VIDEO: Black Lives Don´t Matter To Democrats!


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: Black Lives Don´t Matter To Democrats!

 1. Oh zó waar! Elke grote stad hier in de USA met Democratische leiders is een rámp!

  Like

  • karton zegt:

   @ Mariette Vanden enz. enz.
   Is zo´n stad te vergelijken met bijv. Amsterdam onder Groen Links `bestuur` ?

   Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   …….

   De top tien van Amerikaanse steden voor daklozen zijn opvangsteden, die onderdak bieden aan illegale immigranten, niet samenwerken met de federale wetshandhaving en de prijs van goedkope woningen voor hun burgers verhogen. In deze groep bevinden zich Los Angeles (55.000 daklozen), Seattle (12.000), San Diego (9.000), San Jose (7.000), San Francisco (6.000) en Las Vegas (6.000).
   …….
   Volgens Forbes hebben de top tien van “gevaarlijkste steden” in Amerika allemaal democratische burgemeesters. Die steden zijn Detroit, St. Louis, Oakland, Memphis, Birmingham, Atlanta, Baltimore, Stockton, Cleveland en Buffalo.
   …….
   Zeven van de tien komen voor in een andere studie van Amerika’s top-25 van ‘gevaarlijkste’ steden, met als eerste Kansas City, Little Rock, Milwaukee, Rockford (IL), Albuquerque, Springfield (MO), Indianapolis, San Bernardino, Anchorage, Nashville, Lansing, New Orleans, Minneapolis, Chicago, Houston, Hartford (CT), Chattanooga en Beaumont (TX). En van de top 25 “gevaarlijkste”, worden de meeste geleid door de Democraten en hebben op één na armoedecijfers tussen 18 en 39 procent. Het landelijk gemiddelde is 12,3 procent. Van de 25 ‘gevaarlijkste’ Amerikaanse steden hebben de meeste, naast armoede tussen 18 en 39 procent, een werkloosheid tussen 4,4 en 9,3 procent. Het landelijk gemiddelde is 3,7 procent.

   …..
   Twee zaken vallen op. Ze hebben betrekking op steden die als “minst gezond” worden beschouwd, op basis van beschikbare gezondheidszorg, schone omgeving en persoonlijke lichamelijke gezondheid. De eerste omvat Detroit en Memphis, aangevuld met Brownsville (TX), Laredo (TX), Augusta (GA), Shreveport (LA), Gulfport (MS), Fort Smith (AR), Jackson (MI) en Corpus Christi (TX) . Alle worden geleid door democratische burgemeesters, behalve Corpus en Gulfport.
   De tweede lijst met ‘minst gezonde’, op basis van verschillende gegevens, omvat Shreveport, met toevoeging van Beckley (WV), Pine Bluff (AK – met een misdaadcijfer 383 procent hoger dan gemiddeld), Hammond (LA), Mobile (AL), Albany ( GA), Monroe (LA), Florence (SC), Gadson (AL) en Macon (GA). Op twee na worden ze allemaal geleid door de Democraten.

   ….
   https://amac.us/americas-25-worst-cities-are-democrat-led-the-answer-new-leaders/

   Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  BLM gespuis rijden opzettelijk over wasbeer en slaan het vervolgens dood. Commentaar: “Alleen blanken zijn bezorgd over dieren”

  James Blue’s niece says “only white peoples worry about this.”https://t.co/GPdOYKMFQj#AllLivesMatter #animals #matter #animalcruelty #raccoons #raccoon #abuse #dogs #doggos #DemConvention #newyork #antifa #terrorists pic.twitter.com/wDB8YISmjs

  — Lite Pimp (@litepimp) August 18, 2020
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/black-lives-matter-supporters-run-brutally-beat-raccoon-death-claim-white-people-worry-animals-video/

  Like

 3. Jan zegt:

  They are peacefull protesters

  Team Trump (Text TRUMP to 88022)
  @TeamTrump
  Democrats have ruined their cities.

  Don’t let them destroy America.

  video

  Geliked door 1 persoon

 4. koplampkapot zegt:

  Zachte heelmeesters, stinkende wonden.

