De verborgen Agenda 21

Screenshot_326

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Een korte inleiding met uitermate belangrijke links voor u met uiteindelijk veel belangrijke info deze keer. Complottheorieën of een realistisch UITERMATE groot levensbedreigend gevaar? Lees, kijk, luister en oordeelt u daarna zelf maar.

Vooraf nog even een vraag: Als er werkelijk een ‘goede’ (en derhalve GEEN haatdragende en wraakzuchtige!) ‘god’ zou bestaan (die uw kinderen tot in het vierde nageslacht vergeldt als u NIET in hem wilt ‘geloven’…) hoe legt u het dan uit dat een klein groepje ‘mensen’ (VN, WHO en andere van úw belastinggeld gesponsorde randdebielen = ‘politici’ èn daarnaast diverse compleet doorgedraaide rijken der aarde) ZICHZELF inmiddels tot ‘god’ hebben verheven en dergelijke NAZI-praktijken (!) kunnen uitvoeren en nastreven – waaronder onder andere de aanpak van de overbevolking – wegens de vermeende CO2 en stikstof uitstoot? Een absolute tegenstelling die ik hierin al HELEMAAL niet begrijp is waarom ‘we’ dan JUIST steeds meer Afrikaanse en Midden-Oosterse islambroedmachines naar binnen trekken… dat MOET een ander doel hebben! Een geplande aanzet tot CHAOS ter inleiding van een aanstaande rassen- of burgeroorlog? Nòg meer gemakkelijk te beïnvloeden/willoze/domme en criminele ‘blinde volgers’ importeren? Wat is hier het DAADWERKELIJKE doel?!

Het mag over evident zijn dat onder andere het Corona-virus-ANGST-beleid van meneer Rutte en het RIVM hier een uitermate belangrijk onderdeel van uitmaakt, want daarmee worden al snel een groot aantal ‘doelen’ van Agenda 21 behaald. Schonere lucht door minder autorijden en vliegen, minder vleesproductie door de boeren en de dier- en vleesverwerkende industrie te vernietigen, oversterfte door de belangrijkste ‘Corona’/zware-griep-maatregelen BEWUST te BLIJVEN (!) negeren, u uw vrijheden en veiligheid weg te nemen en razendsnel in te spelen op de domme (!)-alles-gelovende-bibberende-virus-angsthazen die nota bene ook nog eens ZELF om meer en zwaardere maatregelen vragen… Wat volgt er nog meer? Verplichte vaccinaties door deze VacciNAZI’s…? Verplichte chipimplantaties in de hersenen? Half robot/half mens creaties? Menselijk-gevoel-loze robots die de handhaving/politiecontrole overnemen? Digitale controle op alles wat u doet met een uiteindelijke genocide op de hardnekkig vrij willen denken en levende mens?

Het komt ze (VN, WHO, EU, VVD, GL, D66 etc.) allemaal ZÓ goed uit… TE goed om nog toeval te kunnen zijn als u het mij vraagt!

Vergeet u vooral niet wie u dit aandoen en met welk doel en rekent u kei- en keihard met ze af met VOORAL: geen ENKELE vorm van genade voor dit zichzelf tot ‘god’ verheven tuig!

Voor wie nog steeds in ‘god’ of ‘Allah’ gelooft… stop maar met bidden, want het heeft nog nooit ergens voor geholpen en hiervoor ZEKER niet! Goden bestaan nu eenmaal niet en hebben ook nooit bestaan. Het zijn uitsluitend verzinsels van de oude volkeren om onder andere natuurverschijnselen te verklaren. Waarvan de meesten veelal zijn ‘ontstaan’ in het schizofrene hoofd van ‘mensen’ als Moehammad  ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr, die zichzelf of tot ‘god’ of zijn afgezant hebben verheven om macht over u te krijgen. Even voor uw informatie: de meeste gekken (naast de gekken door blijvende schade door drugsgebruik) zijn gemakkelijk beïnvloedbare/indoctrineerbare (bange!) ‘god’/‘religie’-gestoorden. Vreemd hè?

