Volgens de PVV-leider zijn “het Marokkanenprobleem en het islamprobleem in Nederland het grootst”

Screenshot_297

(Door: “Balkanske priče”)

De Partij voor de Vrijheid (PVV) is een partij die zich sterk afzet tegen de Europese Unie-EUSSR, asielzoekers en de verschrikkelijke islam. Wilders blijft nog steeds achter uitspraken staan: “Ik wil minder Marokkanen, omdat we een Marokkanenprobleem hebben. En ik heb de plicht om dat te benoemen. Ik wil minder Marokkanen en dat vinden vele andere Nederlanders – 43% van de Nederlanders wil minder Marokkanen. Niemand zal mij het zwijgen opleggen. Geen terrorist, geen premier en ook geen rechtbank”. Dit is duidelijk een politiek proces. Wilders kon niet vervolgd worden, omdat hij inhoudelijk de waarheid sprak. Voor politieke of maatschappelijke vraagstukken is het strafrecht ongeschikt. In 2007 werd er een onderzoek gepubliceerd in opdracht van de politie en wetenschap. Titel van het werkstuk: “Het Marokkanenprobleem”. Een onafhankelijk onderzoek geschreven door Fleur Jurgens…

PVV nieuw

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

48 reacties op Volgens de PVV-leider zijn “het Marokkanenprobleem en het islamprobleem in Nederland het grootst”

 1. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/eis-van-diversiteit-en-inclusie-voor-cultuursector-blijkt-wel-degelijk-een-directe-aanval-op-eigen-cultuur/

  Eis van diversiteit en inclusie voor cultuursector blijkt wel degelijk een directe aanval op onze eigen cultuur

  In deze Volkskrant-column (ja, ik snap het ook niet) wordt in één keer duidelijk waarom de roep om meer diversiteit en inclusie, wel degelijk een aanval op onze eigen Nederlandse cultuur is. Tegelijkertijd laat het zien dat het verkondigen van hoe tolerant, divers of inclusief een organisatie wel niet is, puur een verdienmodel of zelfs een overlevingsstrategie is geworden. Heel verhelderend!

  Martin Sommer legt in zijn column uit hoe het Museum Ons’ Lieve Heer op Solder ten onder gaat aan de nieuwe diversiteitseisen van het Amsterdams Fonds voor de Kunst. De Amsterdamse kunstsector moet meer aandacht besteden aan deze onderwerpen. Wanneer een organisatie daar (volgens het fonds) onvoldoende mee bezig is geweest, dan trekt men zo de subsidie in

  Tolerantie en verdraagzaamheid en begrip als basisthema’s, heel goed. Maar het ontbrak aan ‘een randprogramma’ van bijvoorbeeld lezingen en debatten. Aandacht voor diversiteit en inclusie: voldoende. Maar hier ligt volgens de commissie wel een ‘grote uitdaging’ aangezien het hart van de collectie, de schuilkerk dus, ‘in de kern westers en christelijk is’.

  En hop! Daar verdween hun subsidie… Het wijst op een gevaarlijk fenomeen dat zich gemakkelijk kan gaan verspreiden over heel Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 2. M. zegt:

  Welke problemen het grootst zijn mogen niet besproken worden.
  Anders worden de problemen niet groter en men ziet de problemen graag groeien en men helpt de problemen zelfs groeien en tekende zelfs voor nog meer onbeperkte aanvoer van problemen.
  Men bestrijdt alleen de slachtoffers die last hebben van deze onbeperkt aangerukte problemen zodat er nog meer slachtoffers gemaakt kunnen worden.
  Slachtoffers die vervolgens nog eens genaaid worden door de mensen die ze betalen voor hun bescherming maar precies het omgekeerde doen.

  Geliked door 2 people

 3. Bezorgde burger zegt:

  Het is nog een stap erger meneer Wilders.
  We worden overgenomen en ons eigen land uit gewerkt.
  Die Marokkanen, Turken, Syriërs, Algerijnen, Somaliërs etc etc komen vanuit hun land om ons te bezetten.
  Vele hardwerkende Nederlanders hebben het zinkende schip al verlaten.
  De hardwerkende Nederlanders die niet zijn vertrokken worden in hun bestaan bedreigd.
  Wij hebben ons thuisland, onze basis verloren.

  Zuid Afrika is ons reeds is voorgegaan en is een voorbeeld van wat ons nog te wachten staat.

