HET IS GEWOON KUTVOLK…

Screenshot_345

Geweld door Marokkanen.

(Door: “Driek”)

Marokkanen? Daar is niks mee te beginnen. Mijn hekel aan dat asociale kutvolk is met geen pen te beschrijven. Ik heb zojuist de video bekeken van het televisiedebat ‘Het Panel’, waarin twee uiterst onsympathieke gasten spraken over het onderwerp ‘Volgens Marokkanen hebben wij een Marokkanenprobleem’. Wat een ongeloofwaardig gelul. Ik was weer eens  volkomen verbijsterd. Het kwam er op neer dat wij, Nederlanders, de oorzaak zijn van al dat geweld en vernielingen die Marokkanen in ons land aanrichten.

Zijn die lui wel helemaal goed bij hun hoofd? Over zoveel krankzinnigheid valt niet te meer te discussiëren. Ik word er moedeloos van. En die Nederlanders blijven Geert Wilders maar verguizen alsof hij een zware misdadiger is. Wanneer worden die suffe Nederlanders eens wakker? Nederland is door die bedrieger Rutte en zijn wanbeheer een onleefbaar en verloederd land geworden. Het bevindt zich in een treurig vervallen staat. Straks zijn we een aan lager wal geraakt volk dat tot de bedelstaf is gedoemd. Het is werkelijk om te huilen.

Lezer Harry schrijft: “Als je dan ziet hoe ze zich gedragen tegen de enige die de bui al meer dan tien jaar ziet hangen, die doorlopend waarschuwt, hoe ze hem schofferen en schandelijk behandelen, dan is die Rutte het doodschieten niet waard! Hypocriete rotleugenaar, volksverlakker en landverrader! Wie is er nog zo stom om op die smeerlap te stemmen ? Stem de volgende keer allemaal PVV als je land en je leven je lief zijn!”

Ik wens U allen nog een mooie zomeravond.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in anarchisme, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, PVV, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op HET IS GEWOON KUTVOLK…

 1. flo zegt:

  Niets aan toe te voegen👍🏻

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: HET IS GEWOON KUTVOLK… | eunmask

 3. Jan zegt:

  Dat vond deze Italiaanse hond ook

  Geliked door 5 people

  • Harry zegt:

   Gewéldig die hond !
   Geleidelijk aan komen die negers dichterbij , kijkend of er wat te scoren of te jatten valt .
   Bekend patroon voor mij .
   Staat die hond eerst rustig te kijken hoe de situatie zich ontwikkelt , en neemt dan op het juiste moment actie !
   Die zwarte krengen zijn als de dood voor een hond .
   Want die kunnen ze met hun grote smoel niet afbekken !

   Heb In Afrika meegemaakt dat ze een hond de keel doorsneden en het arme dier met een touw aan z’n achterpoot al rochelend een parkeerterrein rondsleepten om dat terrein “ van ongewenste demonen te vrijwaren “ !
   Zijn bloed zou wonderen verrichten ………..
   Je zou ze toch kapot schieten ?

   Like

 4. Jean zegt:

  Wat zou ik graag elke dag een volle trein richting Afrika zien rijden, er mag ook een vol vliegtuig vliegen richting Afrika kwestie van veiligheid in Europa.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Stem de volgende keer allemaal PVV als je land en je leven je lief zijn!”

  Dat doe ik toch al, Driek!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. Helena zegt:

  Dankjewel Driek, jij ook een mooie zomeravond toegewenst!
  Natuurlijk gaan we PVV stemmen, zonder meer! Geert is onze held en verdient onze steun en waardering als geen ander, wàt wordt deze man toch dwarsgezeten alleen maar omdat de waarheid niet verteld mag worden in dit verscheurde land! Hopelijk laat men zich niet misleiden door het gelikte verkiezingsfilmpje (de compilaties van de beelden van criminele bendes, moord en doodslag in het afgelopen jaar tot-nu-toe ) van het FvD, Ze doen het ook goed zondermeer, maar ik ga toch liever voor het origineel! Maar hopelijk krijgen beide partijen, als het nog even zo doorgaat met de omvolking en de gevolgen daarvan (al kan het bijna niet erger) voldoende steun vanuit het volk! Dan gaan we op rechts, met Geert als minister-president 🙂

