Kabinet negeert vragen van Martin Bosma over onderscheiding voor GroenLinkser die onderzoek naar moord Pim Fortuyn dwarsboomde

Screenshot_328

(Door: Bas Paternotte)

Kajsa Ollongren (D66) vindt ’t allemaal wel best, zo blijkt

PVV-Kamerlid Martin Bosma stelde vorige maand wat vragen aan minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren (D66, foto). De PVV’er was ontstemd over het feit dat de GroenLinkser Jack Bogers een gemeentelijke onderscheiding had gekregen in de stad Wageningen. Bogers was van 1982 tot 2002 actief in de Wageningse politiek. Eerst als raadslid, daarna als wethouder. En daar wringt hem de schoen. Op de avond van de moord op Pim Fortuyn op maandag 6 mei 2002 lichtte wethouder Bogers Vereniging Milieu Offensief (VMO) in dat haar medewerker Volkert van der Graaf werd verdacht van de moord. VMO-voorzitter Sjoerd van der Wouw briefde die informatie vervolgens door aan de echtgenote van Van der Graaf. Later bleek dat diezelfde avond 200 bestanden van de thuiscomputer van Van der Graaf waren verwijderd.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, D66, Elite, establishment, gezond realisme, GroenLinks, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Overheid, Pim Fortuyn, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kabinet negeert vragen van Martin Bosma over onderscheiding voor GroenLinkser die onderzoek naar moord Pim Fortuyn dwarsboomde

 1. Monalisa zegt:

  Die 200 bestanden van de thuiscomputer van Van der Graaf waren verwijderd. Deze zijn zo boven tafel met een speciaal programma, zo moeilijk is dat niet op uw pc blijft alles achter ook als u denkt dat het verwijderd is.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Deze Wageningse Bogers is dus een fervent aanhanger van de moordenaar Volkert v.d. Graaf. Hieruit blijkt uit welk soort insecten het clubje van links gajes bestaat ! Het laagste van het laagste !!!

  Geliked door 2 people

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Zeer juist dat Martin Bosma dit aangekaart heeft bij deze minister. Hieruit blijkt des te meer haar respectloze gedrag jegens Pim Fortuyn, die ooit gedecoreerd werd als grootste vaderlander ooit !

  Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Het schorem van Groen Links, maar nu dus ook het DDR66-zootje voelt zich als een vis ’t water in gezelschap van rioolratten als moordenaar Volkert v.d.Graaf en meer criminelen van dát soort/
  Dat Ollonkreng zich zo respectloos gedraagt toont waar haar normen en waarden liggen…………die heeft zij niet ! Of zou ’t jaloezie zijn jegens de heer Fortuyn omdat deze vermoordde man idd. een échte Nederlander was, en zij, Ollonkreng , niet.
  En zo’n wijffie zit in de “leiding” van een land !! Geeft wel aan hoe diep wij gezonken zijn.

  Like

 5. verwardeman zegt:

  Kutje Ollonkreng is een hele goede vriendin van Bilderbergster TRIX ……………………….!
  WIJ houden misschien van Oranje , maar IK niet !

  Like

 6. Helena zegt:

  Ollongkreng heeft warme banden met het keuninklijk huis! Vriendinnetje van Bea die heur peerd naar de moordenaar van Pim heeft vernoemd!! En niet luisteren naar de huidige keuning – die er overigens geen barst van meent:- “Laten we niet normaal maken wat niet normaal is!” Heel goed dat Martin Bosma dit nog even in herinnering brengt, opdat wij maar ook zeker zij (!) nooit vergeten! Misschien ijdele hoop maar toch: Eens zal dit tuig ter verantwoording worden geroepen en zal duidelijk worden dat zij aan de verkeerde kant stonden in de geschiedenis, ik hoop dat ik dat nog mag meemaken!! De deksel gaat nooit meer op de doofpot!

  Like

 7. Bob zegt:

  Watdit kabinet niet wil gebeurt niet.
  Feiten boven de tafel frijgen is niet hun sterkste punt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s