lief hebben. Er is maar 1 partij die uit de EU wil, helaas Geert praat te veel over de islam. We weten wat het inhoud.
   De PVV zal moeten veranderen anders valt de partij uit elkaar.
   Daarom zie ik dat het op 17 maart 2020 voor de pvv zeer moeilijk word.

   Like

  • Tineke zegt:

   Rothchild,Soros, Gates om er een paar te noemen?

   Geliked door 2 people

  • Mrs. Hovawart zegt:

   Donald Trump (Rep.) weet het, tijdens zijn toespraak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties trok de Amerikaanse president van leer tegen het globalisme, de machtswellustelingen van de Verenigde Nazi’s.
   “Net als mijn geliefde land, heeft elke natie die in deze zaal vertegenwoordigd is, een gekoesterde geschiedenis, cultuur en erfgoed, dat de moeite waard is om te verdedigen en te vieren, en dat geeft ons onze unieke mogelijkheden en kracht. De vrije wereld moet haar nationale fundamenten omarmen. Ze mag niet proberen ze uit te wissen of te vervangen”, zei de Amerikaanse president Donald Trump………….Nuff Said.

   Like

 2. karton zegt:

  Fijn plan van die gek uit Sri Lanka ! Een nog beter plan, lijkt mij, stuur álle Zwitsers naar Sri Lanka en zet álle Sri Lankanen (of Sri Lankezen) op een boot naar Zwitserland, dan hoeft niemand meer in te burgeren ! Dan kan zo’n Sri Lankaas (of Sri Lankees) zich wel socioloog gaan noemen maar hij heeft niet veel geleerd ; hij was ooit stom en is dat ook gebleven.

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   Zo zouden in Zwitserland al 30% buitenlanders leven. Ze wippen wat af en werken ho maar.
   👍👍👍👍 like

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Monalisa. Die buitenlanders in Zwitserland zeggen : “Wij kunnen maar één ding tegelijk mensen.”

    Geliked door 1 persoon

   • berichten komen er vaak niet doorheen? zegt:

    Dit was begin jaren negentig al zo in Freiburg. Nog nooit zoveel Turken gezien die bij het station rondhingen. Ik snap sowieso niet wat daar de bedoeling van is. Maar dat de Zwitsers er teveel Duits zouden spreken, vonden de Franstaligen erger. Overigens nog een jaar of tien geleden in de kleine plaatsjes geweest. Overal onvoorstelbaar veel Albanezen met de Albaneze adelaar op hun jassen. Wel heel toevallig dat je die nou net aantrekt.

    Like

 3. We worden geforceerd om in een totaal omgekeerde samenleving te verblijven… Ons leven telt niet meer!

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Laat die idioot van een Ganga Jey Aratnam (wat heeft hij trouwens de kop van een gangster!) anders gewoon richting de islamlanden vertrekken en daar gaan verkondigen dat de moslims zich allemaal aan de christenen moeten aanpassen! Als hij dat probeerde dan was Ganga Jey Aratnam allang door de moslims afgeslacht want dat lef zal hij vast niet hebben!
   Ik heb bijvoorbeeld ook eens in de strips van Tom Poes en Oliver J. Bommel gelezen dat de laatstgenoemde ook vaak genoeg probeerde om over vreemde volkeren te heersen maar dat pikten ze niet altijd van hem!
   En in de boeken van ‘De Kameleon’ van H. de Roos was er ook eens in Lenten een zekere Geitenbreier, een linkse nietsnut, die de inwoners van dat dorp eens wilde gaan voorschrijven hoe zij moesten leven volgens hem! Als zij dat inderdaad hadden gedaan dan was dat dorp allang straatarm geweest en de aanhangers van Geitenbreier werden zelfs meteen daar weggejaagd!
   Dus laat alsjeblieft die verdraaide “socioloog” HEEL gauw opflikkeren met zijn idiote ideeën want als ik daar in Zwitserland had gewoond dan deed ik nog niet eens voor NIETS aan een dergelijke “integratiecursus” omdat ik mij beslist NOOIT aan buitenstaanders ga aanpassen! Je kunt mensen in geen eeuwigheid tegen hun wil in veranderen en anders blijven al die immigranten daar als de bliksem heel ver uit Zwitserland vandaan, Ganga Jey Aratnam inbegrepen!

   Like

 4. Monalisa zegt:

  Deze moet je meteen terug sturen naar Sri Lanka.

  Geliked door 3 people

 5. andre zegt:

  Ik heb ook onderzoek gedaan en het probleem is niet zozeer de jankerd Aratnam of Niels Straussens uit Capelle met zn belasting op zwembadwater maar….. Bestaan deze mensen wel echt? Is het een psychopaat verzinsel van links? Of worden deze idioten door links op handen gedragen? Het zit scheef en niet een klein beetje ook.