  Geliked door 2 people

 7. Monalisa zegt:

  het-is-gewoon-kutvolk. Dat is nog zacht uitgedrukt

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Ik vind HET KUTVOLK dat al die CRIMINELEN al decennia onderhouden / faciliteren / importeren, velen malen erger!!! Dat is het ALLERGROOTSTE KUTVOLK, CRIMINELEN, LANDVERRADERS van het ergste soort!! 2513 AA Den Haag!!

   Like

   • Julia zegt:

    Gienekehado Helemaal mee eens. Het grootste (KUT) volk zijn al die angstige, onderdanige linkse schaapjes die zelfs zover gaan dat zij eigen volk en land verraden door zich over te geven zonder enig verzet aan de elitaire machtswellustelingen en de grootste satanisten Rutte en De Jonge. Zij gunnen met liefde dat hun kinderen zelfs op scholen worden gemuilkorfd met niet niet goedgekeurde besmettelijke mondkappen waardoor deze jonge kinderen hun weerstand totaal de vernieling in helpen en straks nog blootstellen om onschuldige jonge mensen met gif te laten inspuiten en laten we niet vergeten hoe troosteloos de toekomst er voor ze uit ziet. Jaren hebben die bange onderdanige schapen hun stem uitgebracht op partijen die de massale import van woestijnratten en zwarte nietsnutten blijven stimuleren en glashard dit blijven doen. Eigen kinderen gunnen zij geen betaalbare woningen meer omdat al dat geïmporteerde tuig betaalbare woningen bezetten en waar zelfs nieuwbouwprojecten uit de grond voor worden gestampt. Kortom mijns inziens val je dan wel onder de categorie KUT volk te laf voor verzet en bereid alle vrijheden in te leveren. Ben wel benieuwd hoe dit linkse KUT volk reageert als zij binnen niet al te lange tijd met hun neus op de feiten worden gedrukt en massaal hun banen zijn verloren en onder totale controle en dictatuur verder moeten leven. Het is nu al merkbaar dat het chagrijn onder de bevolking met de dag toeneemt maar die linkse knuffelaars hebben nog niet door dat zij aan het begin staan van de desastreuze economische- en maatschappelijke gevolgen die jaren merkbaar zal zijn.

    Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Het zijn helaas niet alleen de Marokkanen die hier zoveel ellende veroorzaken, dankzij die superlichte “aanpak” van hun linkse “vrienden” maar ook weer een stel andere buitenlanders die zo vreselijk ondankbaar zijn naar onze gastvrijheid! Ze willen hier proberen alles aan ons op te leggen met als enigste resultaat dat ze steeds gehater worden! Gelukkig zijn er onder hen een hele hoop bij die niet willen meedoen met die vreselijke en ongevraagde overbetuttelingen.

  Lees dit artikel daar maar eens over:

  Driekwart van de Molukse en Indische-Nederlanders vindt dat VOC-straatnamen moeten blijven: ‘Geschiedenis moet je niet uitwissen!’

  Straatnamen aanpassen omdat ze in het huidige ‘deugtijdperk’ opeens niet meer zouden kunnen? Niet als het aan het merendeel van de Molukse en Indische-Nederlanders ligt. Maar liefst driekwart is tegen het aanpassen van straatnamen die refereren aan het roerige VOC-verleden.
  De Marokkanen hebben niettemin geen enkel excuus aan te voeren dat zij gediscrimineerd worden omdat ze hier constant in de watten worden gelegd maar dat totaal niet leuk vinden!