  Dit is erger als 1945.
  Toen lieten de Duitsers ons een puinhoop achter maar we hadden ons land terug en konden dit met de eigen bevolking weer opbouwen.
  Nu wordt ons land verdeeld onder de nietsnutten en socialisten in Den Haag en Brussel en de bevolking wordt vervangen door allerhande tuig waarmee wij cultureel, sociaal, wetenschappelijk en op basis van geloofsovertuiging geen enkele band hebben.

  Een kapot gebombardeerde stad, een zwaar gehavende infrastructuur en verwoeste economie was een tijdelijk probleem wat hersteld kon worden.

  De bezettingsmacht van allerhande niksnutten uit alle hoeken van de wereld is een permanent probleem wat alleen door keihard optreden middels impopulaire beslissingen kan worden opgelost.
  Wordt dit niet gedaan dan zijn wij in 1, misschien 1,5 generatie een minderheid en zijn we vervangen.

  Langzaam zijn we in een tijd beland waarin de Chamberlains van onze tijd: Rutte, Merkel en Verhofstad moeten worden vervangen door Churchill.
  Politiek en pappen en nathouden moeten worden vervangen door munitie, gepantserde voertuigen en mannen van staal die dit tuig oppakt, waar nodig uit schakelt en op massa transport terugbrengt naar Afrika en het Midden Oosten.

  Geliked door 8 people

  • Laura van der Storm zegt:

   Wat een opluchting! Dat ik dit mag lezen!. Kan hij niet als ingezonden item in de Telegraaf???? Ik betaal mee!!!

   Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Kudo’s, Bezorgde burger! Die ZOOI op Het Binnenhof is nóg misdadiger dan al het NIKSNUTTENTUIG op een hoop!! Dat is het ALLERGROOTSTE probleem van de laatste 50 jaar en in feite nóg erger dan 40-45 was voor NL (afgezien van de Joden!!).

   Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Als we die volks vernachelaars niet gezamenlijk arresteren slopen ze het land volledig met de eigen inwoners er bij.

   Like

  • M. zegt:

   Het is inderdaad ernstiger dan de tweede wereld oorlog.
   Ik zeg al jaren dat de tweede wereldoorlog een theekransje was vergeleken bij wat nu gebeurd en wat men wil laten gebeuren.

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Dat de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) ons toch blijft opzadelen met islamitisch volk dat eigenlijk niet valt te integreren, dat overal zorgt voor tweespalt en een kwadratische toename van de limiet op geweld,misdaad en agressie jegens de autoriteiten zegt toch alles over hun ware bedoelingen, zelfs waar hun steunfondsen vandaan komen……het lijkt wel een internationale terreurorganisatie.

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Eigenlijk is ’t niet te bevatten dat kereltjes als Rutte, Yasser Feras, Robje Jetten, Asscher, Segers, Buma enz. geheel Nederland hebben kunnen kapot maken. Ook is ’t niet te bevatten dat bij volgende verkiezingen er nog steeds “Nederlanders” zullen zijn die stemmen op de verantwoordelijke partijen. Partijen die doorlopend blèren : “We moeten Nederland gezond doorgeven aan onze kinderen !” terwijl die schreeuwers zélf verantwoordelijk zijn voor de teloorgang van dit eens zo fraaie, rijke en vrije landje. Niets er van overgebleven, we hebben overgehouden : ellende, narigheid, armoede, rellen op straat, moorddadige en bloeddorstige horden moslims (zónder uitnodiging en illegaal in dit landje), Voedselbanken, Schuldhulp-verlening.
  Dit alles met medewerking van “Den Haag”; denk daar aan bij de a.s. verkiezingen.

  Geliked door 3 people

 6. pepo Copyright zegt:

  Wilders is voor veiligheid.

  Maar waarom wilde hij ons alsmaar opsluiten
  Waarom vecht hij niet tegen deze Lock down?
  Waarom komt hij voor in de emails van killery by wikkileaks.
  Waarom valt zijn naam altijd bij de satanisten met hun offeringen?
  Voor mij valt hij keer op keer door de mand.
  Tenslotte kwam hij bij de vvd vriendje Rutte vandaan.
  Op dit moment geloof ik helemaal niemand meer daar in den haag.
  Als het geruimd gaat worden moet het wel totaal geruimd worden.
  Het is allemaal vuilnis daar.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Laat de SSers maar komen Duitsland heeft ze nog.

