Het Veiligheidsberaad . . .

Screenshot_306

(Door: “Elise Nijmegen”)

De Nederlandse regering ontneemt ons in samenwerking met de veiligheidsregio’s en in opdracht van de Verenigde Naties onze vrijheid. Nederland is namelijk door de hoge heren verdeeld in 25 veiligheidsregio’s. Hhet bestuur van een veiligheidsregio bestaat uit alle burgemeesters uit die regio. En één van deze burgemeesters wordt door Koninklijk besluit tot voorzitter van deze Veiligheidsraad benoemt. De 25 voorzitters van de veiligheidsregio’s vormen samen het veiligheidsberaad.

Dit veiligheidsberaad heeft een voorzitter en verschillende portefeuillehouders. Het kabinet dicteert het veiligheidsberaad. De leden van dit veiligheidsberaad, die mensen die de dictatoriale en vrijheidsbeperkende maatregelen in uw regio uitvoeren in opdracht van het dwazenkabinet, zijn:

Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond: A. Aboutaleb a.aboutaleb@rotterdam.nl
Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland: F.Halsema https://formulier.amsterdam.nl/mail/bestuur/mail-burgemeester/
Veiligheidsregio Haaglanden: J.H.C van Zanen burgemeester@denhaag.nl
Veiligheidsregio Brabant-Noord: J. Mikkers https://formulieren.s-hertogenbosch.nl/formulier/nl-NL/Burgerzaken/scGCC09.aspx/fGCC09_Email
Veiligheidsregio Twente: G.O. van Veldhuizen https://dloket.enschede.nl/loket/burger/contact-formulier
Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek: P.I. Broertjes (Portefeuillehouder Evaluatie Wet Veiligheidsregio’s) p.broertjes@hilversum.nl
Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland: J. Hamming (Portefeuillehouder Landelijke Meldkamer) raadsgriffie@zaanstad.nl
Veiligheidsregio Hollands Midden: H.J.J. Lenferink h.lenferink@leiden.nl
Veiligheidsregio Groningen: K.F. Schuiling burgemeester@groningen.nl
Veiligheidsregio Flevoland: F.M. Weerwind (Portefeuillehouder Informatievoorziening) https://formulieren.almere.nl?TriplEforms/formulier/nl-NL/evAlmere/scContactformulier.aspx/flntro
Veiligheidsregio Noord-Holland Noord: P.M. Bruinooge secretariaatburgemeester@alkmaar.nl
Veiligheidsregio Kennemerland: M. Schuurmans secretaresse@burgemeester@haarlemmermeer.nl
Veiligheidsregio Zeeland J.A.H. Lonink j.lonink@terneuzen.nl
Veiligheidsregio Drenthe: M.L.J. Out (Portefeuillehouder Vrijwilligheid, Evaluatie Wvr en Bevolkingszorg) bestuurssecretariaat@assen.nl
Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant: Th. Weterings (Portefeuillehouder Ongekende crisis) https://winkel.tilburg.nl/formulieren/server/winkel-ui/start.html?sessionld=211d0742-a38f-43fe-a1ce-9bb19266f8f5
Veiligheidsregio Gelderland Zuid: H.M.F. Bruls (Voorzitter Veiligheidsberaad) h.bruls@nijmegen.nl
Veiligheidsregio Brabant Zuidoost: J. Jorritsma https://www.eindhoven.nl/contactformulier-bw
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden: A. Marcouch http://ahmedmarcouch.nl/contact/
Veiligheidsregio Zuid-Limburg: J.M. Penn-te Strake secretariaat.burgemeester@maastricht.nl
Veiligheidsregio Utrecht: P.E.J. den Oudsten https://pki.utrecht.nl/Formulieren/flow/stateAction.do?flow=kl_process_add_reactieburgemeester&state=uwgegevens_personen
Veiligheidsregio Fryslân: S. Buma https://www.e-inwoner.nl/prod/fr/Leeuwarden/LWD_contact_formulier_nieuw/new
Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid: A.W. Kolff (Portefeuillehouder Brandweer) burgemeester@dodrecht.nl
Veiligheidsregio Ijsselland: P.H. Snijders peter.snijders@zwolle.nl
Veiligheidsregio Limburg-Noord: A.S. Scholten (Portefeuillehouder GHDR) a.scholten@venlo.nl
Veiligheidsregio Noord- en- Oost-Gelderland: A.J.M. Heerts gemeente@apeldoorn.nl

Mocht u er nu iets van vinden wat deze burgemeesters in uw veiligheidsregio doen en ze een mail willen sturen om ze dat te vertellen, dat kan. Ik heb het mailadres erbij gezet maar zeer waarschijnlijk zijn ze ook wel op Twitter te vinden… Wat opvallend is, is dat deze burgemeesters opvallend veel nevenfuncties hebben… Maar dat terzijde.