  Naar aanleiding van de jaarlijkse Indiëherdenking vandaag deed EenVandaag een onderzoek onder 2800 Nederlanders met wortels op de eilanden van het voormalig Nederlands-Indië en het huidige Indonesië.
  En wat blijkt? Maar liefst 73 procent van de Molukse en Indische-Nederlanders is van mening dat we de geschiedenis juist NIET moeten uitwissen.
  Inderdaad! Je kunt zelfs proberen om de geschieddis te herschrijven of weg te moffelen maar die veranderen is totaal onmogelijk!

  Wat de Molukse en Indische-Nederlanders betreft toornen we dus ook niet aan straatnamen zoals het V.O.C.-Plein in Rotterdam of de Jan Pieterszoon Coenstraat in Den Haag en Utrecht. Liever zien ze een toelichting bij bepaalde straatnamen en standbeelden die recentelijk ter discussie staan, voornamelijk aangevoerd door de Black Lives Matter-beweging.

  In tegenstelling tot de sympathisanten van de Black Lives Matter-beweging zegt 66 procent van de Molukse en Indische-Nederlanders helemaal geen last te hebben van racisme vanwege hun huidskleur of roots. En als het dan toch eens voorkomt, dan worden ze meestal uitgemaakt voor ‘pinda’, ‘treinkaper’ of ‘poepchinees’.
  Waar zouden trouwens Marokkanen voor worden uitgemaakt? Ik denk vooral aan ‘tuig’, ongedierte, ondankbare uitvreters, vandalen’ enz.!

  Een van de deelnemers aan het onderzoek zegt daarover:

  “Ik heb mij nooit gediscrimineerd gevoeld. Als ik als kind in de jaren 60 uitgescholden werd voor ‘rijstplukker’ dan zei ik ‘kaaskop’ en dan speelden we weer verder.”
  De Molukse en Indische-Nederlanders geven hierbij een duidelijk signaal af tegenover de BLM-beweging: ‘Ga gewoon met elkaar in dialoog, vertel eerlijk over het verleden, maar probeer het verleden niet uit te wissen. En zeker niet met geweld’. Chapeau!

  De Marokkanen daarentegen vragen er gewoon een keer zelf om dat. mesen gaan terugslaan en in het velden zijn er al heel wat van dat ongedierte aangevallen, mishandeld en zelfs gedood!

  Geliked door 3 people

  • Cas H. Millens zegt:

   Daar gaat het allemaal niet om. Er zit een verdienmodel (subsidie) achter. En goed- dan wel kwaadwillende mensen laten zich manipuleren. Helaas.

   Like

 9. Ton Ruygrok zegt:

  Een behoorlijk deel van NL is idd ….de…. oorzaak van o.a. het Marrokanen probleem.. hersen en visieloos hebben al vele 10 tallen jaren achtereen de op1 volgende regeringen en oranjehuis hun taken tav dit aspect in de samenleving rucksichloss verzaakt… en net als met een kankergezwel als je het niet geheel weg snijdt blijft het door etteren en vernield het je leven… nou en ik zie onze huidige imbecielen politieke artsen w.o ook koning w.a. …., dit gezwel nog niet uit de maatschappij weg snijden… , natuurlijk ze gebruiken wel een Watje en een Hecht pleistertje … maar ja.., dat helpt natuurlijk niet….., dus het zal ons als een molensteen aan de nek blijven hangen en ons met de vele andere troubles doen verstikken…. en…geheel terecht… want we zijn echt … in het hele Westen op een enkele uitzondering na … ranzig en vunzig stom bezig … en daar zul je een prijs voor betalen…., en dan heb je van die……dolfje zalfjes…… , gehoord op… npo …en zo .. die zeggen… 100 jaar terug was het in de Schilderswijk ook al raak … , zal best.. maar toen heten ze… Kees…, Jan…. , Piet …, Klaas… , Henk….. , Nol .. enz… , ( en die “””rellen””” konden niet in de schaduw staan van wat er nu gebeurt )… nu…, heten ze…, mo… ali… hassan… memeth …, enz.. , je laat thuis toch ook niet de boel afbreken door derden … die flikker en donder je dan toch ook het huis uit…. en maatschappelijk laten we het allemaal zomaar gebeuren dat ons ooit goede land door …derden tot in de haarvaten verkankerd en verast …. , en dan is nog niet eens die achterlijke wanstaltige hysterische covid hype of ..blm.. benoemd … wat dat allemaal vernield … oh, oh, …wat een.. kelere bende is het toch… ,
  A Ruygrok, Monster

