Daar heb je het al: Amsterdam hangt sensoren op die afstand tussen mensen meten

Screenshot_304

(Door: “9ForNews”)

De gemeente Amsterdam heeft ‘vanwege corona’ als eerste stad in Nederland speciale sensoren ingezet om de drukte van mensen op bepaalde plekken te meten. Sensoren hangen sinds eind april bij vijf ingangen van het Vondelpark en op de Albert Cuypmarkt. Op de Wallen en bij het centraal station hangen telcamera’s en op de Nieuwmarkt een 3d-sensor. Als het nodig is, grijpt Amsterdam in om mensen op 1,5 meter van elkaar te houden.

Lees verder>>>
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Daar heb je het al: Amsterdam hangt sensoren op die afstand tussen mensen meten

 1. Gienekehado zegt:

  Daar heb je het al; eerst een landje volproppen met KANSARMEN / HANDOPHOUDERS zodat je wel hutje-mutje moet zitten en nu er STRONT aan de knikker is mensen dwingen om afstand te houden! Krijg om mij de CoronaPleuris,

  Geliked door 2 people

 2. sweetheart zegt:

  gewoon je telefoon thuis laten, neem alleen een telefoontje mee voor noodgeval zonder poes pas, doe ik en werkt prima

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Ze zijn ‘de hel op aarde’ voor ons aan het bereiden.
  En ‘Wij (…) bij de gratie Gods’ (hoe dúrft hij zich zo te noemen!) zet daar binnenkort wel even ‘Onze’ handtekening onder (saluut!):

  Klik om toegang te krijgen tot document

  ‘Niet normaal maken wat niet normaal ís’, zei ‘de overbodige’, maar wat kan hém het allemaal schelen? Hij heeft nog nooit iets voor ons gedaan.
  Als híj en z’n familie maar kunnen genieten, dat is het belangrijkste.

  Robert Jensen zei het een tijd geleden al: ‘Ze gaan die 1,5 in de wet vastleggen.’

  Geliked door 4 people

  • BigLJohn zegt:

   tistochwat; Er stond een uiterst zielig verhaal over Rutte zijn (overleden) vader in het Brabants Dagblad. Het ging over zijn vader die in een Jappenkamp had gezeten en daar de meest erge dingen had meegemaakt. Je moet weten dat mensen die dit soort ellende hebben meegemaakt daar nooit over gaan praten, zelfs niet het geringste wat ze kwijt willen. Ik geloof er dus geen barst van. En alweer zit Rutte te liegen ! Het zit in dezelfde hoek als al diegenen die na de tweede wereldoorlog beweerden in het verzet gezeten te hebben. Maar ja denkt Rutten; dat levert mij weer een hoop kiezers op….

   Like

   • Gienekehado zegt:

    Valse Profeet!!!!!!!!!!! Als Wilders het ene na het andere dramatisch verhaal brengt, zit IE gewoon lekker met zijn speeltje te spelen!! Ik heb het jankverhaal ook gehoord. Waarschijnlijk opgeblazen voor de gelegenheid!! Valse Profeet!!

    Like

   • oudmarinier zegt:

    Geachte BigLJohn , idd …niet allemaal praten ze er over . Ik weet van ’n oom van mij , die aan de Birma spoorlijn heeft gewerkt…Zijn kinderen , mijn neven en nicht , die regelmatig vertelden over wanneer hun pa , weer eens ’n moment van “verstandsverbijstering” had gehad. Vaak midden in de nacht , de hele buurt bij elkaar schreeuwde , compleet over de rooie , helemaal bezweet van de angst e.d. en daarna kon hij zich er niets meer van herinneren. Mijn neven en nicht , vertelden wel erover dat hun pa dan zowel in het Maleis , Japans en NLs dingen zei …waar je je maag van binnenste buiten keert . Tijdens gesprekken tussen mijn oom , zijn vrouw en kinderen , kwam het ALS hij al eens zo’n bui had om te vertellen (omdat men hem er naar vroeg ivm verwerken van meegemaakte drama , dat mijn oom vaak huilend als een klein kind , zat te snotteren . Zeg maar een vorm van zware PTSD . Dit heeft tot medio 90-er jaren geduurd , waarna mijn oom is overleden aan kanker. 3 andere ooms , waarvan 1 gesneuveld tijdens invasie van de Jappen op Java , 1 oom ontkomen en naar Australie gegaan en aangesloten bij de KNIL – troepen aldaar en 1 oom in Jappenkamp op Java en later Sumatra . Overleefd en weinig klachten. Vertelde soms wel eens verhalen. Opa en oma , Opa (KNIL Kapitein ) ook ontkomen naar Australie en samen met zoon verder gevochten (guerilla-commando opdrachten). Later weer bij oma gevoegd NA capitulatie van de Japen. Oma had in een Jappenkamp voor civilisten gezeten en was vrij goed behandeld en oorlog doostaan.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    BigLJohn 18 augustus 2020 om 02:06

    Aaah, wat is Rutte toch ziellugh…
    Moeten we nou medelijden met hem hebben?
    Nou, ammenooitniet!
    Rutte is zelf een vieze sadist, die ons dag en nacht psychisch (en in onze portemonnee) martelt en kwelt.

    Like

 4. Realist zegt:

  Handhavers in Den Haag in actie:

  Like

 5. Jan zegt:

  Afgekeken van China

  Een schot met een catapult en weg is de camera

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Daar heb je het al: Amsterdam hangt sensoren op die afstand tussen mensen meten! | eunmask

 7. Ben zegt:

  Halsema werkt aan haar droom scenario.
  De totalitaire staat waar de burger slechts mag slikken en stikken.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Die anderhalve meter bullshit heeft alles te maken met gezichtsherkenning,straks krijgen we overal cameras in nederland en 5 G speelt ook een belangrijke rol.

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  Schedelmeten 2.0.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  …. Gezichtsherkenning? Zodat mensen die in overtreding zijn gemakkelijk kunnen worden opgespoord?….Geen sprake van ! Mondkapje op, een flinke hoed op, zonnebril op, en je bent onherkenbaar. En voor herkenning; ook je telefoon thuislaten. Neem voor een veilige doortocht een honkbalknuppel onder je jas mee alwaar je alle sensoren (alsmede overlast-gevende Marokkanen) aan flarden kunt slaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s