   Like

  • In plaats van de naam Wilders, zet de naam Baudet.Wilders zit niet in de regering en niets kan beslissen.En bij welke de satanisten valt zijn naam?…

   Like

   • karton zegt:

    Een “Marokkanenprobleem” in Nederland ? Hoe kunnen we dát nou denken !
    Het ligt aan het coronavirus, aan de hitte en de jongeren vervelen zich. De “jongeren” steken daarom hun eigen wijkcentrum in de fik. De hitte heeft kennelijk alleen op allochtonen, w.o. Marokkanen,een zodanige invloed dat de hele zooi aan het rellen slaat, ook het coronavirus heeft alleen op dat allochtonen-zootje die uitwerking, kennelijk. In de paar wijken waar hoofdzakelijk nog autochtonen wonen heeft het virus en de hitte DIE uitwerking niet , ook de autochtone jongeren vervelen zich op een andere manier als dat Marokkaanse gajes.
    Laat u niks wijsmaken door dat linkse zootje in Den Haag……….Nederland heeft een levensgroot probleem en niet alléén met Marokkanen, maar ook met Turken, Afghanen, Nigerianen, Ivorianen, Zulu’s , Hutsi’s , Putsi’s , Rutsi’s of hoe die wilden ook heten mogen !
    Rutte en co. proberen álles onder ’t tapijt te vegen, ik denk, én hoop, dat ze daarmee te laat zijn en dat de bevolking, dus de échte NL’ers , het over enige tijd niet meer pikken en zich zelf gaan verdedigen, zoals zo hier en daar reeds gebeurt.
    ’t Is toch te gek voor woorden dat échte NLérs het gevecht moeten aangaan om hun EIGEN land te heroveren op een stel ongeletterde wilden ?

    Like

   • Natuurlijk zijn er ook andere problemen,maar Marokkaanse problemen en islam zijn het grootste…

    Like

  • Harry zegt:

   Zeg pepo ,

   Hoe kom je aan al die onzin ?
   “Wilders en de satanisten met hun offeringen” ?
   Ben je soms ook gelovig ?
   Dat gaat namelijk haast altijd samen met bespottelijke beschuldigingen , intriges en complotten !
   Oorzaak : geestelijke labiliteit !
   Als je niks beter te melden hebt , donder dan op .
   Want hier worden we niks wijzer van , integendeel .
   Het ruikt naar schizofrenie !
   Je hebt hier echt niks zinvols te melden , halve zool !

   Like

 7. Hovawart zegt:

  Het probleem is dat we er nog steeds over praten………en maar blijven lullen, ze leggen heus niet hun oor op je zieltje om te luisteren, een hengst voor hun harses motte ze krijgen.
  Nu is de islamistische instroom nog een kleine kras, straks een septische shock en daarna word het een doodwond, net als de pest of de zwarte dood zal de omvolking voor een massale sterfte van een derde deel van de Europeanen gaan zorgen, al dan niet bijgestaan door de volgende grote depressie en een designervirus om van de grijze plaag af te geraken..diversiteit is slechts een hulpmiddel om de wereld te kunnen herschapen……maar niet ten gunste van het volk.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Top die meneer

  Geliked door 3 people

 9. Monalisa zegt:

  Nee hoor Geert het zit in heel Europa zelf de stad waar je vroeger als kind heeft gewoont.

  Geliked door 1 persoon

 10. bobzelf zegt:

  HE PEPO !!!

  HEB JIJ ERG LANG BIJ DIE MOLEN GEWERKT ??

  JE HEBT DUS ALLE LULVERHALEN DIE JE OOIT GEHOORD HEBT …
  NU EVEN GEPLAATST

  KAN JE ER OOK WAT HARDE BEWIZEN BIJ ZETTEN, STAAT WAT LEUKER , .?

  DAN DE HERSENDODE DROEFTOETER UITHANGEN ….

  AANNAMES ZIJN LEUK , BEWIJZEN DOEN HET BETER !!

  DUS ROEP IK EVEN NET ALS JIJ HE , VUILE KLEINE HOMO ,,

  JE MOEDER WERKTE OP DE WALLEN , HOOR IK STEEDS !!

  GA JIJ DIT HIERNA NU EVEN UITLEGGEN , DAN WEL WEERLEGGEN ??