  Geliked door 2 people

 10. klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 11. delamontagne zegt:

  Hassan II, de vorige koning van Marokko, in een interview voor de Franse TV: Zoals deze Marokkaanse despoot is, doordrenkt van zijn idee van “goddelijke recht op koningschap”, behandelde hij alle vragen met een zekere minachting.
  “Het meerpartijen-stelsel bestaat in ons land” zei hij.
  De volksraadpleging van afgelopen herfst getuigde met 98% voor “ja” wat de de grondwet betrof? Hij droomt van de dag waarop we “niet langer beschuldigingen zullen uiten, maar waar we de resultaten zullen analyseren”.

  Het onderwerp van de nieuwe “Code de la Nationalité”, vindt de koning dat er GEEN ENKELE INTEGRATIE VAN GEËMIGREERDE MAROKKANEN MOGELIJK IS….
  Hij zegt:”Zelfs als Marokkanen de Franse Nationaliteit aanvragen, dan zullen HET SLECHTE FRANSEN ZIJN
  Voor de koning zou dit dan “misbruik van nationaliteit” zijn, want deze mensen “zullen nooit 100% Frans zijn”.
  Dit zal Le Marine Pen en haar vrienden ter rechterzijde veel plezier doen.
  (( Wat geldt voor FR, geldt ook voor NL betreffende nationalité……..))

  https://www.bladi.info/threads/archive-clin-d-oeil.80083/

  Like

 12. John van antwerpen zegt:

  In kooien opsluiten dat tuig en net als in de middel eeuwen openlijk aan de schandpaal
  zetten. Waarbij met rotte eieren, poep, koran,s en varkenskoppen gegooid mag worden.

  Like

 13. koplampkapot zegt:

  Wij van de. Maffia zijn er van af overtuigd dat er geen Maffia probleem is…

  Like

 14. Ben het bijna helemaal met Driek en de reacties eens.
  Waar ik niet mee eens ben is dat het allemaal de schuld is van Rutte.
  Kom op, dit speelt al vanaf de late zestiger jaren, opeenvolgende regeringen zijn hier schuldig aan, Rutte mag dan veel voor het zeggen hebben hij is geen alleenheerser.
  Net zo min trouwens als de premiers voor hem.
  Het is de complete politieke elite die toch telkens weer in het centrum van de macht gekozen worden.
  Door ons wel te verstaan, nee niet door u of mij maar wel door de meerderheid van de kiezers.

  En ik ben niet optimistisch, we zijn het point of no return reeds jaren geleden gepasseerd, de allochtonen die nu binnen zijn, of het nou gastarbeiders en hun nakomelingen of de nieuwkomers betreft, die gaan echt niet meer terug, ze zouden wel gek zijn !
  Zelfs iemand met een minimumloon of een bijstandsuitkering heeft het altijd nog stukken beter dan in de mensen in hun thuislanden.
  Hard optreden dan ?
  Ja dat zou kunnen maar het is symptoombestrijding, de ziekte op zich woekert voort.
  Je geeft een terminale kankerpatiënt morfine, dat verlicht de pijn maar de kanker ettert verder.
  Helpende maatregelen bestaan wel, natuurlijk voor elk probleem is een oplossing te bedenken, maar al die maatregelen worden of afgewezen of gesaboteerd door een zich moreel verheven achtende Linkse kliek.
  Kijk naar de hautaine smoelwerken van Pia Dijkstra, Kajsa Ollongren en andere linkse kopstukken, ze verachten ons, wij zijn het gepeupel, wij zijn niet in staat te herkennen dat ‘we’ een Verenigde Staten van Europa ‘nodig’ hebben en dat we onze complete schatkist in Brussel moet afleveren.
  Wij snappen er niks van, zij, de boven ons gestelden weten hoe het moet en wij, inclusief Wilders, Bosma en Agema zijn hinderlijke insecten.