Overigens is deze Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr niet alleen medeplichtig aan ELKE aanslag uit naam van de islam, maar derhalve de aanstichter en daarmee de man die wereldwijd, middels genocide, de meeste doden op zijn naam heeft staan! En dat terwijl de islam middels de domste, maar tevens ondanks de meest eisende en overheersende uitwassen BLIJFT groeien.

www.alwareness.org

www.youtube.com

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op De verborgen Agenda 21

 1. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5154916/goh-grens-weer-wagenwijd-open-druk-in-azc/

  Goh. Grens weer wagenwijd open. Druk in AZC
  De asielinstroom van week 33 bedroeg ongeveer 400 stoelengooiers

  Toen de grens met dank aan corona dicht was, kwamen er wonderlijk genoeg steeds 100 (zie vanaf week 12) asielinstromiërs potdicht afgegrendeld Nederland binnen, en werd derhalve qua personeel afgeschaald in de AZC’s. Maar nu corona aan een Tweede Golf bezig is, hebben IND en COA de roodwitte slagbomen omhoog gegooid voor 400/500 hoestende loopneusjes per week (bent u daar nog?) Lange wachtrijen buiten AZC’s. Mensen die moesten staan. Geen bedden voor nieuwkomers. Nog een keer in rij staan. In de zon (hebben ze thuis niet). En dan die cruciale zin in het potsierlijke NOS-bericht: Drukte en personeelstekort bij registratie asielzoekers

  “Ze kregen niet eens een stoel, want daarmee zouden ze kunnen gaan gooien.”

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Europa een eens zo een mooi continent vergaan naar een vergaarbak van een omvangrijke multi culti dankzij politici die hieraan bewust meewerken en alles volgens het Kalergi plan. Rutte heeft hiervoor niet alleen zijn vaasje laten breken maar heel Nederland afgebroken en de EU bollebozen hebben Europa te grabbel gegooid. Hoe eenvoudig dat allemaal zonder enig noemenswaardig verzet. Mensen blijven doorslapen en leveren zich vrijwillig over woorden helpen niet meer de steen waar zij onder liggen blijft op zijn plaats liggen.

   Like

 2. Bas zegt:

  In 2005 zeiden we al “NEE” tegen de EU.

  Geliked door 2 people

 3. ronjaspers zegt:

  Schilder.Ik bepaal zelf wel waar ik in geloof en of ik wel of niet bid.Ik waarschuw mensen al jaren voor een aanstaande oorlog/genocide.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   We hebben hier een constante (in)stroom aan godsdienstpluggers , iedere week weer !
   Hinderlijk fanatiek en hardleers .
   Soms vaste lezers met regelmatige oprispingen , soms nieuwkomers die zich niet in kunnen houden .
   Waarom mogen degenen die daar helemaal niks mee hebben hun zegje dan ook niet doen , Ron ?
   Je bent toch niet voor éénrichtingsverkeer ?

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Harry.Dat van die godsdienstpluggers dat klopt niet,in die paar jaar dat ik op deze website zit heb ik nog nooit christenen zien evangeliseren.Ik reageer op schilder omdat hij met zijn artikelen bijna altijd tegen christenen te keer gaat,er zijn ook andere reageerders die dat doen als door een bij gestoken.Ik ben nu een jaar of 6 christen,ik heb nog nooit een christen een kwaad woord horen zeggen over iemand die niet geloofd.Als er een artikel voorbij komt wat over het christendom gaat kun je ook doorscrollen i.pv. te keer te gaan in een reactie,mensen in hun waarde laten leven en laten leven.

    Like

 4. G Kommers zegt:

  Jezus, de Zoon van God, spreekt in Mattheüs 7:7en 8 “Bidt, en u zal gegeven worden; zoekt, en gij zult vinden; klopt, en u zal opengedaan worden.
  8 Want een iegelijk, die bidt, die ontvangt; en die zoekt, die vindt; en die klopt, dien zal opengedaan worden.”

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   CHRISTENDOM

   Het geloof dat een kosmische Joodse Zombie, die zijn eigen vader was, je eeuwig kan laten leven, als je symbolisch van zijn vlees eet en hem telepathisch laat weten dat je hem als je meester accepteert, zodat hij het kwade kan wegnemen, dat aanwezig is in je ziel doordat een rib-vrouw door een sprekende slang overgehaald was om te eten van een magische boom.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…hier een uitermate belangrijk onderdeel van uitmaakt…”