  Geliked door 1 persoon

 5. jegeloofthetniet zegt:

  En toch zijn zwarte mensen zélf verantwoordelijk voor hun leefomgeving. Je kunt niet alles afschuiven op anderen. Is te gemakkelijk. Het is opvallend dat bendes vaak zwart of getint zijn. Ze gaan voor het grote geld en ontzien ook hun eigen volk niet. Ik word altijd kribbig als zo’n filmpje zie. Wat doe ze zélf?

  Like

 6. Jan zegt:

  Trump in 2019

  “Rep. Elijah Cummings has been a brutal bully, shouting and screaming at the great men & women of Border Patrol about conditions at the Southern Border, when actually his Baltimore district is FAR WORSE and more dangerous.

  HIs district is considered the Worst in the USA as proven last week during a Congressional tour, the Border is clean, efficient & well run, just very crowded. Cumming [sic] District is a disgusting, rat and rodent infested mess. If he spent more time in Baltimore, maybe he could clean up this very dangerous & filthy mess.

  Why is so much money sent to the Elijah Cummings district when it is considered the worst run and most dangerous anywhere in the United States. No human being would want to live there. Where is all this money going? How much is stolen? Investigate this corrupt mess immediately!”

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 27, 2019

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Het filmpje werd maandag gelanceerd en ging viraal op sociale media. Doet het zelfs beter op Twitter dan de DNC-toespraak van de gewezen First Lady, Michelle Obama.
  Wie had het anders gedacht, in tegenstelling tot het campagnefilmpje van Klacik, kreeg de toespraak van Obama wel uitvoerige aandacht in de reguliere media. As usual. Maar de MSM zijn wel onpartijdig in hun berichtgeving, althans zo zeggen ze zelf.

  Like

 8. Bas zegt:

  Honderden gemaskerde # Antifa / # BlackLivesMatter-militanten hebben zich het afgelopen uur verzameld voor het ICE-gebouw (immigratiecontrole) in #Portland. Ze proberen nu het gebouw te bestormen, branden 🔥 🔥 🔥 en ramen kapot te slaan. Media stil zoals gewoonlijk …

  Like

 9. Bas zegt:

  Verslaggever: Mensen beweren dat je in het geheim de wereld redt van pedofielen en kannibalen. Is dat iets waar je achter zou raken?

  Trump: Is het een slechte zaak om de wereld van pedofielen te redden?

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EfxsyfDXsAAwquq?format=jpg&name=medium

  https://mobile.twitter.com/PrisonPlanet/status/1296031605287456768/photo/1

  Dagelijkse herinnering dat de inspirerende goeroe achter BLM letterlijk een veroordeelde agent-moordende terrorist is en die op de Most Wanted-lijst van de FBI staat.

  Ik betwijfel of dit werd genoemd in de “diversiteitstraining” -sessie van Goodyear.

  Like

 11. klaas zegt:

  Like

 12. Ben zegt:

  Gek hè, in NL is dat met steden, die tientallen jaren door de pvda zijn bestuurd.

  Like

 13. Jean zegt:

  De keuze is aan de Amerikanen zelf maar graag geef ik ze een tip: “kies voor Donald Trump dat geeft welvaart & veiligheid en kies nooit voor democraten want die troep staat voor de totale ondergang van Amerika”.

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Hetzelfde geld in Nederland met gemeentes en provincies waar men een PvdA-raad heeft, een schip van bijleg en verval, de allochtoontjes komen aanvliegen als aasvliegen op een kadaver, er valt immers wat te halen…….zonder enige vorm van arbeid en inspanning als tegenprestatie terug te hoeven doen……..geef ze een vast rayon en een bezem en kruiwagen…..net als op de Franse Caribische Eilanden, daar snappen ze tenminste hoe men een mentaliteitsverandering te weeg brengt……

  Like

 15. Jan zegt:

  Gary (Indiana) is denk is het ergst

  Like

 16. tis net zoiets met Groen links burgemeester Halsema in A’dam

  Geliked door 1 persoon

 17. hans zegt:

  Blacks don`t mind white lives matter! Dat is het probleem.

  Like

 18. Jan zegt:

  Kimberly Klacik over haar video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s