  Geliked door 1 persoon

  • bozeoudeman zegt:

   “Kom op, dit speelt al vanaf de late zestiger jaren, opeenvolgende regeringen zijn hier schuldig aan, Rutte mag dan veel voor het zeggen hebben hij is geen alleenheerser. Net zo min trouwens als de premiers voor hem. Het is de complete politieke elite die toch telkens weer in het centrum van de macht gekozen worden.”

   Dat klopt, de schuld ligt niet bij dat ene poppetje maar bij de wijze van de vorming van politieke partijen die doodeenvoudig een soort criminele organisaties lijken te zijn geworden waar weinig tot geen vers bloed binnenstroomt en die via een soort inteelt meer en meer gericht is en lijkt op het verrijken van de top en de elite van die partijen enkel en alleen. Dit komt deels door het nepotisme bij de vorming van het kader van die partijen. En mede door de door de tijd ontstane dynastieën binnen die partijen, de kindertjes van ooit Kamerleden, zoals Marijnissen en Heerma, om er twee te noemen. Door dit soort ‘vriendjespolitiek’ treedt een soort morele mentaliteit vernauwing op die resulteert in het zich terugtrekken in geestelijk zwaar gebarricadeerde bastions van waaruit zij de onvrede van kiezers niet eens meer kunnen horen of verstaan. Net zoals de adel in de tijd van voor de Franse revolutie. Nieuwe adelvorming waar Merkel bijvoorbeeld een supervoorbeeld van is. Dit soort autocraten gaan gewild of niet volledig geloven in hun onfeilbaarheid dus moeten kiezers ‘hun bekken houden’. Kijk ook maar naar de dwaze beginnelingen van de CU, die na van de macht te hebben geproefd, willen laten zien en laten weten ook dat zij ‘de baas zijn’ door desnoods via dwangmaatregelen anderen hun wil op te leggen. Deze manier van besturen heeft dan ook niets meer met democratie te maken maar is een vorm van dictatuur van enkelen of zelfs van volledige idioten die denken (correctie die weten) alles te kunnen en alles te weten. Samson is/was daar ook zo een goed voorbeeld van en wat te denken van Pechtold en Klaver. Dit soort mensen is volledig van het pad af van redelijkheid, consensus en democratie af. Zij gedragen zich vrijwel geen van allen allang niet meer als de door ons gekozen volksvertegenwoordigers van onze representatieve democratie maar zien zich eerder als onze bazen. En als onze bazen weten zij wel wat goed is voor ons allen. De fout van dit politieke systeem zit bij de opbouw en vorming van partijen die per definitie meestal heel snel leidt tot een soort absolute macht van een partijleider en om deze leider te beschermen de vorming door meestal die leider zelf van een met die leider dwepende groep jaknikkers. Hoe dit te doorbreken? Wie het weet mag het zeggen!

   Geliked door 1 persoon

  • Ronald B zegt:

   Iedereen in de politiek in Den Haag (en de rest van Europa!) zitten er alleen voor het geld!!! Behalve Geert Wilders….een eerlijke man die, net als Donald Trump, Victor Orban, Marine le Pen en Matteo Salvini opkomen voor het eigen volk!!!

   Like

 15. danny zegt:

  Helemaal met je eens Driek. Moet eens afgelopen zijn met het marrokaanse straattuig . Niet gedragen , dan uitzetten naar waar men van origine vandaan komt.