Deze tijden doen me denken aan de verhalen van de mensen die één of meerdere generaties boven mij zitten en die vertelden over vroeger. Toen er een chaotische tijd was, waarin de bevolking door de politiek in tweeën werd gesplitst en mensen ook aangemoedigd werden om anderen te verlinken. Nu is er een kliklijn in Nederland. De politie wordt niet voor de goede dingen gebruikt, geld wordt verkeerd besteedt, vrijheid en privacy worden steeds minder, het zelfbeschikkingsrecht staat onder druk, bedrijven gaan failliet, ouderen sterven eenzaam en alleen, het hele land is in chaos en dat allemaal omdat er een virus is dat, zo zei Rutte destijds, het niet overleeft bij 30 graden Celsius.

Het is een hoax en er zijn mensen, zoals de mensen hierboven beschreven, die hieraan meewerken, die meewerken aan Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties. Er komt een spoedwet, omdat er geen virus meer actief is. Het is te bizar voor woorden wat dit kabinet doet, weglopen om aan een stemming te ontkomen. Echt bizar!!! Ze zouden eigenlijk, mijns inziens, per direct uit hun functie moeten worden gezet, aangezien ze ons, de Nederlander en de democratie, niet meer respecteren.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het Veiligheidsberaad . . .

 1. Julia zegt:

  Elise. Een massa geïndoctrineerde Nederlanders kun je wel opgeven zij laten zich onderdanig in de hoek drukken door een waanzinnig politiek spel en hebben totaal niet door dat Rutte en De Jonge handelen in opdracht van een globalistische agenda 21/30 WHO. Nimmer zo een onderdanig en laf volk meegemaakt die zich zonder meer als schapen rijp voor de slacht overleveren aan dit schandalig ideaal. Grote bek vanaf de bank is de Nederlander eigen maar strijdlust en verzet is hun vreemd. Ondertussen zijn die geblinddoekte domoren de dupe van een systeem dat ze totaal afhankelijk maakt van een dictatoriaal regiem. Wat bereik men nog met dit angstig onderdanig volk alleen is het triest dat zij Nederlanders die wel door hebben wat er daadwerkelijk gaande is mee de diepte in trekken. Weer zo een dictatoriaal staaltje van een door gesnoven burgemeester Halsema en gemeenteraad Amsterdam https://www.ninefornews.nl/daar-heb-je-het-al-amsterdam-hangt-sensoren-op-die-afstand-tussen-mensen-meten/ alhoewel dit stuk links schepsel niet de moeite nam om aanwezig te zijn op het Museumplein tegen zinloos geweld en een massa Nederlanders het lieten het afweten. Hoe diep moet je schaamte gaan als je je kinderen en kleinkinderen overlevert aan dit linkse verrotte systeem dan schaam ik mij om nog een Nederlander te zijn. Vandaar dat al die veiligheidsregio’s waar linkse bestuurders aan het hoofd staan dat is niet verwonderlijk. Dat zijn de grootste dictators en verraders die nu ons vertellen, aan banden leggen en nog meer ondemocratische maatregelen opleggen. Wat mij betreft worden ze morgen nog uit hun vet betaalde zetels verbannen.

  Geliked door 2 people

 2. ttroubadour zegt:

  Uit hun junktie gezet,demonstreren,staken en niet langer deze terreur accepteren.Wit Russen strijden voor hub vrijheid.Mijn ouders tegen de nsb en de nazi’s en wij?wij akzepeteren dit zomaar?

  Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Wat wij moeten doen zoals de Marokkanen nu doen massaal in verzet komen tegen deze dictators.
  Desnoods met geweld en wel tegen deze lieden.
  Niet tegen de onschuldige burgers zoals deze verachtelijke lieden doen.

  Like

 4. Julia zegt:

  Erger mij groen en geel aan het woord Veiligheidsregio alleen al. Wat is de inhoud hiervan een stel linkse idioten aan het hoofd die überhaupt het woord veiligheid niet meer in de mond kunnen nemen. Zie de wantoestanden in o.a. Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Wat zijn het voor een stel nutteloze lafaards ze zijn te laf om de daadwerkelijke problemen keihard aan te pakken en zegevieren nu op de toegeëigende macht door politiek Den Haag de meest idiote maatregelen te treffen t.o.v. vreedzame burgers die zij geen enkele veiligheid kunnen bieden. Wat een stel ongeloofwaardige laffe onbenullen. Zum kotzen.

