Zijn zwarte levens belangrijker?

Screenshot_313

(Door: Willi Huber – Vertaling: E.J. Bron)

In politiek evenwichtiger tijden zou zonder lange discussie al lang duidelijk geweest zijn dat elk mensenleven telt. Het is een van de grondpijlers van onze democratie dat alle mensen voor de wet en het recht gelijk zijn, om het even hoe ze er uitzien, welk geslacht ze hebben en waar ze vandaan komen.

Blick Oostenrijk

Wet en grondwet zijn in de praktijk echter geen werkelijk verlangen van de linksen – behalve als ze er van kunnen profiteren en de slachtofferkaart uitspelen. Op dit moment wil men ons wijsmaken dat uitsluitend de uitspraak “Black Lives Matter” politiek correct zou zijn.

“White Lives Matter” zou sowieso al helemaal niet kunnen, en “All Lives Matter” zou net zo racistisch zijn. De zwarten zijn in het kader van de Amerikaanse presidentsverkiezingen het uitverkoren slachtoffer van het uur, voor wie iedereen maar het best zou kunnen neerknielen.

Op de Duitse televisie werd naar aanleiding van een incident zelfs brutaal gelogen dat “White Lives Matter” zou staan voor “Alleen blanke levens tellen”. Hoezeer hier met twee maten wordt gemeten, valt niemand meer op.

Eveneens net zo subtiel is de vertaling van de ook bij gewelddaden vaak gebruikte uitroep “Allahu akbar”. Deze betekent eigenlijk “Allah is groter” en is daarom altijd als hij wordt gebruikt een aanspraak op hegemonie.

Onze linkse vrienden prediken echter van oudsher op al hun kanalen dat hij “God is groot” zou betekenen. De duivel zit verborgen in het detail.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Willi Huber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, gezond realisme, Hypocrisie, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zijn zwarte levens belangrijker?

 1. Bas zegt:

  Zwarte racisten

  https://www.citizenfreepress.com/breaking/shock-video-democrat-politician-john-thompson-encourages-crowd-to-burn-down-minneapolis-suburbs/

  SHOCK VIDEO – De democratische politicus John Thompson moedigt het publiek aan om de buitenwijken van Minneapolis ‘af te branden’ …

  John Thompson, die vorige week de voorverkiezing voor Democraten won voor District 67A van het Minnesota House of Representatives, intimideerde een buitenwijk buiten Minneapolis toen gewelddadige enablers hem aanmoedigden.

  ‘Fuck je motherfucking peace, white racist motherfuckers!’ Schreeuwde Thompson tegen de met afschuw vervulde eigenaren van onroerend goed die de situatie zagen gebeuren. Een van de buren hield een vlag van Blue Lives Matter vast en Thompson zei hem ‘hem in zijn reet te steken’.

  Thompson stelde de menigte voor om de hele stad plat te branden. “Deze hele staat is afgebrand voor $ 20 verdomde dollars, denk je dat we er een fuck om geven om het af te branden?”

  Like

  • Heniusz zegt:

   Gelukkig hebben ze daar nog zo iets als het 2nd amendment… Het recht je have en goed desnoods met geweld te verdedigen, maar iets zegt me dat deze pipo zelf niet voorop gaat lopen om dingen plat te branden, zijn eigen zielige leven is hem waarschijnlijk te lief. Maar wat een misbaksel, ze hadden de nageboorte weg moeten gooien, zwarte racistische kippenverkrachter.

   Geliked door 1 persoon

 2. Gienekehado zegt:

  Deugpunten voor Ferdi Bolland!!! ‘Celebrate Black Music’, niks mis mee. Zwarte muziek, hele generaties Blanken genieten / genoten er van!! Bolland heeft even geen weet van de slachtpartijen / moordpartijen etc. onder de Blanke boeren in ZA, Rhodesië!! Selectieve Verontwaardiging, noemen wij dat!! Deugpunten voor Ferdi Bolland!
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/ferdi-bolland-wijdt-radioshow-aan-donkere-artiesten/ar-BB183JCI?ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  De proef zit in pudding.