  Wel eens van contaminatie gehoord, Drs.? Dit is er zo een.
  Het is ergens deel van uitmaken, OF ergens onderdeel van zijn. Niet een verhaspeling van de twee.
  Het probleem is dat als mensen die beter zouden moeten weten, de academisch geschoolden dus, het maar vaak genoeg fout blijven doen, de nitwits, losers en no-hopers (de deplorables, volgens Hillary Clinton) gaan denken dat het zo hoort. En dat is dan de schuld van die zelf benoemde elite. Zo gaat er dan wéér een stuk van onze mooie Nederlandse cultuur naar de verdommenis.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. De werkelijke achterliggende reden van de nog altijd doorgaande immigratie is een economische.
  Ondernemend ‘Nederland’, dat wil zeggen de grote bedrijven hebben behoefte aan goedkope werkkrachten. Op deze manier houdt men de lonen laag, niet alleen in de laaggeschoolde beroepen maar ook daarboven.
  Is dat puur ingegeven uit winstbejag ? Voor een deel wel ja, een ander niet onbelangrijk deel is dat we op moeten boksen tegen de Aziatische landen waar het woord ‘arbeidsvoorwaarden’ nog moet worden uitgevonden, waar mensen van hun weekloon nog geen twee dagen per week kunnen eten.
  China dat gewoon overal ter wereld loopt te stelen, zich helemaal niks van octrooien aantrekt en hun rommel hier op de markt dumpen. Als ik hier een nieuwe broek korter wil laten maken dan betaal ik daar om en nabij € 10,00 voor maar een nieuw T-shirt heb je al voor enkele euro’s.
  Ook de grote bekende modenamen laten hun spullen in Azië maken door mensen die het zout in de pap niet verdienen.
  Weleens bij stilgestaan dat de Hollandse garnalen die wij hier kopen gevangen zijn in de Noordzee en dan eerst naar Marokko worden getransporteerd om gepeld te worden en vervolgens hier verkocht te worden.
  Veel smaak zit er niet meer aan, ze worden meer dan een keer ingevroren en vervolgens verpakt in een zuurstofarme verpakking en kunnen dan in de koeling nog tien dagen ‘goed’ blijven.
  Kortgeleden heb ik (waarschijnlijk illegaal gevangen en verwerkte) garnalen gegeten, het verschil is te groot om onder woorden te brengen !
  Agenda 21 ? Hou toch op.

  Like

 7. Bas zegt:

  Dit is de cultuur die wij binnen laten
  ______________________________________

  ‘Ach, onzin. Dat zal hier nooit gebeuren’ denken de wegkijkers

  Wij weten beter !

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/mensensmokkelaars-adverteren-online-5-500-euro-voor-een-ticket-naar-europa/

  Mensensmokkelaars adverteren online – 5.500 euro voor een ticket naar Europa

  De advertenties op Facebook zijn gecamoufleerd als 3-4 dagen durende “cruises” op een jacht dat vertrekt van Turkije naar de Siciliaanse kust. Volwassenen betalen de volledige prijs, terwijl kinderen tussen de vier en tien jaar voor de helft van de prijs en kinderen onder de drie jaar zonder extra kosten meegaan.
  De Facebook-pagina heeft de naam ‘The Road to Europe’ gekregen. Via de site bieden de mensensmokkelaars ook een “campingreis” naar Oostenrijk aan vanuit Servië voor 4.000 euro. Een ander pakket dat wordt aangeboden aan migranten heeft de bestemming Rhodos voor een prijs van 2.100 euro.

  Andere diensten die men tegelijkertijd aanbiedt zijn valse paspoorten, rijbewijzen en andere soorten identiteitskaarten en visa voor elk land.

  Like

 9. Bas zegt:

  Londen….?

  Like

 10. Bas zegt:

  Italie

  Like

 11. loNe zegt:

  ‘schilder’ is niets meer dan een razende debiel ,
  onder het mom van ‘verstandelijkheid en redelijkheid’ .
  de PTB dienen allemaal een duivelse macht ,
  hoeveel ‘schilder’ die werkelijkheid ook blijft ontkennen .

  Like

  • Harry zegt:

   Heb je je nooit eens afgevraagd waarom die vromen hun zienswijze die hen van af de geboorte is ingepompt , voortdurend aan anderen moeten opdringen ?
   Hersenspoeling is voor niemand goed , maar bij geestelijk niet zo stabielen , levert dat soms ernstige problemen op !
   De kerk zit vol met gestoorden en door hel en verdoemenis geteisterde figuren .
   Mijn vader had 45 man in dienst waarvan er minstens vijf ( allemaal zwaar gereformeerd ) psychische problemen vertoonden .

   Laat een ieder in zijn waarde , niemand is druk het atheïsme te pluggen !
   Die achterlijke godsdienstwaanzin wordt ons iedere dag door de strot geduwd .
   En daar zit haast niemand op te wachten .
   Maar dát kwartje valt maar niet , hè ?

   Like

 12. Harry zegt:

  Nee Ron ,
  Je hebt wellicht nog nooit christenen zien evangeliseren .
  Die zijn al geëvangeliseerd .
  Maar ze proberen ook voortdurend normale mensen op dat idiote dwaalspoor te brengen .

  Zie alleen al de reactie hier van Kom Kommer , is dat geen bewijs genoeg ?
  Religie is een psychische aandoening ,
  of het nu om de islam gaat of over gereformeerden , dat maakt niet eens zoveel uit !
  Ze hebben allemaal een ononderdrukbare neiging om mensen te beïnvloeden en in hún kamp te trekken .
  Hou die onzin achter de voordeur !
  Stabiele zelfdenkende figuren gruwen van religieuze dwang .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s