  Like

 16. Marc zegt:

  PVV ja. Maar ik vond die video zeer goed. Beide Marokkanen zijn wars van traditionele politiek en ambtenarij. Als je door zoekt, vind je ook een manifest van die Ahmed Aarad, Marokkaan uit de Schilderswijk, en een autochtone Nederlander (naam voor mij onvindbaar), aanhanger van GeenStijl. Zij hebben samen het Manifest Immigratie geschreven. Hierin doen zij aanbevelingen voor de samenleving. Buitengewoon lezenswaardig.

  Dus nee, Driek. Ik ben het hartgrondig oneens met je kritiek op die video en deelnemers.

  Like

  • koddebeier zegt:

   a h, U trap er dus weer in.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Die video is als een “van achter kijk je een koe in zin kont”. Jaren lang stelen en beroven rifapen de NEDERLANDSE bevolking. Nee geen moslims, die worden met rust gelaten.
   Ik spreek uit eigen ervaring in mijn beroep. En dat manifest is een wassen neus. En zoals Driek zei, het is echt een KUTVOLK, van de chinezen nooit geen last gehad. Noem maar een voorbeeld.

   Like

   • Marc zegt:

    Als je die video goed bekijkt, dan hoor je ze zeggen dat in Marokko de religie buiten de stad plaats vindt: een moskee staat bij voorkeur niet in de wijk, stad of dorp. Voor mij is dat een openbaring. Ze gaan hierop door met de stelling dat juist bij binnenkomst in Nederland voor hen voor het eerst religie binnen de wijk plaats ging vinden, en dat de westerse vrijheid voor iedereen dus als een enorme aanblaasmachine op de islam heeft gewerkt. Ik vind dat nogal een constatering.

    Verder verwoorden ze standpunten die je ook hier op de site meer dan eens tegenkomt, zoals het gegeven dat baantjesjagers binnen het Nederlandse overheidsapparaat vraag naar welzijnshulp creëert. Zij hekelen dan ook veelvuldig partijen als GroenLinks en D66, maar ook de rechtspraak.

    Ook hekelen zij de Vogelaarwijken: geen import van analfabete Marokkanen. Zij willen hier paal en perk aan stellen door eisen aan immigranten te stellen, door nieuwkomers klip en klaar te onderwijzen in hier geldende normen en waarden, een einde aan immigrantenbruiden en een bewijs voor wat een immigrant kan leveren aan dit land en welke graad van scholing zij hebben.
    Dus precies het type argument welke wij op deze site, en bij de PVV, dus ook steeds gebruiken.

    Verder stellen ze in die video, terecht, dat er vele typen Marokkanen zijn. En dat is overeenkomstig de vele uitspraken van Wilders, die stelt dat er ook goede Marokkanen zijn.

    Ik stel voor dat vele reageerders de video nog eens opnieuw bekijken.

    Like

 17. Julia zegt:

  Minder, minder, Marokkanen mag niet want dan hangt er jaren een ondemocratisch poltiek proces boven je hoofd binnen ons corrupt rechtssysteem. Voor die linkse politieke elitaire volksverlakkers mag meer en meer Marokkanen wel. Wat maakt het uit zolang ze maar geen rellen schoppen en vernielingen aanrichten rondom het Koninklijk paleis, het optrekje in Lage Vuursche en de straatjes waar de politieke marokkanen knuffelaars huis en haard hebben waar zij overigens op kosten van de belastingbetaler de nodige beveiliging genieten. Het volk zelf heeft hier flink debet aan en hebben deze onverantwoorde import te lang getolereerd en worden nu geconfronteerd met de multi culti ellende die de samenleving al jaren ontwricht en klauwen met geld kosten. Zolang links aan de macht blijft zullen er alleen maar meer en meer Marokkanen genieten van onze sociale voorzieningen en eigen woonwijken die inmiddels enorme probleemwijken zijn geworden waar die barbaren het denken voor het zeggen te hebben omdat zij weten dat zij worden geknuffeld, in watjes worden gelegd en te maken hebben met een overheid die totaal geen enkele macht meer uitoefent op hun crimineel gedrag. De linkse Haagse maffia vertikt uitkeringen in te trekken en laat alles straffeloos toe. En nog blijft een groot deel Nederlanders stemmen op partijen die alleen maar voorstander zijn voor nog meer import van woestijnratten en zwarte profiteurs. Uiteindelijk krijgt men wat men verdiend.

