VIDEO: Volgens Marokkanen hebben wij een Marokkanenprobleem

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: Volgens Marokkanen hebben wij een Marokkanenprobleem

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Het zijn met name minderjarige Marokkaanse reljongeren. Dit is m.i. redelijk eenvoudig op te lossen als je de verantwoordelijke ouders aan gaat spreken via hun kinderbijslag. Pas dan komen ze wellicht in beweging om beter op minderjarige kinderen te letten. Je moet de ouders gewoon in hun portemonnee raken, anders komen ze m.i. nooit in beweging.

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Een keertje helemaal wezenloos slaan door de ME helpt ook uitstekend !

   Like

  • Harry zegt:

   Zag eens een programma waar een cameraploegje bij een moslim op bezoek kwam om hem te ondervragen over het criminele gedrag van zijn zoon .
   Hij antwoordde , dat ie daar niks aan kon doen , want het was de wil van allah dat dit gebeurde .

   Uit die hoek hebben we dus niks te verwachten .
   Net wat je zegt , je moet ze financieel treffen , iedere keer dat er wat is 25% van hun uitkering definitief inhouden en stoppen met huursubsidie !

   Ik kwam vorige week zo’n klotemocro tegen in een splinternieuwe Bentley !
   De goedkoopste kost al ruim twee en een halve ton en dit was ook nog een cabrio .
   Benieuwd waar ie die mee verdiend heeft !
   Daar vraagt de politie zeker niet meer naar , of de belastingdienst ?

   Like

  • Annet Buytendijk zegt:

   je moet ze aan het werk zetten desnoods vrijwilligers werk dat is heel hard nodig misschien dat ze dan wat leren als ze s,avonds moe thuis komen gaan ze rellen dan een flink pak op hun sodemieter

   Like

 2. abouneenee zegt:

  De rellen zijn niet van de lucht, in Den Haag en Utrecht onlangs nog, het ademt een groot gebrek aan ontzag voor de schijnelite die deze cultuurverrijkers zo dankbaar naar Nederland haalde. Uiteindelijk zal het allemaal goed komen, maar ik ben bang dat dit onnodig lang zal duren omdat de mensen op sleutelposities in onze overheid koste wat het kost niet willen discrimineren, ook al is niet iedereen gelijk, maar dan moet het besef eerst indalen dat we niet alle problemen op deze aardbodem moeten willen of kunnen oplossen. Dromen is goed, maar tegen beter weten in doorgaan op dezelfde weg hopende op een andere uitkomst, is de definitie van krankzinnigheid.

  Geliked door 4 people

  • Ronald B zegt:

   Uiteindelijk zal dit natuurlijk nooit goed komen!!! Marokkanen, Turken etc. horen hier niet thuis! Waarom zij deze mensen hier eigenlijk en niet in Marokko, Turkije o.i.d. Dit gedrag hadden ze nooit durven doen in de landen waar zij of hun ouders vandaan komen….ze maken de maatschappij met opzet kapot, omdat ze toch niet echt worden gestraft….Op basisscholen en voortgezet onderwijs is het gros van dit moslimtuig verschrikkelijk brutaal en agressief…..Je leest hier veel over korten van kinderbijslag, maar dat slaat natuurlijk nergens op! Ik ben persoonlijk van mening dat als je de Nederlandse samenleving bewust probeert kapot te maken, je dan meteen je Nederlandse paspoort kunt inleveren en je idem meteen wordt uitgezet! Daar moeten we naartoe!

   Geliked door 2 people

   • abouneenee zegt:

    Waarom zal het niet goed komen? Als de onaangepaste veroveraars hier in Nederland een uitzichtloze situatie ervaren moet dat geen vrijbrief zijn om zich te misdragen, maar een aansporing om te verkassen naar een gebied waarin ze wel gedijen. Die vrijbrief wordt gegeven door wereldvreemde rechters in de vorm van vrijspraken en taakstraffen voor zover de Tweede Kamer geen hindernissen oplegt, waardoor bijvoorbeeld opgepakt tuig alweer na een paar uur op straat staat te rellen.

    De overheid moet toch voluit inzetten op het terugdringen van deze misstanden? Zoals het nu is, worden wetsgetrouwe mensen gediscrimineerd. Bereken maar welk bedrag aan politie, justitie en hulpverleners word uitgegeven en keer per persoon dat zich goed kan gedragen maar eenzelfde bedrag uit op de bankrekening van zij die zich wel weten te gedragen.

    Noem het een incentive om je goed te gedragen.