  Geliked door 1 persoon

 6. bozeoudeman zegt:

  We kunnen als Europeanen nog steeds de massa-immigratie stoppen en de reeds hier zijnde immigranten retour sturen als we dat willen, maar willen we dat? Mij zal het biet zijn, ik ben er straks niet meer: “it’s not my funeral!”

  Like

 7. Bleekveld zegt:

  Voor autochtonen zouden integratiecursussen nodig zijn.

  In Nederland zal een Marokkaanse vrouw nooit met een Antiliaanse man trouwen.

  Like

 8. Dr. Heinz zegt:

  Dat volk die dat steunen gelijk het land uitzetten, en die die daar niet horen!!
  Het word tijd dat héél Europa weer blank word!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Johan zegt:

  In Nederland lopen ook van dat soort mafklappers rond als deze ‘socioloog’ uit Sri Lanka.
  Lieden, die de Black Lives Matter cultuur verheerlijken en alles wat blank en wit is, verafschuwen.
  Vooral aan onze universiteiten gedijen dit soort extreemlinkse malloten. Daar moet eens de bezem doorheen gehaald worden.

  Like

 10. F1802 zegt:

  Hij vergeet erbij te vermelden dat 80% van de bevolking dit niet wil, maar is opgedrongen door links socialistisch bestuur.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Het is fout gegaan in het jaar 1973 Joop van de PvdA wou goedkopere krachten samen met de VVD en het CDA, deze drie partijen hebben Nederland verkloot, 47 jaar later zit Nederland met een heel groot probleem.

   Geliked door 1 persoon

   • Lot zegt:

    Dat is wel erg simpel. In de jaren 60 toen de gasten kwamen hadden we al een zeer laag lonen land.De lonen waren zo laag dat investeren in kapitaalmachines niet loonde. Er was daardoor een arbeidstekort want iedereen wilde arbeiders en geen machines. De lonen gingen omhoog door pvda, minder arbeid was nodig, en de gasten konden weer vertrekken. De vvd zag veel werkloosheid en de uitkeringen werden gecreeerd, hoewel pas in 1979, ja wij zouden ook uitkeringen krijgen en niet alleen de gastarbeiders in 1973 die toen vanwege hun huidskleur alleen een uitkering mochten. Het is dus een politiek geweest van uitkeringen geven en deze gasten hier houden. Zonder uitkeringen konden zij in 1970-1973 niet blijven leven hier. En waarom deze politiek om hier een omvolking te doen? De vreselijk barbarijkust hebben ze in de banning gedaan 100 jaar daarvoor. Geen boten meer van europa naar afrika en hopen dat zij aan die vreselijk ziekten van wormen en parasieten dood zouden gaan en dat mocht niet naar europa komen. Duitsland werd gebombardeerd en niet noord afrika. Daarna werden er weer mensen gehaald uit noord afrika en waarvoor deze mensen ipv germanen? Wanneer krijg ik daar van de politiek eens antwoord op, die mensen leven nog zoals van Agt? Microfoon onder de neus, hup.

    Like

 11. guusvelraeds zegt:

  We moeten realistisch zijn. Uiteindelijk gaat dat ervan komen.

  Like

  • Julia zegt:

   guusvelraeds Helemaal mee eens het is inmiddels al kwart over twaalf doordat massaal verzet is uitgebleven en het volk zich hieraan inmiddels blind hebben overgeleverd.

   Like

 12. Marc zegt:

  Zijn redenatie tot in de consequentie volgend: integratie door autochtonen illustreert dat ze al verloren hebben. En dat is gewoon waar. Lees de voorspellingen van het CBS voor 2050 maar. En gebruik voor de rest je nuchtere verstand.

  Als je daar niet blij van wordt, wat let je de wapens op te nemen?

  Like

 13. Blaffertje zegt:

  Het moet toch niet gekker worden.
  Autochtone bevolking die zich moet aanpassen aan de immigranten.

  Van welke planeet komt die lul?

  Like

 14. verwardeman zegt:

  HOE KAN DAT ?
  Ik dacht dat die Zwitsers zo van ZUIVERHEID en REINHEID houden , en dat hun
  land nog steeds BLANK was .
  Ze zitten niet in de EU , dus die heeft ze die immigranten niet in de strot geduwd .
  Waar ging het dan fout , iemand ?

  Like

 15. Ben zegt:

  Er blijft voor de Blanken niet veel anders over dan om te handelen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Cathja zegt:

  Deze man zou zich nog wel eens erg kunnen vergissen in de volksaard van de Zwitsers. Bovendien kennen de Zwitsers nog de volksraadpleging, wat lijkt op een referendum, en als het volk merendeels ergens tegen is, dan gaat het hele voorstel niet door.
  Dit betekent niet dat de Zwitser een hekel aan buitenlanders heeft, maar ik ben er van overtuigd dat het niet eenvoudig zal zijn om hun land in te pikken. Als de maat vol is voor een Zwitser, dan is hij vol.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s