Terreuraanslag? Irakees verwondt zes mensen op de autosnelweg

Screenshot_337

Terreuraanslag? Irakees verwondt zes mensen op de autosnelweg! “Eens temeer wordt duidelijk dat de immigratie- en integratiepolitiek van de Duitse regering volledig mislukt is.”

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Drie ongevallen, zes gewonden en een luid “Allahu Akbar!”-gebrul op de stadsautosnelweg van Berlijn – dat is de opbrengst van een vermoedelijk terroristisch gemotiveerde rit van een 30-jarige Irakees gisteravond. De man veroorzaakte tegen 18.35 uur na elkaar in Wilmersdorf, Schöneberg en Tempelhof drie ongevallen op de A100, verwondde zes mensen, drie van hen zwaar.

De politie gaat er van uit dat hij doelbewust handelde. Vooral vier motorrijders werden bijzonder hard getroffen, die regelrecht werden neer gemaaid door de Irakees in zijn Opel Astra. Eentje van hen moest op de Innsbrucker Platz gereanimeerd worden. Toen de wagen tot stilstand kwam, zette de dader een metalen kist op de snelweg en zei: “Niemand komt dichterbij, anders zullen jullie allemaal sterven.”

De agenten die hem overmeesterden, stelden het voertuig veilig, springstofdeskundigen gaven uiteindelijk het sein veilig. De A100 moest meerdere uren in beide richtingen afgesloten worden. De file die ontstond strekte zich uit over het hele Kreuz Schöneberg tot aan Dreieck Funkturm. Inmiddels zit de Irakees in voorarrest in de verzamelplaats voor gevangenen bij de Tempelhofer Damm.

Het onderzoek zal de achtergronden aan het licht brengen en eveneens of de dader daarvoor al eerder met justitie in aanraking is gekomen. Eens temeer wordt duidelijk dat de immigratie- en integratiepolitiek volledig mislukt is. Ik wens alle gewonden een snelle genezing.

www.bild.de

Bron:
www.facebook.com
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Terreuraanslag? Irakees verwondt zes mensen op de autosnelweg

 1. Pingback: OMKATTEN . . . | E.J. Bron

 2. guusvelraeds zegt:

  Vanmorgen in de telegraaf ergens achteraan in de krant een artikel over het gevaar van extreem rechts in Duitsland. Aanvallen op een Joodsrestaurant in Berlijn zouden in verbinding staan met sympathisanten van de AFD. AFD de enige partij in Duitsland die zich 100% opstelt achter Israël.

  Like

 3. Julia zegt:

  Het gaat onverbiddelijk door met die geïmporteerde criminele woestijnratten de EU en de politici in ons land kijken er na en halen de schouders op. Tijd dat zij zelf eens flink het slachtoffer of één van hun familieleden worden van het wanbeleid dat zij al jaren tegen beter weten in doorvoeren en massa woestijnratten en zwarte profiteurs blijven importeren. Het is niet meer toelaatbaar wat er binnen de EU gebeurt maar de EU heeft het nu druk met de problemen in Wit Rusland. Ik hoop dat Poetin ze flink te grazen neemt.

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Wat onderzoek en achtergronden hem afslachten met hun o zo geliefde Kalasjnikov.
  Jij stuk varkens stront moedwillig mensen proberen te vermoorden wij doen dat nou bij jou en zeker niet proberen maar doen.

  Like

 5. Gerrit zegt:

  De man bekend bij de Politie, heeft psychische problemen aldus de Politie. Altijd maar weer een excuus opvoeren om Mevrouw Weidel en het AFD buiten spel te zetten.
  Europa komt nog eens vol te zitten met “verwarde mannen”.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Den Haag” zit al vol met “verwarde mannen”. Niet alleen in het Torentje, de Tweede Kamer is ook ernstig in de war. Zij weten al niet wat “volksvertegenwoordiging” betekent, ook van het begrip democratie hebben ze weinig kaas gegeten, blijkens hun vlucht toen er gestemd moest worden over een motie om de werkers in de zorg er wat bij te geven. Duidelijker bewijs dat ze niet het volk vertegenwoordigen, maar hun partij. Aan het volk hebben ze schijt.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  Zoals verwacht werd de dader opgenomen in een psychiatrische kliniek.
  https://deutsch.rt.com/inland/105777-berlin-amokfahrer-kommt-nach-anschlag/

  Like

 7. Bas zegt:

  Hebben uw nationale media u geïnformeerd over het feit dat er gisteren weer een #TerrorAttack in Duitsland was? Een Iraakse asielzoeker maaide motorrijders neer op de snelweg en riep “Allahu Ahkbar”. Later rolde hij een mat uit en ging bidden. 6 treffer, 3 zwaargewond

  Like

 8. verwardeman zegt:

  HALLO ! ER IS MAAR EEN VERWARDEMAN , EN DAT BEN IK !
  De rest zijn allemaal KUTMOSSELS , KUTMOSSELS , KUTMOSSELS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s