  VEEL PLEZIER,

  OOM ARGUMENTENGRAAG

  Geliked door 1 persoon

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De titel van het boek waaraan wordt gerefereerd is trouwens niet “Het Marokkanenprobleem” maar “Het Marokkanendrama”.
  Uitgeverij Meulenhoff
  ISBN 978 90 290 79921 / NUR 747
  Echt een aanrader !!

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De uitvinding van twee islams.
  De “meiden van halal” (de drie zusjes Esmaa, Jihad en Hajar Alariachi) riepen dat ook in koor tegen Hans Teeuwen; “Maar hoe kan dat dan, onze islam is liefde, waar is dan die liefde daar hoor ik u niet over”.

  Like

  • pepo Copyright: Ik heb jouw bijlage bekeken en ik kan je vertellen dat dat gewone onzin is. Ik heb geen een bewijs gevonden dat Wilders werkt voor Illuminati, het is bekend dat Illuminati de hele wereld in concentratie kampen wil zetten, dat ze tegen nationalistische landen zijn, dat ze de EU-EUSSR- hebben opgericht, dat ze voor het vernietigen van alle culturen en natien zijn en we weten dat Wilders tegen dat is. Geloof niet wat andere zeggen, maar wat zij doen. Wat zijn de daden van Wilders? Dat is: deislamisering, sluiten van grenzen,niet meer immigranten binnen laten, uit de EU gaan. Dit wil de Illuminati niet, zij strijden juist voor dit. En helaas alle partijen in Nederland en hun stemmers steunen dat. Daar zit jij nu ook. Wakker worden! En lees geen linkse troep meer.

   Like

 13. pepo Copyright zegt:

  Ik heb altijd achter GW gestaan tot 2 weken geleden.
  Ik kwam hem op internet overal tegen dat hij aan de kant van de deep state staat.
  Wat heeft hij de afgelopen jaren nou echt voor elkaar gekregen!
  Het is een grote poppenkast (bedrog)
  Lees én oordeel zelf.
  https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=1028

  Like

  • @pepe
   “Wat heeft hij de afgelopen jaren nou echt voor elkaar gekregen!”
   Een veel gehoorde kreet die getuigt van weinig kennis van ons politieke stelsel, afgezien van een korte periode als gedoogpartner zit de PVV in de oppositie en hebben ze dus niet de macht om aan de knoppen te draaien.
   Coalities zitten tegenwoordig zo dichtgetimmerd onder Rutte en kennen zo’n zware fractiediscipline dat de oppositie bijna buitenspel staat.
   Wat heeft hij bereikt? Nou dat andere partijen het succes van de PVV zien en in de hoop op stemmenwinst naar hem toe opschuiven.
   Niet dat dit al tot significante resultaten heeft geleid, ze doen helaas iets anders dan dat ze met de mond belijden, maar daar kun je moeilijk Wilders de schuld van geven.

   Like

 14. Gienekehado zegt:

  De ene helft van NL verveelt zich zogenaamd, de andere helft heeft een Burn-Out! 4 miljoen werknemers staan op instorten / omvallen!! Dit land is TERMINAAL!! (weten wij al heel lang!!)
  https://www.ad.nl/ad-werkt/grote-groep-werkenden-loopt-risico-op-burn-out-door-coronacrisis~a44c946a/

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  https://t.co/5vYgVnz1Zu?amp=1

  In een zorgwekkend rapport uit 1988 over Marokkaanse daders stond al: als er niet zou worden ingegrepen, zou een hele generatie ontsporen. Dat was 32 jaar geleden. https://telegraaf.nl/t/332074041/ via
  @telegraaf

  Geliked door 2 people

 16. Bas zegt:

  https://t.co/5vYgVnz1Zu?amp=1

  In ’95 scheurden Marokkanen in het Tikibad al de badpakken van de meisjes kapot. Ze wachtten ze met 4 man op in de glijbaan en als die meisjes er uiteindelijk aan wisten te ontsnappen waren ze (half)naakt en gevingerd in iedere lichaamsopening. Werd toen ook afgedaan als incident.

