CITAAT George Orwell

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Vainceur2000“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CITAAT George Orwell

 1. Marc zegt:

  Prachtig!

  Like

 2. M. zegt:

  Precies, dwingen tot aftreden die criminelen.
  Oprotten met die viespeuken die ons land al lang genoeg opzettelijk verkloten in opdracht van EU criminelen.
  Viespeuken die zich verschuilen achter de EU zijn gewoon dezelfde viespeuken.
  Met de corona zwendel gaat men zich ook weer achter de EU verschuilen.
  Natuurlijk geen extra geld voor de zorg want als de zorg op orde is kunnen ze de boel niet voor de gek houden met zogenaamde overvolle ziekenhuizen die nog leger zijn dan normaal.
  Ze hebben de zorg niet voor niets leeg bezuinigd jaren lang zodat het heel druk lijkt nu.
  Die hele politiek is zo rot als een mispel en dienen allemaal de agenda van destructie en jij die de bevelen opvolgt om je eigen volk te knoeien voor deze EU criminelen bent net zo rot.
  Men speelt alleen sinterklaas voor de ellende en de vijanden van het eigen volk.
  De media liegt alles aan elkaar voor ze zodat er nog meer ellende over de eigen burgers uitgepoept kan worden.
  Gooi je TV stuk massaal en sla je smartphone voor domkoppen stuk en doe eens wat nuttigs voor je land want dan komen we al een heel eind de goede weg op.
  En keer je tot de enige die op deze wereld de waarheid heeft gesproken want je ziet waar de leugenaars je brengen.
  Gevangen met een camera op je bek !
  Die duvelsknechten willen niet voor niets alles wat goed is en werkelijk vredig uit de samenleving verwijderen.
  Net zoals onze cultuur vredig is en afgebroken moet worden wat ook nog lukt omdat de achterlijkheid hoogtij viert met die tv verslaafden en de achterlijkheid wel vind dat multicul betekent dat je eigen cultuur weg moet laten slopen.
  Men laat zich als Nederlander door het schorem in de media uitmaken voor racist?
  Mensen die bezittingen van blanken in de fik zetten maar niet van hun eigen soort wat zijn dat voor mensen? Zijn dat niet wat men racisten noemt?
  Het hele land hebben ze naar de klote geholpen dus welke idioot gelooft nog dat ze met hun spuiten voor onze gezondheid bezig zijn want dan moet je wel heel achterlijk zijn.

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Beschuldig me maar van complotdenken, maar volgens mij is het geen toeval.
  De coronacrisis, Black Lives Matter, Antifa, de onrust in onze steden veroorzaakt door moslimtuig. Het komt wel erg tegelijk allemaal. Er zit iemand of een organisatie achter die dit alles entameert, organiseert, financiert en regisseert. Onze regering komt niet verder dan: keihard aanpakken, tot de bodem uitzoeken, maar als puntje bij paaltje komt is het bonnetje onvindbaar, is het filmrolletje onbruikbaar, de daders onvindbaar, de illegalen niet uitzetbaar. Ankie Broekers-Knol heeft het er dan over dat dit “Nederlanders zijn, die toevallig ook nog een Marokkaans paspoort hebben”. Zo wil ze ons laten vergeten dat die Marokkanen dat Marokkaanse paspoort al hadden lang voor ze een Nederlands paspoort kregen. Dus het is veel eerder dat het Marokkanen zijn die toevallig ook nog een Nederlands paspoort hebben. En al die boven ons geplaatsten zijn al sinds de oliecrisis als de dood om iets over de islam of over moslims te zeggen. Al hun daden zijn er al jaren op gericht om Nederland kapot te maken, met hun milieumaatregelen, klimaatmaatregelen, coronamaatregelen, hun onderdanigheid aan de EU, het als een kleuter ja en amen knikken op alles wat Merkel en Macron zeggen.
  Pim Fortuyn zei er iets van en die is vernoord. Theo van Gogh nam geen blad voor de mond en die is ook vermoord. De moordenaar van de volgende islamcriticus is al geboren. Het is een kwestie van tijd, maar Rutte, en de politiechefs, Halsema, Aboutaleb en noem ze maar op, zeggen in koor dat we geen Marokkanenprobleem hebben.
  Je mag hier niet oproepen tot geweld, maar het is hoog tijd dat er een burgeroorlog komt. En als het zover is, ben ik van de partij.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Corrie Bruin zegt:

   En ik hoop dat de echte Nederlanders gaan inzien dat wat er nu met dit land gebeurt het einde nadert van onze vrijheid daar als er niks aan gedaan wordt deze zieke regering
   alles zal doen om te zorgen dat onze wat ooit zo’mooi land was verdwenen is. Ik kan maar niet begrijpen dat het Nederlandse volk dit allemaal neemt, en komen wij bij die geweldige hooligans die altijd de boel moesten de sloopte waar zijn die nou zij mogen nu de Marokkanen gaan slopen maar nou zie je niet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s