    Like

  • Hovawart zegt:

   Nu komen we nog goed weg met een paar relletjes zo nu en dan, koters die een beetje klieren.
   Maar als ik in de grotere steden binnen Europa kijk, dan zie ik de nieuwe lichting kansarme relschoppers al warmdraaien, geen mocro’s meer maar gitzwart volk dat zich aan het verzamelen is, zonder ouderlijk toezicht, of moskee die hen opruit, gewoon zware criminelen die niets te verliezen hebben of willen, rovers en moordenaars uit op snelle rijkdom,….en hoe? niet met een 24/7-baantje of een carrière, nee liever een luxe leven van misdaad, beetje rondhangen en je kansen afwachten, daar zijn de berberapen nog kleuters bij vergeleken. Och arm volk dat nog veel meer geweld zal ondergaan, waarvan de harde wapenfeiten al dagelijks uit het nieuws worden gehouden, maar de toekomst zal gitzwart worden…kijk maar om je heen.

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Dit is het resultaat van vele jaren wegkijken, pamperen, en slap justitie optreden. Rutte denkt de baas over Nederland te zijn, maar hij is alleen maar een trekpop van The New World Order, Brussel, en het grootkapitaal. Op straat zijn de Marokkanen de baas. En wij zijn die sukkels die denken dat we met verkiezingen alles recht kunnen trekken. Dictatoriaal gezag laat zich maar op een manier verwijderen; door een gewapend verzet van burgers. Op die manier waarop Ceaucesku en zijn vrouw (Roemenië) het veld moest ruimen. Maar dat is weer niet aan die Nederlandse watjes besteed….

  Geliked door 6 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  alleen keiharde lijfstraffen en daarna gedwongen deportatie naar marokko met inneming van het nl.paspoort kan onze maatschappij nog redden. helpt dat niet, dan ook de ouders uitzetten en hun nl.paspoort intrekken. de politieke lafaards zullen alle smoezen uit de kasr

  Geliked door 3 people

  • Ronald B zegt:

   Keiharde lijfstraffen is wat mij betreft niet nodig…..wel het Nederlandse paspoort inleveren bij een een bewust uitgevoerd misdrijf! En daarna meteen uitzetten!!! Daar moeten we naartoe!!!

   Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik heb de Dame Samira Tarrass op opinie Z zwaar van repliek gedient wat uiteraard niet door de moderatie kwam.
  Deze dame spreekt ook alleen maar voor eigen Arabische kerk en geeft de schuld aan de berbers.
  Mag ze van mij maar zou dan weer eens gekeken worden naar de samenstelling van deze relschoppers (lees wannabee terroristen) zou de uitkomst wel eens ten nadele van de arabieren uit kunnen vallen.
  Vergeet niet dat de de berbers in Marokko ook zwaar gediscrimineerd worden.
  Waarbij Ik niet wil zeggen dat de Berbers ook zo’n schatjes zijn.
  Maar jah dat schijnt bij Opinie Z niet in goede aarde te vallen.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Geldt voor meerdere religies!!

   Like

  • Jackholland zegt:

   Natuurlijk is de Marokkaan gemiddeld veel meer schizofreen dan de nl autochtoon komt door inteelt , maar schizofreen stempel geeft ook recht op uitkering 80 tot 100 % afgekeurd en dat is ook gemakkelijk. Volgens mij is schizofreen heel gewoon onder de mocros omdat 99 % moslim is . En als jij als mocro moslim met droge ogen werkelijk beweert dat Mohammed op een ezel heen en weer naar Jeruzalem is gevlogen , en dat kamelenzeik goed voor je gezondheid is dan is een verklaring van de psychiater voor stempel schizofreen (waandenkbeelden)niet eens meer nodig. Helaas impliceert dit dat 99 % van de mocros schizofreen is . Bewijs van hun schizofreen zijn is er genoeg zou ik zeggen.

   Like

 6. Jack Terrible zegt:

  De harde lat erover!!! Weten jullie wie Jan-an-de-lat was? Jezus Christus! Weten jullie wie Tinus-an-de-rekstok was? Ook Jezus!

  Like

 7. berichten komen er vaak niet doorheen? zegt:

  berichten komen er af en toe niet doorheen, maar doe een poging.

  Valt het ook op dat iedereen tegenwoordig (geheel) gekleed in het zwart op de teevee te zien is of over straat gaat (tijdens een hittegolf)? Ook dit is een onderdeel van de agenda. Geheel zwart, met soms wat grijs en wit, zijn emotieloze kleuren. In deze video ook weer…iedereen zwart. Dat is echt geen toeval meer. Er was een tijd geweest dat dit zou zijn opgevallen. Kinderen krijgen alles in allerlei kleuren omdat dit vrolijkheid voor ze betekent, we zijn er allemaal mee opgegroeid. Je kiest niet zomaar van het ene op het andere moment voor een geheel zwarte outfit zonder streepje, embleempje of een afdrukje. Het blijft niet bij kleding, zwarte auto’s zijn momenteel de populairste keuzes en blijven flink stijgen. Je kunt je nu al niet meer voorstellen dat eens de oude volkswagen bus, de kever en de eend vroeger allerlei kleuren van de regenboog hadden. We zijn toch niet de tijd van twintig, dertig, veertig, vijftig jaar geleden zomaar ineens vergeten?