  Geliked door 3 people

 17. verwardeman zegt:

  Geert , laat eens weten hoe je het gaat aanpakken !
  Laat je ons leger / mobiele eenheid het spulletje oppakken in razzia’s , om ze
  vervolgens in grote containerschepen terug te varen ?
  Of laat je Putin vanuit Rusland enorme hoeveelheden Kalashnikovs met munitie
  invoeren , zodat alle mannen – 18 jaar en ouder – dit spulletje af kunnen schieten ?
  Gaan we ze dan vervolgens met platte vrachtwagens -met grijper – oprapen om
  ze – in een megacrematorium op te stoken ( ruimen dus zoals dooie varkens ) ?
  Ik ben zo benieuwd HOE je de de-iSSlamisering aan gaat pakken !

  Like

 18. Bas zegt:

  2019
  https://www.omroepwest.nl/nieuws/3866367/Haagse-zorgen-om-invloed-IS-op-jeugdwerk

  Haagse zorgen om invloed IS op jeugdwerk

  DEN HAAG – De gemeente Den Haag heeft grote zorgen over welzijnsorganisatie Xtra. Jongerenwerkers zouden in de achterstandswijken Transvaal en Schilderswijk IS-propaganda tonen en kinderen leren hoe ze kunnen verbergen dat ze radicaal gedachtegoed aanhangen. Ze doen dat op basis van kennis die ze hebben opgedaan in een cursus van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Dat meldt het AD donderdag.
  ‘We hebben signalen over radicalisering binnengekregen, en deze hebben we ook uitgebreid onderzocht. Deze hebben we alleen niet kunnen staven’, laat een woordvoerder van de gemeente weten.

  ‘Het is onacceptabel als jongeren in Den Haag willens en wetens op het verkeerde pad worden gebracht’, zegt burgemeester Pauline Krikke. ‘Het college heeft eerder deze week een onhankelijk onderzoek aangekondigd naar de welzijnsorganisatie Xtra. De artikelen in het AD bevestigen nog maar eens de noodzaak van zo’n groot onafhankelijk onderzoek.’ De geluiden over de salafistische jongerenwerkers gaan mee in dit onderzoek. Ook komt er een uitgebreide brief die ingaat op dit geval inclusief een

  Geliked door 1 persoon

 19. Bas zegt:

  https://www.bladna.nl/amp,31307,europa-gestolen-auto-marokko,31307.html?__twitter_impression=true

  Tientallen in Europa gestolen auto’s in Marokko teruggevonden

  De Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben in samenwerking met Interpol een onderzoek gestart naar een criminele organisatie gespecialiseerd in de smokkel van in Europa gestolen voertuigen naar Marokko.

  Tientallen auto’s zouden door de organisatie tussen 2018 en 2019 in België, Frankrijk en Spanje zijn gestolen. De documenten en kentekenplaten van de voertuigen werden vervalst volgens een rapport van Interpol.

  Like

 20. Gienekehado zegt:

  Werken bij de Goudwisselkantoren zal ook wel flink wat stress geven. Je weet dat er op elk moment van de dag een scooter bij je pand kan stoppen met ‘door Den Haag gefaciliteerd TUIG’!!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/overval-op-goudwisselkantoor-haarlem/ar-BB1836cD?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 21. Bas zegt:

  Ondergerapporteerd verhaal van de week (door de reguliere media), honderden jonge migrantenmannen komen elke nacht samen in verschillende steden in Nederland om te protesteren, te vernielen en algemene chaos te veroorzaken. Ik ben blij dat dit soort onrust niet bestaat in #Polen

  Geliked door 2 people

 22. Bas zegt:

  Invasie gaat doorrr
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/chaos-en-drukte-bij-asielmeldpunt-ter-apel-asielzoekers-kunnen-niet-eens-in-een-bed-slapen/

  Chaos en drukte bij asielmeldpunt Ter Apel: asielzoekers kunnen niet eens in een bed slapen

  De drukte bij Nederlandse asielzoekerscentra, het stijgende tekort aan personeel bij COA, tel dit bij elkaar op en je hebt een gigantisch probleem! Het aantal asielzoekers stijgt weer rap, maar er is geen plek, geen personeel, om al deze mensen een plek te gunnen. Dreigt hier een nieuwe bom te ontstaan?

  VluchtelingenWerk Nederland uit terecht kritiek: hoezo heeft het COA er geen rekening mee gehouden dat het aantal asielzoekers weer zou gaan stijgen. Door dit soort blunders zien we maar weer eens wat voor een onkunde er is bij de migratiediensten in Nederland. Ze lopen continu achter de feiten aan.

