Waarom het al laat is?

Screenshot_325

(Door: “bozeoudeman”)

Alle jongeren van Nederland hebben recht op de seksuele revolutie, op verkering, op de zachtheid die een vriendin brengt. Ook de jongeren die uit wanhoop aan het rellen zijn geslagen. Dreig ze niet met deportatie, praat over hun eeuwenoude problemen. De schrijver hiervan duidt met name op alle islamitische reljongeren en vervolgt dan:

Met de rellen zeggen ze het ‘leuke’ leven van hun leeftijdgenoten te ambiëren. Het is al heel wat dat ze zich tegen de verveling verzetten. Nederland moet deze kans benutten. Begeleid deze jongeren naar een andere manier van leven. (??????? Wat in godsnaam bedoelt de schrijver met dit soort onzin?)

Laat de juiste mensen met deze jongeren over de seksuele revolutie, over de verlichtingswaarden, over het seculiere wereldbeeld, over vrouw-man-verhoudingen praten. We kunnen dat doen, of oogluikend toezien hoe alweer een generatie jongeren wordt opgeofferd in dit land. (Opnieuw, net als hierboven ????? Opgeofferd? Waar heeft de man het over.)

Al deze bovenstaande bullshit zijn de gedachten van een intellectueel die naar mijn smaak duidelijk maakt een echte en onvervalste grijze wolf te zijn. Nog wel vermomd in zijn schaapskleren, dat wel. Nederland heeft deze allochtone jongeren wanhopig gemaakt! Zo stelt hij. Ach wat vreselijk. Dus straks gaan ze ook moorden en verkrachten uit wanhoop? Hebben ze geen eigen schuld ergens aan?

De boodschap van deze intellectueel is min of meer dat koloniaal wit Nederland overal de schuld aan heeft, precies als die gestoorde Marokkaan Tofik D. eens een filmpje maakte waarin hij alles naar de kant van de ‘witte mannen’ schoof. Alles wat mis ging en gaat met islam en islamjeugd is en was de schuld van die vervloekte WITTEN!

Gelukkig maar voor alle politiek ‘correcten’ zijn we de Endlösung al dicht genaderd. Alle ellende met onder andere islam reljongeren is snel genoeg achter de rug, want we worden heel sneaky stap voor stap meegenomen de islam in. Slechts een paar voorbeelden: Er mag al tijden lang niet meer van de VN gerookt worden, straks, heel spoedig, nergens meer, ook niet in je eigen huis.

In Amsterdammistan gaat onder het zogenaamde socialistische bewind van Hallasema de alcohol al deels in de ban, straks mag er geen alcohol meer waar dan ook gedronken worden, kroegen sluiten straks de een na de ander door coronamaatregelen en de opmars van alcoholvrij bier en nu ook wijn is ook zo´n aanwijzing. Vrijwel alle producenten komen met alcoholvrij bier en wijn op de markt.

Verder mag er op straffe van forse boetes binnen zeer afzienbare tijd niet meer zonder mondkapje op straat gelopen worden, naar de supermarkt gegaan, naar het theater, naar de bioscoop, naar een concert, naar het stadion, naar het werk, naar school, kortom een mondkapje moet de hele dag als men buiten komt, niet meer enkel in het openbaar vervoer alleen, maar overal. Iets waar een gelovig islamiet en een voor islam knielende politica al openlijk voor pleiten.

Geheel gesluierd rondlopen, wordt hierdoor straks door niemand meer gezien als raar of afwijkend, maar als gewoon norm. Ra, ra wie zitten er toch achter al deze maatregelen die door de Verenigde Nazi’s in New York op de wereld worden losgelaten? Mekka? Neuh, hoe bedenk je het! Wat een complotdenker ben ik toch: Went u er maar alvast aan. Het duurt niet lang meer. Allahu akbar alvast!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Waarom het al laat is?

 1. Lost zegt:

  Typerend is dat het gaat over “ seksuele” beleving van de mannetjes……de vrouwtjes moeten bek houden en wachten tot ze worden uitgehuwelijkt. En wij, met een grondwet die gelijkheid pretendeert te beschermen tolereren dit?

  Islam is een permanente schending van gelijkheid tussen man en vrouw, en mensen in het geheel. Islam hoort niet bij vrijheid, noch bij evolutie en is een vervloeking van het leven in alle facetten.

  Islam moet weg uit Europa, en tot dit weg is zal rellen en criminaliteit exponentieel groeien tot een situatie van totale anarchie en chaos. We zitten nu in de opkomende storm….

  Like

 2. flo zegt:

  De angstaanjagende toekomst dichtbij…..

  Like

 3. karton zegt:

  De seksuele revolutie voor allochtone jongeren betekent hoofdzakelijk : neem niet steeds een geit maar probeer ook eens een schaap, óf, als je in ’t bezit bent van een trapje/laddertje, neem dan eens een kameel of dromedaris.
  Wat is dat toch voor dom geleuter over seksuele revolutie ? Sla dat allochtone relgajes met honkbalknuppels in de enige goede richting……………hun eigen zandbak.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Een verstikkende boerka zou voor mij al zo’n ramp zijn, en binnenkort zou ik dan tóch een privégaskamer/muilkorf moeten voorbinden?
  Dat corona-gedonder lijkt steeds meer op verplichte bekering tot de krankzinnige islam, die ook geen enkele vrijheid kent.

  Islam en ‘corona’ zijn beide dwangneurosen.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Mondkapjes en de hele corona is letterlijk bekering tot de duvel.
   Daar danst de ‘vrede’ ook voor.

   A is the the greatest deciever of all ………..staat in hun eigen teksten.
   Maar ze zijn te stom om het te zien.

   In plaats van elkaar lief te hebben zien ze graag dat we elkaar als gevaar gaan zien.
   Maar de mensen laten zich blijkbaar graag treiteren door dit politiek schorem die ons graag gemuilkorfd ziet ondanks dat de mensen van CDC en WHO zeggen dat het geen nut heeft laat men zich toch verplicht muilkorven?
   Laat ze tering krijgen met die muilkorf treiterij.
   Ik sterf nog liever dan dat ik ga dansen voor vieze corona criminelen en hun loophoeren zonder ruggengraat.

   Like

 5. Sobieski zegt:

  Daadwerkelijke seksuele revolutie in die kringen zou inhouden, dat die gasten hun zussen en dochters ook eens de vrijheid gunnen om zich te emanciperen en hun vrouwelijke seksualiteit te ontdekken, zelfstandig en uit eigen vrije wil met seks te experimenteren, en ook met autochtone mannen of jongens naar bed mogen gaan als ze dat willen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s