  Geliked door 1 persoon

  • Jack Terrible zegt:

   Beste Berichten Komen Er Vaak Niet Doorheen? Vroeger ging ik vaak gekleed in ’t zwart. Dat hebben ze gewoon van mij overgenomen!!! Als ik in het water spring…

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Zit je in de modebranche? Ben je toevallig een vrouw? Misschien een man die tegen het vrouwelijke aanleunt? Maakt niet uit maar het laatste waar ik naar kijk zijn de kleren die iemand aanheeft. Een dame met een leuk decolleté zie ik natuurlijk wel meteen.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Gewoon wegkijken, pappen en nat houden, hopen dat het overwaait, nog een paar buurtvaders erbij en “jongerenwerkers”, minder politie die wijken insturen, later reageren op klachten bewoners,enz, enz.
  En vooral blijven ontkennen dat er problemen zijn met islamitisch import tuig !!
  He, Landverraders !

  Geliked door 1 persoon

 9. Annet Buytendijk zegt:

  die imams moeten oprotten die dragen niets bij alleen opruien die moeten zo snel mogelijk terug naar Marokko

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Dit vond ik de meest opmerkelijke zin van het hele gesprek.

  Als je in Marokko op straat te religieus wordt dan verdwijn je gewoon.

  Geloof maar dat ze daar weten wat de islam in huis heeft aan agressief potentieel.

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Daar in elk geval niet.

  P.v.d.A en Groenlinks volk hebben jullie ook meegeluisterd?

  Geliked door 1 persoon

 11. Torten Himmelstoss zegt:

  Wist u dit al? Iedere moslim in het westen is een infiltrant met duidelijke opdracht: islamisering en wel zo snel mogelijk, ook met geweld. Wist u dat nou nog niet?
  Dan weet u het nu.
  Die geweldsinstructie en meer vindt u op deze pagina’s:
  http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

  Like

 12. M. zegt:

  Ze vragen al jaren zelf om maatregelen want de goeie moeten lijden onder de kwade en dat zou niet zo moeten zijn.
  Ze gingen zelfs op Geert stemmen
  Maar de politieke agenda is zogenaamd politiek correct waarbij het zo goed als verplicht word dat de goeden onder de slechte gaan lijden.
  Kijk om u heen, dat is toch al decennia beleid?
  Er worden alleen slechte mensen geknuffeld en gepamperd en van alles voorzien en beschermd bij de wet en u als eerlijk mens en oma die het hele leven hard gewerkt heeft kunnen doodvallen.
  Als u die zwijnerij nu nog niet ziet bent u waarschijnlijk zelf onderdeel van deze zwijnen.

  Like

 13. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/ClaireMartens3/status/1292085745994391552/photo/1

  Binnen enkele weken 3 Nederlandse blanke meiden/vrouwen die naar buiten komen met intimidatie en regelrecht uitschelden door volk wat zij niet durven benoemen. Waar is die veiligheidsregiochef Bruls nu?

  Warm welkom in mijn nieuwe buurt: eerste warme dag dus jurkje; 3x uitgescholden. “hoerenwijf (wel creatief), “kankerhoer” en voor de volle kaart “HOERR”. Amsterdam kan haar inclusiviteitscampagnes uitbreiden, “mijn korte jurkje gaat jou niks aan”.

  Like

 14. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/walgelijk-aanslag-op-huis-van-fortuynist-en-pro-fvd-raadslid-in-castricum/

  Walgelijk! Aanslag op huis van fortuynist en pro-FVD-raadslid in Castricum

  Het blijkt maar weer dat rechtse politici in Nederland niet altijd in veiligheid kunnen leven. Gemeenteraadslid Ralph Castricum, van de partij Forza! Castricum in Castricum, zijn huis was gisteren gevandaliseerd. Ruiten waren aan diggelen gegooid en het betreffende raadslid zit nu ondergedoken. Waar gaat het heen met dit land.

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Het is een beter idee gebleken wanneer ook de Pays-Bah (en misschien zelfs Europa) de noodwet van vandaag in te ruilen voor een Amerikaanse Three Strikes and You’re Out wet, een antwoord tegen de aanzuigende werking van onze zachte aanpak van de harde criminaliteit, een duidelijk signaal en wettelijk handvat voor de opgelegde verrijking van aanstaande migratiegolven voor de verdichting in de EU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s