  Like

 5. koosv8 zegt:

  Ze gaan alleen pas wanneer zei het gebouw uit getrapt worden denk ik. Waar zijn al die zg. Keiharde hooligans

  Geliked door 1 persoon

 6. duinsnip zegt:

  Het maakt helemaal niets uit, wat verstandige mensen ook allemaal zeggen, de NWO heeft een agenda waar ook onze Sodom en Farizeersregering aan meewerkt, en mondkapjes betekent, u moet uw smoel dichthouden, wij zijn de baas nu. Nog even de spoedwet erdoorheen jagen en de burger is rechteloos gemaakt, het parlement buitenspel. Gefeliciteerd.

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  De uitspraak van een EU-voorganger van Juncker die ooit heeft gezegd dat; The best way to take control over people and control them utterly is to take a little of their freedom at a time, to erode rights by a thousand tiny and almost imperceptible reductions’……stilletjes en steeds verder, voorwaarts met de ondermijning.,,,,kijk om u heen, de EU is er niet voor u.

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  Zolang burgers bereid zijn te kruipen voor foute machthebbers, zolang zullen de foute machthebbers voortgaan met onderdrukken. In tegenstelling tot voor de Corona uitbraak, blijken er opeens massa’s politieagenten en Boa’s te bestaan. Nu opeens geen uitmaak van; wij hebben onze prioriteiten en kunnen voor de overlast niet bij u aan huis komen. Maar wel bij die kleine supermarktwinkelier. De politie kwam met groot machtsvertoon aanzetten, en na die arme winkelier zwaar bekeurd te hebben, zijn zaak verplicht op slot liet doen, plaatsten ze wel 10 agenten voor zijn winkel om hem te kleineren. Dit is het nieuwe normaal van de politie en dit zijn hun nieuwe prioriteiten !

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Kijk vooral naar de kwaliteit van de nieuw geworven BOA’s (o.a.(Amsterdam en Rotterdam) die veelal uit allochtonen wordt samengesteld. Gewoon een soort Efteling politie die plezier hebben in de verkregen macht die zij mogen uitoefenen dan mag u raden wie daar als eerste de dupe van zijn namelijk wij Westerse bevolking omdat zij de westerse samenleving verachten. Maar zij hebben een legaal baantje om de boel onterecht dwars te zitten. Bij de politie ontbreekt ook veelal kwaliteit en de jonge dametjes met paardenstaart en net vrij van jeugdpuistjes jonge mannen hebben geen enkel overwicht of capaciteit om deze functie uit te oefenen. Jaren terug toen het korps nog een daadkrachtig korps was werden deze jonge mensen onder begeleiding van een ervaren agent goed ingewerkt maar de oudere agent met kwaliteit past niet meer in het huidige politiek bolwerk.

   Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  In ieder geval komen Rutte en De Jonge vanavond met nieuwe maatregelen en pakken zij de grote groepen het tuig onder de allochtonen in probleemwijken op deze manier aan https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/daar-gaan-we-weer-overheid-overweegt-groepsgrootte-weer-in-te-perken/ Echter zij hebben het wiel opnieuw uitgevonden waar de normale Nederlandse jongeren weer de dupe van worden en die geïmporteerde relschoppers zich hier niets van aan zullen trekken. Dat is nu de tendens bij grote problemen waar de overheid geen macht meer over heeft gaat het slappe duo Rutte en De Jonge dit soort ondemocratische maatregelen invoeren.

  Like

 10. Torsten Himmelsstoss zegt:

  Burgemeesters en wethouders die de anderhalve meter-waanzin en mondkapjes
  opdringen en boa’s en politie opdracht geven bekeuringen uit te delen,
  doen dat zonder enige bevoegdheid en zonder tussenkomst van de wetgever.
  Bron: hoogleraar staatsrecht Wim Voermans.
  https://ejbron.files.wordpress.com/2020/08/screenshot_277.png?w=370&h=269
  Wanneer komt iedereen eindelijk in VERZET.???

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Torsten Himmelsstoss; Het laatste verzet dateert uit 40 – 45. Dat komt echt nooit meer terug. Na de oorlog bleek opeens iedereen in het verzet gezeten te hebben, stelletje nep helden…. Nederlanders zijn verworden tot watjes, willoze zombies die alles slikken wat den Haag dicteert. Het enige verzet wat Nederlanders kennen is; telefoon turen, lachgas gebruiken, comazuipen, voetbal, en domme TV programma’s. Of anders als ze met hun auto rijden, het verzet van 3 naar 4 schakelen….

   Like

 11. Republikein zegt:

  Maar de koning is de baas.[van het krankzinnigengesticht]
  https://pbs.twimg.com/media/EWnKnhwXYAAZfD0?format=jpg&name=medium
  Instead of receiving gifts for his birthday, our King gave gifts to the hard workers of a Ankara hospital.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s