  Like

 18. Dolf van de Klundert zegt:

  https://radio1.be/programma/de-wereld-vandaag/radioitem/wat-er-aan-de-hand-de-chatgroepen-die-gay-bashing-promoten/25115

  Bij dit fragment ben ik spontaan in lachen uitgebarsten.
  Gay Bashing is vanuit Amerikaanse Christelijke platforms overgewaaid en vooral Islamistische heaumeau’s zijn het slachtoffer.
  Op het eind wordt Schild en Vrienden nog snel geframed, terwijl die er niets mee te maken hebben.
  Daarna stonden mijn teennagels vast in mij schoenen.

  Like

 19. verwardeman zegt:

  Helaas , als je ABSOLUTE zekerheid wilt , dat je van dit geteisem geen last en / of
  gevangenis-kosten meer hebt , is er maar EEN uitweg !
  KAPOTMAKEN .
  De geallieerden zeiden ook niet : ” foei stoute nazi , dat mag je niet doen “………………….!
  KAPOTMAKEN , UITGUMMEN , WEGVAGEN .
  Ik wacht op het moment dat dit volk er klaar voor is .

  Like

 20. Bas zegt:

  Ondertussen
  Ga in iran (daar geboren) lopen klagen over diversiteit……
  https://www.ad.nl/show/anna-nooshin-baalt-van-televizier-nominaties-bijna-allemaal-wit-en-blond~aa85a3db/

  Anna Nooshin baalt van Televizier-nominaties: ‘Bijna allemaal wit en blond’

  Anna Nooshin (33) ziet veel te weinig diversiteit onder de genomineerden voor de Televizier-prijs voor beste presentatrice. De lijst met 25 gezichten is volgens de Iraans-Nederlandse influencer geen afspiegeling van de maatschappij. ‘Ze zijn bijna allemaal wit en blond’, schrijft ze tegenover haar 1 miljoen Instagram-volgers. Televizier benadrukt de genomineerden alleen te selecteren op basis van hun werk.

  Als ik kijk naar de genomineerden voor beste presentatrice, zie ik dat ze bijna allemaal wit en blond zijn.’

  Anna benadrukt dat ze respect heeft voor de genomineerden en haar bezwaren niet over hen gaan. ‘Dit gaat erover dat ik geen mensen van kleur zie in de lijst’, schrijft ze. Nooshin is blij dat Fidan Ekiz en Nadia Moussaid kans maken. ‘Maar dit is geen afspiegeling van de hele maatschappij. Als ik door Amsterdam loop, zie ik zoveel diversiteit en talent, zij moeten allemaal voelen dat ze erbij horen.’

  Like

 21. Kees zegt:

  Ik heb er veel te lang bij in de buurt gewoond en we geloofden het vaak zelf niet: stelselmatig weerloze oudjes beroven bijvoorbeeld, dat deden toch alleen junks die te lang geen shot gekregen hadden, en dan nog in een opwelling, maar dit tuig deed dit regelmatig. En vertel me nou niet dat de andere Marokkanen uit de wijk er ook maar iets tegen deden, welnee. Als D66 niet zo naief geweest was, dan had dit tuig wellicht nog een kans gehad.