  Like

 4. Peter zegt:

  Duitse tv is net als hier in linkse handen ,de top rooft de kijk en luistergelden ,en leeft er op los als zonnekoningen goedgekeurd door de Duitse staat en als dank hiervoor geen slecht woord over misbaksel Merkel .

  Geliked door 1 persoon

 5. Gienekehado zegt:

  Groen-Slinks en CRIMINALITEIT gaan hand-in-hand!! Groen-Slinkse steden puilen uit van de Deugmensen én (wapen)TUIG!

  Like

 6. Julia zegt:

  BLM Halsema weet er alles van kijk maar naar haar aanwezigheid op De Dam tijdens demonstratie BLM en het laten afweten zondag jl. op het Museumplein waar werd gedemonstreerd tegen zinloos geweld. Kortom dus de zwarte invasie van uitkeringstrekkers blijft van harte welkom en dat blanke worden vermoord en slachtoffer zijn van zinloos geweld en verkrachtingen negeren die linkse rotte appels. Zolang het volk niet massaal opstaat zal de linkse gevaarlijke besmetting onverbiddelijk doorgaan. Geldt uiteraard voor alle Europese landen, vernielingen, brandstichtingen, berovingen, steekincidenten vieren hoogtij.

  Like

 7. Bas zegt:

  Hoezo racistisch?
  ‘Mozlim handleiding om n*gerhoer te herkennen…..’

  https://pbs.twimg.com/media/EfJbX7RWkAAoPwl?format=jpg&name=large

  Like

 8. Svalbard zegt:

  In de IJpassage van het Centraal Station in Amsterdam bevindt zich een filiaal van Lush, een winkel met allerlei zeepjes. Prominent staat er een zwart ovaalvormig bord in de etalage met in witte letters de tekst BLACK LIVES MATTER.
  Een winkel dus met een racistische tekst in de etalage! Waarom niet ALL LIVES MATTER?

  Like

 9. Bas zegt:

  Vreselijk
  https://www.femkefataal.nl/officier-van-justitie-lachte-ons-als-nabestaanden-uit/

  Officier van justitie lachte ons als nabestaanden uit

  In het strafrechtelijk onderzoek tegen de moordenaar van mijn broer Joost kregen we als nabestaanden vanaf de zomer van 2017 de ene na de andere schok te verwerken.

  In mijn eerdere columns op Femke Fataal beschreef ik hoe we steeds meer te weten kwamen over de levensgevaarlijke dader.

  Hij bleek een psychiatrische patiënt die al een waslijst aan zware geweldsfeiten waaronder poging tot doodslag op zijn naam had en een wandelende tijdbom was. Desondanks was hij voorwaardelijk vrijgelaten. Bovendien stuurde zijn behandelend AMC-psychiater hem op verlof. Dat terwijl op dat moment nog een rechtszaak tegen hem liep wegens mishandeling. De psychiater wist bovendien dat er een ‘aanvaardbaar risico’ bestond dat hij weer geweld kon gaan gebruiken.

  In die vier uur verlof stak hij zonder enige aanleiding mijn broer dood in de Amsterdamse metro. Daarna deed hij een dansje en likte zijn mes af…

  Like

 10. Bas zegt:


  Samenvatting demo: Gerechtigheid voor Bas

  Like

 11. oudmarinier zegt:

  Indien “zwarte levens ” BELANGRIJKER zouden zijn , om wat voor reden dan ook , zouden de zgn ELITES , zich ook wel vermengen met zwarten , wat dus uiteraard weer NIET of zeer zelden voorkomt. Dus …de reden WAAROM men in Europa en de rest van de wereld een gemengde bevolking wil , is bekend …om het IQ van betreffende bevolking OMLAAG te halen en de huidige generatie reeds te indoctrineren met de grootste IDIOTERIE die men maar bedenken kan. De wereldbevolking UITDUNNEN tot er nog maar zo’n 500 miljoen – 1 miljard , wereldwijd OVER zijn PLUS ongeveer 100 Miljoen ELITES , die HOOFDZAKELIJK BLANK zijn. . Daar moet toch iets achter zitten ??? Toch ?

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Die blm is een marxistische antiblanke racisten club,gefinancierd door het monster george soros.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s