  Geliked door 1 persoon

 23. Bas zegt:

  Ik heb de achternaam van de man wél weggelaten!
  https://tpo.nl/2020/08/16/bonusquote-marokkaanse-gastarbeider-72-in-overvecht-pak-ouders-relschoppers-maar-op-hun-uitkering/

  Bonusquote – Marokkaanse gastarbeider (72) in Overvecht: Pak ouders relschoppers maar op hun uitkering
  Ondertussen durft loco-burgemeester Lot van Hooijdonk (GroenLinks) niet voor de camera

  Boulkner – geboren in Marokko:
  “Dit was een fantastisch land. Nu is het verpauperd. En als je iemand gaat corrigeren, krijg je een grote bek. Ik ben gewoon ’een bruine’. Maar de Nederlanders moeten eens goed achter hun oren krabben bij de volgende Kamerverkiezingen. Het is vreselijk volk dat naar Nederland is gekomen. De relschoppers moeten de wet respecteren. De wetgever in Den Haag is een beetje slap. Pak de ouders maar op hun uitkering. dan gaan ze hun kinderen wel knijpen. En Berbers hebben groot ontzag voor hun ouders.”

  Geliked door 3 people

 24. M. zegt:

  De complete regering is het grootste probleem want die blijven het eigen volk terroriseren met problemen die men niet wenst te bespreken maar wel blijft binnen halen voor nog meer problemen.
  Zelfs een kleuter zou het land nog beter regeren.
  In feite zijn het terroristen die hun eigen bevolkingen terroriseren met de politieke wet in hun zak.
  een wet die niets meer heeft met het beschermen van de burgers maar voornamelijk het beschermen van de ellende en de mensen die het volk terroriseren met mondkappen en anderhalve meter flauwekul om het land kapot te maken.
  De schofterige bende zoals in Australie dat wil men hier ook graag want als men kindertjes kan martelen met eenzame opsluiting staat men vooraan.
  En wat is er nou mooier voor ruggengraatloze dienders dan kindertjes te knoeien in opdracht van wat criminelen met onfrisse plannen met de mensheid en je de ouders met wat geweld hun kostbaarste bezit mag afpakken.
  Zonder ook maar te kunnen bewijzen dat het virus bestaat en met testen die niet werken.

  https://www.ninefornews.nl/australische-coronaspoedwet-maakt-uithuisplaatsing-kinderen-mogelijk/

  Moet je die waanzin lezen die die corona zwendelaars verzinnen, te ziek voor woorden.

  Like

  • Gienekehado zegt:

   ‘Ik ben geen socioloog en dat wil ik ook helemaal niet zijn. Dit is gewoon idioot gedrag waar ik geen verklaringen voor ga zoeken’. Nee natuurlijk niet, dan komt het wel heel dichtbij, LULHANNES die je bent! Een heel land naar de Kloten geholpen, 500 M I L J A R D verpatst!! Ouwe mensen in hun luiers laten verrekken, NIKSNUTTEN faciliteren!! En van die Segers ga ik ook weer voor de zoveelste keer over mijn nek, Valse Psalmzinger!!

   Geliked door 1 persoon

 25. Bas zegt:

  Rutte gaat géén verklaring zoeken, dus wegkijken, en dát is een van de oorzaken van het probleem!!!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/mark-rutte-ziet-rellen-met-lede-ogen-aan-dit-is-gewoon-idioot/

  Mark Rutte ziet rellen met lede ogen aan! “Dit is gewoon idioot”

  “Dit is compleet zinloos en onacceptabel gedrag waarbij ik me echt afvraag wat die ouders aan het doen zijn dat ze dit toelaten. Ik ben geen socioloog en dat wil ik ook helemaal niet zijn. Dit is gewoon idioot gedrag waar ik geen verklaringen voor ga zoeken. Dit hoort te stoppen.”

  Like

 26. Maar er is een probleem de Marokkanen de gaan hier nooit weg er komen alleen maar meer bij islam heeft veel kracht in Nederlands

  Like

  • karton zegt:

   @ Straat soldaat.
   “islam heeft veel kracht in Nederlands”
   Weet u, SS, dat hadden de Duitsers ook in Nederland gedurende de jaren ’40-’45.
   Maar ééns houdt die kracht op omdat de z.g. onderdrukten hun eigen kracht gaan leren kennen en de “infiltranten” met zéér harde hand zullen verwijderen.
   Vergist u zich niet !!! Die tijd komt !!!
   .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s