  Like

  • Julia zegt:

   Kees Oudjes zijn op elk gebied slachtoffer van het door rotte systeem niet alleen berovingen, maar door de smerige linkse overheid gegijzeld zodat zij in grote getale door o.a. eenzaamheid sterven. Vooral dat smerige clubje D66 laat zien dat zij geen enkel respect hebben voor ouderen en stimuleren zelfs de dodelijke pil. Het zijn niet alleen de Marokkanen die dood en verderf zaaien onze overheid werkt hier zelf hard aan mee en vele linkse aanhangers hangen lui in hun bank en laten zich zelf, ouders, opa en oma vrijwillig naar de slachtbank leiden. Kortom we hebben niet alleen met straatterreur te maken maar ook met staatsterreur.

   Like

 22. Cleo zegt:

  U heeft helemaal gelijk!
  Wilders spreekt al jaren de waarheid, maar wordt door het in-en-in laffe wegkijkende tuig van de VVD, het CDA, D66, Christenunie & het collaborerende spul van Groen Links, PvdA, SP en Partij voor de Dieren verguisd!
  Tijd om die bende van huichelaars en landverraders te ruimen!

  Like

 23. Bob zegt:

  Vroeger zei ik ík ben een mens ,wij zijn mensen’.
  Nu heb ik geleerd er zijn mensen en onmensen.
  Je kunt niet alle schuld bij de politiek leggen,zoals de ontslagen
  duitse politieman zeg:’wie zwijgt en het toelaat wordt
  mede schuldig’.

  Like

 24. Jan zegt:

  Intussen in Spanje

  Like

 25. Maakt dat uit zegt:

  het schijnt tegenwoordig normaal te zijn de EU bevolking zo te behandelen en te benaderen! Niemand in de regeringen durft kennelijk openlijk te praten over al hun smerige gedrag tegenover ons!! ? eerlijk gezegd als je de commentaren bekijkt van verpleging (videos) zelfs aangeven dat ze de patienten hun longen niet eens controleren, een zei zelfs dat ze het niet vertrouwd. blijkt toch dat dit hele Coronavirus een goed excuus is om families van elkaar te isoleren! Wij worden onderdrukt door de overheid. Dit geeft aan dat ZIJ landverraders zijn!! er gebeuren dingen achter onze rug om die het daglicht niet mag zien. Het binnensmokkelen van nog meer immigranten misschien?. Deze ouderen mogen NIET buiten zitten bij elkaar. Demonstreren in grote groepen zonder mondkapjes wordt WEL toegestaan!! de EU bevolking wordt onderdrukt maar de grenzen staan wel open voor immigranten?? in bepaalde landen moeten Nederlanders twee weken Quarantine maar Turkije NIET!!! heeeel vreeemd
  Onverwachtse gigantische Belasting asnslagen, 900 .. al 3x pogingen gedaan. Daarnaast wordt je door zogenaamde callcenters van providers uit India benaderd dat er een hacker op je telefoon of pc was en je een app moet installeren en op je account inloggen om het verder te voirkomen. Ik moet eerlijk zeggen dat de criminelen in de snoepwinkel terecht zijn gekomen dankzij de EU!!!

  Like

 26. Ronald B zegt:

  Een kut is natuurlijk lekker, maar dat even terzijde…..

  Dit ‘moslimvolk’ vergelijk ik liever met ongedierte…..men moet hier naartoe dat bij elke tweede vergrijp je je staatsburgerschap hier verliest. Dat doen ze in de USA ook….dan wordt je permanent uitgezet en mag je nooit meer terugkeren!!!

  Even een stukje Op1 gekeken….enkele minuten en ik schakelde meteen door naar een andere zender….ze durven de moslimellende niet te benoemen, de eigen zakkenvullers…..De schijnheiligheid druipt ervan af….Geert Wilders daarentegen is een held! Ik hoop dan ook dat volgend jaar de Nederlanders zo verstandig zijn om op partijen te stemmen die kritisch zijn over moslims en hun denegrerende houding t.o.v. land waarin ze mogen wonen (en voor uitzetting zijn!!!) en tegen asieleisers zijn die hier nooit hadden mogen komen, omdat ze door vele veilige landen zijn gereisd….Nederland weer veilig en leefbaar voor de Nederlanders en NIET coor de medelanders….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s